• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçekten bittimi şimdi

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
96
33
Denizli
ya kızlar bu sefer bitti tamamen bitti ayrıldık artık ama çok acı oldu hep beni sevdiğini söyleyen bensiz yapamıycağnı beni asla bırakmıycağnı söyleyen adam durup dururken beni terketti ama hala seviyo sevgi yetmiyo dedi artık beni dost arkadaş olarak gördüğünü bi sevgili bi eş olamayacağımızı söyledi gerçekten çok üzüldüm neler çekiyorum bi ben bi allah bilir.Gerçekten onu çoook seviyorum oda seviyo ama sevgi yetmiyo diyo bende bi tuhaflık var ev ortamında kapalı alanlarda hep olgun davranıyorum ama dışarda buluştuğumuzda falan çocuklaşıyorum buda buna kızıyo bişiy diyorum çocuk gibi dalga geçer gibi cvp veriyosun dedi beni kaç kere uyardı yaptıklarım yüzünden ama anlamadım şimdide bitti işte neyse bugün arkadaşım msj attı sabahtan beri biriyle konuşuyo barıştınız mı diye bunu duyunca deli oldu resmen kim olduğunu öğrenmek için uğraştı ha bire sordu kim kim kim diye arkadaşım cvp vermedi tabi sanane seni niye ilgilendiriyo dedi oda hani hiç kimseyle çıkmayacaktı neden çıkıyo falan dedi arkadaşım da ömür boyu senimi bekleyecek dedi......neyse bu konuşma böyle uzayıp gidiyo
biz 4 senedir birbirimizi tanıyoruz bi ayrılıp bi barışıyoruz acaba bu normal ayrılıklardan birimi yoksa tamamen bitti geri dönmeyecekmi?eskide de böyle yapardı bırakıp giden hep o oldu o zmnlarda böyle diyodu yok seni arkadaşım dostum olarak görüyorum falan ama her dönüşündede yalvarıp yakarıyodu affetmem için şimdi gene böyle dedi ne olabilir ne olacak dönermi??offf kafam çok karışık napıyım bi akıl verinbiraz uzun oldu ama kusura kalmayın artık ruh halimi tahmin edebiliyosunuzdur:1shok::gitme::gitme::1shok:

evet canım gerçekten bitmiş. geri dönse bile ne anlamı var ki ? aşkından ölsem bile ağzından bitti diyen bir erkek için üzüleceğim süre en fazla bir saattir. gercekten söylüyorum. başıma da geldi.. o laf ağızdan çıkmamalı. çocuk oyuncaği değil bu işler. canın sıkılınca bitti de sonra geri dön yalvar barışalım de. ha ortada elle tutulur bi sebep de yok. çocukça davranıyosun diye biter mi be ne saçma şey. seni mi eğitecekmiş. ala alla. önce gitsin ilişkisine sahip çıkmayı öğrensin.. umrunda bile olmasın.. seni zırt pırt terketmeyecek bi çok erkek çıkacaktır karsına.. kendini seviyosan bu adamı bi daha affetmezsin bi gram da değer vermezsin

Bu ılıŞkı bıtmıŞ neden sÜrmÜŞ onuda anlamadım..bı ayrıl barıŞ zaten ılıŞkı artık kendılıgnden bıtıyo..zamnala herŞey problem olmaya baŞlıo..canım Üzme kendını sıkmada gıden gıtmıŞ bıdahada olsa bıle br araya gelme derım...ılıŞkısıne shaıp bıle Çıkamıyo...yenı bırı bulmuŞtur erkekler hep bÖlee farklı olanını gÖremedım daha gununu gun eder sıkılınca bıraır..

Bir ılişkide Eğer 1 Kere Ayrılık Olmuşsa O ılişki Bitmiş Demektir..

Eğer Karşındakini Kaybetme Korkusunu Yaşamıyorsan Anlamı Yok Yürütmenin..

sende onun gibi mi düşünüyorsun bu konuda? sevgili ve eş olabilir misiniz?
4 sene dile kolay:sinifsinif:
her ilişkide küslükler, kırgınlıklar, darılmalar, konuşmamalar, sinirle ağızdan kötü söz çıkmalar ... olur

döner de tatlım bu adam alışmış gidip gidip dönmeye.. dönse bile gene gider bak bu.. sen önüne bak ve seni yarıyolda bırakmayacak bi sevgili bul...

ben bilsemkiii beni her döndüğümde kabul edecek bi sevgilim olacakk
her haltı yer ondan her sıkıldığımda ayrılırdımm şakkıdı
nasıl olsa her defasında o beni kabul ediyor
bi nevi yedekte tutardım :delphin:
(bunu bi erkek gözüyle bakarak yazıyorum sen ne biçim bi insansın falan die alıntı yapılmasın lütfen )
valla tatlım geri dmnermi bilmem ama
senin ona artık oyuncak bi kalbin olmadığını
ve seçilen değil seçen biri olduğunu ispatlaman lazımm :olmaz:
o ne öyle ayrılıp ayrılp barışma yaaaa
gidene yol ver gitsinnn adam alışmış bumerang gibi fırlatıyorsun geri geliyo :mymeka:
bence başka insanlara şans versen daha iyi edersin :delphin:

Back
X