Gizli Saklı İlişkim Ve Bela !

Ya hakikaten size acıklama yapmak istemiyorum, siz bir tokat yiyince yanagınız mı kanıyor, yumruk yiyince burnunuz mu kanıyor anında veya kırılıyor ? Benim olmadı, 5 dakika kızarıyor geciyor, her morluga her cizigede darp raporu veriyorlar sanıyorsunuz galiba, neyse bu anlattıklarım yalansa günahı vebali bana nasılsa.. siz inanmak istemiyor olabilirsiniz tabiki, dısardan okundugu zaman komik veya sacma gelebiliyor, ama ben yasadıgım icin inanın hic komik bulamadım

Darp rporu ile giderseniz geri çevrilmenize imkan yok. Sokaktaki adam ben dövdü diye raporla gidilse bile inceleniyor. Çok uyduruk bir dayaktan dahi bi arkadaş darp raporu lmıştı. Onu geçtim en kötü tehdit ediliyorum diye suö duyurusunda bulunun. Hukuki çözümler işe yaramazsa önünüze bakarsınız...

Son düzenleme:
ya bi bırakın Allah aşkına neymiş polise gitmiş biz birşey yapamayız demişler he he yavrum ben mahalleden biriyle atışmıştım apartmanın kapısına gelip zili çalmış konuşmuştu bi dünya hiç bişey yapmadım ertesi gün karakola gittim sordum böyle böyle bir durum var gene olursa ne yapayım hiç bişey yapmayın direk bizi arayın gelip alırız şikayetçi olursunuz isterseniz falan demişti polis ki benim söylediğim basit birşey siz gidip dayak yiyorsunuz sürekli ve evli bi adam bana musallat oldu diyorsunuz hiç bişey yapmıyolar ben hiç inanmadım nedense

yarım saat boyunca dayak yiyorsun bir iki kere vurma degil ve tabiki de doktorlar senin dayak yeyip yemediğini o izin nerden kaynaklı oldugunu anlıyorlar malum tıp bilgisi !! neyse ben inanmadım bu benim fikrim.. kalın saglıcakla.

Al benden de okadar...

1 yildir evli adamla iliskin var dayak yedin olumle tehdit edildin kapina dayandi esini aradin sikayet ettin inanmadi anasinin evine gittin sesini cikarmadi polise gittin sikayet ettin olmadi ama hala evli adamla gorusuyorsun
Sen ayrilmaktan ziyade intikam almak istiyorsun acik acik bu cikti ortaya su sorularima cevap ver lutfen cunki olaylari anlatisinda eksiklikler var
Karisinin telefon numarasini nerden buldun
Nufus memuru arkadasin adamin tc si olmadan nasil kayitlarina ulasti birde nasil memur keyfiye kayitlara bakmak suctur! Buna cesaret etti
Annen kapina dayaninca adam hic tepki vermedimi
Savciliga gidip telefonunu neden dinlemeye aldirmadin
Annesinin evine yemege gittiginde annesi kenara bile cekmedimi seni
Annen nasil bu kadar rahat
Darp raporu almamak icin neden bu kadar inat ediyorsun
Taksici tokat atti gittim aldim darp raporunu sadece kizariklik vardi ustelik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
kanıtmı. 5 kere dayak yemişsiniz tehdit var. ve polis kanıtmı arıyor. ee darp raporu kanıt değilmi.

Son düzenleme:

yanına giderken telefonunuzun ses kaydetmesini açın yanında ayrılmak istediğinizi söyleyin tehtit etmesini sağlayın sizi öyle gidin karakola belki kanıt olarak işe yarar Allah kurtarsın canım seni o pislikten

ya bırakın,polisede savcıyada laf etmeyin şimdi. elin evli adamı size saatlerce devamlı dövecek poliste birşey yapmayacak. adamkı nezarethaneye öyle bir atıyorlarki.

