- 7 Haziran 2019
- 458
- 391
- 53
- 32
Amin inşallah temennim o yöndeArkadaşı da ne yüzsüzmüş gelip kalmış. Ne diyim allah ıslah etsin kocanıźı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah temennim o yöndeArkadaşı da ne yüzsüzmüş gelip kalmış. Ne diyim allah ıslah etsin kocanıźı..
Zaten o çocukla yanyana gelirsem söyleyeceğim bunu helal olsun diyeceğim nankör o halimle sana yemek yapmışım gerçi suç benim kocamda bir kadına kocası acımazsa el acır mıBen tam olarak burada sıkkıntı gördüm yeni karısını bir saat erkek arkadaşının yanında bırakıyor siz uyurken içerde acık video izleniyor ayrıca tartışıp bayılıyorsunuz fakat yinede arkadaş eve gelmeye utanmıyor aklına kurt düşüreyim sen bu kocayı yakın takip et bu arkadaşla ilişkisi normal gelmedi bana
O gün heryer gercekten kalabalıktı tamam diyelim cidden su bekledi ben arkadaşıyla yalnız kalmaktan ötürü panik yapmadım eşim çok kıskanç benim kendi arkadaşlarıma dahi karışır diyorum ki sözde eşini sakınan birisin baktın cehennem gibi kuyruk var döner gelirsin bişey yaparsın ne biliyim birinden kendi numaranı ararsn zaten telefon bende yani ulaşırsın benim rahatsız olduğum şey arkadaşı değil eşimin tutarsız davranışı yemek olayını da sanırım bu ellinci defa oluyor ama herkese tek tek söyledim size de söyleyeyim ben suçlandığım için kendimce kendimi mahcup hissettim yemeği yapıp gidip uyudum sabah altıda kalktım işe gitmek için beyefendi odaya yeni giriyor ya ucundan tutulur yanı yok. Benimde illaki vardır yanlışım ben de insanım ama bu konunun tek mağdurur benimkerbelaya mı gitti de 1 saat su aradı bu adam ben onu merak ederdim yoksa korunun ortasında arkadaşı sırf bekar diye bana mı hallenir diye paniklemezdim saçma sapan.ayılıp bayılmayı anlamadım.bu kadar aşırı tepkiler veren bir insanın ayılıp bayılıp sonra yemekler hazırlamasını anlamadım.koca desen yarım akıllı , arkadaşı da ondan beter zaten onlara hiç değinmiyorum.lucifer candır.
İkizler burcu erkeği deyince aklıma direk sen geliyorsun :)nomunomuchua
annem dahil hiçbir evde kalmıyorum bilir evci olduğumu hatta ilk evlendiğimizde annesinde emri vaki ile kaldık bir gece günlerce konuştum bizim evimiz yatağımız burası diye ben de sizin gibiyim bana sormasına bile gerek yok davet etmesi saçma ben ona insan gibi seninle oturup bir yerde kahve içmeyi özledim diyorum iki saat sonra arkadaşı programımıza dahil oluyor ben tamam desem onun demesi lazım ki başbaşa kalalım bunalma bilmem neAdamda az akıl fikir olsa sizin evinizde kalmaz pat diye. Ben sevmiyorum evimde aile dışında birilerinin kalmasını, ki kendim de kimsenın evinde kalmam. Kötü bir zamanda yaşıyoruz, kimseye güvenip evime yatıya alamam. Arkadaşıyla görüşmek isteyen koca dışarda görüşsün. Bence eşiniz size sormadan davet ederek çok ayıp etmiş.
Siz fazla abartmışsınız..
Ama eşiniz de fazla gamsız.
İkizler olduğunu düşününce hiç yadırgamadım.
Normaldir.
Onunla yaşamak zordur ama ya bu deveyi .....
arkadaşım gerçekten dalga mı geçiyorsunuz ? dizi izlemesine mi laf ettim ? eşimin asla izlediği bir dizi değil 3 dakikalık bir video herkes çıplak ve 3 dakika tamamen ingilizce ne türkçe alt yazı var ne bişey eşim ingilizce vs de bilmez neye bakıyor olabilir ? içeride karısı uyuyor elin bekar adamıyla içeride izlediği şeye bakın allah aşkı için lütfenAdam lucifer da mi izlemesin yav. Polisiye aksiyon dizisi o![]()
Butun bunlar 1 günde mi yasandı?Merhaba hanımlar,
6aylık evliyim eşimle genel bir problemimiz yok ama keşke olsa çünkü saçma sapan kavgalarımızdan illallah ediyorum. Ben çabuk sinirlenen biriyim o da sözde sabırlı geçinir ama çabuk sinirlenir sadece bana patladığından diğer herkes farklı görüyor işte herneyse..
