Gerdek sabahı saat 7 de o iş oldu mu diye mesaj atan eski sevgili

Sosyal fobik ler sanalda çok yetenekliler dır. Yanım da olsanız bir cümle zor kurarım

Valla burdaki bayanlara da yaranılmıyo bi anımı paylaştım sizinle kimi dedi yalan kimi dedi tuhaf ne yani bura sohbet yeri değil mi neden bu hemen tü kaka lar. Sizle birşey konuşan da kabahat tabi düzgün yorum yapan bir kaç kişi hariç.

Bu hikâyelerinin de yeteklerinin bir ürünü olduğunu düşünüyorum zaten
Hikaye derken ne hikaye anlatmışım ne kolay demi iftira atmak. Hikaye derken hastalığım la ilgili konulardan bahsediyor san umarım o hikayelerden sende çok yaşar sın

Bu konun bitseydi ,sonra adını degistirseydin?

Cıks sohbet yeri değil. Dert anlatma ve derde deva bulma yeri aslında. Sen çok yanlış anlamışsın. Yalnız eski sevgiliyi takdir ettim ben. Sabah yedide mesaj atmış çocuk. Anlayışlı biri bence. Bitmesini beklemiş. Anlayışsız olsa gece ikide falan da yazabilirdi. Konsantrasyon kalmaz Allah korusun.

Kimseye yaranmaya çalışma ...

Burası anı paylaşma veya sohbet etme yeri değil.
Yanlış gelmişsin.
Bir derdim var bölümü.
Dert yazıp dert dinliyor burdakiler.
Sizin derdiniz nedir?
Dert bu konunun neresinde?
Eşinizin o mesaja verdiği absürt tepkiyi dert edinseydiniz yardımcı olunurdu.
Başka platformda bakın dalganıza.

@Mune Mune artık yorum istemiyorum lütfen kapatır mısın ben etiket yapmayı bilmiyorum bilen yardım eder mi.

Hikaye derken ne hikaye anlatmışım ne kolay demi iftira atmak. Hikaye derken hastalığım la ilgili konulardan bahsediyor san umarım o hikayelerden sende çok yaşar sın
Burada anlattıkların doğruysa bırak eşinin seni sanal platformda takip etmesini ,ekmek almaya diye evden ciktiginda dahi takip etmesini normal karsilarim.Adami paranoyak etmişsin o zaman

Burada anlattıkların doğruysa bırak eşinin seni sanal platformda takip etmesini ,ekmek almaya diye evden ciktiginda dahi takip etmesini normal karsilarim.Adami paranoyak etmişsin o zaman
Karşıla karşıla. Bi kına yollayım da kapıda karşıla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…