Bu saçma fikirler dediğiniz ne olabilir lütfen paylaşır mısınızBana da öyle geldi amaBen cahilligine verdim
Alla alla cok ilginc ya baştan rahat yetişmiş olabilir o zaman. Hayir çevresi de ilginç bi aylık evli insanin evine gidilir mi ya aramaya bile çekinirsin. Zaruri olmadikca girmezsin hayatlarina saygi duyarsin insanlar zaten hengameden cikiyor birbirine alisma evresi aileden ayrılmanın buruklugu vs. cevresi de ilginç. Saygı duy ama kendine yansıyan kısmı ortak alanına onunda saygı duymasını sağla ben sevmiyorum bana göre değildeBen doğuluyum antepliyim abilerimse evli ne böyle birşey gördüm ne duydum ben yadırgıyorum ilk evlendiğimizde de kuzenleri gelip kalıyordu daha 1 ay olmamış kızlar ama ne gerek var
ay bende anteplıyım :)Ben doğuluyum antepliyim abilerimse evli ne böyle birşey gördüm ne duydum ben yadırgıyorum ilk evlendiğimizde de kuzenleri gelip kalıyordu daha 1 ay olmamış kızlar ama ne gerek var
Şuan konuşmuyoruz utanmadan sinemaya gitmişler çıkarken evi ahır gibi bırakmışlar eve geldim ağlaya ağlaya temizlik yaptım konuşasm yok onunlaAlla alla cok ilginc ya baştan rahat yetişmiş olabilir o zaman. Hayir çevresi de ilginç bi aylık evli insanin evine gidilir mi ya aramaya bile çekinirsin. Zaruri olmadikca girmezsin hayatlarina saygi duyarsin insanlar zaten hengameden cikiyor birbirine alisma evresi aileden ayrılmanın buruklugu vs. cevresi de ilginç. Saygı duy ama kendine yansıyan kısmı ortak alanına onunda saygı duymasını sağla ben sevmiyorum bana göre değilde
Ben özeniyorum ya milletin karısı grip oluyor önüne çorbası iniyor kalkıyor ama öyle ama böyle bayılmışım eve gidiyoruz insan düşünür karım duş mu almak ister afedersiniz donla mı yatar şort mu giyer dinlensin bilmem ne ay yazdıkça ağlayasım geliyorelın tanımadıgım adamıyla ormanda benı yalnız bırakıp gıtse bende kızardım tabıkı
aıle dostu degıl kardes bıldıgın bırı degıl tanımazsın etmezsın ne demeye bırakıp gıdıyor sızı cok sacma
ustune bırde bızde kal demıs ne munasebet ben onu anlamadım bu cocuk sokakta mı yatıyor normalde? evı otelı neyse yok mu neden sızde kalıyor hayatımda duydugum en sacma sey
kocanız cok acayıp ben konu sahıbını haklı buldum ya
muhtemelen sıcak yorgunluk regl hepsı bır arada oldugu ıcın tansıyon dustu bayıldınız sanırım bayramda bende regldım agır gectı cok sıcaktı bayılmısım ya
Bilmiyorum inanın1 saat sıra mı olur? Orda bir iş var...
Demeliydiniz.Kesinlikle öyle. Ben mahcup hissettim kendimi bu yüzden makarna yaptım. Zaten o kadar ısrar ettiki eşim ben bişey diyemedim
Evi niye topluyosun ahır gibi bıraktıysa ahır da yaşasın hic elini surmeseydin. Istedigi haltı yapıyor cunku biliyoki sonunda barisacak seninle. Ne hizmet ediyosun bide ay cok sinir oldum herife bakar mısın bide sinemeya gidiyo erkek arkadaşıyla bastan önüne gec eşinin dahada rahatlasma potansiyeli var. Kendi durdugun alanı topla bi sınır ciz oda yaptığı b.kun içinde yaşasın. Terbiyesiz yaŞuan konuşmuyoruz utanmadan sinemaya gitmişler çıkarken evi ahır gibi bırakmışlar eve geldim ağlaya ağlaya temizlik yaptım konuşasm yok onunla
Telefonunu bana bırakmıştı yanında olsa arardım zaten
Yok kendim antepliyim hani büyüdüğüm aile ortamı anlaşılsın diye yazdım olay istanbulda oluyor :/ay bende anteplıyım :)
antepde mı bayıldınız ya cok sıcaktı cok bende cok kotu oldum
burda ormanlık alan dedıgınız yer ya hayvanat bahcesı pıknık alanı ya bıyolojık golet ya düllük baba ya erıkcedır
bıraz sapa yerlerdır ve evet su almaya gıttıyse gercekten 1 saatı bulur dogru hem kalabalık hem uzak
ya kesınlıkle haklısınızBen özeniyorum ya milletin karısı grip oluyor önüne çorbası iniyor kalkıyor ama öyle ama böyle bayılmışım eve gidiyoruz insan düşünür karım duş mu almak ister afedersiniz donla mı yatar şort mu giyer dinlensin bilmem ne ay yazdıkça ağlayasım geliyor
Allah belamı versin etmeseydim keşke kendimce mahcup oldum ama herkes doğru söylüyor ben de bugün yemek yapmadımBu saçmalığın üstüne bir güzel hizmet mi ettiniz yani?
Ben özeniyorum ya milletin karısı grip oluyor önüne çorbası iniyor kalkıyor ama öyle ama böyle bayılmışım eve gidiyoruz insan düşünür karım duş mu almak ister afedersiniz donla mı yatar şort mu giyer dinlensin bilmem ne ay yazdıkça ağlayasım geliyor
Biz bayadır bir borcun icindeyiz bu ay bitirdik ve ciddi anlamda dolap alışverişi yapmamız gerekiyordu tek pantolonum vardı inanın biraz maddi olarak zorlanarak evlenmiştik alışveriş genişti bu yüzden epey yordu haliyleBu arada bayramdan önce iki koca gün ayaklarınız şişene kadar ne alışverişi yaptığınızı da merak ettim.
Bayramda tüm sülale sizde mi toplanacaktı?
Market alışverişi mi,bayramlık kıyafet mi?
Su almada gecikmesi kavga tetikledi evet ama eve geldik ben cocugada mahcup hissettim kendimi bu yüzden makarna yaptım zaten yemedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?