- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi Wingsofbutterfly
-
Bence erkek arkadaşının hayatında biri daha var ve o kişininde senden haberi olmuş kendini göstermek istemiş gibi. Bi karışıklık olsa sonraki 20 dakika telefon neden kapalı kalsınki? Ben bu tarz tesadüflere inanmıyorum.Kizlar gunaydin. Erkek arkadasimla 4 yildir birlikteyiz. Ben 22 yasindayim o 27. Dün çok tuhaf birsey oldu. Sevgilim beni aradi fakat çok uzun çalmadi. Ben yetişip açana kadar kapandı. Sonra ben aradım. Aloooooo diye bi kadin acti. Normal bi alo? gibi degil bayagi cilveli bir tonla açıldı telefon. Sonra kapandı. Tam 20 dakika ulasamadim telefona. 20 dakika sonra aşkım sarjim bitti diye mesaj geldi. Kimdi o dedim. Kim kimdi anlamadim dedi. Yahu bi kadin acti dedim. Anlamadim ne kadini dedi. En ufak bir telas yok. Bu arada o aloo yu yanımda arkadaşım da duydu. Cok tuhaf hissediyorum. Gozumle görsem inanmam diyecegim insanlardan erkek arkadaşım fakat ummadik taş da baş yarar. Sonra konu hic acilmadi ve cok dogal davraniyor. Bana bir akil verin nasil davranmam lazım baska bi kadin olabilir mi onun hayatinda?
Sen mi Ayşeciksin biz mi cadolozuz bilmemBak bu da yazmayı unuttuğum bir ayrıntı. Ben o telefona asla dokunamam. Dokundurtmaz. Elime aldigim an büyük tepkiler verir. Cevabi da bisey buluyosun goruyosun olmayacak seyleri kıskanıyorsun.
ben iyi niyetli düşünmüştüm ama yorumları okuduktan sonra hak verdim kızlara.Bir alt yorumu okuyun lütfen bu kadar peşin hükümlü olunmaz.
Tam da bunu dicektim direk aklıma "hangi don" geldialıma Cem Yılmaz'ın tespiti geldi. Adamın masasının üzerinde bir kadın donu bulsanız sorsanız bu kimin donu diye adam "ne donu?" diye cevap verir. Sanırsın donun icadından haberi yok..
Sizinki de öyle olmasın? dikkat edin..
Bana da 20 dk ne desem diye çalışmış ondan öyle soğukkanlı gibi geldiTelefonun kapanıp 20 dakika ulaşılamaması tuhaf. O 20 dakikada ne derimde kurtarirım payi olmuş gibi sanki. Bana normal gelmedi evde olupta şarjın 20 dakika takılmaması.
Yıllar önce bizim de başımıza geldi babamı arıyorum başka adam çıkıyor telefona. O adamı arayanlarda babamı aramış hatlar karismisti o zamanlar ama telefon kapanması falan olmadı tabi.beni kardeşim arıyor gibi oldu, telefonda kardeşimin adı çıkıyor. ama arayan bir başkası. önce anlamadım tabi kardeşimi aradım. kimdi o arayan dedim. ne kim derken anlamadı bir şey. ben aramadım abla evdeyim yatıyorum telefon da başımın ucunda annemler var başka kimse yok dedi. inanmadım annemi aradım :) evde yatıyor dedi.
sonra kontrol ettim gsm numarasında tek rakam farklı.
bir keresinde de kayınpederimi aramıştım, başka bir adam çıktı. baba dedim. baba mı, baba da mı oldum ya dedi. genç bir adamdı. sonra telefonu kapadım tekrar aradım kayın pederimi hiç aramamışım.
