- 17 Aralık 2015
- 26.981
- 49.295
- 598
- Konu Sahibi alonedark18
pilatese yogaya falan gidin hem gebelik hem dogum icin faydali ruhunuzda doyar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O tarz işler yok burda olsa yapardimama bütün önerilere karşı çıkmışsınız başka ne yapabilirsiniz?
evet evde oturmak çalışan insana zor ama yine de abarttığınız kadar değil.
ben evde otururken tütün sarıyordum vakit güzel geçiyordu
Öylemi ..bu güzeldi arastiricam belediyelerde varmıdır kipilatese yogaya falan gidin hem gebelik hem dogum icin faydali ruhunuzda doyar
Yürüyüşe çıkıp bir bankta oturup okuyun. Temiz hava iyi gelir, içiniz açılırOkuyorum ama yetmiyor sonuçta yine evde oturuyorum okurken
var diye biliyorum hatta bazi hastanelerde belirli gunlerde veriyor diye biliyorum platesiÖylemi ..bu güzeldi arastiricam belediyelerde varmıdır ki
Hadi ya hastanede hiç duymamistim napsam kime sorsam bursa hastaneye gidip mi sorsam ..yalnız işsizlik seviyeme bakarmisinizvar diye biliyorum hatta bazi hastanelerde belirli gunlerde veriyor diye biliyorum platesi
Bu dedikleriniz güzel ama herhun boş bir insan için herhun yapabilecek bişey degilkiBenim bu kadar kendime ayıracak vaktim olsa çıkıp sakin bir kafede kitap okur kahve içerdim.
İlgilendiğim bir alanla ilgili kütüphanede araştırma yapar notlar alırdım.
Fotoğraf çekmek için çevredeki sakin ormanlık alanları araştırır yürüyüş yapardım.
İnternet üzerinden öğrenilecek evde yapılacak çok fazla hobi alanı var hem. Cam/vazo boyama gibi.
Ya da dil öğrenmeye çalışırdım evde dışarıda.
Hayata renk katmak sizin elinizde tamamen.
Çalışmıyordum çocuğa bakcak kimse yoktu bunalımın esigindeydim yinede iş ariyordum her yere cv bırakmıştım o esnada belediye kursuna gidiyordum o esnada hamile kaldım supriZ ..senelerdir evde olduğum için tahammülüm yok artık evde durmayaHamile kalmadan once calisiyor muydunuz?
netten arastirip bulabilirsiniz ama devlette yok diye biliyorumHadi ya hastanede hiç duymamistim napsam kime sorsam bursa hastaneye gidip mi sorsam ..yalnız işsizlik seviyeme bakarmisiniz![]()
Özelde de adım atmak paralı olduğundan bu da yatarnetten arastirip bulabilirsiniz ama devlette yok diye biliyorum
belki vardir bi arastirinÖzelde de adım atmak paralı olduğundan bu da yatar
Gezmeye gidin okuyun ki yruyus yapmaniz lazim. Yuruyus yapin kulaklik takip.Okuyorum ama yetmiyor sonuçta yine evde oturuyorum okurken
Benim bulunduğum ilçede belediyenin hamileler için plates hizmeti vardı. Sağlık ekibi eşliğinde grup olarak plates yapma imkanı.. belediyenizin sitesinde sağlık hizmetleri bölümünü inceleyin, yeterli bilgi yoksa ilgili müdürlüğe telefon açıp bilgi alabilirsiniz.Hadi ya hastanede hiç duymamistim napsam kime sorsam bursa hastaneye gidip mi sorsam ..yalnız işsizlik seviyeme bakarmisiniz![]()
Hamile olmanız seçeneklerini daraltıyor, yapacak bir şey yok. Evden çalışabileceğiniz bir iş bulmak size en uygun çözüm ama ne iş bulabilirsiniz bilemem. Yeteneklerinizi, ilgi alanlarınızı bilmiyoruz sonuçta. Neredeyse 5 yıldır freelance çalışıyorum ama daha önce tam gün bir ofiste çalıştığın işle bağlantılı bir iş. İnternetten makale yazma, çeviri isleri gibi şeyler bulabilirsiniz belki ama çok komik ücretler veriyorlar, onu da bilmek lazım. Ya da home office çağrı merkezi elemanı olarak çalışıyordu bir arkadaşım, o bir seçenek. Ama çok stresli bir iş. Ya da yabancı dil öğrenin, geleceğe yatırım olur.Yok ya biseler işleyip etrafa dağıtmak falan bunlar benim için uygun değil