Gizli Saklı İlişkim Ve Bela !

Tesekkur ederim, haberlerde binlercesi varken, benim anlattıgımdan daha kotuleri olurken benim ki nasıl olurda komik gelir anlamadım, gozumuzun onunde olanlarda fake o zaman dikkat cekmek icin. Beni komik bulanlar nerede yaşıyor bilmem ama, ben turkiyede yasıyorum, ve bu ulkede adaletin olmadıgı, olsa bile kadınların ne kadar hor goruldugunu bilen biliyor, yeni bir olay degil her zaman bu ulkede kadınlar her sekilde ezildi, başı açık diye dar pantolon giymiş diye tecavuze davet cıkarmış deniyor, tum suç bide tecavuz mağduruna kalıyor, benim yasadıgım ulke boyle.

Once savcılıga dilekce verecegim, kısa surede bir cevap alamazsam harekete gececegim, once ses kaydı deneyecegim, daha sonra evet bu sekilde toplum icinde bir ortam, 1 sene durduğum kabahat aslında, ama korku işte. İlk fırsatta hepsini yapmaya baslayacagım.

Dünyada kadına saygı yok güzelim. Cowgirl kulakları çınlasın geçenlerde konu açtı, kadın atasözlerimizde bile aşağılanıyor bu ülkede. "Karı gibi kıvırma" bu bir örnek, halk deyimidir.
Her neyse, seni anlıyorum. Korkunun insana neler yaptırabileceğini kimse benden iyi bilemez. 2.5 sene kimseye duyurmadan çektim ben. Bir manyağın eline düşmeyen anlamaz.
Kızlar şunu anlamıyorsunuz en başta. O adam ruh hastası, ve bizim düşündüğümüz gibi dü-şün-mü-yor!
Bir kadını canı istediği zaman dövebilen, gece yarısı otobanda dövüp bırakan birinden bahsediyoruz. Siz hala üstten üstten konuşun.

Bu ulkede olen kadinlar kadar adresi nufus bilgileri degistirilen kadinlarda var yani hic birsey imkansiz degil kaderim cekerim diyemeyiz ayse arman yazilarinida mi okumadiniz hanimlar kadin siddet gordugu icin bakanliga bas vurmus kadinin nufus bilgileri degistirilip yeni is verilmis eski esi bulamiyor bile gercekten kararli olursan herseyi yaparsiniz
Polis korumasinda eski esiyle bulusmaya gidiyor olduruluyor evine geliyor aman rezillik cikmasin konusalim diye evine kabul ediyor polis korumasi 7/24 yaninda memurun olmasi demek degil bu tip durumlarda haber verilmesi lazim yaman celiski degil mi
Evladim var susayim annem babam istedi susayim etrafa rezil olduk susayim degil daha cok bagir ki herkes duysun aglamayana meme vermezler
Kac tv programi var basvur birine yayina baglan duyur sesini seni gorenlere umut ol ozguvenini topla boyle pisliklere firsat verme verenlere ibret ol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizi şuan kucaklama isteği var, bende biliyorum savcılıga gideyim, ses kaydı yapayım fotograf cekeyim, ama bu bahsettigim ruh hastaları bildiginiz gibi bu hareketlerle daha fazla hırslanıyor, ve daha kotusu olucagına boyle olsun daha iyi diye dusunduruyor insana, bir tane kuduz kopek yuzunden basıma bela almak, ya da aileme zarar gelmesi, bana zarar gelmesi en en son isteyeceğim şey, oyle yorum yapıyorlar ki sanki ben aptalım birsey bilmiyorum, tek akıl onlarda var, hakikaten basına gelmeyen bilemez, oyle durumlar oluyor ki insan yutmak zorunda kalıyor hazmedemese bile, bin beterinden cekiniyorum..

var böyle manyaklar....çok tehlikeli....kesinlikle savcılığa şikayet et....ve oturduğun semti değiştir...işi değiştir...birkaç gün önce arkadaşıma gittiğimde kapı duvar...telefon açtım ne oluyor diye öğrenmek için...kızı nişanı atmış ve adam bunlara bela olmuş kadın 1 hafta içinde evini boşaltıp kiraya çıkmış...hem kızının hem kendinin arabalarını değiştirmişler....kızın patronuyla da konuşup işyerini değiştirmiş....arkadaşım korku içindeydi....onlarda savcılığa şikayette bulunmuşlar...bir süre uğraşır sonra vazgeçer inş...Allah yardım etsin...

Ama ona boyun da eğemezsin canım. Sen boyun eğdikçe, o da hayır demeyecek. Krallığını sürdürecek. Ben eğmedim, işkencenin boyutunu artırdı her defasında. Küfürler, tehditler, aileme isimsiz mesajlar...
Anlatsam neler çıkar.
Ben yaptıysam sen de yaparsın.
Tek çare onun senden soğuması kalıyor buradan bakınca. Nasıl soğur bu adam senden. İsteksiz davransan, bayağılaşsan, bakımsızlaşsan, ter koksan, evlilik istesen? Sen huyunu biliyorsun de bakayım, hangisi ile soğur bu senden?

