Gizli Saklı İlişkim Ve Bela !

bakın,bizim ev telefonuna bir sapık dadanmıştı yıllar önce,
sadece telefon sapığı.
gittik annemle savcılığğa dilekçe verdik. anında adamı buldular.tanımıyoruz bile adamı.öylesine rastgele numaradan kadın çıkınca dadanmış pislik. neyse dilekçeden sonra,kapısına 2 polis dayanmış. nevri dönmüş. birde üstüne para cezası yedi.
bu sadece tel sapığı düşünün.ki bu olay sizinkinin yanında devede kulak. o yüzden diyorum savcılığa ve polise yapılan şikayetler asla sonuçsuz kalmaz

Son düzenleme:
Bu konuya fake diyenler onlarca öldürülmüş kadının nedenini açıklayabilir mi..?

Tesekkur ederim, benim anlamadıgım ben komik sacma bir hikaye anlatmadım, hergun karsılastıgımız olayların bir magduruda benim, neden inandırıcı degil anlayamadım

Dışarı çık, mesela dükkan önü yada mobese kamera olan yerlerde sana saldırması için kışkırt, elinde kanıtın olsun.. Ama şikayet edip polisin ilgilenmemesi acayip bir durum, baya bi düşündürücü:44::44:

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende bunları yapmayacagım hayır demiyorum, hepsi aklımda, polisi denedim sonuc alamadım, bir dahakine savcılıgı deneyecegim, o da olmazsa daha üstlere cıkmayı deneyecegim, caresizlik ve korku insanı gucsuzlestiriyor, ama kendimi biraz toplayıp o cesareti tekrar elde ettigimde evet ilk adımlarımı atmaya baslayacagım

konu fake değil, tamam. bunca zaman geçmiş karşı tarafla manuel bir ilişki mi yaşıyorsunuz.
Cok ciddi çelişkiler var. Adam dövüyor, zorla sevgililik durumu yaşıyorsunuz. ama telefonda melek gibi bir insan.
Siz bu insana telefonda melek gibi konuşup kurtulmaya mı çalışıyorsunuz çok sacma.. karısı inanmıyorsa konuşmasını kaydeder gönderırsınız.???
onlarca secenek var ama sızın nıyetınız yok gibi duruyor. yok demıyorum yok gıbı duruyor öyle görunuyor suan bınbır bahane uretıyorsunuz cunku

Burda bir arkadaş sadece bir tokatla darp raporu aldığını yazmıştı. Şiddetli tokat falan yazmış hatta doktor, darp raporu almak için bildiğim kadarı ile bir ize gerek yok. Arkadaşımın başına geldi, şikayetçi olmak istemedi ama rapor tutturmak istedi, önce karakola gidip şikayetçi olmanız lazım, darp raporu için onların sevketmesi gerek dediler. Hastaneye gitti direkt, karakola değil. Oradaki görevli de aynı şeyi söyledi. Kız doktorla görüşmek için ısrar etti, çünkü durum tespiti yaptırabileceğine dair bilgisi vardı. Doktora darp uğradığını anlattı, görünürde sadece parmağında çoook hafif bir morluk vardı, ama kafasına falan darbe almıştı. Doktor kızın beyanına göre hemen beyin tomografisi ve eline röntgen çektirdi. Raporunu yazdı, sisteme girdi ve "Adli raporunu yazdım, ama şu An size veremem. Eğer şikayetçi olmak istersen, karakola gidince söyle raporunu burdan alabilirsiniz. Rapor 6 ay sistemde bekler, sonra silinir, bilgin olsun" dedi. Hastane Adı da vereyim ki, çoğu kişi bu uygulamayı bilmiyor, belki birilerine yardımı da olur. Bakırköy Devlet Hastanesi, yani darp uğradıysanız ve şikayet edip etmemekte kararsızsanız böyle bir uygulama da var. 6 ay içinde şikayetçi de olunabilir yani.

bak bade evet o kadınlar öldürülüyor tamam ama polise başvurduklarında yada savcılığa hadi ya boşver denmiyor. adam zaten manyaksa yolda bir yerde kıstırıyor yapıyor yapacağını. ama polis şiddet görmüş kadına hadi git eve demez.hele darp raporu varsa. savcılık ölümle tehdit eden kadının dilekçesine boşver ya demez.

Son düzenleme:

Yahu badeşim karakola gidip dayak yiyen birini hiç bişey yapmadan evine gönderildiğine inanıyormusun :26: senim dediklerinin yüzde 90 evli insanlar sana evli bi adam musallat olucak polise bunu diyeceksin bişey yapmicak hiç inanılır gibi bişey değil yani 1 yıldır hiç bir polismi inanmadı bişey yapmadı

Valla bizim apartmanda bir kadinin eski kocasi cebinde silahla gelip apartmanin onunde oturuyordu. Polisi aramis kadin, polis de cadde ustunde oturuyor, eve girmeyi zorlamadigi surece biz bir sey yapamayiz dedi.

