Gizemli alo

Birinin acmasi ardindan telefonun kapanmasi falan... Telefon kapanirda alooooo'dan sonrayami denk geldi.

Bence uzgunum ama aldatiliyosun. Sakin kalmana cok sasirdim :) ben boyle olamazdim.

Bence erkek arkadaşının hayatında biri daha var ve o kişininde senden haberi olmuş kendini göstermek istemiş gibi. Bi karışıklık olsa sonraki 20 dakika telefon neden kapalı kalsınki? Ben bu tarz tesadüflere inanmıyorum.

Bir alt yorumu okuyun lütfen bu kadar peşin hükümlü olunmaz.
ben iyi niyetli düşünmüştüm ama yorumları okuduktan sonra hak verdim kızlara.
hatlar karışsa bile bi insan niçin alooo diyip telefonu kapatsın ki. alo der, sen de kimi aradığını söylersin, o da yanlış numara der ve telefon kapanır.

Telefonun kapanıp 20 dakika ulaşılamaması tuhaf. O 20 dakikada ne derimde kurtarirım payi olmuş gibi sanki. Bana normal gelmedi evde olupta şarjın 20 dakika takılmaması.

hatlar karışmş olablr , böyle bi ihtimal var ama ondan sonra telefnn kapanması biraz işkillendirici
ama bi kere de benm basıma söyle bsey geldi eski erkek arkadasmla mesajlasrken birden hat gtmişti 15-20 dk hat geri gelmedi acıp kapadm durdm ama işe yaramamıştı telefnlar bazen sapıtıyo ama yinede temknli olmakta fayda var

Hat karışıklığı benimde başıma gelmiş bir sıkıntı.
Ama telefonun kapanmasi ve telefona dokundurulmamasi dikkat çekici.
Ayrica insanların yalan söylerken ki soğuk kanliligi bazen ,oscarlik oyunculara tas cikarir nitelikte oluyor.
umarım durduk yere caninizi sikacak bir durum ortaya cikmaz.

Tam da bunu dicektim direk aklıma "hangi don" geldi
Hiç inandırıcı gelmedi. Hatlar karışsa bile ne tesadüf işveli cilveli Bi Kadınla karışmış. 20 dk kendini toparlayıp hiçbir şey yokmuş gibi davranması için gayet yeterli bir süre. Bence üstelememeniz gayet yerinde olmuş. Gözlemleyin bundan sonra sıkmadan bunaltmadan belli etmeden. Eğer varsa Bi Şeyler mutlaka çıkar Bi şekilde.

Telefonun kapanıp 20 dakika ulaşılamaması tuhaf. O 20 dakikada ne derimde kurtarirım payi olmuş gibi sanki. Bana normal gelmedi evde olupta şarjın 20 dakika takılmaması.
Bana da 20 dk ne desem diye çalışmış ondan öyle soğukkanlı gibi geldi
Bi de normal zamanlarda bile telefonuna hiç dokundurmaz, dokunulursa büyük tepkiler verirmiş

Yıllar önce bizim de başımıza geldi babamı arıyorum başka adam çıkıyor telefona. O adamı arayanlarda babamı aramış hatlar karismisti o zamanlar ama telefon kapanması falan olmadı tabi.

Belki telefonunda yönlendirme vardır. Tekrar konuştuktan sonra niye aradın yetişemedim diye sormadınız mı? Hatlar da karışmış olabilir

sevgilinize bu konuyu konuşun deki sakin bir şekilde telefondan bir kadın aloo dedi ve ben bunu öğrenmek istiyorum lütfen doğru yanlış ne varsa bana anlat de bak eğer sen haklıysan benim içimde sana şüpheler oluşur ve sana bize yazık olur de eğer bana açıklayamayacağın aramızı bozacak türden birşeyse bana bunuda adam akıllı anlat beni salak yerine koyup benimle göönül eğlendirip arkamdan işler çevirip benim gururumu incitme bana herşeyin doğrusunu şimdi anlatmanı istiyorum doğru ne olursa olsun sana kızmıcam ama sana olan tepkimi kelimelerle anlatıcam ve yapmam gereken bir şey varsa bunu sağlıklı bir şekilde yaparak sana mesafe koyabilirim felan de anlatması için sakin bir dille konuşun tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler sakin ve ılımlı bir şekilde konuşarak halledin sorunu yoksa size yazık olur

Bu konuda kendin şüpheye düşüp kendini yiyeceğine sevgiline tekrar açmayı dene bence bu konuyu.Bakalım ne diyecek.

