gereksiz, cok gereksiz arama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama siz de terapi al'ı bir hakaret gibi yazmışsınız, o kısım olmadı bence.
Terapi almak hasta olduğunu göstermez , günümüzde insanlar başka insanlarla konuşmak yerine terapistle konuşuyor. Bu gayet normal bir durum ayrıca dil çıkarma emojinizde hiç hoş olmamış bence ...

Ücretini değil ama bir shot üstünede bir Espresso ısmarlayabilirim. Belki bu kez eski sevgilinin numarasını silmeyi unutmazsın ...
Bana yasadigim sey uzerinden geliyosun da. cok da umrumda degil yuzyuze bakmiyorum onla gecti gitti bile. senin icin uzuldum sadece icindeki bu fesatla guzel bi hayat yasadigini sanmiyorum. tonlarca insan yorum yapti bi sen goze battin cidden. benden de cok ofke problemi yasayan varmis

Terapi almak hasta olduğunu göstermez , günümüzde insanlar başka insanlarla konuşmak yerine terapistle konuşuyor. Bu gayet normal bir durum ayrıca dil çıkarma emojinizde hiç hoş olmamış bence
Insanlarin acilarindan zevk alir gibi halin var ya. Asagiladiysam ben lacivertsem bana kalirsa bence sen de baska rengin lacivertisin bu durumda. Biraz yuzun varsa su konumdan gidersin rica ediyorum

Terapi almak hasta olduğunu göstermez , günümüzde insanlar başka insanlarla konuşmak yerine terapistle konuşuyor. Bu gayet normal bir durum ayrıca dil çıkarma emojinizde hiç hoş olmamış bence ...
Bence de gayet normal bir durum. Sorun o zaten, normal olmasına rağmen sizin bunu sanki hakaret gibi yazmanız en pahalısından al falan.

emojiye de takılmayın bakmadım bile

Benmi ? Yooo aksine çok güzel bir hayat yasıyorum , ve sandıgının aksine çok sakin , vurdum duymaz hayatı günlük yaşayan biriyim. Beni kızdırmak hiç te okadar kolay değil anlıcagın ...

Bence de gayet normal bir durum. Sorun o zaten, normal olmasına rağmen sizin bunu sanki hakaret gibi yazmanız en pahalısından al falan.

emojiye de takılmayın bakmadım bile
Pahalı terapistler huyunuzdan gider ve siZin duymak istediğiniz seyleri söyler alışkanlık yapsın diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…