- 18 Aralık 2009
- 327
- 3
- 318
- Konu Sahibi Huzur_huzur
-
neden komik olsunki bence ne güzel senin için herzaman deliren özleyen el üstünde tutan her daim saçını okşayan sarılan güzel sözler söyleyen seni şımartan her zaman olmasada arada bir hiç birşey yokken çıçek getiren bir eşin olsaydı mutlu olmazmıydın hemde çok bende yaşayanlar vardır vede yazacaklardır dur bakalım
Kırmızıyla alıntıladığım yerlerin olmadığını hangi cümlemden çıkardınız ki? ben sadece şiir okuması komik olurdu dedim. üstelik mutlu olmadığımı da söylemedim. allahıma şükürler olsun dünyaya birdaha gelsem yine eşimle evlenirim diyecek kadar güzel ve mutlu bir hayatım var. bu kadar çarpıtılacak birşey söylemedim sanıyordum ya neyse...
evet vaaar :)))(MaşaAllah la kuvvete illa billah)1 şubat itibariyle 1 yıllık evliyim hayatımın en güzel yılıydı..ufak tefek sorunlar elbette oldu ama hiç biri ikimizle ilgili değildi..hatta bütün tartışmalarımız onun ailesi yüzündendi..ama Allah bin kere razı olsun eşim her yönden mutlu ediyor beni..özel günler konusunda biraz sıkıntısı vardı ama 4 yıllık birliktelikle aştı..ev işlerinde yardımcıdır her işi neredeyse beraber yaparız , dırdır etmez ,şikayet hiç etmez ,sürekli sarılır öper uykusundda bile sarılıp seni seviyorum der..adımla çağırmaz hiç çok şey beklemez ama çok şey vermeye gayretlidir..Rabbim inşaAllah bir ömür bozmaz..
ben varımm 3 senelik evliyim ve bir kez bile ciddi kavgamız olmadı bazen işyerinden mesaj atar beni ne kadar çok sevdiğini yazar ara sıra sebepsiz yere çiçekle gelir eve.. sabahları yanağımı okşayarak uyandırır beni işe giderken ve eve döndüğünde sıkı sıkı sarılır v.s ...
ama tabi herşey karşılıklı, bende ona kendisini özel hissettirmek adına çabalarım sürekli...
VrmıŞ İŞte neden sanmıyosunkİ
Sanmıyorum canım.Zorla mı??
Neden sanmıyorum çünkü her evlilikte ufak tefek sorunlar olur.4/3 lük olabilir ilişkiler ve hayat ama hiçkimse ve hiçbir ilişki 4/4 lük olamaz.Var diyene de ben inanmam.laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?