gereksiz, cok gereksiz arama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tovbe estagfurullah kardesim sen iyi misin? agzini topla bi daha da bana yazma lutfen.
Çocuğa (kullanılacak tek vasıf) yazarken ağzını toplamasını öğrendiğine göre başkalarına da aynı nasihatte bulunman çok güzel . Ama sunu belirteyim kardeşin değilim . ( please don’t write any message)

konu sahibi bence siz yöneticilerden birine mesaj atın ve konunuzu yorumlara kapattırın. yoksa boş yere kavga çıkacak,kan dökülecek,banlar havada uçuşacak

(tabi bu kadar yorum yeterli,konum kapatılabilir diyorsanız )

Sizinle sevgili bile olmak istemeyen, sizi terkeden adamı arayıp üstüne hakaret mesajı atıp totosunu kaldırdığınızı düşünmeniz saçma değil mi ? Adam belliki sizden kaçmış, muhatap olmak istemiyor baya rahatsız ediyorsunuz adamı (neden totosu kalksın) inşallah alışkanlık olmaz . Dediginiz gibi çok güzel kimseyi takmadiğınız bir hayatınız varsa insanları rahat bırakıp önünüze bakın Bir anlık hata olduğunu düşünüyorsanız kurcalamayın, kendisi sorarsa ters bi anima denk geldi zaten sildim numaranı da dersiniz olur biter.

Pahalı terapistler huyunuzdan gider ve siZin duymak istediğiniz seyleri söyler alışkanlık yapsın diye
Yazık size...
Sizin için üzüldüm gerçekten pahalı ve ya ucuz ücret alan(ki bunu belirleyen birçok etken var) hiçbir terapist bunu yapmaz insanların mesleğini aşağılamamayı öğrenin siz önce sonra yorum yaparsınız.
Ayrıca burada hastasın, tedavi olmalısın, terapi al gibi önerileri hakaretlerini süslemek için kullanıp sonra yok canııımmmm senin için diyoruz ya denilmesi de ne bileyim

Benim icin üzülmeyin hatta duygularınızı kendiniz için saklayın, lazım olucak. Ayrıca kimsenin mesleğini aşagılamıyorum bunun bizzat örneklerini bildiğim için bu kelimeyi kullandım zira mesleğim bu alanın içinde...

Siz sanırım terapistin anlamını tam olarak kavrayamamışsınız , terapist , psikolog yada psikiyatrist bunların hepsi farklı alanlar ve kimse hastayım diye terapiste gitmez ve burda size bunun dersini vermeyi düşünmüyorum.
Ayrıca ben canım cicim diye tabirler kullanmam özellikle böyle bir yorumda , öncelikle okuduklarınızı anlayın...

Bana ders vereceğinize zaten kendiniz ders alın. İmla mesela sonra hitabet, konuşma eğitimi falan...
Terapist psikolog ve psikiyatristin aynı olduğunu düşünüyordum gerçekten böyle bir aydınlanma daha yaşamamıştım
Kendi mesleğinize,ya da hayalinizdeki mesleğe, saygınız yoksa zaten diyebileceğim bir şey yok size

Yurtdışında öğrendiğim Türkce anca bu kadar olur kusura bakmayın, bi dahaki sefere daha güzel öğrenip geleceğim karşınıza . Hayalimdeki mesleği yapıyorum , benim için endişelenmeyin

adam neden sumuklu oldu simdi ya

Yurtdışında öğrendiğim Türkce anca bu kadar olur kusura bakmayın, bi dahaki sefere daha güzel öğrenip geleceğim karşınıza . Hayalimdeki mesleği yapıyorum , benim için endişelenmeyin
Hanimefendi siz yenilen pehlivan gureşe doymaz'daki pehlivan misiniz? geri donup donup laf yetistiriyorsunuz konudan bağımsız. Bu da normal değil "zengin olmak isteyen psikolog" yerine "normal" psikologa bi de siz gidin bence. hatta gelin el ele tutusup beraber gidelim? sabir ya. ben konuyu coktan kapattim valla Allah cevresine sabir versin.

Unutup normal devam et, hiç iletişime geçme, hiçbirşey yapma. Unutmuştur o çoktan. Sen de kafandan sil bence bu olayı salla önüne bak. Ben Eylül ayında adamın tekine içip içip sana aşığım dedim yürüdüm sarılmaya çalıştım üstelik iş arkadaşımdı üstelik 356 kişi de bu olaya şahit oldu. Şimdi hiçbir şey olmamış gibi davranıyoruz her gün gördüğüm biri olduğu için kısaca özür diledim bitti, şimdi normal arkadaşız. Her şey geçer.

Yaptıgınız yorumlardan cevap hakkı doğuyor , veremezmiyim? Ozaman kendiniz sorun kendiniz cevaplayın, eleştirilere açık değilseniz konu açmanız doğru degil ! Psikologluk bir durumum olsa zaten giderim, en azından başkalarını telefonla taciz etmem . En iyisi siz yazmayın bundan sonra banada cevap hakkı doğmasın . İyi günler !

Tesekkurler cidden, kadinlsr klubunde herkes masallah asla hata yapmaz. cok merak ediyorum hemen doktora gozun yazan uyelerin hayatlarini

hanimefendi konumdan gidin ben sizi burda istemiyorum rica ediyorum nefretinizi baska bi alana yoneltin. burda yorumunuzu istemiyorum ya

boyle bi ozellik oldugunu bilmiyodum bilsem ilk mesajinizdan gozardi ederdim sizi zaten.
eminim hic eskiden birini aramamissinizdir siz. kusursuz ornek hayatinizda basarilar.

Hayırdır bacım ne bu atarlar???
Biz mi at dedik mesajı?
Yardım için konu açıp, önüne geleni azarlamak nedir?
Hakkaten tedaviliksin ama
O cocuga atarlandığın gibi burda da atarlanıosun millete.

Hayırdır bacım ne bu atarlar???
Biz mi at dedik mesajı?
Yardım için konu açıp, önüne geleni azarlamak nedir?
Hakkaten tedaviliksin ama
O cocuga atarlandığın gibi burda da atarlanıosun millete.
Allah Allah begenmiyosan yazma o zaman. Benim de mizacim boyle demek ki *bacim*?? tedavilikmis, kenar mahalle agziyla konusma bana. nerede yasiyosun sen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…