Gerdek sabahı saat 7 de o iş oldu mu diye mesaj atan eski sevgili

Allah dan görmemişm mesaj i yoksa çok olay olurdu babam a söylerdim babasını arardı oğlunuza sahip çıkın yoksa kötü olacak derdim dedi.
Konuyu ciddiye alayım diyorum. Şuraya gelince bir gülme tutuyor örtmenim şu sümüklü cocuk saçımı çektii der gibi

Benden eşim böyle bişeyi saklayıp sonra söylese bozulurdum. Bende eşimden saklayamazdım herhalde. 3 aylık evliyken eski erkek arkadaşım mesaj atmıştı eşim cevapladı ve bir hafta sorun oldu gerkesiz yere. Zaten o iş oldu mu sorusu ne kadar saçma. Olsa ne olmasa ne ona giren çıkanı anlamadım

Mesajın sabah 7 de atılmış olması çok mühim bir detay. Eski sevgiliniz mesajı geç atarsam ayıp olur önemsemediğimi düşünürler gibisinden kibarlık etmiş bence eşinizle bir teşekkür ziyaretine gidin.

Dalga geçenler hepinize hakkımı helal etmiyorum

çok olay olurdu babam a söylerdim babasını arardı oğlunuza sahip çıkın yoksa kötü olacak derdim
Ooovvvvvv neler olacakmış öylee
İyi ki sonradan söylemişsin
Hem ayrıca o da 2 ay sonra evlenmiş sen neden mesaj atmadın saat 7ye alarm kurup hı?

Dalga geçenler hepinize hakkımı helal etmiyorum

Hangi hak?

Gerçi şimdi inkar etmeyeyim konunuzla bir dumura uğratmışlığınız yok değil.

Hadi bir empati yapın. Biri gelip diyor ki eski sevgilim evliliğimin ilk günü cinsel hayatımı sordu. Çok zaman sonra eşime söyledim, "Iyi ki bana söylememişsin; babama şikayet eder babasına söylerdik." dedi.

Biz başaramadık, siz ciddi bir durum yapar mısınız?

En azından suçlama yapıp dalga geçmez dim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…