Son düzenleme:

Karısının telefon numarasını annem aldı, facebooktan kendisine boyle boyle bir durum var diye ozet gectik, once hakaretler erdi ordan da sonra arayın konusalım dedi verdi numarasını.
Nufus kayıtları icin tc gerekmiyor anne baba adı kutugu ve kendi adı yeterli, tabiki suc ama kimse bilmedgi ve sikayet edilmedigi surece sorun yok, yapmasaydım belki hala bilmicektim.
Adam kapıma dayanmadı, balkonun onunde arabasında bekledi, polisi aradık aldı goturdu baska sokaga bıraktı nutuk cekti. Napsın annem kadın basına ? Kaynar su vs o anda akıl edemedik, yanlıs anlamayın o an gercekten bisi dusunemedik.
Savcılıga gidip tlf dinletmek cok gereksiz cunku telefon konusmalarında cok ciddi hakaret ve tehdit yok.
Hayır annesi suratsızdı ama kenara cekme gibi birsey olmadı.
Annem rahat degil ama su an o ne yapabilir, onun bulaşmasını zaten istemiyorum onu mu atayım yem olarak ortaya ?

hanımlar konuya uyanamadınız mı? konu sahibi evli bir adamla ilişki yaşıyor bariz bir şekilde fakat dayak ve tehditle aşk yaşadığını bu şekilde kabul ettirmeye çalışıyor.
Başka açıklaması olamaz.
Diğer yorumları okudum da her şeye bir bahane. peh peh

ya bırakın,polisede savcıyada laf etmeyin şimdi. elin evli adamı size saatlerce devamlı dövecek poliste birşey yapmayacak. adamkı nezarethaneye öyle bir atıyorlarki.

Ben buraya akıl akıldan ustun diye fikir almak icin konu actım herkesin yazdıklarını tek tek okuyup birseyler cıkartıyorum.
Hakaret duymak icin konu açmadım, kurtulmam icin fikir veren olur diye yazdım. O yuzden rica ediyorum komik geldiyse inandırıcı gelmediyse beni kendinize alay konusu etmek yerine hic yazmayın lutfen

mesajımda hakaret yok alayda yok. nereden çıkardınız bunu. iftiraya gerek yok.

bakın bakalım bu mesajda alay ve hakaret varmı

Son düzenleme:

Oyleyse ben tam bir ruh hastasıyım, yasak aşkımı herkese duyurmak istiyorum, boyle bir ilişki yaşasam niye size anlatayım ki onu anlamadım gercekten, niye birilerini kabullendirmeye calısayım ? Ha ben o kadar cok istiyorum ki bu iliskiyi o kadar aşıgım ki adamın karısını arayıp boyle bir durum var birlik olup cozelim ya da siz beni sikayet edin diyorum, ruh hastasıyım ya :)

Gerçekten karsini bosayip evlenelim derse. Şimdi sadece dışarda görüşüyorsunuz. Evlenince daha kötü olmazmi.

korkutacagim derken evden çıkartmaz bu adam

Size demedim, onceki sayfalarda inceden dokundurmalar var, ben fake olsam bu kadar uzatmam konuyu, laf anlatmak icin cabalamam guler gecerim, herkese tek tek yazıyorum acıklamasını yapıyorum. Ama lutfen alay konusu etmeyin dısarıdan okuyunca tabi komik gelebilir ama yasayınca hadi polise gideyim bitti gitti bi dilekce yazarım cozulur gibi bir durum yok

Sen hasta mısın değil misin bilemeyiz de kk hatunları ne hastalar gördü

Gerçekten karsini bosayip evlenelim derse. Şimdi sadece dışarda görüşüyorsunuz. Evlenince daha kötü olmazmi.

korkutacagim derken evden çıkartmaz bu adam

Buda bir ihtimal ama sanmam, oyle olsa bugune kadar 10 kere bosardı, ben ilk degilim, benden oncede iliskileri olmus hep, benden sonrada olucak.

benden alıntı yapınca direkt bana demiş gibi oluyorsunuz ama.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…