Gerdek sabahı saat 7 de o iş oldu mu diye mesaj atan eski sevgili

Kızlar
Konulariniza denk geliyorum hepsi birbirinden saçma
Bence canınız sıkılıyor ve buraya uyduruk konular açıp sıkıntınizi gideriyosunuz.. .
Neden saçma olsun benim konularım da ne var. Ben genelde sağlık sorunum u yazıyorum o mu saçma !!!

Oturup eşinizle eskileri yad etmeyi nasıl yüreğiniz kaldırıyor. Ben eşime anlattirmam kesinlikle. Eski defterleri açmanın ne anlamı var.

Ben eşimle arkadaş gibiyim geçmiş geçmişte kalmıştır kıskanmam bi duygu yoksa. Sonuçta biz oturup iyi ki birbirimizi bulmuşuz iyi ki eskilerle olmamış diyerek konuştuk
Oturup eşinizle eskileri yad etmeyi nasıl yüreğiniz kaldırıyor. Ben eşime anlattirmam kesinlikle. Eski defterleri açmanın ne anlamı var.

Dert yok, çözüm arayışı yok. Yani? Siz çok yanlış anlamışsınız bdv’yi. Sohbet etmek istiyorduysanız, bunun için başka başlıklar var bildiğim kadarıyla.

Eşinizi de anlamadım, hem takıldığınız forumlarda sizi takip etmek için üyelik alacak kadar kıskanç, hem eski sevgilinizin saygı sınırlarını aşan mesajlarını seneler sonra anlatmanızı sohbet kabul edecek kadar sakin.

Aman aman nerelere geldik daha demin evdeydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…