- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi Pink_Women
-
sen de mi canım yaa... şimdi boşasam kocamı rahat mı battı derler. bi bilseler içimi nasıl acıtıyor. kırılan kalbimin haddi hesabı yok.Bende aynı durumdayım dışardan herkes beni mutlu sorunsuz bilir öyle görürler .facede fotolarım mutlu aile pozlarım.ama bilseler o evin içinde ne fırtınalar kopuyo.ahhh ahhh şu aile baskısı olmasa inanın evlenmezdim:)
Anlatmam gerek yoksa patlayacağım... Dün birinci yılımız doldu ama eşimden tek bir şey görmedim kızlar. Sürekli tartışmalıyız sürekli kırgınız birbirimize. Eşimin tartışırken hiç dur durağı yok ağzına gelen herşeyi söylüyor. Küfür değil bunlar ama beni çok incitici. Bende onun için hiç birşey yapmadım. Çünkü evlilik tek taraflı yürüyecek birşey değil ve ben daha şimdiden çok YORGUNUM....
Paylaşmak istedim yalnızca...
ama işte erken yasta evlendin mi bu bilince varamıyo insna sahsen ben kendime göre erken evlendigim icin bunları hic düsünemedim mesela simdi olsa cok farklı olurdu beyefendimi asil mi kibar mı nazik mi oooo cocukluk iste ne olursa cahillikte derler ya o yüzden bi kız 30 dan önce evlenmicek valla 24 25 okul bitirme 2 3 yıl calıs birini bul 2 3 senede tanı ohh missBen mutluyum, eşimi çok iyi tanıyarak evlendim, evlilikten beklentilerimi açıkça ifade ettim olmayacaksa ayrılmamız gerektiğini de söyledim, mesela ben: bak annenin günü falan olur gelinim Dr gelsin der ben buna gelecek kız değilim dedim, hani buna kadar konuştum 9 senede ancak kıvama geldim zaten, gönlümün sevdiğine beynim de okey verdi, aman evlenince düzelir diye sorunları görmezden gelmedim, aptal aşık moduna girmedim aşkooooom bòceeeem mıç mıç muhabbetleri bana göre olmadı ben daha ziyade hayatın içindeki tepkilerini sözlerini gözlemledim, mesela yemek yedik bitti garson masayı topluyor, o emekçiye teşekkür ediyor mu bu adam yoksa it gibi mi davranıyo nerde kaldı bizim kebaplar havasına mı giriyo? Teyzesine gittik bi kere, perde yıkamış kadın baktım hemen gitti taktı benim sevdicek....anlatsam roman olur ben hep bunları göz önünde buluindurdum
merak etme biraz daha zaman gecmesı lazım kavgaları buyutmeyınYa tamamen çabasız olsa zaten çok uzun zaman olmuştu bu evliliği bitireli
Ama tanımıyoruz, tanıyamıyoruz birbirimizi...
Anlatmam gerek yoksa patlayacağım... Dün birinci yılımız doldu ama eşimden tek bir şey görmedim kızlar. Sürekli tartışmalıyız sürekli kırgınız birbirimize. Eşimin tartışırken hiç dur durağı yok ağzına gelen herşeyi söylüyor. Küfür değil bunlar ama beni çok incitici. Bende onun için hiç birşey yapmadım. Çünkü evlilik tek taraflı yürüyecek birşey değil ve ben daha şimdiden çok YORGUNUM....
Sanırım karakter olarak az çok benziyorum size.Ben mutluyum, eşimi çok iyi tanıyarak evlendim, evlilikten beklentilerimi açıkça ifade ettim olmayacaksa ayrılmamız gerektiğini de söyledim, mesela ben: bak annenin günü falan olur gelinim Dr gelsin der ben buna gelecek kız değilim dedim, hani buna kadar konuştum 9 senede ancak kıvama geldim zaten, gönlümün sevdiğine beynim de okey verdi, aman evlenince düzelir diye sorunları görmezden gelmedim, aptal aşık moduna girmedim aşkooooom bòceeeem mıç mıç muhabbetleri bana göre olmadı ben daha ziyade hayatın içindeki tepkilerini sözlerini gözlemledim, mesela yemek yedik bitti garson masayı topluyor, o emekçiye teşekkür ediyor mu bu adam yoksa it gibi mi davranıyo nerde kaldı bizim kebaplar havasına mı giriyo? Teyzesine gittik bi kere, perde yıkamış kadın baktım hemen gitti taktı benim sevdicek....anlatsam roman olur ben hep bunları göz önünde bulundurdum
malesef öyle. Kimse tanıdıkların akrabaların olduğu yerde sıkıntısını söylemez herşeyi çok güzel özel gösterir.Burda kimse kimseyi tanımıyor diye tüm gerçekleri anlatıyor. Benim şahit olduğum birkaç şey var. Bazı kadınlar gitmedikleri yerde yer bildirimi yapıyor sosyal hesabında .Kimisi özel bir günde önceden çektiiği fotoğrafı koyuyor . Tabi herkes değil. Bu yüzden sen evlenmeyi düşünüyorsan kardeşlerin ailenin tavsiyelerini de göz önünde bulundur erken yaşta evlenmesosyal hesaplardaki arkadaşlarımın paylaştıklarına bakılırsa muhteşem, her önemli günde sofralar hazırlanan, hediyeler alınan, bol kocişim hitaplarıyla dolu pespembe bir dünya.Ama kadınlar kulubündeki bdv konularına bakılırsa, evlenmeyen bir pişman evlenen bin pişman..Bende çözemedim o yüzden hangisi gerçek biri söylese ?
ben de buradaki konuları okuyunca evlilik nasıl bişey diye soruyorum gerçekten.
paylaşamadığınız şey nedir?
neden bu kadar kavga ediyorsunuz?
