Gizli Saklı İlişkim Ve Bela !

İşte evdeki hanımlar ikinci hanımlara saydırıp beddualar dilemek yerine sağlam durmayı deneseler, ilişkinin 2 kişi yaşanan bir şey olduğunu, 3. kişi o ilişkiye değse bile artık bir ilişki kalmayacağını anlasalar keşke.

Karısı nasıl öyle der inandırıcı değil diyenleri de tebrik ediyorum gerçekten, nasıl inandırıcı değil? Bir bakın bakalım kaç konu var kocam aldattı affettim, 2 kere aldattı yeniden evlendim, evimizi genç kızın üstüne yaptı ama kabul ettim diye? Sebepleri var mı tabi ki var. Hayatta her şeyi yapabilmek için bir sebep vardır. Önemli olan sebeplere karşı karakterli durabilmek.

Mesela konu sahibinin ne suçu olmuş konuyla ilgili? 0. Şiddete tavrı cesareti falan eleştirilse bile polisler kadınların yanında değil, bunu anlamak için 3 ayda 1 gazete okumak bile yeter. Ama kabul edilemiyor ne yazık ki, o kocanın aslında artık sevmediği, kim olsa gideceği, yeni bir hayat çizilmesi gerektiği kabul edilemiyor. Artık böyle kadınlara üzülmüyorum. Aldatılın tabi ki, affedebiliyorsunuz zaten siz aldatılın, affedemeyenler aldatılmasın. Herkes mutlu.

Aynen öyle
Bazı konularda yazıyorum bana kızıyorlar evdeki kadınlara acımıyorum diye
Bu laçkalaşmış adamları sineye çeken kadınlara acımıyorum maalesef
Kendilerine saygıları yok ki adamlar saysın

Nüfusta çalışan biri gayet de bulabilir bence hele ki tanıdık varsa. Gaziantep nüfusuna kayıtlı doğum yılıma uygun benden kaç tane vardır ki illa bulunur. İsim soyisimden ben türkiyedeki tüm sağlıkçıların nüfus ve görev bilgilerine ulaşabilirim mesela. Aynı şekilde eski sevgilim de sadece adım ve doğum yılımla benim tüm bilgilerimi görebilmişti. Nüfus mu göremeyecek.

Kesinlikle bu cok basıt bir islem, yukarıda bir arkadas sitenin fotosunu yollamıs ama nufus dairesindeki memurlar o sekilde gormuyorlar, bu bizim gordugumuz sekil, en basitinden bir tc numarası ile neler yapılıyor, nufustan biriside ana adı baba adı vs ile cok rahat bilgilerini cıkarabilir

Tesekkurler, ve ben bu kadını arayıp boyle boyle oldu, birlikte cozelim ya da siz beni sikayet edin dememe ragmen, hakaret yedim. Halbuki onun icin cok iyi birsey yaptm, ben ne ilkim ne de sonuncuyum, bu kadın her zaman çekicek bunu, tek gecelik bir aldatma degil ustelik, gonul iliskisi yaşıyor. Buna rağmen ağzını açmıyor, klasik çocuklarım kucuk hikayesi, bende cok kucuktum babasız kaldıgımda, ne oldu birsey mi kaybettim aksine cok sey kazandım aileme sahip cıkmayı ogrendim

Konu sahibi açıkladıysanız kusura bakmayın, tamamını okumadım konunuzun ama çok merak ettim;
2 aylık bir ilişkide herşey mükemmel giderken, dahada önemlisi adamın ailesiyle bile tanışmışken adamı nüfus müdürlüğünden araştırmak neden aklına gelirki bir insanın?

Sen bu adamla hala gorusuyormusun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynısı okurken aklıma geldı benımde.Bişeylerden şüphelenıldı belki de.
Diğer sayfaları okumadım acıkladıysa bu soruyu bılemıyorum ama boyle bır durumda benım aklıma konu sahıbının anlattıkların o bolumu bıraz farklı gibi geliyor yasadıklarından yoksa su gune kadar süperr gıden ılıskılerımde benim hıc aklıma gelmedı nufus kayıtlarına bakmak.

Belki de bu konuya dikkat cekmek icin uydurulmus bir konu olabilir mi?

diyorum ya konu gerçektir yalandır onu bilemem ama bu konunun sahte olması dış dünyada olmaması anlamına gelmiyor
kk da okuduklarıma artık şaşırmıyorum ben..

Etrafta cok fazla evli adamla gorusen vardı, iş yerinde bile konusuluyordu, fazla mukemmeldi acıkcası, insan 2 ay tanıdıgı birini bu kadar fazla el ustunde tutamaz dedim, daha oncede iliskilerim hic yolunda gitmezdi, bu fazla kusursuz olunca bu işte bir iş var dedim beni neden bu kadar fazla istiyor, elinde tutmak icin herseyi yapıyor, sonra suphelendim.

Sen bu adamla hala gorusuyormusun

Şu an hayır, yaklasık 10 gun oldu, ve cuma gunude istanbula gidicek, sabah gunaydın, gun icinde nasılsın iyimisin nerdesin, aksamda iyi geceler, bu goruşme ise evet.
Ha birde işe gidince ve eve gelince ne giydin diye fotograf istiyor konum istiyor.

Son düzenleme:
Yahu kadınları kocaları öldürüyor, öyle bir devirdeyiz. 93 yaşında dede, 90 yaşındaki karısını dövmüş, haberlerde çıktı.
Siz hala bu memlekette adaletin olduğunu mu sanıyorsunuz da, konu sahibine inanmıyorsunuz.
Polis korumasındayken kurşunlanan kadınlar var bu ülkede. Dövülüp otobüs durağına atılanlar var.
Kaç kere gittim polise, bizi barıştırdı yolladı diyen kadınlar var.
Nerede yaşıyorsunuz siz? Aynı ülkede miyiz?
Beni de sevgilim taciz etmişti yıllarca... Evli değildi ama bela olmuştu. Yaşadım, anlıyorum ruh halini...
Fakedir değildir bilemem ama böyle olaylar yaşanıyor bu topraklarda.

Son düzenleme:

Adam su katılmamış psikopat!

Araştırman hakikaten garip ama neyse..

Bir daha yüze görüşmek isterse yanında ufak kameralardan götür ve seni tehdit etmesini sağla.(yine ayrılmaktan bahset)

Bu kayıtlarla savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz sanırım.

Eşinede gönder görüntüleri.

kararlı olucaksınnnnn bunun baska yolu nyokkkk bak petek dinçöz
sesini başbakana kadar duyurdu

Bende internetten kalem kamera vs gibi minik kameralar buldum, onlardan edineceğim, hangisi işime yararsa artık, deneyeceğim.

Sen bu rezili kalabalik bir yere davet et mumkunse cafe tarzi kameralari olan bir yer orda damarina bas baktin hiddetlendi siddet uygulamasina yakin tuvalete git polisi cagir sikayetci ol yok mok dersede cafenin kameralarini delil olarak goster koruma talep et adres degistir bankada mudurune soyle baska ilcedeki subeye tayin iste muhtemelen servisin vardir ise oyle gider gelirsin
Yada fake bir hesap olustur baska telefon numarasi ile adamla sanki baskasi gibi arkadaslik kur yuzyuze gorusmeden iliskini ilerlet senden kopar nasilsa yeni bir yem buldum diye bu durumu firsata cevir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…