Gizemli alo

Canım geçti artık yaaaa bidaha böyle bisey sanmıyorum basima gelcegini.

Hatlar karismis olabilir
Bundan 5-6 yil once resimle msj gonderiyordum.karsimdaki kisi bir telasla beni aradi numaranimi degistirdin diye.benim attigim resimli mesaj baska bir numaradan atilmis gibi gitmis.o yabanci numarada farkli bir ildeki kisinin cikti.kisacasi olabiliyor bazen boyle karisikliklar

Allah allah yaaa cok enteresan.

beni kardeşim arıyor gibi oldu, telefonda kardeşimin adı çıkıyor. ama arayan bir başkası. önce anlamadım tabi kardeşimi aradım. kimdi o arayan dedim. ne kim derken anlamadı bir şey. ben aramadım abla evdeyim yatıyorum telefon da başımın ucunda annemler var başka kimse yok dedi. inanmadım annemi aradım :) evde yatıyor dedi.
sonra kontrol ettim gsm numarasında tek rakam farklı.
bir keresinde de kayınpederimi aramıştım, başka bir adam çıktı. baba dedim. baba mı, baba da mı oldum ya dedi. genç bir adamdı. sonra telefonu kapadım tekrar aradım kayın pederimi hiç aramamışım.

Canım çok teşekkür ederim az da olsa rahatim.

Bence onun telefonunu kontrol ettikten sonra eğer aynı saatte arama ve sn. aynı ise %90 değil %100 dür

Normalde, içinde bir iş var derim ama nedense gerçekten erkek arkadaşınızın da haberi yok, ortada bir karışıklık var gibi hissettim.

Kim olabilir ki ..
Eğer başka bir açığı yoksa sanmıyorum. .
Ama erkek milletine güven olmaz. .

ama sen onu aramamışsın o seni aramış. sen daha sonra aramışsın kadını duymuşsun... hatların karıştığını sanmıyorum ama sevgilin bir haltlar karıştırıyor olabilir... asla ummadım deme taş-baş olayı tarafımdan %100 garantili

Bak bu da yazmayı unuttuğum bir ayrıntı. Ben o telefona asla dokunamam. Dokundurtmaz. Elime aldigim an büyük tepkiler verir. Cevabi da bisey buluyosun goruyosun olmayacak seyleri kıskanıyorsun.

Ooo bu durumu %100 yaptı işte
Ne demek dokundurmaz ya gizliniz saklınız mı var
Ben sevgilimin telefonunu kontrol amaçlı olmasa bile elime alıp kurcalarım yani bunda bana asla tepki vermez, veremez.
Şu an kendini çok kötü hissettiğinden eminim, ama Polyannacılık oynamanın bi alemi yok gerçekçi olmak zorundayız
Umarım bir an önce ortaya çıkar mesele.

Bazen hatlar karışıyor.Bi tanıdığımın başına gelmişti kadın kzıını arıyo adam cıkmstı sonra kız aradı öle bşey yoktu.Ama yinede güvenmeyin erkek milleti hersey beklenir sakinliğide ayrı ürkütücü çaktırmadan kontrole al bakalım oonu.20 DK TLF ACILMAMASI ?????? ürkütücü bence var bi gariplik hiç normal bişey değil ebn 5 dk açmasa 6 dk da senaryolar yazarım ki böle olay olacak 20 dk içinde neler yaptıgını sorrdım ve o saat tarıhlerde op süre içinde tlf geçmişine bkar hat dökümnında kontrol ederdim ama gizliden

aklıma gelen senaryo erkek arkadaşınızın başka bir kız arkadaşı var ve sizi biliyor sizi kıskanıyor. erkek arkadaşınızın telefonundan sizi aradı ama o anda erkek arkadaşınız kapattı ve o yüzden kısa çaldı. sonrasında aradığınızda kız telefonu kaptı ve aloooo dedi. ama erkek arkadaşınız yine elinden aldı ve bu sefer tamamen kapattı. o telefonun kapalı olduğu 20 dakikada ya bunun tartışmasını yaptılar ya da başka bişe. aklıma gelen bu

Kusura bakmayın ama bence sırf telefonuna dokundurtmaması %100 olması için bir sebep başka açığını yakalamadım diyosunuz bundan daha büyük açık mı olur? Telefonunun gizleyen erkek hele dokunduğunuzda büyük tepki veren erkek %100 bir şeyler gizliyodur. Üzgünüm ama bence kendinizi de kandırmayın hat karışması diye önce o sizi arıyor tekrar aradığınızda kadın açıyor sonra 20 dk sessizlik... Ne hat karışması yani her sey bariz... Sesinin titrememe sebebi de 20 dk boyunca kendini o konusmaya hazırlaması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…