Gerçekten eşleriyle dört dörtlük harika bir aşk ve evlilik yaşıyorum diyen varmı

evet bizimkide eskiden aileseydi sorun n,simdi de bazen kizincaonlari kavgaya sokuyorum/Annesi yuzunden bi keere morartmis beni

evet bizimkide eskiden aileseydi sorun n,simdi de bazen kizincaonlari kavgaya sokuyorum/Annesi yuzunden bi keere morartmis beni

nasıl yani?dayak mı?yok artık.öyle bişey olsa sonucuna da katlanır.yani çok iyi şeyler olmayacağı kesin.ben olabildiğince ailesinden bahsetmem çünkü sinirlerim bozuluyor.neyse burası daha çok mutlu olanların bölümü.bizde dertlerimizle sıkmayalım.

Bende nazara çok inandığımdan dolayı fazla detaya inmeyeceğim
ama aşk dolu,sevgi dolu,hatta heyecan dolu bir evliliğim var :asigim:
görenler sevgili sanıyor halaa :asigim:

son 1 yıldır herşey mükemmel zaten evlilik 7 yılda anca otururmuş Allah bozmaz inşallah rabbim herkezin evliliğini mutlu ve huzur içinde korusun erkeklerimizi sülük ve asalaklardan korusun rabbim :))) aminnnnn

Arkadaşlar, mutlu olan arkadaşları imrenerek okudum Allah ömür boyu mutluluk huzur versin tüm evli çiftlere. :Saruboceq: Bir reklam vardı A..dolu Hayat'ın sanırım ' Evdeki huzur mutluluk budur' diye gerçektende öle insan yuvasında huzursuz olunca hiç mutlu olamıyor.
Bizde çok mutluyuz Allah bozmasın klava:

sorun değil dostlarım sizde dilediğiniz gibi yazı bizde avunuyoz işte bir iyi bir kötü

başka birine ilgi duymak dışında diyer şeyleri aynaen yaşıyorum canım bende yazacağım dur şu çocukları bi halledeyim off offff bıktım valla

ben hayatta hiçbirşeyin 4/4 lük olduğuna inanmıyanlardanım..
eksiler,eksikler vardır mutlaka herkesin ,onu tamamlamayı,tamamlanmayı öğreniriz zamanla..
zaten o yüzden evliliklerin ilk 5 yılı genel anlamda sorunlu geçebiliyor...
küçük tartışmalarla renkleniyor bence evlilik,diğer türlü sürekli canım cicim olsaydı bence monoton olurdu herşey...

Evlilik Roller Coaster gibi olacak ki eğlenceli olsun, bazen beyin sarsıntısı geçirelim sarsılalalım, bazen içimiz bi hoş olsun iç organlarımız bile uçsun, bazen de stabilitenin tadını kıymetini bilelim, kemere yapışmayalım vargücümüzle:roflol:
şair olacak gadınım ya, benzetmenin güzelliğine bakaklinialirimsmileaklinialirimsmile sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

mutlu olanlardan ben bisiy sormak istiyorum,sizin kocaniza tavriniz nasil???konusurmusunuz?hesap sorarmisiniz?hic mi bunlari yapmazsini?

tavrım şöyledir. asla onu ilgilendiren konulara ve maddi konulara yorum yapmam.eşim esnaf, ne verdiği aldığı parası pulu birikimi kendisi bilir. ben sormam anlatırsa dinlerim.
tek hesap sorma konum aynen şu cümleyle 'tatlı kocam bugün bayanlarla konuştun mu'' derim:) ben çok kıskancım ve çevremde tavrı hoşuma gitmeyen bayanlar var. bu yüzden sorarım o da anlatır:) sıkmsm hiç bir zaman. bir de birbirimize nereye gitsek arar haber veririz. ama onun işlerine hiç karışmam.
vay be demek ki sorun bendeymis .okuyorum da evet kocalardan cok sey asli ,ama ben cok konusuyorum,cok hesap soruyorum.
karışmamaya çalış. herşeyi yüzüne gözüne bulaştıran bir adam değilse karışma.
senağlama Benim kocam fena olmayan yemeklerimi de begenmiyorrrr.cok zoruma gidiyor.ben ugrasip bisiyler yapiyorum mesela borek,pogaca,pis degilde gercekten normal oluyor,o Bana diyor ki HIC BIRSEY YAPAMIYORSUN.
canım ben yapınca hemen nasıl olmuş derim nefis falan başlar iltifat etmeye ilk başlar da olmayanlara fikir veriyordu. baktı yüzüm asılıyor. artık fikir vermiyor:) bir de kötü derse bu tarifi bir daha yapmıyayım dimi derim kendim de beğenmediysem. o da ona göre fikrini söyler. ama eşime hep '' beni şımartmanı her yaptığımı takdir etmeni seviyorum'' derim. o da'' benim karım düşünüp emek verip yapacak eşşek değiliz yaa der''...:) bunlar çok güzel şeyler. birbirinizi sıkboğaz etmezseniz herşey güzel olacaktır. sakin stressiz davranın. siz onu bol bol övün takdir edin ki aynısı size de dönsün.opuyorumnanaktan

