- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
- Konu Sahibi turpdomates
-
Fikir çürütüyorum da zoruna gidenin anten taksın gibi yorumlar geldi.Böyle diyene de kişisel de saldırılır kusura bakmasın kimse.Diyeceğine değil duyacağına bak derler adama.Sen cevap yaziyorsun suanda milletin gaza gelip tekrar tekrar:)) hayir kadinin kocasi 40 yasindaymista yok kocam buyukmuymuste.. hep bi acik arama derdi.. fikir curutebiliyorsan curut boyle kisisel saldiri gulunc
Nedeni ne olcak 1.si çocuk doğurma potansiyeli 2. Si genç bakıcı bu kadar basit. Ve buna izin veren biz kadınlar yine..30 yaşındaki erkekler 25 li yaşlarda, 40 yaşındakiler 30 yaşında kadınlarla birlikte olmak istiyor. Adamlar ihtiyarladıkça yaş makası daha da açılıyor. Çevremde çokça görüyorum. Nedeni nedir bilmiyorum ama var söylediğiniz durum. Genelde sizin de karşınıza 40 lı yaşlarda kişiler çıkıyordur sanırım.
Tavsiyesine son ihtiyaç duyacağım uyesınız.Haddinizi bilin.Herkes istediği foruma yazabilir.Ama biraz daha saygı çerçevesinde.Tavsiyem uslubunu begenmedigin kisilere yazma
Işte ben de aynı şeyi söylüyorum.Kuyruga basmak vs biz bunları ortaokulda kullanırdık.Artik büyüdük.Daha güzel cümlelerle konuşabilmeliyizBak işte üslûp bu olunca insanlar da hoşlanmıyor.Ben bekar değilim 30uma yeni girdim , kuyruğuma mı bastın senin deyiminle? Senin söylediğin şeyler beni kapsamıyor , yine de cevap verme gereği duydum.Bu zihniyet yüzünden kadınlar baskı altında hissediyor kendini.Kadının kadına bunu yapması da ataerkil zihniyetin sonuçlarından.
Seninki baska sen muhalefet oldun devam ettiriyorsun inadina.. halbuki dun cvp vermeyi birakmistin. Simdi milletin gazina geliyorsun. Surekli sen susun uslup boyle cart curt.. bari bilerek saldirsan tamam dicem.. 40 dedigin kocasi 32 cikti.. ben zaten kadinlar baski altinda diyorum herkes ters tarafindan anliyor:)) ayrica msjimi alintilayan sensin bana saygi duy demende ayrica tuhaf... sen beni quotelamissin ben degil.Bak işte üslûp bu olunca insanlar da hoşlanmıyor.Ben bekar değilim 30uma yeni girdim , kuyruğuma mı bastın senin deyiminle? Senin söylediğin şeyler beni kapsamıyor , yine de cevap verme gereği duydum.Bu zihniyet yüzünden kadınlar baskı altında hissediyor kendini.Kadının kadına bunu yapması da ataerkil zihniyetin sonuçlarından.
Bu topicte herkes bi sevgi pitircigi oldu sayemde masallahTavsiyesine son ihtiyaç duyacağım uyesınız.Haddinizi bilin.Herkes istediği foruma yazabilir.Ama biraz daha saygı çerçevesinde.
Tartışmak güzel şeydir insanin ufkunu acar.Ama önce uslup ve saygı şart.Begenmedigimiz noktalarda kendimize yakışan şekilde fikrimizi beyan ederek ve tezler ona sürerek fikir alışverişi yaparsak zaten bu forumdan zevk alırız.
Ben 40 demedim ki.Kendisi kendinden 8 yaş büyük adamla evlendiğinden 30lu yaşlardaki kadınları da 40lı yaşlardaki erkeklere layık görüyor dedim.Okumayan sensin ya da okuduğunu anlamayan.Milletin gazına gelsem dün hiçbir şey yazmaz bugün yazardım.Dün yazdım , çıktım , baktım hala benim söylediklerimden üzerinden tartışmayı sürdürüyorsun arkamdan sallıyorsun herhalde görmem diye düşündüğünden.Cevap verdim.Seninki baska sen muhalefet oldun devam ettiriyorsun inadina.. halbuki dun cvp vermeyi birakmistin. Simdi milletin gazina geliyorsun. Surekli sen susun uslup boyle cart curt.. bari bilerek saldirsan tamam dicem.. 40 dedigin kocasi 32 cikti.. ben zaten kadinlar baski altinda diyorum herkes ters tarafindan anliyor:)) ayrica msjimi alintilayan sensin bana saygi duy demende ayrica tuhaf... sen beni quotelamissin ben degil.
