Gerçekten SU’dan sebep ...

Düzelir mi inanın bilmiyorum ne zaman saçma sapan şeyler olsa oturup konuşuyoruz dinliyor üç gün sonra kafa gene aynı kafa inanırmısınz bilmem ama ikizler burcu bu ve çok değişken
Kisi yedisinde ne ise yetmisinde de odur derler. Duzelecegini sanmiyorum.. bu hep boyle gider. Tavsiyem evlilik oturmadan asla cocuk yapmayin. Cocuk buyutur belki diye dusunmeyin, buyumemis adama cocuk sorumlulugu aksine daha agir geliyor.
Esinizi hayatinizin merkezi yapmayin. Hayatinizin merkezinde hep siz olun, esinizi merkeze yak8n bir yere koyun.
Asiri fedakar olmayin.
Esinize anne degil sevgili olun, cunku onun zaten bir annesi var. Tavsiyelerim bunlar.
Duzelir mi derseniz duzelmez, buyumez.
Anladigim kadariyla arkadasi oncelik sirasinda sizden once geliyor ki planini arkadsdina gore yapip size bile sormamis. Bu hep boyle olacak. Oncelik sirasinda siz onun icin ilk siralarda olmayacaksiniz. O zaman sizin ilk onceloginiz kendiniz olsun. Onun icin kendinizi paralamayin. Kendinizi yormayin. Bunu yaparsaniz belki biraz kendine gelir.

Evi niye topluyosun ahır gibi bıraktıysa ahır da yaşasın hic elini surmeseydin. Istedigi haltı yapıyor cunku biliyoki sonunda barisacak seninle. Ne hizmet ediyosun bide ay cok sinir oldum herife bakar mısın bide sinemeya gidiyo erkek arkadaşıyla bastan önüne gec eşinin dahada rahatlasma potansiyeli var. Kendi durdugun alanı topla bi sınır ciz oda yaptığı b.kun içinde yaşasın. Terbiyesiz ya 😡😡😡😛
Ay bir de yemek soruyor bana geçtiğimiz kış da sedef tedavisi gördüm yorgunluk ve stressden oluyor dediler bünyem çok zayıf benim ama düşünen kim

Onu sormuyorum, gece saate bakmak için TV açtim diye yazmışsınız , bunu merak ettim
Yok sabah evden çıkacaktm telefonum şarjdaydı odada bende salonda çantamı arıyordum arkaya gitmeye üşendim açtım baktım saate ntvde yayınlanıyor ya açar açmaz youtube çktı karşıma

ya kesınlıkle haklısınız
benım bu konuda sızı tek yanlıs buldugum konu tutup hızmet etmenız oda anteplıymıssınız kanınızda var kafanız kopsa mısafır gıdene kadar yıne yasarsınız ona yapacak bırsey yok :)
yenı evlısınız nasıl alısırsa oyle gıder boyle dusuncesızlık yaptıgında sız cekınmeyın sıze sormadan davet mı ettı o an mısafıre baska zaman daha musaıt gunde beklerız deyın mesela dıyemıyorsanız gırın odanıza yatın dınlenın ne cıkıp hızmet edıyorsunuz bosverın
Çok haklısınız ve beni anladığınıza gönülden inanıyorum oturmuş telefonundan video izliyor şuan komik video yemin ederm zekasız bu adam ya tövbe tövbe

Hem kızıyorsunuz gelmesine hem mahcubiyet yasiyorsunuz , vallahi anlamadım duygularınızı.

Hastanede iki saat kalıyorsanız , onlar size yapmalıydı. Bayılma neden olmuş ?

Bilemiyorum , böyle gelgitlerle degersizlesirsiniz.

Ya vardır ya da yoktur.
Hastanede birsey cıkmadı ama nörolojiye sevk ettiler gideceğim hafta içi

Ay bir de yemek soruyor bana geçtiğimiz kış da sedef tedavisi gördüm yorgunluk ve stressden oluyor dediler bünyem çok zayıf benim ama düşünen kim
Ama sen böyle bayildiktan sonra yemek hazirlarsan o evi batırır sen toplarsan daha cok yapar sana. Sen alttan alan taraf olma. Doğu da eş baş tacı edilir tamam bende doğuluyum ama bu doğru bi davranis değil. Sen kendine gereken saygıyı göster oda mecbur gösterecek. Hayvanlik yaptiysa onun önüne ne yemek koyarım ne pisiririm ne çamaşırını yikarim baska kadina mi gidiyor kapi orda. Bu kadar net adam olup evini ailesini bilip huzurla gecinmeyi bilirse ne ala. Bilmiyorsa kendi bilir bunu ona aşıla. Herseyi sen yapma eksik kal tamamlasn bigun yapmaz iki gun yapmaz ama alışır. Hastaysan hasta gbi davran kızgınsan kızgın. Pişmis kelle gbi eve gelip tertemiz eve çöküp zıkkımlanicak. Ne oldu senin kalp kırıklığın uğradığın terbiyesizlik. Kendini düşün

Çok haklısınız ve beni anladığınıza gönülden inanıyorum oturmuş telefonundan video izliyor şuan komik video yemin ederm zekasız bu adam ya tövbe tövbe
Ve siz hala sakinsiniz.
Evi başına yıkmadınız.
Sizi durduran ne?

Hayır zekasiz değil, siz ne sunuyorsaniz o bunu yansıtıyor.

Bayılma numaradan miydi , gerçekten mi ? Eğer gerçekse kendi değerinizi kendiniz biçmissiniz.

Yemek yapmak, evi temizlemek en son dusuneceginiz konular.