Aynen Özlem.Burada 4/4 lük diyenlere de hiç inanmıyorum.Diyenlerde bir problem ararım ben...

Aynen Özlem.Burada 4/4 lük diyenlere de hiç inanmıyorum.Diyenlerde bir problem ararım ben...

Neden inanmıyorsunuz bende onu anlamıyorum. Ya evlisiniz ve beklediğinizi bulamadınız ya da bekarsınız ve önyargılısınız evlilikle ilgili.. Benimde evliliğim 4/4 lüğe yakın bir evlilik ama ne bende ne eşimde bir problem yok çok şükür. Eğer her iki tarafta birbirini gerçekten severek evlendiyse, birbirlerinin kıymetini biliyorlarsa dışardak sorunlarını yansıtmıyorlarsa ellerindekiyle mutlu olmayı biliyorlarsa ve küçük şeylerle mutlu oluyorlarsa beklentileri çok yüksek değilse kendi ailelerini işlerine karıştırmıyor ama birbirlerinin ailelerine saygı duymayı biliyorlarsa her evlilik güzeldir tabii bu zmanda bunların hepsini bulmak çok zor ama imkansız da değil.. İşte biz o kısmın içindeyiz. Ben çok beklentileri olan bir insan değilim her an eşim büyük hediyelerle gelsin diye beklemem. Çok yargılamam yada güzel dille anlatırım evet bazı huylarını sevmem ama her insanın kendine özgü davranışı var. Ben hastayken ilacıım kendi eliyle getirir ateşim olduuğunu ben anlamam o anlar. Canımın istediği ne varsa alır nereye gitmek istersem götürür yememe içmeme özen göstereyim diye gözümün içine bakar. Çocuk düşünüyoruz ve ben planlamadan birçok şeyi planlamıştır mesela araştırır merak eder. Tv seyrederken elele seyrederiz dizdize otururuz dışarda bir kere elimi tutmadan yürümez bir yere oturduğumuzda gözümün içinden gözünün ayırmaz. Geceleri her kalktığımda üstümü örter. Aile saygılıdır bend eöyle tabii... Kardeşimi kardeşi gibi sever. Daha geçen ay ki doğumgününde benden habersiz laptop aldı gönderdi mesela. Bana yakışacağını düşündüğü birşeyi ben istemesem de alır.Dışarıya ya benimle çıkar yada evde oturur. İçkisi, sigarası gece hayatı yoktur. Sürekli öper ve nerdeyse hiç adımızla hitap etmeyiz birbirimize ve biz başa şehirlerde çıktık çok az görüşerek evlendik 1 sene çıktık.2.5 senedir evliyiz çok yeni de değiliz yani... Daha ne olsun soruyorum size böyle bir evlilğin sizce eksiği var mıdır. Ki ben az bile anlattım...Allah herkese böyle evlilik nasip etsin nazarlardan korusun...

amin canım gerçekten 4/4 lükmüş.allah nazarlardan korusun.

