Geri teptiğim kısmetler. Pişmanım.Sizinde başınıza geldi mi ?

Ha senin gibi kisisel olarak saldirmadigim icin belkide saglam cevabim yoktur, ne dersin bak cok bozuldum yine

Niye bozulayim ya benim konusma seklim bu.. bide benim yorumlarimi begendigini soyluyordun.. bence fazla dikkat etmemissin. Gulucuksuz konusamam ben:)) saglam cevap filan tatmin etmez suan seni, olayi sidik yarisina donusturdunuz cunku:))
Hayır yahu ne s.... yarışı.Yarış falan yok.Birçok yorumun mantıklı geliyor yazdım , hepsi değil.Mantıklı gelenleri beğenip diğerlerine karşı yorum yazıyorum.Olan bu aslında.

Ha senin gibi kisisel olarak saldirmadigim icin belkide saglam cevabim yoktur, ne dersin bak cok bozuldum yine
Kişisel saldırdıysam orta yerden değil.Klavye arkasına saklanıp milleti eziklemesin kimse.Yineliyorum , diyeceğine değil duyacağına bakıcaksın.Bazen böyle yapmak gerekiyor.

Hayır yahu ne s.... yarışı.Yarış falan yok.Birçok yorumun mantıklı geliyor yazdım , hepsi değil.Mantıklı gelenleri beğenip diğerlerine karşı yorum yazıyorum.Olan bu aslında.
Birisi sizlerden farkli dusunuyorsa saygi duymayi ogrenin bence.. forumda olsa bu kadar kasmaya gerek yok:) ayrica demin demissin ego masturbasyonu yapiyorsun diye.. ben kendim 20 yasinda anne olsaydim evet egomu tatmin ediyorum derdim.. ya da esim benden buyuk olsaydi.. konusma ne kadar sacma yerlere geldi.. surekli ayni seyleri tekrar ediyoruz gereksiz.

Beni mi kastediyorsun? Benim gibi alcak gonullu kimseyi bulamazsin bu forumda..
Sen değil bunu yapan herkes üstüne alınabilir.Sözcüklerin gücü var.Burda yazdıklarımıza dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum bu nedenle.Öyle yani.Başka bir konuda buluşmak ümidiyle bana ayrılan sürenin sonuna geldim.Esenlikler dilerim.

Yaş ilerledikçe doğurganlık azalır doğru ama siz kendi durumunuzdan etkilenerek biraz abartmışsınız. 31 yaşında tedavi görerek hamile kalmak yani sizin hikayeniz genelde görülen tablo genel değil, gayet olumsuz bir tablo, 31 yaşında tedavi gören birinin 25 te de çok rahat hamile kalacağı şüpheli. Kısacası 30 lu yaşlardaki kısırlık problemi olmayan kadınlar rahatlıkla hamile kalıp doğurur, erkekler de bu doğuramaz diye düşünmez yani.

Benim abarttigim birsey yok.. senin su ilk yazdigin var ya.. yas ilerledikce dogurganlik azalir diye.. bende baska birsey demedim aslinda..isteyen ister 10 tane dogursun ister dogurmasin ne sacma bi konu oldu ya.. her gelen ayni seyi yaziyor birde..

Niye tartışıyorsunuz anlamadım, ben de 27 yaşındayım aday bile yok gönül isterdi ki ilk çocugumu 25te doğurayım 30 a kadar 2.yi halledip bu defteri kapatayım. Allah bizi bildiği gibi yapsın 40 yaşında çocuk peşinde gezeceğiz öyle mi? Gönlüne yatan kişi karşısına çıkınca her insan evlenmek ister, ne yapalım çıkmadı çocugumuzun olup olmayacağına da garantimiz yok Allah her şeyin hayırlısını versin kocanın da, valla bazen bura da mahalle baskısından beter oluyor
@tortriko yanlış anlama senin için demedim genel bir yorum hayatıma girip beni evlenmediğim için cezalandıran herkese bu yorum bu yaşıma kadar inancıma göre yaşamaya çalışan beni, düşünceleriyle isyana umutsuzluğa sürükleyen bütün akılsız sürüye

