Geri teptiğim kısmetler. Pişmanım.Sizinde başınıza geldi mi ?

Sen cevap yaziyorsun suanda milletin gaza gelip tekrar tekrar:)) hayir kadinin kocasi 40 yasindaymista yok kocam buyukmuymuste.. hep bi acik arama derdi.. fikir curutebiliyorsan curut boyle kisisel saldiri gulunc
Fikir çürütüyorum da zoruna gidenin anten taksın gibi yorumlar geldi.Böyle diyene de kişisel de saldırılır kusura bakmasın kimse.Diyeceğine değil duyacağına bak derler adama.

Gaza da gelmedim arkadan konuşuyosun benim yorumuma atıfta bulunup , o yorumu görünce cevap yazdım.

Nedeni ne olcak 1.si çocuk doğurma potansiyeli 2. Si genç bakıcı bu kadar basit. Ve buna izin veren biz kadınlar yine..

Tavsiyem uslubunu begenmedigin kisilere yazma
Tavsiyesine son ihtiyaç duyacağım uyesınız.Haddinizi bilin.Herkes istediği foruma yazabilir.Ama biraz daha saygı çerçevesinde.
Tartışmak güzel şeydir insanin ufkunu acar.Ama önce uslup ve saygı şart.Begenmedigimiz noktalarda kendimize yakışan şekilde fikrimizi beyan ederek ve tezler ona sürerek fikir alışverişi yaparsak zaten bu forumdan zevk alırız.

Işte ben de aynı şeyi söylüyorum.Kuyruga basmak vs biz bunları ortaokulda kullanırdık.Artik büyüdük.Daha güzel cümlelerle konuşabilmeliyiz

Görücü usulü, evlilik için olsun da olsun kafasında olan adam damızlık gibi bakabilir tabii amacı o zaten

Aşk evliliğinde aynı şey geçerli değil

"Hmm çok seviyorum ama 30 yaşında benim hatun ya neyse bşvr knk" gibi bi' cümle olabilir mi

Seninki baska sen muhalefet oldun devam ettiriyorsun inadina.. halbuki dun cvp vermeyi birakmistin. Simdi milletin gazina geliyorsun. Surekli sen susun uslup boyle cart curt.. bari bilerek saldirsan tamam dicem.. 40 dedigin kocasi 32 cikti.. ben zaten kadinlar baski altinda diyorum herkes ters tarafindan anliyor:)) ayrica msjimi alintilayan sensin bana saygi duy demende ayrica tuhaf... sen beni quotelamissin ben degil.

Bu topicte herkes bi sevgi pitircigi oldu sayemde masallah

Bana yaxip birde uslubuma laf soylersen o zaman bana yazma derim. Banane nereye yazarsan yaz.. forumun agasi degilim

Ben 40 demedim ki.Kendisi kendinden 8 yaş büyük adamla evlendiğinden 30lu yaşlardaki kadınları da 40lı yaşlardaki erkeklere layık görüyor dedim.Okumayan sensin ya da okuduğunu anlamayan.Milletin gazına gelsem dün hiçbir şey yazmaz bugün yazardım.Dün yazdım , çıktım , baktım hala benim söylediklerimden üzerinden tartışmayı sürdürüyorsun arkamdan sallıyorsun herhalde görmem diye düşündüğünden.Cevap verdim.

Bak yine oku "Kendisi eşinden 10 yaş "kadar" küçükmüş." yazmışım.Sen bence burdaki malum üyenin gazına geldin asıl.

Sana birsey demedim ben arkandan niye sallayim beni azicik burda tanisan herseyi catir cutur milletin suratina soyledigimi bilirsin. Su bilimsel makale paylasiyordu dun biri ona dedim ben yok genc gorunuyormus 30 lu kadin erkek gorunmezmis gobekliymis bakimsizmis bla bla.. suan benimle tartismanizin manasi nedir mesela? Konuya katkisi nedir? Hani konuyu ve sahibini cok dusunuyorsunuz ya:))

Buarada diyorum tekrar benim jinekologum kendisi soyledi.. kadinlarin en dogurgan donemi 35 e kadar. Sonrasi daha riskli diye. 20 li yaslarin daha verimli oldugunu.

Ben kendi yasamadigim ama dogrulugunu bildigim birseyi paylastim burda. Kv ler bile ogullarina kiz bakarken daha citirina bakiyor. Ha sizler hic gorucu evlenmezsiniz tabii.. :)) ama var yani:))