Cuma ve cumartesi günü full alışveriş yaptık bayram alışverişi yani akşamlara kadar ayaklarımız patladı gel ev temizle et bayramın birinci günü aileyi gez ikinci gün regl oldm akşam çıktık geri geldik terzilerdeki elbiseleri aldık anlayacağınız dinlenemedim de dinlenemedim. Bayramın ikinci günü akşam dedimki canım oturup bir yerde kahve içip sohbet etmeyi özledim bu hengameden yoruldum cuma çalışacağım hiçbirşey anlamadım tatilden dedim yarın (bayramın üçüncü günü yani dün) gezelim olur mu dedi üsküdara gideriz vs çok sevindim. Eve dönüyorduk arkadaşını gördük çocukta ben perşembe cuma izinliyim deyince eşim cuma günü hanım çalışıyor takılalım beraber dedi buna çocukta madem öyle yarın da beraber gezelim dedi kocam bana sormayı bırakın bana bakmadı bile tamam haberleşelim vs dedi bozuldum ama bişey demedim dün çıktık çocukla da buluştuk üsküdarda hazırlandım giyindim ettim gayet tiril tirilim evlendiğimizden beri böyle aktivite yapabilecek nakit durumumuz yoktu borçlarımızı da yeni kapattığımız için rahattım.. fethipaşa korusuna gittik daha bir bayır çıktık ama sussuzluktan öleceğim aşağı yoldan su alıp geleyim dedi ve gitti telide bendeydi arkadaşlar bekliyorum tam 35 dakika gelen yok giden yok üstelik çocukla bıraktı beni aşağı indik su aldım hatta içtim ama adam yok geri çıktık kayboldu heralde dedik yok bekle bekle 1 saat 5dk sonrasında baktım geliyor sinirden patlayacağım.. nerdesin sen dedim neymiş sıra bekliyormuş benim sinirlendiğim şey şu erkek arkadaşınla tekim ormanvari bir yer tamam kalabalık ama bilmiyorum ya. sana su alıyoruz yaranamıyoruz falan diye bağırmaya başladı gidecektim nerdeyse ya bir saat oldu dedim kalktı bana gitseydin o zaman gidersen git dedi bende aldm çantamı kalktım ayağa bastım döndüm arkamdan gelmiş yakaladı beni bana diyorki hem suçlusun hem güçlü. Ya benim suçum ne? Delirtme beni bilmem ne bağırıyor benim suçum senle evlenmek dedim bende kalktı orada bana küfür etti yürü git gelmiceksin eve dedi marmaraya indik ayrı yürüyorum ama bayılmışım orada gözümü açtım ambulanstayım. Hastaneye gittik pişman oldu heralde yanaşıyor bana bende konuşmadım eve dönüyoruz arkadaşına diyorki gel bizde kalalım oda geldi o halimle kalktım bir de yemek yaptım onlara saat 2 ydi yatmaya geçtim sabah 6da işe gideceğim bir açtım gözümü eşim odaya yeni giriyor pes oynamış. Tvyi açtım saate bakmak için (duvar saatim kırıldı) youtube açık kalmış tvde bir baktım lucifer diye bir dizide 3 dakkalık bir bölüm o bölümdede herkes anadan üryan onu izlemişler gittim uyandırdım ben izlemedm bilmem ne git başımdan dedi çktm işe geldim akşama kadar ne aradı ne sordu iş çıkışımda da aramış diyorki ben x avmdeyim gel sinemaya. Eve gidiyorum ben dedim iyi eğlenceler sana dedim kapadım utanmadan filme girmiş. Çok uzun farkındayım ama yardımcı olursanız sevinirim saçma sapan kavgalardan yoruldum artık
Arkadaşını programımıza dahil edince evde konuştuk tek gezecektik dedim ne bileyim dedi ama gayet sevecen şekilde kendime dedim bayram üstü tartışmayalım tamam dedim orada eve davet etmesine sustum ama öyle bir baktım ki eşek olan anlar istemediğimi. Küfredince zaten başımdan aşağı kaynar su döküldü ben ona hiç küfretmedim o küfrü edince ben yanlarından ayrıldım marmaraya giriyorduk ağlamamak için tuttum kendimi önde yürüyordum düşmüş bayılmışım orada. normalde böyle duyarsız değildir sanki içine şeytan girdi o gün anlamadım ki emeğim kör etsin diye bir atasözü var antepte gerçekten de öyle emeğim kör etsin ikisini deKıyamam ya Nereden buldunuz bu adamı?
Küfretmek falan?? Daha çok yenisiniz bir de. Sizi de çok pasif gördüm. Arkadaşını çağırmasını neden kabullendiniz madem öyle siz gitmeseydiniz. Küfür etmesine neden tepki göstermediniz?
Eşim kavga ettiğimiz bi sırada bayılsa daha da elini sıcak sudan soğuk suya sokmazdım herhalde. Seninki hiç mi vicdan yapmadı da yemek hazırlarken yardım bile etmemiş.
Canım sende niye hizmet ediyosun şunlara kiben seni çok iyi huylu biri olarak gördüm ama şunu unutma; sen kendi canının kıymetini bilmezsen başkası hiç bilmez.
Eşim bekar arkadaşını programımıza dahil edemez. Bir kere saçmalık orada başlamış. Diğer saçmalık su alınacaksa beni arkadaşıyla tek bırakmak yerine, eşimin kendine seçtiği arkadaşları şunu diyecek yapıdadır "siz bekleyin ben alıp gelirim". Yani orada eşim değil arkadaşı gider su almaya. Ne münasebet ben bir saat arkadaşıyla bekleyeceğim. Adamın bir şey yapacağından değil her şeyin yolu yordamı var.
Bir de kız bayılıyor yüzsüz arkadaş eve davet edilip yatılı kalıyor kız ayılıp bayılmış ona rağmen kalkıp bir de yemek yapmış. Canının kıymetini bilsene sen de ya niye yemek yaptın? Zıkkım yesinler dışarıdan söyleselerdi
teşekkürler.Butun bunlar 1 günde mi yasandı?
dizilerde bukadar atraksiyon yok ablcım.
Ne fantastik bir evlilik bu böyle.
Benim en büyük merakım o yolu aşabilecek miBaş başa yapılmış bir programa başka birininin hesapsızca dahil edilmesi büyük mesele benim için. Üstüne bir de yatıya çağırmak... Eşin daha olmamış çok yolu var.