- Konu Sahibi Huzur_huzur
-
ben de evliliğimden memnunum..ben çiçekler alması,seni seviyorum demesi,el ele olmak gibi şeylerden ziyade hastalandığımda falan benimle ilgilenmesi,akşam pilim bitip çok erkenden kanepeye sızınca üstümü örtmesi ve 11-12 ye kadar kızımızla oynaması onla ilgilenmesi beni daha çok mutlu ediyor.kişilik olarak duygusal ya da romantik değilim belki de o yüzden o tür şeyler beklemiyorum ya da olsa da beni çok etkilemiyor diyim artık.zaten o da öyle değil..tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş o yüzden Allahıma bin şükür mutluyuz..5 yıllık evliyim ve hiç bağır çağır kavga etmedik..ben sinirlenince o susar o sinirlenince ben susarım..hiç küsmedik çok şükür..
konu sahibi başımızı bozmasın demiş o ne demek oluyor başın bozulması
herkesin 4/4 lük kavramı farklıdır.
eşim işe gidince her saat başı yada en fazla 2 saatte bir mutlaka birbirimizi ararız seni çok seviyorum deriz.:)
hergün eve benim sevdiğim birşeyi alıp da gelir, mesela bir sürü balonlar şişirmiştir:) süpriz yapar renkli ışıkları çok severim mumları falan. sık sık süpriz yapar.
evden çıkıp ona uğradığımda hemen sarılır öper aylaca görüşmemişiz gibi hemde:)
sürekli eleleyizdir. gittiimiz yerde bile çounlukla sarılarak otururuz. :)
hala flört ediyoruz gibi hissediyorum. çok mutluyum.
küçük bir çocuğa güzelsin hoşsun dediğinde bile karım kadar olmasa da güzel bebekmiş yada karım kadar akıllı deil ama :) yapar. benim yanmış keklerime pişmemiş yemeklerime bayılır.
iki tane köpeğimiz var evde onlara bile karımı üzdünüz mü bugün der:)) canım sıkkınsa onların adına ben cvp veririm:)
evcilik oynar gibi yaşıyoruz.
mutlu olanlardan ben bisiy sormak istiyorum,sizin kocaniza tavriniz nasil???konusurmusunuz?hesap sorarmisiniz?hic mi bunlari yapmazsini?
mutlu olanlardan ben bisiy sormak istiyorum,sizin kocaniza tavriniz nasil???konusurmusunuz?hesap sorarmisiniz?hic mi bunlari yapmazsini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?