- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Olabildince cikiyorim çarşıda gezmek hoşuma gidiyor ...ama o da parasız biraz anlamsız oluyor sonuçta hergun çarşıya gidilmez hadi hafta içi bir kere gitsem öğünü kurtarmış oluyorum geri kalan günler yine bu psikolojiyle evdeDışarı çık gez gündüz hava al
Adı aşağılık kompleksi mi bilmiyorum ama kuzenlerim falan güzel meslekleri var çocukları kresde ..çok hoşuma gidiyor çok Cool havalı görünüyorlar bu şekilde..bende dışarda bir iş istiyorum evde oturup iğne oyası kanavice gerçekten sevmiyorum
O kuzenler emin olun işyerinde günde 8 9 saat sürekli cok cool şekilde çalışmıyor.Adı aşağılık kompleksi mi bilmiyorum ama kuzenlerim falan güzel meslekleri var çocukları kresde ..çok hoşuma gidiyor çok Cool havalı görünüyorlar bu şekilde..bende dışarda bir iş istiyorum evde oturup iğne oyası kanavice gerçekten sevmiyorum
Mugenin o sözünü biliyorum malesef kendime kızıyorum zamanında bende derslere falan daha çok yonelmeliydim ama toplanıp kisiryemeye sindi bile karşıyım :d. Çalışma isteğim evlendigimden beri vardı eşim yüzünden böyle oldu hep beni baskiladi cahildim kendimi gelisyiremedim hayat sadece onla muylu bir yuva kurmaktı asla geleceğimi düşünemedim biseler yapmak istediğimde hep önüme durdu bekarkenbile ..şimdide bunu ceremesini çekiyorum ..büyük pişmanlık icindeyim keşke zamanında resti cekseydim karşı çıktığında ayrilsaydim hayatımın en büyük pişmanlığını yaşıyorum simdidr iki çocukla kaldım mesleksizmesleginiz var mi ?
daha once calisiyormuydunuz ?
hamile kalincami esti bu calisma istegi yada kuzenlerden falan mi etkilendiniz ?
Muge anlinin bi konuguna ettigi sozu aklima geldi
siz evde kisir yiyip dedikodu yaparken biz sinavlarda kafa patlatip dirsek curutuyorduk demisti ..
Allah size 2 tane evlat vermis
tadini cikarin seneye cok yogun olacaksiniz zaten .
Valla canım ne yalan söyleyim evet paylasiyorlar ve nasıl özeniyorum ..dediğin gibi mutlaka perde arkası vardır ama en kotu maddi özgürlükleri var üç beş kuruş kocalarının verdiğini gozlemiyorlar ..onlar adına hoşuma gidiyor bense özeniyorum doğru...şuan ayakta kalmış hafif yıkık olsada tek umudum bebek doğup kresde durabilevek yasa gelince işe girmek ama nerden baksan üç sene daha ev hanimligi hayatı ..hiç sevemedim bunuO kuzenler emin olun işyerinde günde 8 9 saat sürekli cok cool şekilde çalışmıyor.
Siz sosyal medyadan bir insanın hayatini size gösterdiği kadarıyla görüyorsunuz.
Haliyle kimse şu an müdürüm bana laf etti; ağır geldi, çok üzgünüm diye resim koymuyor.
Sıcacık yataktan bazen sürünerek yüzü gözü şiş çıktığını görmüyorsunuz.
Bazen öğle yemeğini yiyemedigini bilmiyorsunuz.
Sadece güzellikleri biliyorsunuz.
Iş hayati hem acı hem tatlıdır.
Hem güzellikleri hem külfetleri vardır.
Kimse makamı ne olursa olsun sürekli çok cool çalışmıyor. Ben 8 yıldır iş hayatındayım. Gözlemlerimden bunları diyorum.
Tabi ki çalışmak isteyebilirsiniz.
Ama şu an hamilesiniz en cool olanından..
Hiçbir iş yeri sizi şu an ise almaz.
O yüzden şu an tek yapmanız gereken hamileliği güzel geçirmek..
Ne zaman bebeğiniz sağlıkla doğar; imkanlar oluşur. Kendinize iş bulursunuz o zaman cool bir şekilde iş hayatınıza başlarsınız..
