- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Ya Allah aşkına valla kötü bir niyetim yok bak bacım da insan niye yıllar sonra eşiyle eski sevgili sohbeti eder bunu neden gelir dert diye "bir derdim var " topigine yazar böyle tepkiler alacağınız aşikar cidden psikolojik sorunlarınızdan ötürü kafa dağıtmaya yer arıyorsunuz ve burayı buluyorsunuz ama ne anliyonuz onu bilmiyorum elinize ne geçiyor ?Size de birşey söylenmiyor
Kafam dağılıyor paylaşmak istiyorumYa Allah aşkına valla kötü bir niyetim yok bak bacım da insan niye yıllar sonra eşiyle eski sevgili sohbeti eder bunu neden gelir dert diye "bir derdim var " topigine yazar böyle tepkiler alacağınız aşikar cidden psikolojik sorunlarınızdan ötürü kafa dağıtmaya yer arıyorsunuz ve burayı buluyorsunuz ama ne anliyonuz onu bilmiyorum elinize ne geçiyor ?
Bunu sorun olarak görmedik ne var gülmüş sem seni niye rahatsız ettiSeytan bunun ner.. ay.. Dert bunun neresinde konu sahibi ?
Her seye guluyorsun insan esiyle olan sorununa guler mi
20 gun birlikte olamadiniz ve bu komik. tamam gul sen, ben niye rahatsiz olayimBunu sorun olarak görmedik ne var gülmüş sem seni niye rahatsız etti
Ne var 2 ay olamayan arkadaşım var bunda ne var yani.20 gun birlikte olamadiniz ve bu komik. tamam gul sen, ben niye rahatsiz olayim
Hep gözümün önünde idi unutamamış tim çocukluk işte.Helal olsun esinize bu ne sakinlik benim esim olsa onu ajan gibi takip eder bulur hastanelik etmedende birakmaz valla bravo sasirdim. Sunuda soylemeden gecemicem 20 gunluk cikmanin aylarca acisinimi cektiniz gercekten
Yok olmamıştı 20 gün sonra olabildi ancak
Allaaaaaahım yanlız degilim .Amin .Sen ciddi misin? Eşine o mesajı söyleyeceksin o da iyiki söylemedin diyecek he mi? Hadi be ordan.
Külliyen yalan. Bu konuya inananlar yapmayın lütfen rica ediyorum bir de 12 sayfa yorum yazılmış
İyi sevindim öyle olduysa. Ben zaman kaybı gibi görüp mutsuz oluyorum da bu yalanları okuyunca :)Bana iyi geldi kendi dertlerimi unuttum anlık da olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?