- Konu Sahibi Huzur_huzur
-
eşleriyle mutlu olan arkadaşlar,Allah mutluluğunuzu allah daim etsin ve hiç bozulmasın.imrenerek ve ağlayarak okudum.maalesef mutlu değilim.çoğunlukla ailesi yüzünden hep tartışıyoruz.aşamıyoruz çünkü ailesine çok düşkün.burda biarkadaş tavırdan bahsetmiş gerçekten tavır çok önemli ama artık derdimi yumuşak bises tonuyla anlatamıyorum çünkü ne desem hep ailesi haklı.ben hatalı.bilmiyorum sonumuz ne olacak.mutlu olanlar yazarkan elinizi yazdıklarınıza dokundurun da bende elimi sürüyüm bana da bulaşsınkaydirigubbakcemile5 benim evliliğim eğer ailesi sözkonusu olmazsa 4/3,eğer ailesi sözkonususa (ki maalesef yaklaşık 3 yıllık evliyim bu durum genel olarak evliliğimizi hep etkiliyor ve etkileyecekte) 4/0,5 sizden dua bekliyorum.
evet bizimkide eskiden aileseydi sorun n,simdi de bazen kizincaonlari kavgaya sokuyorum/Annesi yuzunden bi keere morartmis beni
nasıl yani?dayak mı?yok artık.öyle bişey olsa sonucuna da katlanır.yani çok iyi şeyler olmayacağı kesin.ben olabildiğince ailesinden bahsetmem çünkü sinirlerim bozuluyor.neyse burası daha çok mutlu olanların bölümü.bizde dertlerimizle sıkmayalım.
ya mesela dun burda okuduklarimi kocama anlattim dedim ki iste bak kocalari boyle yapiyor,sabah bana sarilip opuyor,Opucukte nasil bi opucuk biliyormusunuz ,sanki korkarak cok az bisiy dudagini dudagima deydiriyor yani opucuk olduguna bin sahit lazim.Diyorum ki neden boyle opuyorsun.hemen ters tepki verdi diyor Sicarim herseye,o niye boyle bu niye boyle...Ama ne yapiyim gercekten cani birlikte olmak isteyince atesli oluyor ama ben oyle istemiyorum.Diyorum BEni ozlemeni istiyorum bedenimi degil,belki yanlisligim var ama bu adam sadece isine gelince opuyor kari koca gibi.
Buda benim mutsuz olmami gosteriyor ve onun yuzunden ben baskasina ilgi duyuyorum.eski erkek arkadasima oda evli ama ben onu unutamiyorum ,benim kocam onu unutturamiyor bana..
mutlu olanlardan ben bisiy sormak istiyorum,sizin kocaniza tavriniz nasil???konusurmusunuz?hesap sorarmisiniz?hic mi bunlari yapmazsini?
karışmamaya çalış. herşeyi yüzüne gözüne bulaştıran bir adam değilse karışma.vay be demek ki sorun bendeymis .okuyorum da evet kocalardan cok sey asli ,ama ben cok konusuyorum,cok hesap soruyorum.
canım ben yapınca hemen nasıl olmuş derim nefis falan başlar iltifat etmeye ilk başlar da olmayanlara fikir veriyordu. baktı yüzüm asılıyor. artık fikir vermiyor:) bir de kötü derse bu tarifi bir daha yapmıyayım dimi derim kendim de beğenmediysem. o da ona göre fikrini söyler. ama eşime hep '' beni şımartmanı her yaptığımı takdir etmeni seviyorum'' derim. o da'' benim karım düşünüp emek verip yapacak eşşek değiliz yaa der''...:) bunlar çok güzel şeyler. birbirinizi sıkboğaz etmezseniz herşey güzel olacaktır. sakin stressiz davranın. siz onu bol bol övün takdir edin ki aynısı size de dönsün.opuyorumnanaktansenağlama Benim kocam fena olmayan yemeklerimi de begenmiyorrrr.cok zoruma gidiyor.ben ugrasip bisiyler yapiyorum mesela borek,pogaca,pis degilde gercekten normal oluyor,o Bana diyor ki HIC BIRSEY YAPAMIYORSUN.
ben hayatta hiçbirşeyin 4/4 lük olduğuna inanmıyanlardanım..eksiler,eksikler vardır mutlaka herkesin ,onu tamamlamayı,tamamlanmayı öğreniriz zamanla..
zaten o yüzden evliliklerin ilk 5 yılı genel anlamda sorunlu geçebiliyor...
küçük tartışmalarla renkleniyor bence evlilik,diğer türlü sürekli canım cicim olsaydı bence monoton olurdu herşey...
Aynen Özlem.Burada 4/4 lük diyenlere de hiç inanmıyorum.Diyenlerde bir problem ararım ben...
Neden inanmıyorsunuz bende onu anlamıyorum. Ya evlisiniz ve beklediğinizi bulamadınız ya da bekarsınız ve önyargılısınız evlilikle ilgili.. Benimde evliliğim 4/4 lüğe yakın bir evlilik ama ne bende ne eşimde bir problem yok çok şükür. Eğer her iki tarafta birbirini gerçekten severek evlendiyse, birbirlerinin kıymetini biliyorlarsa dışardak sorunlarını yansıtmıyorlarsa ellerindekiyle mutlu olmayı biliyorlarsa ve küçük şeylerle mutlu oluyorlarsa beklentileri çok yüksek değilse kendi ailelerini işlerine karıştırmıyor ama birbirlerinin ailelerine saygı duymayı biliyorlarsa her evlilik güzeldir tabii bu zmanda bunların hepsini bulmak çok zor ama imkansız da değil.. İşte biz o kısmın içindeyiz. Ben çok beklentileri olan bir insan değilim her an eşim büyük hediyelerle gelsin diye beklemem. Çok yargılamam yada güzel dille anlatırım evet bazı huylarını sevmem ama her insanın kendine özgü davranışı var. Ben hastayken ilacıım kendi eliyle getirir ateşim olduuğunu ben anlamam o anlar. Canımın istediği ne varsa alır nereye gitmek istersem götürür yememe içmeme özen göstereyim diye gözümün içine bakar. Çocuk düşünüyoruz ve ben planlamadan birçok şeyi planlamıştır mesela araştırır merak eder. Tv seyrederken elele seyrederiz dizdize otururuz dışarda bir kere elimi tutmadan yürümez bir yere oturduğumuzda gözümün içinden gözünün ayırmaz. Geceleri her kalktığımda üstümü örter. Aile saygılıdır bend eöyle tabii... Kardeşimi kardeşi gibi sever. Daha geçen ay ki doğumgününde benden habersiz laptop aldı gönderdi mesela. Bana yakışacağını düşündüğü birşeyi ben istemesem de alır.Dışarıya ya benimle çıkar yada evde oturur. İçkisi, sigarası gece hayatı yoktur. Sürekli öper ve nerdeyse hiç adımızla hitap etmeyiz birbirimize ve biz başa şehirlerde çıktık çok az görüşerek evlendik 1 sene çıktık.2.5 senedir evliyiz çok yeni de değiliz yani... Daha ne olsun soruyorum size böyle bir evlilğin sizce eksiği var mıdır. Ki ben az bile anlattım...Allah herkese böyle evlilik nasip etsin nazarlardan korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?