Kizlar gunaydin. Erkek arkadasimla 4 yildir birlikteyiz. Ben 22 yasindayim o 27. Dün çok tuhaf birsey oldu. Sevgilim beni aradi fakat çok uzun çalmadi. Ben yetişip açana kadar kapandı. Sonra ben aradım. Aloooooo diye bi kadin acti. Normal bi alo? gibi degil bayagi cilveli bir tonla açıldı telefon. Sonra kapandı. Tam 20 dakika ulasamadim telefona. 20 dakika sonra aşkım sarjim bitti diye mesaj geldi. Kimdi o dedim. Kim kimdi anlamadim dedi. Yahu bi kadin acti dedim. Anlamadim ne kadini dedi. En ufak bir telas yok. Bu arada o aloo yu yanımda arkadaşım da duydu. Cok tuhaf hissediyorum. Gozumle görsem inanmam diyecegim insanlardan erkek arkadaşım fakat ummadik taş da baş yarar. Sonra konu hic acilmadi ve cok dogal davraniyor. Bana bir akil verin nasil davranmam lazım baska bi kadin olabilir mi onun hayatinda?
sevgilinize bu konuyu konuşun deki sakin bir şekilde telefondan bir kadın aloo dedi ve ben bunu öğrenmek istiyorum lütfen doğru yanlış ne varsa bana anlat de bak eğer sen haklıysan benim içimde sana şüpheler oluşur ve sana bize yazık olur de eğer bana açıklayamayacağın aramızı bozacak türden birşeyse bana bunuda adam akıllı anlat beni salak yerine koyup benimle göönül eğlendirip arkamdan işler çevirip benim gururumu incitme bana herşeyin doğrusunu şimdi anlatmanı istiyorum doğru ne olursa olsun sana kızmıcam ama sana olan tepkimi kelimelerle anlatıcam ve yapmam gereken bir şey varsa bunu sağlıklı bir şekilde yaparak sana mesafe koyabilirim felan de anlatması için sakin bir dille konuşun tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler sakin ve ılımlı bir şekilde konuşarak halledin sorunu yoksa size yazık olur
Bu konuda kendin şüpheye düşüp kendini yiyeceğine sevgiline tekrar açmayı dene bence bu konuyu.Bakalım ne diyecek.
Hattinin ayrintisina bak. Aradiginda cidden erkek arkadasinin numarasi mi aranmis ve ne kadar sure gorusulmus. Bu zamanda eger yonlendirme yoksa hat karismasi soz konusu olamaz. Erkek arkadasina da bosuna sorma sanki dogruyu mu soyleyecek.
Hatlar karışmış olabilir ama telefonun 20 dakika boyunca kapalı olması bana masumca gelmedi..
Telefon kurcalama olayına gelince ben de hiç hoşlanmam sevgilim dahi olsa. Bu ondan bir şey sakladığım için değil hoşlanmadığım için.
Ama sanırım sizinki hiç izin vermiyor yani durum hoşlanmamak değil?
Teknik olarak çözebilirsin arkadaşların dediği gibi. Başka yolu yok çünkü ömür boyu bu şüphe çok kötü. Şahit olduğum iki durum var.
1. Hatların karışımı, diyelim ki nişanlınızın numarası (yıldızlı numara hanesine dikkat) 5*2-000-0000 ama sizi arayan numara 5*2-000-0000. Sizi arayan numaranın sadece yıldız ile belirtiğim hanesi farklı ise kayıtlı olan nişanlınızın adını ekranda görebiliyorsunuz ve aramayı o yapmış gibi görebiliyorsunuz.
2. Her ikisini de tanıdığım bir çift vardı. Erkek kıza tapıyordu ama kızın duyguları net değildi. Kız bize "sevgisinden ötürü evleneceğim" dedi. Çocuğun yaşadığı şehire gitti ailesiyle tanıştı. Kız geri geldi ve bize çocuğu ve ailesini anlata anlata sevgilerini iyiliklerini anlata anlata bitiremedi. Akşam üzeri bir telefon, hem de oğlanın telefonundan bir kız ağlaya ağlaya anlatıyor. hatırlamıyorum ama epey bir süredir beraberlermiş ve çocuğun ailesi de biliyormuş. Bomba durum, oğlanın annesi gelinim dermiş bu kıza. (ama diğerine de demişti). Şimdi bu ne lahana bu ne perhiz ama maalesef böyle durumlarda olabiliyor. Olayı düşündükçe haydi adam yaptı haklı haksız nedenleri vardı ama ya annesi? bence tipik bir anne, oğlunun her davranışını doğru kabul eden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?