Baska bir olay daha oldu, savciliktakiler de biz bir sey yapamayiz dediler.

Istanbul da bir kadin cinayetinde kadinin annesi televizyonda cikmis agliyordu, kizim koruma istedi, tehdit edildigini soyledi kimse umursamadi diye.

Bence konu sahibesinin hikayesi cok ucuk bir hikaye degil.

Tesekkur ederim, benim anlamadıgım ben komik sacma bir hikaye anlatmadım, hergun karsılastıgımız olayların bir magduruda benim, neden inandırıcı degil anlayamadım

Geçen senelerde olmuştu sanırım olay. Kadın kocasının aldattığını, yalanlarını öğreniyor adamı terkediyor kadın sığınma evine gidiyor. Adam bir şekilde değiştiğine inandırıyor ve barışıyorlar. Tekrar birleştikleri günün sabahı kadını sırtından bıçaklıyor. Bıçak dediğim de büyük hayvan doğramak için olur ya satır gibi öyle. O görüntüyü o kadar sene geçti unutamam. Ve bunun gibi binlerce örnek... Bizler uzaktan her türlü çözümü üretiriz ama yaşayan korkudan, panikten ne yapacağını bilemez. Herhangi bir kanıtın yoksa polis ne yapsın? Sen yine de savcılığa can güvenliğin olmadığına dair dilekçe ver.
Adamı evlilikle falan deneme çok ters tepebilir..

Hikaye bana da uçuk gelmedi açıkçası, Türkiye'de yaşıyoruz sonuçta her gün neler neler duyuyoruz. Polisin kaale almadığı çok kadın var böyle çoğunu da üçüncü sayfa haberlerinde görüyoruz malesef.

Bahaneler uretmemin sebebi hırslanıp daha kotu karsıma cıkması, inanın artık cok korkuyorum, yaşaması cok kotu seyler bunlar. Dedigim gibi su an ugrasıcak kadar gucum yok ama evet bunların hepsini sırayla yapacagım, savcı olmazsa daha ustune cıkmaya calısıp elimden gelenin cok fazlasını yapacagım..

Tabiki dilekce verecegim, ama bu kadınların coguda dilekce verip, sonra kocalarının hırslanıp bir sure sonra geri gelip intikam icin yaptıklarından dolayı ölüyorlar, bu yuzden korkuyorum.
deneyecegim, denemeden bilemem ne olacagını..

O kadar sayfa okudum ama neden savcılığa dilekçe bile vermediğini anlamadım. Ne savcıya ne de avukata danışmamışsın ilgilenilmiyor diye hayıflanıyorsun.

Anladık adam seni korkutmuş, ailen açısından çekiniyorsun. Ama savcılığa gidip şikayet etmek koruma talep etmek için niye bu kadar zaman eziyete katlandığın kısmı koskoca bir muamma.

Can korkusu diyorsun, tehdit diyorsun da insan öyle bir durumda aman dileyeceği yerlere sığınır. Sen bir de hala adamın arabasına biniyorsun.

Yani gerçekten kendimi senin yerine koyuyorum da o kadar darp edilsem adamın da yüzü gözü kan revan içinde kalırdı o kadar sürede sende nasıl iz olmaz?

Ayrıca sürekli kapıma gelecek kadar bezdirse gözüm döner elime geçirdiklerimle kovalardım. Özellikle korumam gereken birileri varsa cesaretlenirim zaten.

Polisi neden gece isim vermeden arıyorsunuz? Şikayetçi olsanız o polis raporu savcılığa verilecek zaten.

Polis geceleri evimizin orada türkü bardan çıkan sarhoşlar yüzünden bile çok defa arandılar da bir anda devriye otosu dolardı sokak.

işte polis bunda eylem bekliyor.orada müdahele edecek hakkı yok çünkü. yasalar engelliyor diğerindede koruma işi zor. çünkü her tehdit edilene bir kaç polis koymak gerekiyormuş. onun evinin önüne vs. işte orada polis sayısı maalesef yetersiz kalıyor.
benim demek istediğim darp raporuyla gelen birine polisin git evine demesi. bu mümkün değil.

Son düzenleme:

Zina artık suç değil bu arada, evli bir adam olması, ya da benim eşim olması farketmiyor.

karakola değil direk savcılığa gidin ve şikayetçi olun .
Bu arada yaşadıklarınıza gerçekten üzüldüm.Benden size tavsiye gidin elektro şok cihazı alın her üstünüze geldiğinde yesin bi voltlarıda aklı başına gelsin.Hatta yetmezse bir kaç adam tutun bir temiz dövsünler.bu nedir canım hangi yüzyılda zorluyor seni bu hanzo...Madem polis işe yaramıyor,sen korkmayacaksın önce seni dövmeye mi kalkıyor al eline bulduğun bir sopayı vs geçir kafasına çok ciddiyim.Hiçbir şey yapamıyorsan bacak arasına at bir tekme bak nasıl kıvranıyor o arada da kaç hemen polise sığın.ay sinirlerim zıpladı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…