Bak yine oku "Kendisi eşinden 10 yaş "kadar" küçükmüş." yazmışım.Sen bence burdaki malum üyenin gazına geldin asıl.Şöyle ki sen ve bir üye sürekli erkeklerin kendinden genç kadınla evlenmesini rasyonelleştirmeye çalışıyor , doğurganlık gibi kadının elinde olmayan bir nedenle yapıyorsunuz bunu.O üye eşinden 10 yaş kadar küçükmüş.Nedense senin de öyle olduğunu düşündüm.Herkes kendi aklını beğenir ne de olsa.O bakımdan.Bu arada evet doğurganlık kadından kadına değişen bir şey yaşa ve diğer sebeplere de bağlı olarak tabii.Sadece yaşa bağlı değil , evet yaş önemli bir etken ama sadece yaş tek etken değil.
Sana birsey demedim ben arkandan niye sallayimBen 40 demedim ki.Kendisi kendinden 8 yaş büyük adamla evlendiğinden 30lu yaşlardaki kadınları da 40lı yaşlardaki erkeklere layık görüyor dedim.Okumayan sensin ya da okuduğunu anlamayan.Milletin gazına gelsem dün hiçbir şey yazmaz bugün yazardım.Dün yazdım , çıktım , baktım hala benim söylediklerimden üzerinden tartışmayı sürdürüyorsun arkamdan sallıyorsun herhalde görmem diye düşündüğünden.Cevap verdim.
Benim bahsettiğim ihtimaller tıbben kanıtlanmış, dünyadaki tüm tıp camiasının bildiği, deneyler ve araştırmalar üzerine ortaya konan gerçekler. Ben herkes erkenden evlenip üresin gibi bir şeyi kesinlikle iddia etmiyorum, dediğim tek şey erken yaşta geçirilen hamilelik sürecinin kadın sağlığına olan "kanıtlı" faydaları. Bilimsel kaynaklarda 20 yaşında okumadan üreyin yazmıyor elbette. (Ek olarak 20 yaşından önceki gebeliklerin de belli riskleri vardır.) Kendi hayatımdan örnek vermek gerekirse ben de okudum, kendimi geliştirdim, tıp doktoru oldum, evlendim ve mümkünse 30 yaşından önce doğum yapmayı planlıyorum. Hayatta her şey planladığımız gibi gitmek zorunda değil fakat bazı ihtimalleri azaltmak kısmen bizim elimizde, bunun için elimizden geleni yapıp gerisini şansımıza bırakırız. Yarın ne olacağımız belli değil diyerek yaşamak pek de mantıklı değil. Elimizde bulunan imkanları en iyi şekilde yönetmeye çalışmaktır mantıklı olan. Ek olarak yarın öleceğimiz %50 ihtimal değildir, bilimde ihtimaller "olmak %50 / olmamak %50" şeklinde ayrıştırılsa herkes %50 kanser olur, %50 kansersiz yaşardı. İhtimaller kişilere, durumlara göre değişir. Durumların bir kısmına müdahale eder, sağlığımız için elimizden geleni yaparsak sağlıklı yaşama ihtimalinizi arttırırız. Bahsettiğim tüm mesele budur.Zaten yarın olecegimiz de yüzde 50 ihtimal yaşayacağımız da.hayat hep ihtimaller üzere kurulu.tipta da 2+2 4 etmiyor bilirsiniz.sırf hasta olmayalım diye bu nesil öyleyse okumasın kendini geliştirmesin herkes 20 sinde evlensin ve üresin:)
Birde bütün kadınlar olarak kadının doğurganlığını konuşuyoruz da erkeğinkini niye kimse konuşmuyor?
Onlarında 20 yaşındaki üreme kapasiteleriyle 35 yaşındaki üreme kapasiteleri bir mi?
Bak yine oku "Kendisi eşinden 10 yaş "kadar" küçükmüş." yazmışım.Sen bence burdaki malum üyenin gazına geldin asıl.
