Gizli Saklı İlişkim Ve Bela !

Kutugunu nerden bildin canim ben dogma buyume istanbulluyum
Kutugum artvin borcka marak koyu imkani yok yani kutuk numarasinu cilt numarasini bilmen lazim onu bilirsen zaten kimligine bakman lazim tc kimlik numarasini sorgula sitesine bakarsan ne demek istedigimi anlarsin ana nasil bir seydirki adamin nufus bilgilerini arastiracaksin benim polis arkadasim var gbtsini arastirmak aklima gelmez yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Bu nasıl bir uslup? Konu sahibi değilim, yinede yazma gereği hissettim. Ayrıca keşke hemen atlamadan bi okusaydınız konuyu, arkadaş ta zaten kimlik no su mevcut değilmiş.

Belki de bu konuya dikkat cekmek icin uydurulmus bir konu olabilir mi?

Bu konuya dikkat cekmek isteseydim kendim bir hikaye uydurmazdım hepimizin bildiklerini anlatıp bu konuda biz neler yapabiliriz diye sorardım, bu ara burada cok fazla 15-16 yaslarında ergen var, lutfen beni onlar ile karıstırmayın

Kimlik numarasını bilmiyorsan kütüğünü nereden biliyorsun madem adamın evli olup olmadığını öğrenmek istiyorsun 10 saniyede öğreneceğine alengirli işlere giriyorsun.

Kutugunu nerden bildin canim ben dogma buyume istanbulluyum
Kutugum artvin borcka marak koyu imkani yok yani

Siz tanıstıgınız birine annen baban nereli nerede dogdun buyudun gibi bir soru sormuyorsunuz heralde ? Ben merak edip soruyorum cunku, iliski yasadıgım insanın memleketini nerede dogdugunu ailesinin nereli oldugunu bilmekten daha normal baska ne var bir soylermisiniz ? Arkadaslar beni sahtekar cıkartmak icin sacmalıyorsunuz artık, konumda anlattıklarımda hikaye degil klavye uzerinden kimseye guven veremem sizin insafınıza kalmıs

Kimlik numarasını bilmiyorsan kütüğünü nereden biliyorsun madem adamın evli olup olmadığını öğrenmek istiyorsun 10 saniyede öğreneceğine alengirli işlere giriyorsun.

10 Saniyede nasıl ogreniliyor ? Evlimisin diye sorunca evet canım evliyim mi diyecek ?

Bu nasıl bir uslup? Konu sahibi değilim, yinede yazma gereği hissettim. Ayrıca keşke hemen atlamadan bi okusaydınız konuyu, arkadaş ta zaten kimlik no su mevcut değilmiş.

Tabi tabi kendi elinin altındaki kimlik paylaşım sisteminden 5 saniyede öğrenmek yerine nüfusa gitmek daha mantıklı.

Siz hikayeleri seversiniz aynen devam.

ahh şu laf yok mu benim kocam yapmaz nedir ya bu nasıl bir güvenmedir sizi dövdüğünde biri bunu videoya çeksin gizlice ayarlayın bişi ettği tehtitlerin sesni kaydedn elnzde kanıtla gidin polise

Tabi tabi kendi elinin altındaki kimlik paylaşım sisteminden 5 saniyede öğrenmek yerine nüfusa gitmek daha mantıklı.

Siz hikayeleri seversiniz aynen devam.

Hangi siteymis o butun tc vatandaslarının kimlik bilgisini ortaya doken ? Bir bilgim yok benim mesela.

Hangi siteymis o butun tc vatandaslarının kimlik bilgisini ortaya doken ? Bir bilgim yok benim mesela.

Puhahahahah hangi site mi ? ne sitesi arkadaşım

Bankaların nüfus ve vatandaşlık işlerinin kimlik paylaşım sistemini kullandığını bilmeyen bir bankacı görmek beni epey şaşırttı.

Arkadaslar beni yalancı cıkarınca elinize ne gecicek, ben size derdim hakkında fikir almak icin soru soruyorum, siz bana kutugunu nerden bildin tc kimlik numarasını nasıl ogrendin gibi sorularla geliyorsunuz, anlattıgım uçuk bir olay mı sizce ben marsta yasıyorum uzaylıyım falan mi diyorum hergun olan seylerden bir tanesi benimde başıma geldi, bunda inanmıcak aa sahtekar yalancı denilicek bir durum goremiyorum, beni sahte cıkarınca ne olacak madalya mı takıyorlar size, isterseniz ayakkabı ve beden numaralarımı falan da sorun, ben size tek tek herseyi acıklıyorum, ama bana yardımcı olmak yerine sahtekar, fake, yalancı, uydurma, hadi ordan,sallama, fantastik gibi ithamlarda bulunuyorsunuz, acın tv izleyin dayak yiyen eşinden sevgilisinden kurtulamayan bir suru kadın var onlardamı fake ilgi topluyor ??

yalnız sadece anne baba ve kütüğü bilmekle oluyorsa millet yandı vallahi.. cilt no ,seri no vs gerekmiyormu ..

Puhahahahah hangi site mi ? ne sitesi arkadaşım

Bankaların nüfus ve vatandaşlık işlerinin kimlik paylaşım sistemini kullandığını bilmeyen bir bankacı görmek beni epey şaşırttı.

Arkadasım TC KİMLİK NUMARASI BENDE YOKTU diyorum, bundan ne anlıyorsun? Ayrıca 6 aylık bankacıyım.

Arkadasım TC KİMLİK NUMARASI BENDE YOKTU diyorum, bundan ne anlıyorsun? Ayrıca 6 aylık bankacıyım.

Neyse canım kardeşim fazla debelenme istersen.

Daha bankanın ilk günü o sistemin nasıl çalıştığını öğretiyorlar.Sen 6 ayda öğrenemediysen hapı yutmuşsun demektir.

Yoksa işlem yapmaya gelen birinin dolandırıcı olup olmadığını nasıl anlayacaksın :):):):):):)

Kaldı ki senin daha haberin bile yokmuş hangi site diye bana soruyorsun

Son düzenleme:

Maalesef biliyorum bende ülkemizde neler yaşanıyor ama bir sene boyunca nasıl kurtulamaz sürekli dayak yer aklım almıyor yahu ben olsam hiç olmadı bir tv programını ararım bak ozaman nasıl anasının emdiği sütü burnundan getiriyorlar (müge anlı gibi) yeterki kurtulmak iste ben buna inanıyorum

tc numarasını bilmiyorum diyorum daha baska nasıl soyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…