Hattinin ayrintisina bak. Aradiginda cidden erkek arkadasinin numarasi mi aranmis ve ne kadar sure gorusulmus. Bu zamanda eger yonlendirme yoksa hat karismasi soz konusu olamaz. Erkek arkadasina da bosuna sorma sanki dogruyu mu soyleyecek.

Hatlar karışmış.. Benim de başıma geldi maalesef. Eşimle o zaman sözlüydük. Aradım bir bayan açtı. Sözlüm nerde dedim bir de gülüp duşta dedi. Kapatıp tekrar aradım. Evdeymiş eşim. Annesiyle konuşturttu. O kızda ne deliymiş ya duşta ne demek.

Hatlar karışmış olabilir ama telefonun 20 dakika boyunca kapalı olması bana masumca gelmedi..
Telefon kurcalama olayına gelince ben de hiç hoşlanmam sevgilim dahi olsa. Bu ondan bir şey sakladığım için değil hoşlanmadığım için.
Ama sanırım sizinki hiç izin vermiyor yani durum hoşlanmamak değil?

Teknik olarak çözebilirsin arkadaşların dediği gibi. Başka yolu yok çünkü ömür boyu bu şüphe çok kötü. Şahit olduğum iki durum var.
1. Hatların karışımı, diyelim ki nişanlınızın numarası (yıldızlı numara hanesine dikkat) 5*2-000-0000 ama sizi arayan numara 5*2-000-0000. Sizi arayan numaranın sadece yıldız ile belirtiğim hanesi farklı ise kayıtlı olan nişanlınızın adını ekranda görebiliyorsunuz ve aramayı o yapmış gibi görebiliyorsunuz.

2. Her ikisini de tanıdığım bir çift vardı. Erkek kıza tapıyordu ama kızın duyguları net değildi. Kız bize "sevgisinden ötürü evleneceğim" dedi. Çocuğun yaşadığı şehire gitti ailesiyle tanıştı. Kız geri geldi ve bize çocuğu ve ailesini anlata anlata sevgilerini iyiliklerini anlata anlata bitiremedi. Akşam üzeri bir telefon, hem de oğlanın telefonundan bir kız ağlaya ağlaya anlatıyor. hatırlamıyorum ama epey bir süredir beraberlermiş ve çocuğun ailesi de biliyormuş. Bomba durum, oğlanın annesi gelinim dermiş bu kıza. (ama diğerine de demişti). Şimdi bu ne lahana bu ne perhiz ama maalesef böyle durumlarda olabiliyor. Olayı düşündükçe haydi adam yaptı haklı haksız nedenleri vardı ama ya annesi? bence tipik bir anne, oğlunun her davranışını doğru kabul eden.

Canım inan kendi sakinligime ben bile şaşırıyorum. Daha yüzyüze gorusmedik. Gorusunce tekrar deneyecegim.

Bu konuda kendin şüpheye düşüp kendini yiyeceğine sevgiline tekrar açmayı dene bence bu konuyu.Bakalım ne diyecek.

Yüzyüze görüşmeti bekliyorum canim.

Hattinin ayrintisina bak. Aradiginda cidden erkek arkadasinin numarasi mi aranmis ve ne kadar sure gorusulmus. Bu zamanda eger yonlendirme yoksa hat karismasi soz konusu olamaz. Erkek arkadasina da bosuna sorma sanki dogruyu mu soyleyecek.

Mesajini okuyunca demin baktim. 0.01 saniye gibi bi arama yok. O saatte çıkan kayit iptal edildi olarak yansimis bana. Cidden hicbirsey anlamadim.

Aslinda ben hoslanmamak olarak görüp bu zamana kadar saygi duydum.

Haklisin. Hersey basimiza gelebilir. O saatte olan aramayi kontrol ettim. Bana iptal edildi olarak yansimiş. Hicbirsey anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…