- 1 Ağustos 2019
- 338
- 369
- 33
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
imkansız,sonrasında mesaj atarak küfretmiş neden telefonumu açmadın diye.Telefon yanlıslıkla aramıs de
kufur etmedim. sorun degil bi sey yazmiycam zaten bi o yok dunyada onume bakicamimkansız,sonrasında mesaj atarak küfretmiş neden telefonumu açmadın diye.
pardon hakaret mi ettim demiştiniz? yanlış yazmışım :)kufur etmedim. sorun degil bi sey yazmiycam zaten bi o yok dunyada onume bakicam
Yazmanda sıkıntı yok bence canım duygularına yenik düşmüşsun.ama hakaret etmen pek sağlıklı değilTesekkurler cidden, kadinlsr klubunde herkes masallah asla hata yapmaz. cok merak ediyorum hemen doktora gozun yazan uyelerin hayatlarini
Ben kaybetmiştim.d alkolüydüm yalanına inanan enayi var mi hala? hiç alkol alıp bilincimi kaybedemedim de.
Tam yorum yazacaktım ama insanları asaladıgınızı görünce vaz geçtim. Bence siz gidin ücretli terapistten yardım alın , hatta en pahalısından böylelikle hoşunuza gidecek cevaplar alırsınız...
Ücretini değil ama bir shot üstünede bir Espresso ısmarlayabilirim. Belki bu kez eski sevgilinin numarasını silmeyi unutmazsın ...ücretini sen ödersen neden olmasın
Ama siz de terapi al'ı bir hakaret gibi yazmışsınız, o kısım olmadı bence.Ücretini değil ama bir shot üstünede bir Espresso ısmarlayabilirim. Belki bu kez eski sevgilinin numarasını silmeyi unutmazsın ...
ne alaka?Ücretini değil ama bir shot üstünede bir Espresso ısmarlayabilirim. Belki bu kez eski sevgilinin numarasını silmeyi unutmazsın ...
Terapi almak hasta olduğunu göstermez , günümüzde insanlar başka insanlarla konuşmak yerine terapistle konuşuyor. Bu gayet normal bir durum ayrıca dil çıkarma emojinizde hiç hoş olmamış bence ...Ama siz de terapi al'ı bir hakaret gibi yazmışsınız, o kısım olmadı bence.
Bana yasadigim sey uzerinden geliyosun da. cok da umrumda degil yuzyuze bakmiyorum onla gecti gitti bile. senin icin uzuldum sadece icindeki bu fesatla guzel bi hayat yasadigini sanmiyorum. tonlarca insan yorum yapti bi sen goze battin cidden. benden de cok ofke problemi yasayan varmisÜcretini değil ama bir shot üstünede bir Espresso ısmarlayabilirim. Belki bu kez eski sevgilinin numarasını silmeyi unutmazsın ...
Insanlarin acilarindan zevk alir gibi halin var ya. Asagiladiysam ben lacivertsem bana kalirsa bence sen de baska rengin lacivertisin bu durumda. Biraz yuzun varsa su konumdan gidersin rica ediyorumTerapi almak hasta olduğunu göstermez , günümüzde insanlar başka insanlarla konuşmak yerine terapistle konuşuyor. Bu gayet normal bir durum ayrıca dil çıkarma emojinizde hiç hoş olmamış bence
Ne diyim alla alla platonik sevgilimi ex mi yada f.. body mi? Adamın ne halt olduğu belli değil ki . Vasıfsız birine neden mesaj atıyorsun ozaman ?ne alaka?laf mi soktunuz simdi shhdks okudugunu da anlamiyosun heralde eski sevgilin falan.
tovbe estagfurullah kardesim sen iyi misin? agzini topla bi daha da bana yazma lutfen.Ne diyim alla alla platonik sevgilimi ex mi yada f.. body mi? Adamın ne halt olduğu belli değil ki . Vasıfsız birine neden mesaj atıyorsun ozaman ?
Bence de gayet normal bir durum. Sorun o zaten, normal olmasına rağmen sizin bunu sanki hakaret gibi yazmanız en pahalısından al falan.Terapi almak hasta olduğunu göstermez , günümüzde insanlar başka insanlarla konuşmak yerine terapistle konuşuyor. Bu gayet normal bir durum ayrıca dil çıkarma emojinizde hiç hoş olmamış bence ...
Benmi ? Yooo aksine çok güzel bir hayat yasıyorum , ve sandıgının aksine çok sakin , vurdum duymaz hayatı günlük yaşayan biriyim. Beni kızdırmak hiç te okadar kolay değil anlıcagın ...Bana yasadigim sey uzerinden geliyosun da. cok da umrumda degil yuzyuze bakmiyorum onla gecti gitti bile. senin icin uzuldum sadece icindeki bu fesatla guzel bi hayat yasadigini sanmiyorum. tonlarca insan yorum yapti bi sen goze battin cidden. benden de cok ofke problemi yasayan varmis
Pahalı terapistler huyunuzdan gider ve siZin duymak istediğiniz seyleri söyler alışkanlık yapsın diyeBence de gayet normal bir durum. Sorun o zaten, normal olmasına rağmen sizin bunu sanki hakaret gibi yazmanız en pahalısından al falan.
emojiye de takılmayın bakmadım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?