forumdaki tartışmalara bakıyorum kadınlarla erkeklerin dünyaları ne kadar farklı. burda sen evlendin sen evlenemedin kaldın, o doğurdu bu artık doğuramaz. erkeklerin hiç böyle muhabbetler yaptıklarını gördünüz mü. adamlar hayatını yaşıyor. evlenecekse çocuk yapacaksa yapıyor. evlendikten sonra bile hayatını yaşama derdinde. kadın oh evlendim buyuk birşey başardım diye düşünürken adam çoğu zaman ortamlarda evli olduğunu bile saklıyor. yüzük takmıyor etrafına bakmaya devam ediyor. çoğu da evlendikten çok kısa süre sonra eşlerinden sıkıldıklarını söylüyorlar. bir kısmı eşlerinin hayatını mahvetmekle meşgul.yani arkadaşlar biraz rahat olmak hayatı çok ciddiye almamak lazım. sonunda acaba bu kadar taktığımız şeyler için değecek mi yani. asla evlenmemek ya da çocuk yapmamak gerek demiyorum ama biraz rahat olunmalı.

Pişman değilim çünkü hem kafama göre biri çıkmadı hem de evlenmeyi kırk yılda bir aklımdan geçirdim e o zamanda talip çıkmadı ne yalan söyliyim :)) Tek pişmanlığım aileme doya doya sevecekleri bir torun verememiş olmak yoksa kendi adıma çocuk sahibi olmak gibi bi isteğim de yok aslında. Ha bide bazı ortamlarda çift olmak isterdim gezerken, tozarken, düğünde dernekte ama aynı ev içinde ı-ıh fıttırırım :))
Ve evet erkekler yaşları ilerledikçe daha genç kadın istiyorlar. Öyle içgüdülerle, doğurganlıkla falan ilgisi yok, tamamen görsellikten olduğunu düşünüyorum. Kırk-elli yaşında bir erkek 30 yaşında bir kadını bile beğenmiyor aslında, hani utanmasa 18-20' ye hayır demez ama yaşadığı toplumun ahlaki kurallarına göre davranmak zorunda. Mesela doğuda 60 yaşında bir erkek yirmi yaşında bir kız "alsa" gurur ve övünç meselesi olur ama batıdaki bir erkek için dalga konusu ve utanç meselesi olur. Bakın kodaman erkekler hep ama hep yirmili yaşlarında kızlarla evleniyor. Adam yirmi yaşındaykende yirmilik, altmış yaşındaykende yirmilik istiyor.

Not: Erkekler hakkında yazdıklarım genellemedir ve bence tüm genellemeler doğrudur istisnalar hariç.

Cok uzuldum canim.
Yurtdisindaki ıssızlıgı,yalnizligi cok iyi bilirim. Trdeki sicak muhabbetler yok malesef. Ustune ustluk bi de esin kendini sadece bilgisayarina ve doktorasina adamis.
Yoksa 4 kisilik bir aile olarak aslinda Newyork'ta (NY'desin sanirim) cok da baskalarina ihtiyac duymazdin bir seyler yapiyo olsaniz.
Keske yakin olsak, mis gibi bi Turk kahvesi yapar,karsilikli icer sohbet ederdik iki gurbetci :)

Sende seni mutlu edecek faaliyetlerde bulunacaksın, tamamen olumsuzluklara odaklanırsan asla mutlu olamazsın

Bende nişanlımdan ayrılınca dönüp teptiğim kısmetlere baktım ve nasıl bir hata yaptığımı düşündüm. 26 yaşında olmama rağmen üniversitedeki o kısmer artık bulunmuyor. Gerçekten kendim ettim kendim buldum. sizi çok iyi anlıyorum..

Şimdiye kadar hayır dediğim hiçbir kişi için sonradan pişmanlık yaşamadım. Sudan sebeplerle değildi olumsuz cevaplarım. Şimdi olsa yine hayır derim.

Oldu valla.. kafama sıçayım dediğim çok oldu.. yaş 35 oldu. Şu saatten sonra olsada bir olmasada bir.. ben vazgeçtim yani.. demek ki benim sınavım yalnızlık ve sevgisizlikmiş dedim, kabul ettim.. hayırlısı ne diyelim

34 yaşındayım eşim 28 nasipten öte köy yok gülüm . Artı 2. Evliliğim artı eşin hiç evlenmemiş üzülmeeee ya nasip de önüne bak

35 çok genç bir yaş neden bu kadar vazgeçtin canım karşına düzgün biri çıkınca fikrin değişir aşkın sevginin yaşı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…