gitmedim cephe alındı

Sen işini bilirsin Egem.
K.v. ler ve K.v. adayları aynı zamanda gelin de oldukları için orantısız algı sorunu yaşıyoruz.
canım kayınvalide neden altını alır buna cevap veremedin. oğlu yaptı o altınları, düğünüde oğlu yaptı eşyayı da,hani borçluk bi durumu yok, topladığı altınlarıda(benim ailemin taktığıda dahil kızına), neden alır ki hıı

gitmemişsin ..
sünnet düğünü olmuş bitmiş ..
mesafeli olursun tamam ..

teşekkür ederim.

O altınlarıda oğulları alıyor kaynanalarda takıyor sanki dişinden mi artırıyorlar erkek evladı olan birşeyden mahrum kalmıyor kenara parada biriktirmiyor ama kız çocuğu epey masraflı erkeğin bir gömleği birde pantalonu var kızın oho say say bitmez

kendi keyfine değil kızının (görümcemin ev kredisine ödedi)
Yani eşin buna razı oldu.
Veren eşin, ihtiyacı karşılanan görümcen.
Ama ''Kayınvalidem düğün takılarını aldı.''
Perde arkasında bilmediğimiz neler vardır kimbilir.
Kayınvaliden belki de takıların sizde kalması için çaba harcamıştır.

Vay be sana pazar eglencesi olsun diye 20 kadin kafa yorduk burda iyiymis :)

kusura bakma hiç öyle değil. torbacın kim no sunu versene ben de alıyım ne alıyosan.

eşimde vermedi, veren demen bilmediğin ne çok şey var konuşma demek oluyo bana da

Cevap verdim de soru cevap sırası karıştı sanırım.
Takıların bu şekilde kullanılacağından düğün öncesi haberin var mıydı canım?
Senden habersiz, senin rızan alınmadan yapılmış bir plansa içinden atamazsın ama olan yine sana olur.

kusura bakma hiç öyle değil. torbacın kim no sunu versene ben de alıyım ne alıyosan.

ne yok artık? sürekli tvde görunen bonzai haberlerinin etkisinde fazla kalıyorsun anlaşılan dikkat et yazdıklarına burayı bir dünya insan okuyor.

ayrıca kusura bakma da sana neden insanların saygı duymadığı ortada. Tavrın ve yazdıkların çok çirkin.

nişanımı burnumdan getirdi kınamı burnumdan getirdi, boşver dedim, ama o elalem kaygısı gütmedi, neden hep gelin güder ki bu kaygıyı.

bence haklısınız. neden size kötü deniyor anlamadım? saygısızlık eden birisiyle neden ailedendir diye görüşmek zorunda olasınız ki?

Benimkinde 3 ay sonra bağkur borcuna gitti kaynana oğlunun paralarını yemiş borcuda bana kaldı ne yapayım oğlu hapse mi girseydi?
ind
pardon da düğünde takılan altınlar etiken ve hukuken kimindir, benim eşim dostumun taktığı altınlarda puffff, düğünüde oğlu yaptı, eee niye kaynananın olsun(oldu da:)

valla çok da umrumda değil sadece hatıra olcakları kendi akrabamınkini alsaydım keşke. kendince bi planıydı eşim çok kızdı çok problem etti ama kendi kızına verdi.

aaa bonzaiye ne alaka bağladın sohbet ortamında hiç böyle laflar kullanmaz mısın. tuhaf çok tuhaf. burda banada baya laf söylendi o zaman saygısızlık olmadı mı.

sigara falan kullanmam lafı çok ciddiye aldın galiba.

bana da tuhaf geldiği için buraya konu açtım ya, çoğu bayanda öyle düşünüyomuş ama.

bence de enteresan... sizinle zıt düşünenler kendi ailevi sorunlarında aynı hoşgörüyü göstermeye devam etsinler... ama siz sünnet düğününe gitmediniz diye kötü olmadınız bence.

geri alınacaksa takmasınlar zaten ema..benim çeyizim vardı..işte süpürge,çamaşır makinesi,ütü vs..eşyaları kayınvalide aldı,2 bilezik sözde iki bilezik nikahta taktı..ama 10 bilezik takıp geri alacaklarına 2 tane taksınlar daha iyi bence..

bence haklısınız. neden size kötü deniyor anlamadım? saygısızlık eden birisiyle neden ailedendir diye görüşmek zorunda olasınız ki?
bence yanlış anlaşılma var arkadaş bana tavır alındı yazmış..haklı yada haksızz tavır alınmış..biz burada ego tatmini yapmak için bulunmuyoruzki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…