Allah belamı versin etmeseydim keşke kendimce mahcup oldum ama herkes doğru söylüyor ben de bugün yemek yapmadım

Sen daha bir kaç gün kafana göre davran.
Arkadaşlarınla ona sormadan plan yap "akşam/haftasonu şuradayım" de.
Şikayet ederse "sen neden zamanında benim fikrimi sormadıysan bekar arkadaşlarını eve toplayıp kafana göre geziyorsan ben de o yüzden sormuyorum" de..
Görmezden gel ki biraz empati kurabilsin..

Bak benim eşim de şu anda arkadaşlarıyla beraber. Ama arkadaşının eşi şehirdışında olduğu için bir evdeler. Arkadaşın eşi evde olsaydı dışarıda buluşurlardı..
Planlarımızı birbiri içine sokmadan yer zaman gözeterek yaparız.

Kisi yedisinde ne ise yetmisinde de odur derler. Duzelecegini sanmiyorum.. bu hep boyle gider. Tavsiyem evlilik oturmadan asla cocuk yapmayin. Cocuk buyutur belki diye dusunmeyin, buyumemis adama cocuk sorumlulugu aksine daha agir geliyor.
Esinizi hayatinizin merkezi yapmayin. Hayatinizin merkezinde hep siz olun, esinizi merkeze yak8n bir yere koyun.
Asiri fedakar olmayin.
Esinize anne degil sevgili olun, cunku onun zaten bir annesi var. Tavsiyelerim bunlar.
Duzelir mi derseniz duzelmez, buyumez.
Anladigim kadariyla arkadasi oncelik sirasinda sizden once geliyor ki planini arkadsdina gore yapip size bile sormamis. Bu hep boyle olacak. Oncelik sirasinda siz onun icin ilk siralarda olmayacaksiniz. O zaman sizin ilk onceloginiz kendiniz olsun. Onun icin kendinizi paralamayin. Kendinizi yormayin. Bunu yaparsaniz belki biraz kendine gelir.
Sabahtan beri bu dediklerinizi düşünüyordum ben de inanın ayrıca çocuk planım zaten asla yok kendim de hazır değilim bana göre 3 yıldan öncede mantıklı değil zaten

Ama sen böyle bayildiktan sonra yemek hazirlarsan o evi batırır sen toplarsan daha cok yapar sana. Sen alttan alan taraf olma. Doğu da eş baş tacı edilir tamam bende doğuluyum ama bu doğru bi davranis değil. Sen kendine gereken saygıyı göster oda mecbur gösterecek. Hayvanlik yaptiysa onun önüne ne yemek koyarım ne pisiririm ne çamaşırını yikarim baska kadina mi gidiyor kapi orda. Bu kadar net adam olup evini ailesini bilip huzurla gecinmeyi bilirse ne ala. Bilmiyorsa kendi bilir bunu ona aşıla. Herseyi sen yapma eksik kal tamamlasn bigun yapmaz iki gun yapmaz ama alışır. Hastaysan hasta gbi davran kızgınsan kızgın. Pişmis kelle gbi eve gelip tertemiz eve çöküp zıkkımlanicak. Ne oldu senin kalp kırıklığın uğradığın terbiyesizlik. Kendini düşün
Çok haklısınız ya çok teşekkür ederim arkadaş çevrem yok bişeyim yok öyle iyi geldi ki burada sizlerle konuşmak Allah razı olsun herbirinizden

Düzelir mi inanın bilmiyorum ne zaman saçma sapan şeyler olsa oturup konuşuyoruz dinliyor üç gün sonra kafa gene aynı kafa inanırmısınz bilmem ama ikizler burcu bu ve çok değişken

İkizler burcu erkeği deyince aklıma direk sen geliyorsun :) nomunomuchua nomunomuchua

Hayır zekasiz değil, siz ne sunuyorsaniz o bunu yansıtıyor.

Bayılma numaradan miydi , gerçekten mi ? Eğer gerçekse kendi değerinizi kendiniz biçmissiniz.

Yemek yapmak, evi temizlemek en son dusuneceginiz konular.
Ne numarası siz çıldırdınız mı kolum iğne içinde kaldı hangi zihin yoksunu kendine bunu yapar? Ben daha geçen kış sedef tedavisi gördüm ellerim ayaklarım yara döküyordu yine stress ve yorgunluk dendi benim bünyem zayıf adet olduğumda bile iki gün yatıyorum ben rica ederim yalancı muamelesi yapmayın Allah başınıza vermesin yaşamanızı istemem

Kırgınım o konuşmadan konuşmak istemiyorum
Konuşmaktan bahsetmiyorum.
Hesap sormaktan bahsediyorum.
Siz böyle sessiz kalıp ev kadınlığı yapmaya devam ederseniz, kocanız da böyle davranmaya devam eder.

Konu dizi izlenmesi değil ki inanın sadece öyle bir sahne neden özellikle içerde karın uyuyor elin adamıyla içerde izlediğin şeyin mantığı nedir yani
Ben kendimi mahcup hissettim bu yüzden yaptım

elin adamını karın yolda bayılmışken eve yatıya davet etmekle aynı mantık..
birde 3 saat hastanede kalmışsınız cidden aklım almıyor o kadar mantıksız bir durum ki konuya inanasım gelmiyor.
eşin tuhaf ama o durumda yatıya gelmeyi kabul eden bildiğin beyinsiz.

mahçup?
yani bu olanlardaki şahısların davranışları o kadar akıl dışı ki.
senin ilk başta verdiğin aşırı tepkinin kat kat önüne geçmiş.
senin mahçup olacak bir şeyin kalmamış artık.

Back
X