- Konu Sahibi elasrcerten
-
ohoo. bunları sadece anne baba adı ve kütük istemiyorlar.aile sıra no seri no cilt no. o zaman mümkün değil bulmak bunları bilmeden.Bak canım tc öğrenmek için neler soruluyor ki evlimi deģilmi diye tcyi bilmek gerekiyor diye biliyorum ben :26:
Eki Görüntüle 1191196
Buyrunuz evdeki hanım maalesef şaşırmadım, çoğu biliyor ve ses çıkarmıyorlar inanın bu artık çok sıradan
Kanun yoluyla bir şey yapmak zor ama şansınızı savcılıkta deneyin
Olmadı verin birine üç beş kuruş bir temiz kemiklerini kırsınlar adi herifin
Karşısında sağlam durun, olabildiğince arabasına binmemeye, yalnız kalmamaya çalışın
Allah yardım etsin tam bir manyağa denk gelmişsin
İşte evdeki hanımlar ikinci hanımlara saydırıp beddualar dilemek yerine sağlam durmayı deneseler, ilişkinin 2 kişi yaşanan bir şey olduğunu, 3. kişi o ilişkiye değse bile artık bir ilişki kalmayacağını anlasalar keşke.
Karısı nasıl öyle der inandırıcı değil diyenleri de tebrik ediyorum gerçekten, nasıl inandırıcı değil? Bir bakın bakalım kaç konu var kocam aldattı affettim, 2 kere aldattı yeniden evlendim, evimizi genç kızın üstüne yaptı ama kabul ettim diye? Sebepleri var mı tabi ki var. Hayatta her şeyi yapabilmek için bir sebep vardır. Önemli olan sebeplere karşı karakterli durabilmek.
Mesela konu sahibinin ne suçu olmuş konuyla ilgili? 0. Şiddete tavrı cesareti falan eleştirilse bile polisler kadınların yanında değil, bunu anlamak için 3 ayda 1 gazete okumak bile yeter. Ama kabul edilemiyor ne yazık ki, o kocanın aslında artık sevmediği, kim olsa gideceği, yeni bir hayat çizilmesi gerektiği kabul edilemiyor. Artık böyle kadınlara üzülmüyorum. Aldatılın tabi ki, affedebiliyorsunuz zaten siz aldatılın, affedemeyenler aldatılmasın. Herkes mutlu.
Nüfusta çalışan biri gayet de bulabilir bence hele ki tanıdık varsa. Gaziantep nüfusuna kayıtlı doğum yılıma uygun benden kaç tane vardır ki illa bulunur. İsim soyisimden ben türkiyedeki tüm sağlıkçıların nüfus ve görev bilgilerine ulaşabilirim mesela. Aynı şekilde eski sevgilim de sadece adım ve doğum yılımla benim tüm bilgilerimi görebilmişti. Nüfus mu göremeyecek.
İşte evdeki hanımlar ikinci hanımlara saydırıp beddualar dilemek yerine sağlam durmayı deneseler, ilişkinin 2 kişi yaşanan bir şey olduğunu, 3. kişi o ilişkiye değse bile artık bir ilişki kalmayacağını anlasalar keşke.
Karısı nasıl öyle der inandırıcı değil diyenleri de tebrik ediyorum gerçekten, nasıl inandırıcı değil? Bir bakın bakalım kaç konu var kocam aldattı affettim, 2 kere aldattı yeniden evlendim, evimizi genç kızın üstüne yaptı ama kabul ettim diye? Sebepleri var mı tabi ki var. Hayatta her şeyi yapabilmek için bir sebep vardır. Önemli olan sebeplere karşı karakterli durabilmek.
Mesela konu sahibinin ne suçu olmuş konuyla ilgili? 0. Şiddete tavrı cesareti falan eleştirilse bile polisler kadınların yanında değil, bunu anlamak için 3 ayda 1 gazete okumak bile yeter. Ama kabul edilemiyor ne yazık ki, o kocanın aslında artık sevmediği, kim olsa gideceği, yeni bir hayat çizilmesi gerektiği kabul edilemiyor. Artık böyle kadınlara üzülmüyorum. Aldatılın tabi ki, affedebiliyorsunuz zaten siz aldatılın, affedemeyenler aldatılmasın. Herkes mutlu.
Konu sahibi açıkladıysanız kusura bakmayın, tamamını okumadım konunuzun ama çok merak ettim;
2 aylık bir ilişkide herşey mükemmel giderken, dahada önemlisi adamın ailesiyle bile tanışmışken adamı nüfus müdürlüğünden araştırmak neden aklına gelirki bir insanın?
Belki de bu konuya dikkat cekmek icin uydurulmus bir konu olabilir mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Konu sahibi açıkladıysanız kusura bakmayın, tamamını okumadım konunuzun ama çok merak ettim;
2 aylık bir ilişkide herşey mükemmel giderken, dahada önemlisi adamın ailesiyle bile tanışmışken adamı nüfus müdürlüğünden araştırmak neden aklına gelirki bir insanın?
Sen bu adamla hala gorusuyormusun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şu an hayır, yaklasık 10 gun oldu, ve cuma gunude istanbula gidicek, sabah gunaydın, gun icinde nasılsın iyimisin nerdesin, aksamda iyi geceler, bu goruşme ise evet.
Ha birde işe gidince ve eve gelince ne giydin diye fotograf istiyor konum istiyor.
Adam su katılmamış psikopat!
Etrafta cok fazla evli adamla gorusen vardı, iş yerinde bile konusuluyordu, fazla mukemmeldi acıkcası, insan 2 ay tanıdıgı birini bu kadar fazla el ustunde tutamaz dedim, daha oncede iliskilerim hic yolunda gitmezdi, bu fazla kusursuz olunca bu işte bir iş var dedim beni neden bu kadar fazla istiyor, elinde tutmak icin herseyi yapıyor, sonra suphelendim.
Araştırman hakikaten garip ama neyse..
Bir daha yüze görüşmek isterse yanında ufak kameralardan götür ve seni tehdit etmesini sağla.(yine ayrılmaktan bahset)
Bu kayıtlarla savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz sanırım.
Eşinede gönder görüntüleri.
Şu an hayır, yaklasık 10 gun oldu, ve cuma gunude istanbula gidicek, sabah gunaydın, gun icinde nasılsın iyimisin nerdesin, aksamda iyi geceler, bu goruşme ise evet.
Ha birde işe gidince ve eve gelince ne giydin diye fotograf istiyor konum istiyor.
Bende internetten kalem kamera vs gibi minik kameralar buldum, onlardan edineceğim, hangisi işime yararsa artık, deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?