Ay hele şükür birisi yazmış
Erkekteki sperm sayısı ve hareketliliği yaş ile birlikte düşer, kesin bilgi yayalım artık...
Katkısı yok da millete belden aşağı vurup ego mastürbasyonu yaparsanız böyle klavyelerin arkasından biri de gelir cevabınızı verir.Olan bu.Siz nasıl yazdıysanız o şekilde o üslûpla cevap verdim size.Benim yazdıklarımdan bir tanesi 30dan sonra birçok erkeğin kel göbekli olduğuydu.Onunla ilgili yazmıştın , onu da benden başka yazan yoktu.Salladın ve görmem sandın.Görücü usûlü evlenmezsiniz falan yazmışsın sonuna da gülücükler falan.Sağlam bir şeyin yok söyleyecek insanları tahrik etmeye çalışıyorsun.O gülümseme ifadeleri de bozulduğunu saklama yöntemidir klasik ama çok belli oluyor.Sana birsey demedim ben arkandan niye sallayimbeni azicik burda tanisan herseyi catir cutur milletin suratina soyledigimi bilirsin. Su bilimsel makale paylasiyordu dun biri ona dedim ben yok genc gorunuyormus 30 lu kadin erkek gorunmezmis gobekliymis bakimsizmis bla bla.. suan benimle tartismanizin manasi nedir mesela? Konuya katkisi nedir? Hani konuyu ve sahibini cok dusunuyorsunuz ya:))
Buarada diyorum tekrar benim jinekologum kendisi soyledi.. kadinlarin en dogurgan donemi 35 e kadar. Sonrasi daha riskli diye. 20 li yaslarin daha verimli oldugunu.
Ben kendi yasamadigim ama dogrulugunu bildigim birseyi paylastim burda. Kv ler bile ogullarina kiz bakarken daha citirina bakiyor. Ha sizler hic gorucu evlenmezsiniz tabii.. :)) ama var yani:))
Suan ters kose yapmaya calisiyorsun:) ya dunden beri millete saldiran sensin.. market degeri demis arkadas. Bunu sen mi yazdin? Hayir bu ne demek kadinlarin goruntusunden dem vurmus yani.. lafim onaydi. Demedigim birseyi soyluyorsun iftira atiyorsun simdideKatkısı yok da millete belden aşağı vurup ego mastürbasyonu yaparsanız böyle klavyelerin arkasından biri de gelir cevabınızı verir.Olan bu.Siz nasıl yazdıysanız o şekilde o üslûpla cevap verdim size.Benim yazdıklarımdan bir tanesi 30dan sonra birçok erkeğin kel göbekli olduğuydu.Onunla ilgili yazmıştın , onu da benden başka yazan yoktu.Salladın ve görmem sandın.Görücü usûlü evlenmezsiniz falan yazmışsın sonuna da gülücükler falan.Sağlam bir şeyin yok söyleyecek insanları tahrik etmeye çalışıyorsun.O gülümseme ifadeleri de bozulduğunu saklama yöntemidir klasik ama çok belli oluyor.
Kel göbekli ifadesini kullanmışsın arayıp bulamıcam şimdi.Onu sadece ben yazdım dün.Hatta sanki her erkek Sadettin Saran oluyor 30dan sonra da yazmıştım.Verecek sağlam cevaplarla gel , seninle her zeminde tartışırım ama bu gülücükler falan , bu kadar belli etme bozulduğunu.Suan ters kose yapmaya calisiyorsun:) ya dunden beri millete saldiran sensin.. market degeri demis arkadas. Bunu sen mi yazdin? Hayir bu ne demek kadinlarin goruntusunden dem vurmus yani.. lafim onaydi. Demedigim birseyi soyluyorsun iftira atiyorsun simdideevet biz kendimizi tatmin ediyoruz:)) sallamisim gormezsin sanmisim bu nasil egodur arkadasim? Butun forum hayatimiz senin uzerine donuyor haberin yok.
Niye bozulayim yaKel göbekli ifadesini kullanmışsın arayıp bulamıcam şimdi.Onu sadece ben yazdım dün.Hatta sanki her erkek Sadettin Saran oluyor 30dan sonra da yazmıştım.Verecek sağlam cevaplarla gel , seninle her zeminde tartışırım ama bu gülücükler falan , bu kadar belli etme bozulduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?