Merhaba herkese, şu an bunları ağlaya ağlaya yazıyorum
Çünkü yoruldum, çünkü bittim, çünkü tükendim kv ilgili kaçıncı konu ama ben artık yoruldum
Kayınvalidem 1.5 ay önce hasta olduğunu söylemiştim, neredeyse kaybediyorduk ama şimdi iyi.
Bugün bize geldi kızımı sevmeye sevdi, oynadı kızımla buraya kadar sorun yok ama emrivakiler sıkıştırmalar yine aynı
Apartmanda asansöre binecekken yazın yazlığa gelin dedi ben de öyle bir tatilimiz olsa ailemin yanına gideceğimi söyledim ailemi senede 2-3 kere görebiliyorum.
Yazlıkta çok güzel ben olsam düşünürdüm dedi ben de valla saray olsa bile cidden tatilim olursa aileme gitmeyi düşünüyorum özlüyorum dedim. Sesini ciddileştirdi kaşlarını çattı emir verici şekilde "böyle yapıp beni üzme"
Dedim üzülecek bir şey yok ailemi göremiyorum, ayrıca emrivakiler hoşuma gitmiyor dedim.
Ben ne yaptım hep iyiliğinizi düşündüm benden iyisi olamaz vs ben de dedim ben de zamanında çok iyilik düşünmüştüm ama karşılıksız kaldı dedim.
Naptım ki sana bir şey yapmadım ben çok iyi insanım, benden zarar gelmez dedi. "hiçbir şey yapmadın ya sadece bana oğlumu benden, ailemden uzaklaştırıyorsun dedin, bu ailede herkes samimi, içten bir sen samimiyetsiz dedin bu kadar "dedim. Ben öyle bir şey demedim dedi tamam neyse kapandı gitti eski konular diyorum. Duruyor duruyor "onları o zaman söylemiş olabilirim, o an bir şeye sinirim bozulmuştur bir şey olmuştur ben unutmuşum bak sen de unut geçmiş bitmiş unutacaksın öyle akılda tutmaya değmez" diyor.
Neden unutayım ki niye unutmalıyım dedim.
Ben ölürsem de unutma dedi (hastalığını öne sürdü). Dedim kimin kimden önce öleceğini Allah bilir.
Hasta olursam bana bakmak zorunda kalmazsın merak etme diyor. Dedim hasta olduğunda evde kızım rahat verecek olsa bizim evde gel kal diyecektik ama kızım rahat bırakmaz diye bizim eve alamadık biliyorsun dedim.
Sen aileni her gün görüyorsun dedi (Görüntülü konuşmayı kastediyor, bu arada kendi de kızımla yaklaşık her gün kamerayla görüşüyor)
Evet dedim kamerayla görüşmek yetiyor zaten. Bak şimdi üzgün ayrılacağım buradan diyor.
Yoruldum gerçekten içimde "Chek bunları dedin de Allah korusun kadına bir şey olursa" diye dolanıyor vicdan yapıyorum, ama demezsem de emir üstüne emir. Neden böylesin, aman unut git, habire istediğini yaptırmak için zorlama ben yoruldum artık. Bilmem belki de yanlış yapıyorum ama şu aralar eşimle de limoniyiz bir de üstüne bunları duyunca dayanamıyorum.