biz de 4/3 lüğüz diyebilirm.aslında bizim ilk 1,5 yılımız çok sancılı geçti.büyük bir sorunumuz vardı çünkü.ilk 1,5 yıl cehennemi yaşadım diyebilirim.herhalde yaşayabileceğim ne varsa yaşadım.çok şiddetli ve sık kavgalarımız oluyordu.ne yazık ki bunlardan ailelerimizin bile haberi oluyordu.eşim de ben de sinirli yapıdayız.bir de hayattan bizi tatmin edecek hiçbirşey alamayınca psikolojilerimiz iyice bozulmuştu.o günleri düşününce ne kendime ne eşime kızabiliyorum.kolay değildi çünkü.son 1 yıldır ise evliliğim maşallah Allah'a şükür çok iyi.sorunumuz kalmadı artık çok nadir tartışmalarımız oluyor onları da 10 dkda kendi aramızda çözüyoruz.aslında eşimin iyi yanları çokdur.
beni ihmal etmemeye özen gösterir.sık sık sarılır,öper,seni seviyorum der.
istediğim herşeyi almaya çalışır.
ailesi zaten iyidir.ama eşim de aileci değildir.
bizde dışarda yürürken ailelerimizin yanında hep el elyizdir.
hep aşkımlarla hitap eder.
benle gezmesini çok sever.markete bile tek gitmek istemez hadi beraber gidelim der.
öyle erkek arkadaşlarına bağımlılığı olan bir tip değil.
ev işlerini sevmese de yardım etmeye çalışır.
yani şimdilik aklıma gelenler bunlar.opuyorumnanaktan

şelam arkadaşlar klavye bozuk bazı harfler yanlış olabilir şimdiden özür dilerim artık şiz anlarınız ne demek iştediğimi

evet konuyu açmak iştememin tek şebebi vardı evliliğimde yaşadığım şorunların bendenmi kaynaklandığını hatanın bendemi olduğunuöğrenmek ve bi çözüm aramaktı
şizlerde bana yardım ederşeniz çok şevineceyim

şöyle başlamak iştiyorum ben 5 yıllık evliyim ve eşimle şeverek evlendik
evlilikten beklediğim hiç birşey karşıma çıkmadı yani oşevdiğim inşan beni deliler gibi şeven abartmıyorum kara şevda gibi şevenlerdendi gitti şanki yerine başka bir erkek geldi
ilk başlarda daha çok problemlerimiz vardı öyleki annemlere bile yalvar yakar anca götürürdü şu 1 enedir böyle birşey şöz konuşu bile değil ama şimdide çok daha büyük problemler var

büyük diyorum ama ne şiddet ne küfür ne dayak ne içki ne dışarı hayatı nede başka bir kadın
tek şıkıntım bana karşı olan ilgişizliği
çocuklarına evine karşı çok ilgili bir baba ve ev reişidir
ama tek şorun bana olan şoğukluğu akşam işten gelir yemeğini yer çocuklarla oynar çayını içer tv izler pc.yle uğraşır şonra canı bişey iştiyoşa az buçuk yanaşır böyle tatlı dille falan işi biter bir iki muhabbet okadar
konuşmalarıma fazla önem vermez biyere yanlız gitmeme keinlikle müşade etmez ben buna rağmen şuşarım zaten çok konuşmayı ve konuşanı hiç şevmez bende oyüzdenn şuşarım
meşela bir yere gitmek işteşem ya tamam der yada yok der keşinlikle karşılık vermem şuşar tamam derim şen bilirşin derim uzatmam yani

ama yinede bi güler yüz göremem bunlara mecburmuyşum gibi ağzından tatlı bi laf duymam belki arada bir bi aşkım derşe o olur başka bişey yok yani ama yinedeşuşarım şırf konuşmayı şevmiyo diye
bi problemimiz olşa aşla konuşmalarıma önem vermez ben halletmeye çalışşab bana şuş der yeter artık der bende öyle kapatırım ve aşla küşmem okdar yaptığına rağmen yatağına girince şarılınca canı bişey iştiyoşa aşla yok demem yani kuzu gibiyimdir deşem yeridir
benim ondan iştediğim çok bişey yok bitatlı şöz bitatlı gülüş şorarım arkadaşlar şize çok şeymi iştiytorum neden yapmıyoşun diyince ben böyleyim diyiyoyani bi türlü kabullendiremiyorum yaptığını ben neyapıyorumki diyo bana
offff klavyeninde bozulacağı tuttu özür dülerim arkadaşlar kafanızı şişirdiyşem çok yanlızım ve çok dertliyim şiz şöyleyin arkadaşlar daha ne yapıyım ben bu adama el üştünde tutuyorum bi dediğini iki etmiyorum ama yinede bi ilgi yok yok işte valla öyle bıktımki yaşamaktan bile anlatamam ne yapmalıyım izce deşteğinize çok i,htiyacım var paylaştığınız için çok ağolun hep mutlu olun ve şevgiyle kalın

