gitmedim cephe alındı

Kardesler iki alternatif var, dugune gitmiyosan ya tepkiyi aileden dislanmayi goze alacaksin, ya da gideceksin bi kosede sessizce oturacaksin

Ucuncu bir alternatif (hem gitmeyeyim hem de tepki verilmesin) yok. Oyle bi dunya olsa hayat cok kolay olurdu hepimize zaten. Kimse kocasinin ailesi kaynakli sorunlar yasamazdi. Zor o dengeler.

Hadi hayirli forumlar

hanimefendiyi kimse davet etmemiş. sulaleye karşı nasil gozuktuklerini dusunmesi gereken kisi sunnet annesidir. hem kufret hem bagir cagir hem davet etme. siz olsaniz gercekten gider miydiniz yani.

her insanın parmak izi nasıl farklıysa her kaynana-görümce-gelin v.s. ilişkileride farklıdır. gitmezsen tuuu afaroz edilirsin yok efendim öylede bi dünya, beni afaroz etmeye kalkanı ben afaroz ederim. valla etseler daha iyi ne gzl hayatımdan çıkar giderler:) he valla etsinler etsinler engizisyon mahkemesini kurmuşken beni de afaroz etseler ohhh mis yüzlerini görmem:)))

Ona yakın veya aynı şeyler oluyor yine yüzyüze bakılıyor unutulmuyor ama aileyi kesip atamıyorsun yine gidiliyor görüşülüyor
hanimefendiyi kimse davet etmemiş. sulaleye karşı nasil gozuktuklerini dusunmesi gereken kisi sunnet annesidir. hem kufret hem bagir cagir hem davet etme. siz olsaniz gercekten gider miydiniz yani.

Gercekten giderdim ama kimseyle yuz goz olmaz takimi takar hayirli olsun der bir kosede otururdum. Dugunde dernekte kusluk olmaz kardesim, butun sulalenin gozunde kotu gelin su an konu sahibi, kocasina herkes onu sordu koca bunaldi. Ev huzurum icin giderdim. Izzetimle de bi kosede otururdum. Gitmezsem de tepkilero goze alirdim. Konu sahibi gitmemis bi de tepki vermesin kimse bana diyo. Siz hangi dunyada yasiyosunuz ya olur mu oyle sey

bence gitmemeli kendisine saygısı olan her birey insan olmanın değerini hakediyodur,

Ona yakın,(daha ağır hasiseler) veya aynı şeyler oluyor yine yüzyüze bakılıyor unutulmuyor ama aileyi kesip atamıyorsun yine gidiliyor görüşülüyor

tecrübe nasıl da biliyor.

gelin alıyorlar tabii ki yapacaklar,gelin alıyorlar tabii ki olacak derken hiç sorun etmiyorlar,hatta ben kaç defa karşı çıktım almak kaldı mı gelin kaynana yanına mı giriyor da alınıyor diye ama işlerine geleni anlıyorlar.ben de bilinçli kullandım zaten burada gelin alacağım diye

Senin kaynanan da bizim dunyadan demek ki aile seni afaroz etti. Ben sana niye gitmedin demiyorum, gitmediysen dislanmayi goze alacaksin diyorum.

Aynı kalıplaşmış düşünce yapısı işte ''Kayınvalide düğünde takılan altınları aldı.''
Kayınvalide takıları kendi şahsi keyfi ihtiyaçları için kullandı değil mi?
Altın isteyen gelinleri yadırgamazsan, gelin aldım (alacağım) tabirini kullanan k.v. adaylarını
yadırgama hakkını kaybetmiş olmaz mısın?

eşimle bi huzursuzluğum yok ki gitmememle alakalı, iyi ki gitmedin diyo, sorana da( bunalmamış) burda kalbimde demiş.

ind
pardon da düğünde takılan altınlar etiken ve hukuken kimindir, benim eşim dostumun taktığı altınlarda puffff, düğünüde oğlu yaptı, eee niye kaynananın olsun(oldu da:)

kendi keyfine değil kızının (görümcemin ev kredisine ödedi)

E esinle sorunun yok, kv gorumceden nefret ediyosun seni aforoz etmeleri umrunda degil, sen bu konuyu neden actin tatlim?
pazar eğlencesi olsun:) düşününce evet umrumda değil ama söylesene insanız etten sinirden; kayınvalidenin çomak sokma çabaları milletin hatalının hatasını görmeyip bana bıçak bilemesi; sinir ediyo.

Sen işini bilirsin Egem.
K.v. ler ve K.v. adayları aynı zamanda gelin de oldukları için orantısız algı sorunu yaşıyoruz.

Bence gitmemekle iyi yapmışsın, eşinin ailesi diye kimsenin sana yaptığı terbiyesizliği çekmek zorunda değilsin.
o eşinin kardeşiyse,sen de onun abisinin eşisin.
buna rağmen laf sokmalar oluyorsa, sen de sana insanca davrananın başının üstünde yeri oldugunu ancak terbiyesizlik edenlere ise kim olursa olsun asla tolerans göstermediğini söyle.bu durumu da çok kafana takma.

keşke gitseymişşin otururdun bi köşede. neyse olan olmuş savun kendini laf soktuklarındA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…