Bende şöyle anlatayım kendimi...
Çok okuyan, çok öğrenmeye çalışan evine gidene kadar mutlu bir kadınım.
Evlilikle ilgili elimde ki fırsatlar dahilinde seminerlere katılan veya bir yazısını okuduğum uzmanın kendimde yanlış gördüğüm birşeyi hemen düzeltmeye çalışan.
Evliliğimizin ilk zamanlarında seninkiler şunu yaptı bunu yaptılarla geçiren ve artık aklı başına gelen ve asla bu konulara girmeyen
yani kısacası aslında azda olsa evliliği için fedakarlıklar yapan bir insanım.
Tamam eşim çok iyi bir insan aileme karşı, arkadaşlarıma karşı ama bana karşı öyle değil
Benim ona hep anlatmak istediğim bu hayatta birde ben varım.
Ben bazı zamanlar kursa felan gittiğim zaman akşam 7 gibi evde oluyorum
Ve istiyorum ki eşim en azından çay koysun yalandanda olsa aaa bende tam birşeyler hazırlayacaktım desin.
Ama eve gidiyorum ışıkları bile açmamış, tv nin karşısında yatıyor.
Artık tiksinir oldum bu görüntüden
Ben mesela onun arkadaşının bile bir tavrını beğenmesem ve söylesem direkmen onu bana karşı savunmaya başlıyor ya o kim ki yani hep böyle o ve ailesi muhteşem insanlar zaten onları bahsetmiyorum bile zaten...
Ha yanlış anlaşılmayayım ben bir hediye beklentisinde değilim
Zaten bunca şeyin üstüne hediye alsam ne almasam ne
Cinsel olarak yani yatakta senden memnun değil. Henüz bunu dedigini sanmıyorum ama diyecektirAnlatmam gerek yoksa patlayacağım... Dün birinci yılımız doldu ama eşimden tek bir şey görmedim kızlar. Sürekli tartışmalıyız sürekli kırgınız birbirimize. Eşimin tartışırken hiç dur durağı yok ağzına gelen herşeyi söylüyor. Küfür değil bunlar ama beni çok incitici. Bende onun için hiç birşey yapmadım. Çünkü evlilik tek taraflı yürüyecek birşey değil ve ben daha şimdiden çok YORGUNUM....
O ihtişamlı sofralar
Ve samimiyetsiz sözlerin hiç biri gerçekçi değil
En azından bana göre...
aynen işte bu ben 13 aylık evliğim eşime kızarım yada eşim bana kızar ama aradan 5 dk geçer birbirimize sarılıp film izleriz veya konuşmaya şakalaşmaya başlarız..tabıkı büyük kavgalarımız da oldu ama o zamanda 1 saat içinde anlaşıp eskiye döndükinsani sınırlarda tartışmanın bol olduğu ama 2 dk sonra kimsenin bi şey hatırlamayıp oturup yemek yiyip gülüştüğümüz evlilik gerçek evlilik önemli olan tartışmamak değil bkunu çıkarmamak.kadının sabrı (zaman geçtikçe peygamber sabrına dönen) erkeğinde öküzlüğünü kısa sürede törpüleyebilmesi ve bunun için kıvırmayı (mecazi) öğrenmesi ile geçinilip gidilen evlilik gerçek evliliktir.
ikisi arasında karşılaştırma yaparsak çokta matah birşey değil evlilik:) sosyal medyaya kimse ağlarken sinir krizi geçirirkenki resmini atmıyor, herkes güzel ve biraz da nispet yapabileceği paylaşımlar yapıyor, burda ise kimse gelip ben çok mutluyum diye konu açmıyor adı üstünde BDV.. yani hepsi gerçek:)
teşekkür tavsiye için esasında yaş olarak erken değil 29 ama insan çevresindeki iki yüzlülükleri görünce korkuyor..malesef öyle. Kimse tanıdıkların akrabaların olduğu yerde sıkıntısını söylemez herşeyi çok güzel özel gösterir.Burda kimse kimseyi tanımıyor diye tüm gerçekleri anlatıyor. Benim şahit olduğum birkaç şey var. Bazı kadınlar gitmedikleri yerde yer bildirimi yapıyor sosyal hesabında .Kimisi özel bir günde önceden çektiiği fotoğrafı koyuyor . Tabi herkes değil. Bu yüzden sen evlenmeyi düşünüyorsan kardeşlerin ailenin tavsiyelerini de göz önünde bulundur erken yaşta evlenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?