Ruh hastasi zaten simdi siz onun tersine a deseniz bile hirslanir size daha kotu olur,kimse bosuna kizip nasi yapcak bisryin yok demesin hayatinizda en az bi kere tehdit almissinizdir hepiniz veya yakininizda biri mutlaka almistir ve bu ufak biseyde olsa insani oyle bi gerer ki, can ya can tehlikede,kiz basit bi resimle tehdit edilmiyo. 2 bebek 1 kucuk kiz 2 anne 2 insan suan bedenen ve ruhen tehlikede yazik gunah. En guzeli mahkeme savcilik ama burasi turkiye.. yabanci ulke olsa aninda dehset cezalar verilirdi. Bizim insanimiz bi garip. Cana kiymet veren yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya siz once su evlilik meselesini deneyin hemen simdi bi mesaj atin ben artik evlenmek istiyorum coluk cocuga karismak istiyorumm iste senin esinden ayrilman gerek bunun icin falan filan deyin bu konuyu acinca sogur belki birazz allah yardimciniz olsun
bi an once kurtulursunuz insallah

Bu manyak iyi bir dayak istiyor. Eşek sudan gelinceye kadar bir temiz dövmek lazım ki akıllansın...Kendisinin de çoluğu çocuğu var, biri onlara dadansa ne olur bakalım. Nefret ediyorum bunlardan ya...

Evliligi denemedim, cocuk istiyorum dedim, e yapalım dedi. Sustum :)
Bakımsızlıgıda denedim, esorfmanlar giydim, duzgun makyak yapmadım sacımı soyle bir toplayıp cıktım, niye boyle saldın kendini, ama doğalda guzelsin dedi :))) fazlasını denemedim ama, biraz evlilik baskısı, karını boşa beni al artık yeter vs işe yarayabilir, denemeye değer.
Dır dır çekemez, cok bunaltılmak istemez, aklıma bunlar geliyor.

Off hanımlar neden her konunun en ince detaylarına kadar araştırıyosunuz anlamam tc ymis kütükmüş fakeymiş kız zaten nüfusta arkadaşım var demiş yakıniniz varsa bunu ögrenmek cok kolay hele de nüfusta..hergün neler okuyoruz neler izliyoruz böyle piskopatlar heryerde var ses kaydi kamera falan iyi fikir ama bi farkederse başina daha da bela olur. Niye böyleler anlamiyorum seni sevmeyen biriyle üstelik evliyken niye uğrasirsin be adam böylelerine hic acimayacaksin. Keşke polisten falan bi yardim gorebilsen ama bu şartlarda zor Allah yardımcın olsun canım

cnm birtane eli ağır delikanlı böle belalılardan birini bul tükürsünler çarkına bak bulaşıyomu bir daha seni sahipsiz bulmuş belli..............

Dır dır evet, ben metres olamam, çok seviyorsan gerekeni yap de Karısını cidden boşayıp gelir mi sence? Yapamaz gibi ama sen daha iyi bilirsin.
Eşofman falan değil, iyice kok, duş alma falan. Ondan bahsediyorum, tiksinsin diye

Bende anlamıyorum, benden alabilicegi hicbirsey yok, ne para, ne cinsellik, ne cok guzelim, ne de manken gibiyim.. ne istiyor bilmiyorum, seviyor yanında olmamı istiyor desem, o kadar seviyorsan benim yanımdan gidip evdeki karının koynuna nasıl giriyorsun nasıl için alıyor, bunu anlayamıyorum.

o kadar akıllı ki elime kanıt vermiyor, tehditler hep yuz yuze oluyor telefonda melek, resmen zorla alı konuluyorum

Telefonlarını dinlet. Yüzyüze konuşsanız bile o telefon dinlenir tehditler duyulur. Hatta telefon kapalı bile olsa. Bu yüzden büyük devlet adamları öenmli konuları konuşurken telefonlarını uzak bi yere koyarlar diye duymuştum.

Karısının benim kocam yapmaz demesi gururdandır. Bal gibi de biliyordur neyi yapıp neyi yapmayacağını.

Bende kendimden tiksinirim o arada ama kurtulucaksam bidaha yuzunu bile gormiceksem hiic sorub olmaz, boşanıcagını sanmıyorum, bu zamana kadar yapmadı.. eşinin umrunda degil, eşi degisik bi mantıga sahip, adam beni doyursun cocukları doyursun ne halt ederse etsin mantıgında, boyle luks yasatan bir kocayı bırakmaz, sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…