- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi elasrcerten
-
Yahu badeşim karakola gidip dayak yiyen birini hiç bişey yapmadan evine gönderildiğine inanıyormusun :26: senim dediklerinin yüzde 90 evli insanlarsana evli bi adam musallat olucak polise bunu diyeceksin bişey yapmicak hiç inanılır gibi bişey değil yani 1 yıldır hiç bir polismi inanmadı bişey yapmadı
Valla bizim apartmanda bir kadinin eski kocasi cebinde silahla gelip apartmanin onunde oturuyordu. Polisi aramis kadin, polis de cadde ustunde oturuyor, eve girmeyi zorlamadigi surece biz bir sey yapamayiz dedi.
Baska bir olay daha oldu, savciliktakiler de biz bir sey yapamayiz dediler.
Istanbul da bir kadin cinayetinde kadinin annesi televizyonda cikmis agliyordu, kizim koruma istedi, tehdit edildigini soyledi kimse umursamadi diye.
Bence konu sahibesinin hikayesi cok ucuk bir hikaye degil.
korkunun ecele faydası yok. ya savcılığa dilekçe vereceksiniz yada dayağa katlanacaksınız.Tabiki dilekce verecegim, ama bu kadınların coguda dilekce verip, sonra kocalarının hırslanıp bir sure sonra geri gelip intikam icin yaptıklarından dolayı ölüyorlar, bu yuzden korkuyorum.
deneyecegim, denemeden bilemem ne olacagını..
korkunun ecele faydası yok. ya savcılığa dilekçe vereceksiniz yada dayağa katlanacaksınız.
bak bade evet o kadınlar öldürülüyor tamam ama polise başvurduklarında yada savcılığa hadi ya boşver denmiyor. adam zaten manyaksa yolda bir yerde kıstırıyor yapıyor yapacağını. ama polis şiddet görmüş kadına hadi git eve demez.hele darp raporu varsa. savcılık ölümle tehdit eden kadının dilekçesine boşver ya demez.
Aferin ha şöyle tabi ki vereceksin savcılığa sürünsün manyak.Verecegim, ne olacaksa olsun.
Nufusta adami arastirip evli oldugunu ogrenecek kadar dikkatli ve becerikli bankaci bir kadin nasil olur da polisin kanit istegine cevap bulamaz nasil olur da savciliga sikayette bulunmayi beceremez.
Adamin tcsini nasil ogrendiginiz kimligini mi gordunuz? E orda yazmiyor muydu evli oldugu?
Nufus icin tc gerekmiyor, anne baba adı ve kutugu yeterli. Becerememek degil, bu işler okumayla kulturlu olmayl gorup gecirmekle olsa keske, dilekce verilip hukuki surec basladıktan sonra eşini sevgilisini ailesini kendini vs oldurenleri duymadınız mı ?
Aferin ha şöyle tabi ki vereceksin savcılığa sürünsün manyak.
Bak canım ben 3 yıl önce kadar bir sapık tarafından asansöre binerken saldırıya uğradım.Elinden bir anda kurtulup çığlığı bastım öyle kurtuldum.Ayrıca ailem benden uzakta yaşıyor.Şikayetimi çekmem istendi aracılarla yılmadım.Sonunda 2 3 yıl bekledim ve bu manyağa 2 yıl hapis 1000 tl para cezası aldırdım.Ve iyi ki yılmamışım diyorum çünkü bugün bana bunu yapan yarın başkasına tecavüz edecekti ve bende şikayeti geri çektiğim için vebal alacaktım.
Elbette çok korktuğum akşamları arkama baka baka yürüdüğüm rüyalardan sıçradığım günler oldu ama vazgeçmedim.Sen ne kadar karşı tarafa korkunu hissettirirsen o kadar onun zulmünü üstüne çekersin.
Hukuki surec baslamasa da olduruyo manyak olan. Bu olaylarin sebebi kadinin koruma talep etmis olmasi degil. Kadin zaten oyle bisey olacagindan korktugu icin bunu talep ediyor. Elinden geleni ardina koyma. Boyle yasamaya devam mi edicen?
Bir de farkli bi sehre tayin isteme durumun var mi? Annemle yalnizim demissin. Farkli bi hayat kur kendine. Izini kaybettir. Sen olaylarin icinde kaniksamissin sanki biseyleri. Ama yapma bi silkelen durum ciddi gercekten.
Ben hep daha kotusu olur mu acaba diye hukuki surec baslayınca diye dusunerek vakit kaybettim epeyce, az once karar verdim dilekce yazmaya, ailemlede konusacagım gerekse belli bir sure baska bir sehir veya ilcede olacagım
Emin ol durdukca daha kotu olucak.
şikayet et hemen akabinde telefonunu değiştir ve evet adresini de değiştir.Senin ciddiyetini anlasın o da.Ailenle mutlaka konuş seni anlayacak yardım edeceklerdir.Seni sahipsiz sanmasın korksun bu adam da bırak.Ben hep daha kotusu olur mu acaba diye hukuki surec baslayınca diye dusunerek vakit kaybettim epeyce, az once karar verdim dilekce yazmaya, ailemlede konusacagım gerekse belli bir sure baska bir sehir veya ilcede olacagım
Bu konuya fake diyenler onlarca öldürülmüş kadının nedenini açıklayabilir mi..?
Bırak sallamayı ben de bankada çalışıyorum.
Bankada çalışan biri kişi kimlik numarasını bildiği birini evli olup olmadığını çok rahat öğrenebilir nüfusa sordurtma filan işin fantazisine kaçmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?