- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Bende öyle dedim instagram da ne anneler var cocukları özürli ne yürüyor ne yiyor. Kimisi zengin kimisi degıl . Aslında eniştem ona ilgi gösterse biraz memnun olsa eline sağlık dese ben sanmıyorum ki hıcnır kadın memnun olmasın şikayet etsin ermez . Sabah mesela kahvaltı hazırladım gayet güzeldi . Eşim hıcbısey demeden yemeye başladı sonda zeytin nıye yok dıyo . Ulan zaten herşey bar unutm koymaya. Sonra kalkarken daha çok benı kızdırmak ıcın ne menemen bar ne domates dyo bi kızdım ki sormayın erkekler böyle ki ben haftaıcı hıc kahvaltı hazırlamam kıymetini bilmesi lazım . Sonra başka odaya geçti . Kızdım insan eline sağlık der ordan dıyo ben dedikten sonra . Kıymeti kalmadı yani . Bu erkekler mal kafaKardesinizin asıl derdi kocasından ilgi ,sevgi görmemesi yoksa mutlu sevilen bir kadın başka şeyleri 3.şahısları kolay kolay kafaya takmaz
Allah yar ve yardimcisi olsun bundan sonra inşallah yüzü gülsün
4 tane sağlıklı evladı varmış ne güzel sanmayimki zenginler hep mutlu dur o yüzden elindekilerin kıymetini bilmek gerek
Kadına laf söyleyip hakaret edip duruyorsunuz ama burada yardım eden taraf o.Beş dk mesafe arabayla kadının terbıyesızligi işte
Yardım edıyor ama naptı gereksiz yere bağırdıKadına laf söyleyip hakaret edip duruyorsunuz ama burada yardım eden taraf o.
Yukarıda bir mesajınızda "Allah öylesine mal mülk vermesin" demişsiniz, bir atasözü var cuk oturan ama "o iş sizin duanızla olmaz" diyeyim edeplice.
Kimse kimseyi bir yere götürmek zorunda değil, herkesin de mizacı bellidir yengenizin huyunu biliyordunuz bence zaten daha önceden. Böyle muamele görmek istemeyen oturacaktı evinde.
Bir eş namazlı, çocuğuyla ilgilenen olunca iyi eş olmuyor bu arada, durumu yokken 4 çocuğu boy boy dizip hanımını ele muhtaç eden, ailesini bir pikniğe rica minnet götüren adam benim gözümde iyi eş falan değil.
Kız kardeşinize zaten diyecek söz bulamıyorum bir zahmet aile planlamasından haber verin kendisine ama kuvvetle muhtemel "çocuk rızkıyla gelir" minvalinde bir cevap gelir.
Evet bazı insanlar daha akıllıca seçimler yapar hayatta, sizin veya kardeşinizin yapmamış olması diğerlerine hasetlenmenize neden olmamalı diye düşünüyorum.
"Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil" diye çok sevdiğim bir söz var, siz hiçbir şey yapmayıp kafanıza esince buraya konu açıp şikayetçi oluyor ama hayatınızda kesinlikle değişiklik yapmıyorsunuz.
Üzmek amacıyla yazmadım kesinlikle ama sizin hayata bakış açınızı kesinlikle çok ciddi şekilde değiştirmeniz gerekiyor.
+1Yukarıda bir mesajınızda "Allah öylesine mal mülk vermesin" demişsiniz, bir atasözü var cuk oturan ama "o iş sizin duanızla olmaz" diyeyim edeplice.
Kimse kimseyi bir yere götürmek zorunda değil, herkesin de mizacı bellidir yengenizin huyunu biliyordunuz bence zaten daha önceden. Böyle muamele görmek istemeyen oturacaktı evinde.
Bir eş namazlı, çocuğuyla ilgilenen olunca iyi eş olmuyor bu arada, durumu yokken 4 çocuğu boy boy dizip hanımını ele muhtaç eden, ailesini bir pikniğe rica minnet götüren adam benim gözümde iyi eş falan değil.
Kız kardeşinize zaten diyecek söz bulamıyorum bir zahmet aile planlamasından haber verin kendisine ama kuvvetle muhtemel "çocuk rızkıyla gelir" minvalinde bir cevap gelir.
Evet bazı insanlar daha akıllıca seçimler yapar hayatta, sizin veya kardeşinizin yapmamış olması diğerlerine hasetlenmenize neden olmamalı diye düşünüyorum.
"Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil" diye çok sevdiğim bir söz var, siz hiçbir şey yapmayıp kafanıza esince buraya konu açıp şikayetçi oluyor ama hayatınızda kesinlikle değişiklik yapmıyorsunuz.
Üzmek amacıyla yazmadım kesinlikle ama sizin hayata bakış açınızı kesinlikle çok ciddi şekilde değiştirmeniz gerekiyor.
selamlar arkadaşlar , kardeşimle konuştuk . Hayatından şikayetçi . Biraz olaylar üst üste geldi . Eşi yurtdışına çalışmağa gitmişti bir aylığına oda evde çalışıyor çocuk ev işi vs neyse gelmiş eşi memnuniyetsizlik var adamda . Ev nıye pis vs diye söylenmiş halbuki kardeşim bahar temizliği yaptı çocuklar desen cabası. Evi boyatsak demiş kocası da şimdi deme bana yapamam edemem oda kime dicem demiş başka adammk var . Yaptıgım seyleri de görmüyor dıyo çok üzülüyor . Bende genel olarak erkekler böyle . Deseki eline şaglık nıye yordun kendını vs demıyo üstüne begenmıyor . Sen dışarda çalışıyorsan bende evde çalışıyor um dıyor kardeşim ve haklıüzüldüm . Bunalıma girmiş oda ben gibi . Zengin bir eşim olsaydı keşke dıyo . Düğünler var bu ara gelinlerin arabası var birine demiş araba dolu alamam demiş ki araba dolu degıldı diğeri almış ama cokk acele ettrmış üç dört çocuk hazırlıyo. Düğün çıkışı beş on dk beklermiş çocuklarını topladığı ıcın gelin bağırmış çağırmış bişeyde diyemedim dedi dessm bırakıp gidecek. Eşi yoktu düğünde mecbur onlara söyledi ama Allah kimseye muhtaç etmesin . Nıye bağırıyor ki edepsız zaten oyleydı hep öyle kalacak gibi . Biliyo cocukları var küçükler onları toplayana kadar ancak . Böyle seyler olunca da Zengin insanlar hem bu dünyada hem öteki dünyada rahat yaşıyorlar dıyor . Allah merhametli orda affede e cennete giderler gene rahat hayat . Biz küçükkende fakırdık şimdi de parasızlık cekıyoruz dıyo . ( benım de durumum pek iyi degıl bir maaş var okadar eşimin ev araba vs yok) valla erkılendım açıkcası . Düşünüyorum öyle mı olur biz zorlanıyoruz başkaları zengin hayat yaşıyor öteki dunyadada Allah affeder cennete . Bir tanıdık var kendı ailesi de zengindi gene zengin aileye gitti . Böyle seylere görünce insan etkılenıyor . Ona da üzüldüm bunalıma girmiş biraz teselli de veremedim . HAYAT BÖYLE Mİ , çalışan kazanır evet ama bilmıyorum bazısı doğuştan rahat bazısı degıl
Okutmaya çalışıyor onları zaten küçükler ilkokul çağındakiler . Evet degıl ama arabaları altlarında onu götürecek kimse Yok ve musaotlerdi öyle edepsızlık yapmalarına gerek varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?