Gerçekten SU’dan sebep ...

Ah ahh anlıyorum insan bazen donup kalıyor. Hele ki bayılmışsınız eve gelmişsiniz o an farkına varmadan bir de onlara yemek hazırlama sofra kurma gibi bir vazife edinmişsiniz.

Yorumları okumadım ama ben size çok hak verdim ve empati yaptığımda gerçekten sinirlendim. Bu konuyu biraz sakinleşince eşinizle konuşsanız iyi olur gibi. Hastayken anlayışlı olması lazım hatta hasta olmaya da gerek yok iyi hissetmemek ya da canı istememek bile gecenin bir vaktinde eve misafir çağırmayı tercih etmemek için geçerli bir neden.

Su meselesini geçtim, eşiniz bir rahatsızlık geçirse nasıl davranırdınız? O aynı durumda size nasıl davrandı.. Sinir geçiyor da bu yaklaşım incitiyor. Konuşun anlatın ki tekrarı olmasın.

Ailem duysa vallahi dünya ayağa kalkar benim abim bekarken bile arkadaşları bizde kalmazdı ablamla ben çocuktuk üstelik bilmiyorum hiç böyle şeyler yaşamamıştım çok tuhaf geliyor

Evde şuan istedim ki konuşalım desin ama umurunda değil konuşmaktan başka sağlıklı hiçbişey yok zaten kabul ediyorum bunu anlar mı bilmiyorum o afedersiniz nişanlıyken kıl dönmesi ameliyatı oldu ben dört döndüm çevresinde annesi bile diyordu evlenseniz gözüm arkada kalmaz benden iyi bakarsın sen diye

İnanılması güç gerçekten ama tv de falan gorduklerimiz sonrası ben artık her şeye okey diyorum

Umarım öyledir yoksa fantezisi mi var acaba ya 3. Kisi falan diye düşündüm yalan değil 1 saat yalniz bırakmış zaten bide karin icerde ciplaklari izle elin adamiyla
Normalde çok kıskançtır eşim ama şu yaşadığımız dünyada beşikteki bebeğe göz koyan var eşimden beklemem derim ama bir yandan da herkesten her pisliği beklerim diyen biriyim eğer öyleyse kendisini iki sağlam boksçu falan arkadaşa bırakır fantezisinde mutluluklar dilerim vallaha dakikasında boşarım.

Umarım yoktur öyle bir sey

Neden mahçup hissettiniz ki anlamadım diyenler olmuş ama ben anlıyorum nasıl hissettiğinizi.Manipülasyona uğramışsınız o yüzden öyle hissettiniz.Sanki verdiğiniz tepkiler yanlış ve abartılıymış, ruh hastası, kaprisli ve sorun çıkarmaya yer arayan birisiymişsiniz gibi davranılıp, üstüne bir de ben ne yaptım demeden, yapılan saçma hareketlere devam edilirse ve iki kişiye karşı bu normal anormal kavramlarında tek başınıza kalmışsanız, kendinizde suç arar, suçlu olduğunuzu hisseder ve durumu toparlamaya çalışırsınız.Eşinizle dünyaya bakış açılarınız çok farklı muhtemelen, aynı normal anormal mevzularını bende yaşadım evliliğimin başında.Aklımı kaçıracağım kadar saçma sapan gelen şeyler, çok olağanmış ben sorunluymuşum gibi yutturulmaya çalışıldı.Sorun sizde filan değil, normal olan sizsiniz.Manipüle etmesine izin vermeyin.

Teşekkür ederim her satırınız için. Tam da içine düştüğüm hal işte bu ben izah edemedim çok sağolun. Elimden geleni yapacağım zaten fıtrat olarak ezilmesi basit bir insan değilim gerçekten değilim belki dün herşey üst üste gelince dumur oldum mahal verdim bilemiyorum ki hiçbişey söylemeden yatağa gitti yatmaya bende çarşaf yastık aldm salondayım asla konuşalım demem evet konuşmaktır doğrusu ancak yeteri kadar tevazu gösterdiğimi düşünüyorum

Bende öyle ezilecek yapıda bir insan hiç olmadım ama yıllar önce şimdi bile hayret ettiğim şekilde bir çok şeyi yaşamış ve tuhaf ruh hallerine girmiştim.Eğer yapı olarak ezilebilecek bir yapıda olsanız zaten bu konuyu sorun etmez, sorun etseniz bile o kadar derine itmiş olursunuz ki bilinç üstünde farkına bile varmazsınız bunun sizin için sorun olduğunu.Kendi kişiliğinizi kaybetmiş ve hiç farkında olmadığınız bir şekilde yaşardınız.O yüzden ezilecek bir kişi olduğunuzu hiç sanmıyorum.Sadece abartılı anormal şeylerin, normalmiş gibi gösterildiği bir noktada kapana kısılmış ve ne yapacağınızı bilmez bir hale gelmişsiniz, yemek hazırlamanız da ezik olmanızdan değil bu sebepten.

