Gizli Saklı İlişkim Ve Bela !

Kuzum aslında burda anlatmak istemiyorum ama ben bu olayın bir benzerine canlı canlı en yakın arkadaşımda şahit oldum. Anlatsam bu konuya değil direk bana fake dersiniz o derece :) İnan yaşayan insan bilir bunu ön yargılı olmamak lazım. konu doğrudur yalandır o kısmı bilmem ama bundan daha beterleride yaşanıyor ülkemizde..

Butun cinayet hikayeleri aynı, ya koruma talep edilmis ama verilmemis, ya da koruma olmasına ragmen oldurulmus bayanlar..

korkunun ecele faydası yok. ya savcılığa dilekçe vereceksiniz yada dayağa katlanacaksınız.

Son düzenleme:

arkadaş darp raporu alacak kadar izlerim yoktu diyor. uzaktan bakınca evet polisin bir şey yapmamış olacağı ütopik geliyor. işin bir de tehdit ve korku tarafı var. ailesini vs düşünme tarafı var. var oğlu var. kız dayan yiyor tecavüze uğruyor şikayetçi oluyor ama ne tehditlerle ne zorbalıkla geri aldırıyorlar. keşke her şey bizim düşündüğümüz gibi olabilseydi oky. keşke en çok kadın cinayeti işlenen ülkede yaşıyor olmasaydık

Geçenlerde yine tvde gördüm. Kadını kocası öldürmüş. Annesi soğuk kanlı. üvey babası dedi ki. "Arada dayak yiyordu ama normal ben bile dovuyorum eşimi." Resmem şok oldum.

milet psikopat oldu.

Nufusta adami arastirip evli oldugunu ogrenecek kadar dikkatli ve becerikli bankaci bir kadin nasil olur da polisin kanit istegine cevap bulamaz nasil olur da savciliga sikayette bulunmayi beceremez.

Adamin tcsini nasil ogrendiginiz kimligini mi gordunuz? E orda yazmiyor muydu evli oldugu?

Çok üstüne gitme sakin ol, ülkemizde kadınların ne kadar korunduğu belli hiçbi şey canından değerli değil bu da geçer.. Elbet senden sıkılacak başka birini bulacak

Nufusta adami arastirip evli oldugunu ogrenecek kadar dikkatli ve becerikli bankaci bir kadin nasil olur da polisin kanit istegine cevap bulamaz nasil olur da savciliga sikayette bulunmayi beceremez.

Adamin tcsini nasil ogrendiginiz kimligini mi gordunuz? E orda yazmiyor muydu evli oldugu?

Verecegim, ne olacaksa olsun.
Aferin ha şöyle tabi ki vereceksin savcılığa sürünsün manyak.
Bak canım ben 3 yıl önce kadar bir sapık tarafından asansöre binerken saldırıya uğradım.Elinden bir anda kurtulup çığlığı bastım öyle kurtuldum.Ayrıca ailem benden uzakta yaşıyor.Şikayetimi çekmem istendi aracılarla yılmadım.Sonunda 2 3 yıl bekledim ve bu manyağa 2 yıl hapis 1000 tl para cezası aldırdım.Ve iyi ki yılmamışım diyorum çünkü bugün bana bunu yapan yarın başkasına tecavüz edecekti ve bende şikayeti geri çektiğim için vebal alacaktım.
Elbette çok korktuğum akşamları arkama baka baka yürüdüğüm rüyalardan sıçradığım günler oldu ama vazgeçmedim.Sen ne kadar karşı tarafa korkunu hissettirirsen o kadar onun zulmünü üstüne çekersin.

Nufus icin tc gerekmiyor, anne baba adı ve kutugu yeterli. Becerememek degil, bu işler okumayla kulturlu olmayl gorup gecirmekle olsa keske, dilekce verilip hukuki surec basladıktan sonra eşini sevgilisini ailesini kendini vs oldurenleri duymadınız mı ?

Hukuki surec baslamasa da olduruyo manyak olan. Bu olaylarin sebebi kadinin koruma talep etmis olmasi degil. Kadin zaten oyle bisey olacagindan korktugu icin bunu talep ediyor. Elinden geleni ardina koyma. Boyle yasamaya devam mi edicen?

Bir de farkli bi sehre tayin isteme durumun var mi? Annemle yalnizim demissin. Farkli bi hayat kur kendine. Izini kaybettir. Sen olaylarin icinde kaniksamissin sanki biseyleri. Ama yapma bi silkelen durum ciddi gercekten.

Dilekce vermek tabiki hep dusundum ama anlattıgınız gibi olaylar hakikaten korkuttu, ya daha kotu olursa sorusuna cevap ararken bu kadar zaman kaybettim iste, hırslanıp daha kotusunu yaparsa diye, ailemi dusundum mesela. Ama arkadaslar haklı korkunun ecele faydası yok, denemeden bilemem ne olacagını

Ben hep daha kotusu olur mu acaba diye hukuki surec baslayınca diye dusunerek vakit kaybettim epeyce, az once karar verdim dilekce yazmaya, ailemlede konusacagım gerekse belli bir sure baska bir sehir veya ilcede olacagım

Ben hep daha kotusu olur mu acaba diye hukuki surec baslayınca diye dusunerek vakit kaybettim epeyce, az once karar verdim dilekce yazmaya, ailemlede konusacagım gerekse belli bir sure baska bir sehir veya ilcede olacagım

Emin ol durdukca daha kotu olucak.

Bırak sallamayı ben de bankada çalışıyorum.

Bankada çalışan biri kişi kimlik numarasını bildiği birinin evli olup olmadığını çok rahat öğrenebilir nüfusa sordurtma filan işin fantazisine kaçmışsın.

Daha iyi hikayelerde görüşmek üzere.

Son düzenleme:
şikayet et hemen akabinde telefonunu değiştir ve evet adresini de değiştir.Senin ciddiyetini anlasın o da.Ailenle mutlaka konuş seni anlayacak yardım edeceklerdir.Seni sahipsiz sanmasın korksun bu adam da bırak.

Bu konuya fake diyenler onlarca öldürülmüş kadının nedenini açıklayabilir mi..?

Belki de bu konuya dikkat cekmek icin uydurulmus bir konu olabilir mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Okumadınız heralde, kimlik numarasını biliyor olsaydım kimlikte yazan EVLİ ifadesinide gorurdum, aptal degilim. Anne adı baba adı ve kutugu ile ogrendim yazdım en az 10 kere. Ayrıca ilk 3 ay suphelenicek bir durumu yoktu bekar bir insandan daha rahattı, suphelendigim gunun ertesı gunu hemen ogrendim.
Fantezi olarak bulduysanız fikrinizi istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…