Benim bahsettiğim ihtimaller tıbben kanıtlanmış, dünyadaki tüm tıp camiasının bildiği, deneyler ve araştırmalar üzerine ortaya konan gerçekler. Ben herkes erkenden evlenip üresin gibi bir şeyi kesinlikle iddia etmiyorum, dediğim tek şey erken yaşta geçirilen hamilelik sürecinin kadın sağlığına olan "kanıtlı" faydaları. Bilimsel kaynaklarda 20 yaşında okumadan üreyin yazmıyor elbette. (Ek olarak 20 yaşından önceki gebeliklerin de belli riskleri vardır.) Kendi hayatımdan örnek vermek gerekirse ben de okudum, kendimi geliştirdim, tıp doktoru oldum, evlendim ve mümkünse 30 yaşından önce doğum yapmayı planlıyorum. Hayatta her şey planladığımız gibi gitmek zorunda değil fakat bazı ihtimalleri azaltmak kısmen bizim elimizde, bunun için elimizden geleni yapıp gerisini şansımıza bırakırız. Yarın ne olacağımız belli değil diyerek yaşamak pek de mantıklı değil. Elimizde bulunan imkanları en iyi şekilde yönetmeye çalışmaktır mantıklı olan. Ek olarak yarın öleceğimiz %50 ihtimal değildir, bilimde ihtimaller "olmak %50 / olmamak %50" şeklinde ayrıştırılsa herkes %50 kanser olur, %50 kansersiz yaşardı. İhtimaller kişilere, durumlara göre değişir. Durumların bir kısmına müdahale eder, sağlığımız için elimizden geleni yaparsak sağlıklı yaşama ihtimalinizi arttırırız. Bahsettiğim tüm mesele budur.

Birde bütün kadınlar olarak kadının doğurganlığını konuşuyoruz da erkeğinkini niye kimse konuşmuyor?
Onlarında 20 yaşındaki üreme kapasiteleriyle 35 yaşındaki üreme kapasiteleri bir mi?

Ay hele şükür birisi yazmış

Erkekteki sperm sayısı ve hareketliliği yaş ile birlikte düşer, kesin bilgi yayalım artık...

Bak yine oku "Kendisi eşinden 10 yaş "kadar" küçükmüş." yazmışım.Sen bence burdaki malum üyenin gazına geldin asıl.

Ya sen ve bir cok uye isine gelmeyince hemen karsidaki uyenin bildigi eksikleri yuzune vuruyorsunuz. Bu forumun kurali bu dimi? Sen dun banada oyle yapmaya calistin esin senden buyuk mu derken. Eger evet deseydim .. haa sen kucuksun kocan buyuk ondan oyle konusuyorsun diyecektin. Ben fikir tartisiyorum.. sizler ya boyle sahsi seyleri karistiriyorsunuz ya da alakasiz yerlerden duyar kasiyorsunuz

Ay hele şükür birisi yazmış

Erkekteki sperm sayısı ve hareketliliği yaş ile birlikte düşer, kesin bilgi yayalım artık...

Yaw burda konuyu acan erkek mi? Kadin. Erkekler kendilerine toz kondurmuyor bu konuda.. hem sperm kalitesi dussede cogu 55-60 ta bile baba olabilirjen kadinlar icin bu yas daha asaglarda.

Allaaaaaaaaaahıııııııım sana geleceğiiim
Buradaki konularda kadınlara baskı yapılmasın diye bas bas bağırıyoruz.
Sonra 30dan önce doğursan muhabbeti.
Kardeş belki bebek kakası temizleyecek modda değiliz henüz, yapana kolay gelsin de bu ne doğur doğur 30dan önce?
Sonra yaşlanınca "ee çocuk yoh mu" ya dönüşüyor herhalde bu laflar

Katkısı yok da millete belden aşağı vurup ego mastürbasyonu yaparsanız böyle klavyelerin arkasından biri de gelir cevabınızı verir.Olan bu.Siz nasıl yazdıysanız o şekilde o üslûpla cevap verdim size.Benim yazdıklarımdan bir tanesi 30dan sonra birçok erkeğin kel göbekli olduğuydu.Onunla ilgili yazmıştın , onu da benden başka yazan yoktu.Salladın ve görmem sandın.Görücü usûlü evlenmezsiniz falan yazmışsın sonuna da gülücükler falan.Sağlam bir şeyin yok söyleyecek insanları tahrik etmeye çalışıyorsun.O gülümseme ifadeleri de bozulduğunu saklama yöntemidir klasik ama çok belli oluyor.

Suan ters kose yapmaya calisiyorsun:) ya dunden beri millete saldiran sensin.. market degeri demis arkadas. Bunu sen mi yazdin? Hayir bu ne demek kadinlarin goruntusunden dem vurmus yani.. lafim onaydi. Demedigim birseyi soyluyorsun iftira atiyorsun simdide evet biz kendimizi tatmin ediyoruz:)) sallamisim gormezsin sanmisim bu nasil egodur arkadasim? Butun forum hayatimiz senin uzerine donuyor haberin yok.

Kel göbekli ifadesini kullanmışsın arayıp bulamıcam şimdi.Onu sadece ben yazdım dün.Hatta sanki her erkek Sadettin Saran oluyor 30dan sonra da yazmıştım.Verecek sağlam cevaplarla gel , seninle her zeminde tartışırım ama bu gülücükler falan , bu kadar belli etme bozulduğunu.

Niye bozulayim ya benim konusma seklim bu.. bide benim yorumlarimi begendigini soyluyordun.. bence fazla dikkat etmemissin. Gulucuksuz konusamam ben:)) saglam cevap filan tatmin etmez suan seni, olayi sidik yarisina donusturdunuz cunku:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…