Konuşarak çözüleceğini sanmıyorum bu algı farklarının zaten.çok ciddi çetin bir savaş vermeniz gerekecek muhtemelen.Çünkü bir şeyi "anladım tamam haklısın " dese başka bir gün başka başka saçma şeyler yapacak ve her şeyi tek tek mi söylemem gerekiyor deyip, çaresizlikten oturup ağlayacak noktaya bile geleceksiniz.Ama eşinizi seviyorsanız o da sizi seviyorsa mücadele edilebilir.Yalnız çok zaman alan ve insanı yıpratan bir süreç oluyor bu.kavga gürültü olmadan da çözülecek bir sorun olduğunu sanmıyorum açıkçası.Eşinizle konuştuğunuzda tanımadığınız başka bir erkekle sizi yalnız bırakmasını ya da eve yatıya kalmaya çağırmasını uygunsuz olduğunu söyleyin.Uygunsuz kelimesi çok önemli çünkü size karşı çıkışı muhtemelen "o çocuk öyle bir çocuk değil, sen ne kadar geri kafalısın, adam seni yiyecek mi" filan gibi cümleler olacak, "çocuk iyi olabilir beni yemeyedebilir lakin durum uygunsuz deyin mutlaka.Hasta hasta yemek hazırlamanıza, üzerinize düşülmemiş olmasına filan hiç değinemiyorum bile.Neyse çok uzattım, kavgasız çözüme ulaşacağına inanmıyorum bu konuların.Umarım her şeyi yoluna koyarsınız.

Beni anlayan bu kadar arkadaş olması öyle mutlu ediyor ki beni size de çok teşekkür ediyorum her cümleniz için. Kesinlikle kavga çıkacak bende eminim bugün konuşmamamız bir bakıma iyi sayılır çünkü gerçekten sinirim içimde hala o evin görüntüsü çıkmıyor aklımdan. Gaz alıyor benim eşim yanındaki bişey demese de şişiyor yani biri olunca benim hissettiğim bu anlattığım hiçbirşeyi kabul etmeyecek nasıl anlatacağım izah edeceğim bilmiyorum ama hır ama gür mutlaka konuşacağım tek beklediğim kendimden ödün verdiğim için konuşma çağrısının ondan gelmesi. Salı günü doğum günü bende neler düşünüyordum şimdiyse umrumda bile değil

Konu sahibine abarttın diyen arkadaşlarla reelde tanışıp bu kadar rahat olmaları üzerinden incelemek istiyorum.

Arkadaşlar. Adam su sırası beklemiş. 1 saat? Telefonu da yok. Bu aman abartmayin denecek bi şey mi ya?

Su sırası 1 saat olmaz. Ferhat gibi dağları delip su arayışına cikmadiysa tabi.

Eve gelen arkadaşa hiç değinmiyorum bile.

Ben bu adama ve eksik akıllı arkadaşına hayatınin yemeğini yaparım ki... bir daha acıkmasınlar.

8 Kesinlikle katiliyorum. Konu sahibi suyu almis icmis bile. Demek ki 1 saat su almak icin cok uzun bir sure.
Ben de mecburi durumlarda esimin arkadasiyla yalniz kalirim bu bizim icin sorun olmaz. Ama ben kotu haldeyken evime gece yatili gelemez. Hadi geldi disardan yer icerler. Girer odama yatarim.
Uygum olmayan seyler izlenmesini de mantigim almadi. Evde karin var yan odada uyuyor sen elin bekariyla ne izliyosun?
Valla basima gelse ben bir sorgulardim bu evliligi.

Konu dizi izlenmesi değil ki inanın sadece öyle bir sahne neden özellikle içerde karın uyuyor elin adamıyla içerde izlediğin şeyin mantığı nedir yani
Ben tam olarak burada sıkkıntı gördüm yeni karısını bir saat erkek arkadaşının yanında bırakıyor siz uyurken içerde acık video izleniyor ayrıca tartışıp bayılıyorsunuz fakat yinede arkadaş eve gelmeye utanmıyor aklına kurt düşüreyim sen bu kocayı yakın takip et bu arkadaşla ilişkisi normal gelmedi bana

kerbelaya mı gitti de 1 saat su aradı bu adam ben onu merak ederdim yoksa korunun ortasında arkadaşı sırf bekar diye bana mı hallenir diye paniklemezdim saçma sapan.ayılıp bayılmayı anlamadım.bu kadar aşırı tepkiler veren bir insanın ayılıp bayılıp sonra yemekler hazırlamasını anlamadım.koca desen yarım akıllı , arkadaşı da ondan beter zaten onlara hiç değinmiyorum.lucifer candır.

Ben de aynısını dedim ferhat bile daha erken deldi dağı da su getirdi neyin sırası dedim yorumlarda yazmıştım zaten yemek yapma bilmem ne faslı bitti ayrı uyudum dün yatağımı topladm kendi kirlimi topladm onunkileri bıraktım eşek değilse anlar

Ben de sorguluyorum bana dediği arkadaşı açmış bir sahne göstermiş bu da sözde bakmış herkes çıplak kapattırmış inanmıyorum çünkü ilgili video tamamen ingilizce ve altyazısızdı neye bakıldığı aşikar eşimin ingilizcesi lise düzeyinde bile değil ki anlasın ayrıca yanlış anlaşılıyorum ben arkadaşıyla kalmaktan rahatsız olmadım adam da kalkıp rahatsız edecek tek bir söz etmedi sadece eşimin bundan rahatsız olmasını beklerdim çünkü çok kıskanç normalde. Ben kendi lise arkadaşlarımla görüşemiyorum ama sen beni arkadaşınla bir saat bırakabiliyorsun ben böyle birşey hayatımda ne gördüm ne duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…