- 10 Ağustos 2015
- 68
- 25
- 3
- 32
- Konu Sahibi Wingsofbutterfly
-
Telefonuna kayıt programı indir böyle sıkıntılara son ver mesela ben bi ara indirmiştim benim eşim biraz unutkandır yada işine öyle gelir neyse benimde Telefonumda kayıt programı olunca konustuklarimizı açıp dinletiyordum unuttum deme gibi bi şansı olmuyordumesela bende biriyle konuştuğum bişeyi unuttuğum zaman açıp dinlerdim ama şimdi sildim o programı
Eger bu olayın içinde bi ali cengiz oyunu varsa bi kere hata yapan yine yapar bence indir dursun bi köşede sonra pişman olmaCanım geçti artık yaaaa bidaha böyle bisey sanmıyorum basima gelcegini.
Hatlar karismis olabilir
Bundan 5-6 yil once resimle msj gonderiyordum.karsimdaki kisi bir telasla beni aradi numaranimi degistirdin diye.benim attigim resimli mesaj baska bir numaradan atilmis gibi gitmis.o yabanci numarada farkli bir ildeki kisinin cikti.kisacasi olabiliyor bazen boyle karisikliklar
beni kardeşim arıyor gibi oldu, telefonda kardeşimin adı çıkıyor. ama arayan bir başkası. önce anlamadım tabi kardeşimi aradım. kimdi o arayan dedim. ne kim derken anlamadı bir şey. ben aramadım abla evdeyim yatıyorum telefon da başımın ucunda annemler var başka kimse yok dedi. inanmadım annemi aradım :) evde yatıyor dedi.
sonra kontrol ettim gsm numarasında tek rakam farklı.
bir keresinde de kayınpederimi aramıştım, başka bir adam çıktı. baba dedim. baba mı, baba da mı oldum ya dedi. genç bir adamdı. sonra telefonu kapadım tekrar aradım kayın pederimi hiç aramamışım.
Başka bi kadın sana aloooo demiş.
Hala başka bi kadın olabilir mi diyorsunuz.
Pess
Bütün yorumları okudum baştan sona
Benim aklıma da hiç iyi şeyler gelmiyor
Hani telefonu bi kadın açsa kapanınca anında sevgiliniz dönse size bi nevi dicem ama 20 dk kapalı kalmasının nedeni ne acaba? Ben sizin yerinizde olsaydım bu konuyu çok fena irdelerdim bütün ayrıntılarına kadar..
Mesela onun telefonunu kontrol ettiniz mi sizin aramanız o saatte açılmış mı kac sn konuşulmuş diye.
Hani yanlış numaradır vs diyenler olmuş onun için sordum
Eğer açılmışssa arama kaydında varsa insanın aklına başka bir şey gelmiyor, malesef hayatında başka bir kadın olma ihtimali %90..
Bir alt yorumu okuyun lütfen bu kadar peşin hükümlü olunmaz.
Yorumları okudum
O kadının alo demesinden sonra tlfna 20 dk ulaşamadım demişsiniz, sizce tesadüf mü
Siz bilirsiniz ben sadece yorumumu yaparım geçerim hayat sizin hayatınız.
Normalde, içinde bir iş var derim ama nedense gerçekten erkek arkadaşınızın da haberi yok, ortada bir karışıklık var gibi hissettim.
Kizlar gunaydin. Erkek arkadasimla 4 yildir birlikteyiz. Ben 22 yasindayim o 27. Dün çok tuhaf birsey oldu. Sevgilim beni aradi fakat çok uzun çalmadi. Ben yetişip açana kadar kapandı. Sonra ben aradım. Aloooooo diye bi kadin acti. Normal bi alo? gibi degil bayagi cilveli bir tonla açıldı telefon. Sonra kapandı. Tam 20 dakika ulasamadim telefona. 20 dakika sonra aşkım sarjim bitti diye mesaj geldi. Kimdi o dedim. Kim kimdi anlamadim dedi. Yahu bi kadin acti dedim. Anlamadim ne kadini dedi. En ufak bir telas yok. Bu arada o aloo yu yanımda arkadaşım da duydu. Cok tuhaf hissediyorum. Gozumle görsem inanmam diyecegim insanlardan erkek arkadaşım fakat ummadik taş da baş yarar. Sonra konu hic acilmadi ve cok dogal davraniyor. Bana bir akil verin nasil davranmam lazım baska bi kadin olabilir mi onun hayatinda?
Bak bu da yazmayı unuttuğum bir ayrıntı. Ben o telefona asla dokunamam. Dokundurtmaz. Elime aldigim an büyük tepkiler verir. Cevabi da bisey buluyosun goruyosun olmayacak seyleri kıskanıyorsun.
Bazen hatlar karışıyor.Bi tanıdığımın başına gelmişti kadın kzıını arıyo adam cıkmstı sonra kız aradı öle bşey yoktu.Ama yinede güvenmeyin erkek milleti hersey beklenir sakinliğide ayrı ürkütücü çaktırmadan kontrole al bakalım oonu.20 DK TLF ACILMAMASI ?????? ürkütücü bence var bi gariplik hiç normal bişey değil ebn 5 dk açmasa 6 dk da senaryolar yazarım ki böle olay olacak 20 dk içinde neler yaptıgını sorrdım ve o saat tarıhlerde op süre içinde tlf geçmişine bkar hat dökümnında kontrol ederdim ama gizlidenKizlar gunaydin. Erkek arkadasimla 4 yildir birlikteyiz. Ben 22 yasindayim o 27. Dün çok tuhaf birsey oldu. Sevgilim beni aradi fakat çok uzun çalmadi. Ben yetişip açana kadar kapandı. Sonra ben aradım. Aloooooo diye bi kadin acti. Normal bi alo? gibi degil bayagi cilveli bir tonla açıldı telefon. Sonra kapandı. Tam 20 dakika ulasamadim telefona. 20 dakika sonra aşkım sarjim bitti diye mesaj geldi. Kimdi o dedim. Kim kimdi anlamadim dedi. Yahu bi kadin acti dedim. Anlamadim ne kadini dedi. En ufak bir telas yok. Bu arada o aloo yu yanımda arkadaşım da duydu. Cok tuhaf hissediyorum. Gozumle görsem inanmam diyecegim insanlardan erkek arkadaşım fakat ummadik taş da baş yarar. Sonra konu hic acilmadi ve cok dogal davraniyor. Bana bir akil verin nasil davranmam lazım baska bi kadin olabilir mi onun hayatinda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?