- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Sosyal fobik ler sanalda çok yetenekliler dır. Yanım da olsanız bir cümle zor kurarımMutluanne88 çok " değişik " bir kardesimizsin.Bir konu açıyorsun " sosyal fobim var,hadi tüm sosyal fobisi olanlar Ankara'da buluşalım /tanışalım" diyorsun. Bir konu açıyorsun " eşim çok kıskanç sanal ortamda dahi takip ediyor beni " diye..bir konu açıyorsun "gerdek sabahı eski sevgilim böyle böyle dedi ama ben beyime demedim ama sonra aslında dedim ..o da bana dedi ki " diye ..devam ettiğin psikoloğu degistirmeni öneririm.Kesinlikle sorunların var orada hemfikiriz ama tanısi yanlış ve bence yanlış tedavi uygulanıyor sana....Kabak çiçeği gibi iletişime açıksin sen ne sosyal fobisi!!
İyi sevindim öyle olduysa. Ben zaman kaybı gibi görüp mutsuz oluyorum da bu yalanları okuyunca :)
Bu hikâyelerinin de yeteklerinin bir ürünü olduğunu düşünüyorum zatenSosyal fobik ler sanalda çok yetenekliler dır. Yanım da olsanız bir cümle zor kurarım
Hikaye derken ne hikaye anlatmışım ne kolay demi iftira atmak. Hikaye derken hastalığım la ilgili konulardan bahsediyor san umarım o hikayelerden sende çok yaşar sınBu hikâyelerinin de yeteklerinin bir ürünü olduğunu düşünüyorum zaten
Bu konun bitseydi ,sonra adını degistirseydin?Valla burdaki bayanlara da yaranılmıyo bi anımı paylaştım sizinle kimi dedi yalan kimi dedi tuhaf ne yani bura sohbet yeri değil mi neden bu hemen tü kaka lar. Sizle birşey konuşan da kabahat tabi düzgün yorum yapan bir kaç kişi hariç.
Düşünsene bir de kocası okuyormuş mesajı : O iş oldu muBen de hala sesli guluyorum. Allahtan tek yasiyorum evde kimse yok.
Valla burdaki bayanlara da yaranılmıyo bi anımı paylaştım sizinle kimi dedi yalan kimi dedi tuhaf ne yani bura sohbet yeri değil mi neden bu hemen tü kaka lar. Sizle birşey konuşan da kabahat tabi düzgün yorum yapan bir kaç kişi hariç.
Kimseye yaranmaya çalışma ...Valla burdaki bayanlara da yaranılmıyo bi anımı paylaştım sizinle kimi dedi yalan kimi dedi tuhaf ne yani bura sohbet yeri değil mi neden bu hemen tü kaka lar. Sizle birşey konuşan da kabahat tabi düzgün yorum yapan bir kaç kişi hariç.
Tanış biri görür diye çok özelim çünkü bu konuBu konun bitseydi ,sonra adını degistirseydin?
Aynen öyleKimseye yaranmaya çalışma ...
Burası anı paylaşma veya sohbet etme yeri değil.Valla burdaki bayanlara da yaranılmıyo bi anımı paylaştım sizinle kimi dedi yalan kimi dedi tuhaf ne yani bura sohbet yeri değil mi neden bu hemen tü kaka lar. Sizle birşey konuşan da kabahat tabi düzgün yorum yapan bir kaç kişi hariç.
Burada anlattıkların doğruysa bırak eşinin seni sanal platformda takip etmesini ,ekmek almaya diye evden ciktiginda dahi takip etmesini normal karsilarim.Adami paranoyak etmişsin o zamanHikaye derken ne hikaye anlatmışım ne kolay demi iftira atmak. Hikaye derken hastalığım la ilgili konulardan bahsediyor san umarım o hikayelerden sende çok yaşar sın
Karşıla karşıla. Bi kına yollayım da kapıda karşılaBurada anlattıkların doğruysa bırak eşinin seni sanal platformda takip etmesini ,ekmek almaya diye evden ciktiginda dahi takip etmesini normal karsilarim.Adami paranoyak etmişsin o zaman
Ooo çirkinleşmeler başlıyorKarşıla karşıla. Bi kına yollayım da kapıda karşıla
Terbiyesizlik etmeyin!! Burada gerdek gecenizi anlatan sizsiniz !!Karşıla karşıla. Bi kına yollayım da kapıda karşıla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?