Gerdek sabahı saat 7 de o iş oldu mu diye mesaj atan eski sevgili

Size de birşey söylenmiyor
Ya Allah aşkına valla kötü bir niyetim yok bak bacım da insan niye yıllar sonra eşiyle eski sevgili sohbeti eder bunu neden gelir dert diye "bir derdim var " topigine yazar böyle tepkiler alacağınız aşikar cidden psikolojik sorunlarınızdan ötürü kafa dağıtmaya yer arıyorsunuz ve burayı buluyorsunuz ama ne anliyonuz onu bilmiyorum elinize ne geçiyor ?

Kafam dağılıyor paylaşmak istiyorum

Helal olsun esinize bu ne sakinlik benim esim olsa onu ajan gibi takip eder bulur hastanelik etmedende birakmaz valla bravo sasirdim. Sunuda soylemeden gecemicem 20 gunluk cikmanin aylarca acisinimi cektiniz gercekten

Helal olsun esinize bu ne sakinlik benim esim olsa onu ajan gibi takip eder bulur hastanelik etmedende birakmaz valla bravo sasirdim. Sunuda soylemeden gecemicem 20 gunluk cikmanin aylarca acisinimi cektiniz gercekten
Hep gözümün önünde idi unutamamış tim çocukluk işte.

Mutluanne88 çok " değişik " bir kardesimizsin.Bir konu açıyorsun " sosyal fobim var,hadi tüm sosyal fobisi olanlar Ankara'da buluşalım /tanışalım" diyorsun. Bir konu açıyorsun " eşim çok kıskanç sanal ortamda dahi takip ediyor beni " diye..bir konu açıyorsun "gerdek sabahı eski sevgilim böyle böyle dedi ama ben beyime demedim ama sonra aslında dedim ..o da bana dedi ki " diye ..devam ettiğin psikoloğu degistirmeni öneririm.Kesinlikle sorunların var orada hemfikiriz ama tanısi yanlış ve bence yanlış tedavi uygulanıyor sana....Kabak çiçeği gibi iletişime açıksin sen ne sosyal fobisi!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…