Bende bekarken cok mutluyum diyen evlilere hayatta inanmazdim, cünkü bekarken ailem tarafindan cok büyük hayal kirikligina ugramistim, simdi elin adami beni mutlu edecek öylemi?
Benim öz annem babam beni mutlu edemezken, elin adami beni el üstündemi tutacakti? Gülmiyeyim bari. Hep etrafimda gecimsiz evlilikler gördüm, benimki onlardan nasil daha iyi olabilirdiki?
Elimden geldigi kadar gecde evlendim, inanmiyordum evlilige...hic inamiyordum mutluluga...
Sonra karekterini (!!!) begendigim bir erkek cikti karsima, oturusu kalkisi, konusmasi, iste buydu. Bana hic kimsede görmedigim ve hissetmedigim bir güven saciyordu bu erkek bana.
Simdi 9 senedir evliyim ve yeni asiklar gibi yürüyoruz bu hayatta.
Ayni benim gibi ailesinden cok cekmisti esimde ve sanki bu evlilikte ikimizde hayalimizdeki limana yanasmistik.
Onun icin, evet, ciddi bir sekilde, ister inanin ister inanmayin: 4/4 bir evliligim var.
Disaridan kimseyi ailemizin icine sokmuyoruz, ne benim ailem nede onun ailesi bizim birlikteligimizden üstün olamaz. Ikimizde ailemizi birakip kendimiz bir aile olduk, kendimize odaklanmisiz. Ben onun en degerlisiyim, oda benim en degerlim. Lafimiz birdir. Kimse bizden daha önemli degildir.
Hic bir zaman büyük beklentilerimiz olmadi hayatimizda , herseyi dogal haliyle yasadik. Kimseye yük olmadan evlendik, kimseden hic bir sey beklemedik, herseyi kendi paramizla varsa aldik yoksa idare ettik.
Simdide cok güzel bir yasantimiz var, bazen eskileri anlatip güleriz, kuruslari sayip sigara aldigimiz günleri hatirlariz mesela...Bu 9 senede cok sey basardik. Ikimizde cok calistik ve özveride bulunduk.
Uzun lafin kisasi: Allah herkesin gönlündeki prensiyle tanistirsin, Insallah.
Söyle insafli, merhametli, dogru, dürüst ve güvenilir olsunlar, INSALLAH!

Kocisime, kendi yorumumu yazarken seninkini daha okumamistim.
Simdi senle benim aramdaki fark, ben öyle her dedigini yapmiyorum, her dedigimiz ortak kararla oluyor.
Yani ne o bana hükmedebilirim, nede esim bana hükmedebilir.
Eger annemlere mesela gitmek istiyorsam, esime anlatirim ve giderim beni kimse tutamaz bir, ikinciside esim bana güvenir ve bana kisitlama yapamaz. Hakkida yoktur.
Bence sen cok esini el üstünde tutuyorsun, hatta tavanlara cikarmissin, biraz indir onu ya, söyle kendi hizanda tut. Yani seninle es deger olsun... O senden kiymetli degil, beraber bir hayati paylasiyorsunuz onun icin isteklerini iste, ve isteklerini yap, yok öyle kölelik bu zamanda.

benimde evliliğim dört dörtlük denilicek kadar güzel ki iki senedir eşimin şeker hastası olan dedesine bakıyorum yedi ayına girmek üzere olan bir kızım var ayrıca eşimin ilk evliliğinden oğlu var.oğluşumla çok iyi anlaşıyorumm...tek sıkıntım hamile ikende doğum yaptıktan sonrada dedeme ve aynı anda bebeğime ve eve yetişmeye çalışmanın zorluğuydu eşimle elbetteki sıkıntılarımız oldu ama hep onun ailesinden şimdi ev tuttukk vee evliliğimizi yeni bir sayfada tekrar saygı sevgi ve özveri içerisinde geçiricez inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…