- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
Çocuğa (kullanılacak tek vasıf) yazarken ağzını toplamasını öğrendiğine göre başkalarına da aynı nasihatte bulunman çok güzel . Ama sunu belirteyim kardeşin değilim . ( please don’t write any message)tovbe estagfurullah kardesim sen iyi misin? agzini topla bi daha da bana yazma lutfen.
Neremizle içtiğimize bağlı aslındaBen kaybetmiştimilk ve son oldu zaten
Yazık size...Pahalı terapistler huyunuzdan gider ve siZin duymak istediğiniz seyleri söyler alışkanlık yapsın diye
Benim icin üzülmeyin hatta duygularınızı kendiniz için saklayın, lazım olucak. Ayrıca kimsenin mesleğini aşagılamıyorum bunun bizzat örneklerini bildiğim için bu kelimeyi kullandım zira mesleğim bu alanın içinde...Yazık size...
Sizin için üzüldüm gerçekten pahalı ve ya ucuz ücret alan(ki bunu belirleyen birçok etken var) hiçbir terapist bunu yapmaz insanların mesleğini aşağılamamayı öğrenin siz önce sonra yorum yaparsınız.
Ayrıca burada hastasın, tedavi olmalısın, terapi al gibi önerileri hakaretlerini süslemek için kullanıp sonra yok canııımmmm senin için diyoruz ya denilmesi de ne bileyim
Bana ders vereceğinize zaten kendiniz ders alın. İmla mesela sonra hitabet, konuşma eğitimi falan...Benim icin üzülmeyin hatta duygularınızı kendiniz için saklayın, lazım olucak. Ayrıca kimsenin mesleğini aşagılamıyorum bunun bizzat örneklerini bildiğim için bu kelimeyi kullandım zira mesleğim bu alanın içinde...
Siz sanırım terapistin anlamını tam olarak kavrayamamışsınız , terapist , psikolog yada psikiyatrist bunların hepsi farklı alanlar ve kimse hastayım diye terapiste gitmez ve burda size bunun dersini vermeyi düşünmüyorum.
Ayrıca ben canım cicim diye tabirler kullanmam özellikle böyle bir yorumda , öncelikle okuduklarınızı anlayın...
Yurtdışında öğrendiğim Türkce anca bu kadar olur kusura bakmayın, bi dahaki sefere daha güzel öğrenip geleceğim karşınızaBana ders vereceğinize zaten kendiniz ders alın. İmla mesela sonra hitabet, konuşma eğitimi falan...
Terapist psikolog ve psikiyatristin aynı olduğunu düşünüyordum gerçekten böyle bir aydınlanma daha yaşamamıştım
Kendi mesleğinize,ya da hayalinizdeki mesleğe, saygınız yoksa zaten diyebileceğim bir şey yok size
öfke kontrolü konusunda destek alabilirsiniz.
adam açmayınca hırsınızı alamayıp hakaret mesajı yazmışsınız..
burada da eleştirildiğinizde sinirlenip ters cevaplar vermişsiniz.
öfkelenmek normal önemli olan öfkemizi nasıl yönlendirdiğimiz.
o sümüklü adama da bir daha yazmayın..
Hanimefendi siz yenilen pehlivan gureşe doymaz'daki pehlivan misiniz? geri donup donup laf yetistiriyorsunuz konudan bağımsız. Bu da normal değil "zengin olmak isteyen psikolog" yerine "normal" psikologa bi de siz gidin bence. hatta gelin el ele tutusup beraber gidelim? sabir ya. ben konuyu coktan kapattim valla Allah cevresine sabir versin.Yurtdışında öğrendiğim Türkce anca bu kadar olur kusura bakmayın, bi dahaki sefere daha güzel öğrenip geleceğim karşınıza. Hayalimdeki mesleği yapıyorum , benim için endişelenmeyin
Yaptıgınız yorumlardan cevap hakkı doğuyor , veremezmiyim? Ozaman kendiniz sorun kendiniz cevaplayın, eleştirilere açık değilseniz konu açmanız doğru degil ! Psikologluk bir durumum olsa zaten giderim, en azından başkalarını telefonla taciz etmem . En iyisi siz yazmayın bundan sonra banada cevap hakkı doğmasın . İyi günler !Hanimefendi siz yenilen pehlivan gureşe doymaz'daki pehlivan misiniz? geri donup donup laf yetistiriyorsunuz konudan bağımsız. Bu da normal değil "zengin olmak isteyen psikolog" yerine "normal" psikologa bi de siz gidin bence. hatta gelin el ele tutusup beraber gidelim? sabir ya. ben konuyu coktan kapattim valla Allah cevresine sabir versin.
Tesekkurler cidden, kadinlsr klubunde herkes masallah asla hata yapmaz. cok merak ediyorum hemen doktora gozun yazan uyelerin hayatlarini
hanimefendi konumdan gidin ben sizi burda istemiyorum rica ediyorum nefretinizi baska bi alana yoneltin. burda yorumunuzu istemiyorum ya
boyle bi ozellik oldugunu bilmiyodum bilsem ilk mesajinizdan gozardi ederdim sizi zaten.
eminim hic eskiden birini aramamissinizdir siz. kusursuz ornek hayatinizda basarilar.
Allah Allah begenmiyosan yazma o zaman. Benim de mizacim boyle demek ki *bacim*?? tedavilikmis, kenar mahalle agziyla konusma bana. nerede yasiyosun senHayırdır bacım ne bu atarlar???
Biz mi at dedik mesajı?
Yardım için konu açıp, önüne geleni azarlamak nedir?
Hakkaten tedaviliksin ama
O cocuga atarlandığın gibi burda da atarlanıosun millete.
tesekkurler saygili yorumunuz icin dogru atmasam iyiydi onume bakiyorum napalim kismetHakaret dolu bir mesaj çekmemiş olsaydın yanlışlıkla aradım durumu yapabilirdin ama şimdi hiç bişey inandırıcı gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?