valla ben bişey beklmedim kendim yaptım çeyizimi falan, eşimde kendi üzerine düşeni. altınlarda kayınvalide ordan kızına umrumda değil.geri alınacaksa takmasınlar zaten ema..benim çeyizim vardı..işte süpürge,çamaşır makinesi,ütü vs..eşyaları kayınvalide aldı,2 bilezik sözde iki bilezik nikahta taktı..ama 10 bilezik takıp geri alacaklarına 2 tane taksınlar daha iyi bence..
çirkin böyle şeyler,altınlara el koyulma olayı var şu an kk de en çok okuduğum konu..bence yeni evlenecek gelinler,karşı tarafa eşyalarını aldırsınlar altın vs olayına girmesinler..valla ben bişey beklmedim kendim yaptım çeyizimi falan, eşimde kendi üzerine düşeni. altınlarda kayınvalide ordan kızına umrumda değil.
bayan bayanın halinden anlar dedim tuhaf bi tepki aldım. arkadaş sohbet ortamında kullanılan bi laf vardır arkadaş başka yerden çıktı falan filan.bence yanlış anlaşılma var arkadaş bana tavır alındı yazmış..haklı yada haksızz tavır alınmış..biz burada ego tatmini yapmak için bulunmuyoruzki..
sigara falan kullanmam lafı çok ciddiye aldın galiba.
ben yeni evliydim,görümcem beni hiç evine buyur etmez,çağrılmayan yere nasıl gideyim..bayan bayanın halinden anlar dedim tuhaf bi tepki aldım. arkadaş sohbet ortamında kullanılan bi laf vardır arkadaş başka yerden çıktı falan filan.
sen ciddi misin olayı nereye sürüklüyosun. lütfen yazma bana ben normal arkadaşıma derim bana da denebilir hoşuna gitmemiş olabilir ama kötü niyetli bi laf değil.torbacılar sigara satmazlar. onlar sadece tc değil dunyanın her yerınde insanları zehirleyip, hayatlarını karartırlar. söylediğin laf alınıcak bir laf değil. nefret edilecek bir laf. ve sen kimseye torbacının numarasını ver deyip bu konuyu normalleştiremezsin.
teşekkür ederim birbirimizi yanlış anladık galiba. bana da kayınvalidem artık kendi ailen değil eşinin ailesi ile olcaksın dedi. hiç duymamıştım böyle bişey daha bi sürü türlü türlü laf. neyse kalp kırdımsa kusuruma bakma.ben yeni evliydim,görümcem beni hiç evine buyur etmez,çağrılmayan yere nasıl gideyim..
rahmetli kayınvalidem eşimin yanında bana bağırdı çağırdı..mesafe koyuyorsun hiç kızıma gidip gelmiyorsun diye..görümce kurbanı oldum resmen
çok varda anlatılacak..görev işte düğüne gitmek o şekilde düşünsen senin için iyiydi..politik ol demek istedim..
sen ciddi misin olayı nereye sürüklüyosun. lütfen yazma bana ben normal arkadaşıma derim bana da denebilir hoşuna gitmemiş olabilir ama kötü niyetli bi laf değil.
Burada konuna yazan arkadaşları evinde ağırladığın arkadaşların olarak düşünmelisin..evinde laf söylenmez değilmi..bayan bayanın halinden anlar dedim tuhaf bi tepki aldım. arkadaş sohbet ortamında kullanılan bi laf vardır arkadaş başka yerden çıktı falan filan.
valla ben bişey beklmedim kendim yaptım çeyizimi falan, eşimde kendi üzerine düşeni. altınlarda kayınvalide ordan kızına umrumda değil.
no istemekten değil iyi misin sen sen neyin kafasındasın demek gibi, aaaa sigara bile kullanmam ben git ya üfffüyenin yazdıklarını begenmeyip, torbacının nosunu ver ne kullanıyorsan demek nedir? lütfen açıkla. neresini yanlış anlıyorum bende bilmek istiyorum.
onlar neki..öyle derler ama aile gibi sarıp sarmalamazlar..kolay değil evliliği yürütmek zor işler bunlar..teşekkür ederim birbirimizi yanlış anladık galiba. bana da kayınvalidem artık kendi ailen değil eşinin ailesi ile olcaksın dedi. hiç duymamıştım böyle bişey daha bi sürü türlü türlü laf. neyse kalp kırdımsa kusuruma bakma.
Burada yazılanlardan anladığım kadarıyla size karşı yanlış yapılmış.valla çok da umrumda değil sadece hatıra olcakları kendi akrabamınkini alsaydım keşke. kendince bi planıydı eşim çok kızdı çok problem etti ama kendi kızına verdi.
Burada yazılanlardan anladığım kadarıyla size karşı yanlış yapılmış.
Takılar sizde olmalı ve borç isteyecekse görümcen sizden istemeliydi.
Verilip verilmeyeceği kararı size ait olmalıydı.
Hayatta herşey istediğimiz, planladığımız şekilde olamıyor çoğu zaman.g
Sıkıntıların üstesinden gelebildiğimiz ölçüde de çözüm üretme yeteneğimiz gelişiyor.
Aslında yaşarken kötü hissettiren sıkıntılardır bizi büyütüp güçlendiren.
Sıkıntıların hayat karşısındaki duruşumuza - + kattıklarını anlayamıyoruz.
Anlayabilsek + lar için teşekkür ederdik belki yaşatanlara.
Bu söyleşi benim için anlamlıydı canım. Sevdim seni.
Dilerim hayat yolun güzelliklerle dolu olur.
benimde yaşadıklarım bu gün beni ben yaptı yoksa aklım beş karış havada bir kız olurdum..ama teşekkür edebilirmiyim bilmiyorumBurada yazılanlardan anladığım kadarıyla size karşı yanlış yapılmış.
Takılar sizde olmalı ve borç isteyecekse görümcen sizden istemeliydi.
Verilip verilmeyeceği kararı size ait olmalıydı.
Hayatta herşey istediğimiz, planladığımız şekilde olamıyor çoğu zaman.
Sıkıntıların üstesinden gelebildiğimiz ölçüde de çözüm üretme yeteneğimiz gelişiyor.
Aslında yaşarken kötü hissettiren sıkıntılardır bizi büyütüp güçlendiren.
Sıkıntıların hayat karşısındaki duruşumuza - + kattıklarını anlayamıyoruz.
Anlayabilsek + lar için teşekkür ederdik belki yaşatanlara.
Bu söyleşi benim için anlamlıydı canım. Sevdim seni.
Dilerim hayat yolun güzelliklerle dolu olur.
okumadim konuyu ama ilk bir kac sayfa sinirimi bozmaya yetti. kadin gorumcemlw kavgaliyiz agza alınmayacak laflae etti diyor siz dugune gitseydin diyorsunuz. sizin basiniza gelse sanki kosa kosa giderdiniz. vallahi kadinlar bayiliyor kendini düşürmeye. kus insanlar birbirlerinin bi seyine gitmez arkadaslar. biri birine bagirip cagirip istediğini soyleyip sonra uc kurusluk davetiyeyle dugunune getirtemez oyle. cok istiyorsa ozrunu diler, seni de bekliyorum diye arardi.
E esinle sorunun yok, kv gorumceden nefret ediyosun seni aforoz etmeleri umrunda degil, sen bu konuyu neden actin tatlim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?