- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Neden saçma olsun benim konularım da ne var. Ben genelde sağlık sorunum u yazıyorum o mu saçma !!!Konulariniza denk geliyorum hepsi birbirinden saçma
Bence canınız sıkılıyor ve buraya uyduruk konular açıp sıkıntınizi gideriyosunuz.. .
Oturup eşinizle eskileri yad etmeyi nasıl yüreğiniz kaldırıyor. Ben eşime anlattirmam kesinlikle. Eski defterleri açmanın ne anlamı var.Üstünden zaman geçtiği için çok ciddiye almadı . Konu da o manyak dan açılmıştı eski sevgililerden konuşuyorduk iyi ki olmamış onlarla diye. Bende o şizofreni in delilik derecesine şaşırdığım için verilmiş sadakam varmış gibisinden eşime söyledim böyle bu derece takık takıntılı psikopat diye
Yok olmamıştı 20 gün sonra olabildi ancakE peki o iş oldu mu gerçekten. Olmamış bence olunca sabah yedide uyanmak zor olur. Sabah yediye kadar olduysa başka tabi. Ona da can dayanmaz. Sahi o iş oldu mu?
Oturup eşinizle eskileri yad etmeyi nasıl yüreğiniz kaldırıyor. Ben eşime anlattirmam kesinlikle. Eski defterleri açmanın ne anlamı var.
Seni hatirladim ankara'da sosyal fobili arkadas ariyordun. psikologunun yeni odevi kocanla eski sevgililerinizi konusmak mi oldu simdi de. Bence degistir o psikologuLaf olsun diye
Neden özelini paylaşıyorsun eski sevgilide yok buradaYok olmamıştı 20 gün sonra olabildi ancak
Yok bacım memleketim o kadar geniş değil seyetmeyelim şimdiEşinizin genişlikte Konya ovası gibi.
Sohbet ederken konu oraya gelmiş sağolsun beni aydınlattı konu sahibiSöylemekteki amaç neydi? Kıskandırmak falan mı?
Yersen :)Sohbet ederken konu oraya gelmiş sağolsun beni aydınlattı konu sahibi
AynenYersen :)
Size de birşey söylenmiyorAynenyemedim de konu sahibi sıkılmış zannedersem de kafasını dagitsin diye şeyetmiyorum fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?