- Konu Sahibi elasrcerten
-
Sen hasta mısın değil misin bilemeyiz de kk hatunları ne hastalar gördü
benden alıntı yapınca direkt bana demiş gibi oluyorsunuz ama.
bakın,bizim ev telefonuna bir sapık dadanmıştı yıllar önce,Size demedim, onceki sayfalarda inceden dokundurmalar var, ben fake olsam bu kadar uzatmam konuyu, laf anlatmak icin cabalamam guler gecerim, herkese tek tek yazıyorum acıklamasını yapıyorum. Ama lutfen alay konusu etmeyin dısarıdan okuyunca tabi komik gelebilir ama yasayınca hadi polise gideyim bitti gitti bi dilekce yazarım cozulur gibi bir durum yok
Bu konuya fake diyenler onlarca öldürülmüş kadının nedenini açıklayabilir mi..?
bakın,bizim ev telefonuna bir sapık dadanmıştı yıllar önce,
sadece telefon sapığı.
gittik annemle savcılığğa dilekçe verdik. anında adamı buldular.tanımıyoruz bile adamı.öylesine radtgele numaradan kadın çıkınca dadanmış pislik. neyse dilekçeden sonra,kapısına 2 polis dayanmış. nevri dönmüş. birde üstüne para cezası yedi.
bu sadece tel sapığı düşünün.ki bu olay sizinkinin yanında devede kulak. o yüzden diyorum savcılığa ve polise yapılan şikayetler asla sonuçsuz kalmaz
bak bade evet o kadınlar öldürülüyor tamam ama polise başvurduklarında yada savcılığa hadi ya boşver denmiyor. adam zaten manyaksa yolda bir yerde kıstırıyor yapıyor yapacağını. ama polis şiddet görmüş kadına hadi git eve demez.hele darp raporu varsa. savcılık ölümle tehdit eden kadının dilekçesine boşver ya demez.Bu konuya fake diyenler onlarca öldürülmüş kadının nedenini açıklayabilir mi..?
Bu konuya fake diyenler onlarca öldürülmüş kadının nedenini açıklayabilir mi..?
Tesekkur ederim, benim anlamadıgım ben komik sacma bir hikaye anlatmadım, hergun karsılastıgımız olayların bir magduruda benim, neden inandırıcı degil anlayamadım
konu fake değil, tamam. bunca zaman geçmiş karşı tarafla manuel bir ilişki mi yaşıyorsunuz.
Cok ciddi çelişkiler var. Adam dövüyor, zorla sevgililik durumu yaşıyorsunuz. ama telefonda melek gibi bir insan.
Siz bu insana telefonda melek gibi konuşup kurtulmaya mı çalışıyorsunuz çok sacma.. karısı inanmıyorsa konuşmasını kaydeder gönderırsınız.???
onlarca secenek var ama sızın nıyetınız yok gibi duruyor. yok demıyorum yok gıbı duruyor öyle görunuyor suan bınbır bahane uretıyorsunuz cunku
Geçen senelerde olmuştu sanırım olay. Kadın kocasının aldattığını, yalanlarını öğreniyor adamı terkediyor kadın sığınma evine gidiyor. Adam bir şekilde değiştiğine inandırıyor ve barışıyorlar. Tekrar birleştikleri günün sabahı kadını sırtından bıçaklıyor. Bıçak dediğim de büyük hayvan doğramak için olur ya satır gibi öyle. O görüntüyü o kadar sene geçti unutamam. Ve bunun gibi binlerce örnek... Bizler uzaktan her türlü çözümü üretiriz ama yaşayan korkudan, panikten ne yapacağını bilemez. Herhangi bir kanıtın yoksa polis ne yapsın? Sen yine de savcılığa can güvenliğin olmadığına dair dilekçe ver.
Adamı evlilikle falan deneme çok ters tepebilir..
işte polis bunda eylem bekliyor.orada müdahele edecek hakkı yok çünkü. yasalar engelliyor diğerindede koruma işi zor. çünkü her tehdit edilene bir kaç polis koymak gerekiyormuş. onun evinin önüne vs. işte orada polis sayısı maalesef yetersiz kalıyor.Valla bizim apartmanda bir kadinin eski kocasi cebinde silahla gelip apartmanin onunde oturuyordu. Polisi aramis kadin, polis de cadde ustunde oturuyor, eve girmeyi zorlamadigi surece biz bir sey yapamayiz dedi.
Baska bir olay daha oldu, savciliktakiler de biz bir sey yapamayiz dediler.
Istanbul da bir kadin cinayetinde kadinin annesi televizyonda cikmis agliyordu, kizim koruma istedi, tehdit edildigini soyledi kimse umursamadi diye.
Bence konu sahibesinin hikayesi cok ucuk bir hikaye degil.
Yahu badeşim karakola gidip dayak yiyen birini hiç bişey yapmadan evine gönderildiğine inanıyormusun :26: senim dediklerinin yüzde 90 evli insanlarsana evli bi adam musallat olucak polise bunu diyeceksin bişey yapmicak hiç inanılır gibi bişey değil yani 1 yıldır hiç bir polismi inanmadı bişey yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?