Mugenin o sözünü biliyorum malesef kendime kızıyorum zamanında bende derslere falan daha çok yonelmeliydim ama toplanıp kisiryemeye sindi bile karşıyım :d. Çalışma isteğim evlendigimden beri vardı eşim yüzünden böyle oldu hep beni baskiladi cahildim kendimi gelisyiremedim hayat sadece onla muylu bir yuva kurmaktı asla geleceğimi düşünemedim biseler yapmak istediğimde hep önüme durdu bekarkenbile ..şimdide bunu ceremesini çekiyorum ..büyük pişmanlık icindeyim keşke zamanında resti cekseydim karşı çıktığında ayrilsaydim hayatımın en büyük pişmanlığını yaşıyorum simdidr iki çocukla kaldım mesleksiz
UyuOlabildince cikiyorim çarşıda gezmek hoşuma gidiyor ...ama o da parasız biraz anlamsız oluyor sonuçta hergun çarşıya gidilmez hadi hafta içi bir kere gitsem öğünü kurtarmış oluyorum geri kalan günler yine bu psikolojiyle evde
Olur başvur heryereKizlar direksiyon hocası olma şansım varmı ?ehliyetim var güzel araba kullaniyorum acaba oralara başvurmam için üni mezunu olmam gerekiyormudur?ama bizim kurada hocalar gayet sıradan üni mezunu olmayan insanlardı hatta bitanesi koyden bı amcaydi benim hocam ...
Bunun için bazı sertifikalara, eğitimlere ihtiyacınız var. Ve ben en az MYO mezunu olunması gerektiğini biliyordum, bir arkadaşım başvurmuştu çünkü, oradan öyle hatırlıyorum ama siz yine de bir araştırın tabi, belki yanlış biliyorum. Ama sonuçta hamile kadını, trafiğe gireceği, tehlike arz eden bir işe de almazlar sanki.Kizlar direksiyon hocası olma şansım varmı ?ehliyetim var güzel araba kullaniyorum acaba oralara başvurmam için üni mezunu olmam gerekiyormudur?ama bizim kurada hocalar gayet sıradan üni mezunu olmayan insanlardı hatta bitanesi koyden bı amcaydi benim hocam ...
derdini keşke başta söylesydin.Adı aşağılık kompleksi mi bilmiyorum ama kuzenlerim falan güzel meslekleri var çocukları kresde ..çok hoşuma gidiyor çok Cool havalı görünüyorlar bu şekilde..bende dışarda bir iş istiyorum evde oturup iğne oyası kanavice gerçekten sevmiyorum
Evet kendini ise yarar hissetme ve maddi özgürlük zaten güzellik kısmında yer alıyor..Valla canım ne yalan söyleyim evet paylasiyorlar ve nasıl özeniyorum ..dediğin gibi mutlaka perde arkası vardır ama en kotu maddi özgürlükleri var üç beş kuruş kocalarının verdiğini gozlemiyorlar ..onlar adına hoşuma gidiyor bense özeniyorum doğru...şuan ayakta kalmış hafif yıkık olsada tek umudum bebek doğup kresde durabilevek yasa gelince işe girmek ama nerden baksan üç sene daha ev hanimligi hayatı ..hiç sevemedim bunu
O amcalar Myo mezunumuydukiBunun için bazı sertifikalara, eğitimlere ihtiyacınız var. Ve ben en az MYO mezunu olunması gerektiğini biliyordum, bir arkadaşım başvurmuştu çünkü, oradan öyle hatırlıyorum ama siz yine de bir araştırın tabi, belki yanlış biliyorum. Ama sonuçta hamile kadını, trafiğe gireceği, tehlike arz eden bir işe de almazlar sanki.
Ya ben oldum olası mahallede kapının önünde oturup gelene geçene merakla bakan yada ona buna gıdım kısır yiyim pasta yiyim ,çocuk dogurmkatan başka gayesi olmayan kadınları eskiden beri sevmem ..şuan kendimi onlarla aynı işi yaptığım için kötü hissediyorum..çünkü gerçekten boşlar , kitap okumuyorlar faydalı şeyler yapmıyorlar varsa yoksa merak dedikodu ...evde boş durdukça mutlaka bunlara yöneliyor bazıları..bende buyuzden bu ev hanimligina karşı hiç ısınamadım ...tamam çocuk büyütmek evi yönetmek çekip çevirmek kutsal bı meslek belki ama işte çevremde gördüklerim beni soğuttu hallerinden dolayiKitap okuyun, birşeyler öğrenin, kendinizi geliştirin. Belki ev hanımlığı dediğiniz tabiri aşağılamaz şekilde algılayabilen aydın bir kişilik olma yolunda adım atmış olursunuz da çocuklarınızı da iyi bir anne sahibi yaparsınız.
Bilemedim şimdi, bazı arkadaşlar da lise mezunu oluyor demiş, siz yine kendiniz bir sorup soruşturun, umarım olur. Ama olmuyorsa da ne olacak ki? Zaten hamile olarak ya da bebeğiniz doğduğu gibi çalışmayacaksınız sanırım, değil mi? Bebeğiniz kreş yaşına gelene kadar bir AÖF bölümü bitirirsiniz hayli hayli.O amcalar Myo mezunumuydukigittiğim kursdaki ler...ama evet hamile olduğum için zaten bir sıfır yenigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?