- Konu Sahibi elasrcerten
-
Yahu kadınları kocaları öldürüyor, öyle bir devirdeyiz. 93 yaşında dede, 30 yaşındaki karısını dövmüş, haberlerde çıktı.
Siz hala bu memlekette adaletin olduğunu mu sanıyorsunuz da, konu sahibine inanmıyorsunuz.
Polis korumasındayken kurşunlanan kadınlar var bu ülkede. Dövülüp otobüs durağına atılanlar var.
Kaç kere gittim polise, bizi barıştırdı yolladı diyen kadınlar var.
Nerede yaşıyorsunuz siz? Aynı ülkede miyiz?
Beni de sevgilim taciz etmişti yıllarca... Evli değildi ama bela olmuştu. Yaşadım, anlıyorum ruh halini...
Fakedir değildir bilemem ama böyle olaylar yaşanıyor bu topraklarda.
Sen bu rezili kalabalik bir yere davet et mumkunse cafe tarzi kameralari olan bir yer orda damarina bas baktin hiddetlendi siddet uygulamasina yakin tuvalete git polisi cagir sikayetci ol yok mok dersede cafenin kameralarini delil olarak goster koruma talep et adres degistir bankada mudurune soyle baska ilcedeki subeye tayin iste muhtemelen servisin vardir ise oyle gider gelirsin
Yada fake bir hesap olustur baska telefon numarasi ile adamla sanki baskasi gibi arkadaslik kur yuzyuze gorusmeden iliskini ilerlet senden kopar nasilsa yeni bir yem buldum diye bu durumu firsata cevir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tesekkur ederim, haberlerde binlercesi varken, benim anlattıgımdan daha kotuleri olurken benim ki nasıl olurda komik gelir anlamadım, gozumuzun onunde olanlarda fake o zaman dikkat cekmek icin. Beni komik bulanlar nerede yaşıyor bilmem ama, ben turkiyede yasıyorum, ve bu ulkede adaletin olmadıgı, olsa bile kadınların ne kadar hor goruldugunu bilen biliyor, yeni bir olay degil her zaman bu ulkede kadınlar her sekilde ezildi, başı açık diye dar pantolon giymiş diye tecavuze davet cıkarmış deniyor, tum suç bide tecavuz mağduruna kalıyor, benim yasadıgım ulke boyle.
Allah yardımcın olsun..( İçim yandı vallahi..
Dünyada kadına saygı yok güzelim. Cowgirl kulakları çınlasın geçenlerde konu açtı, kadın atasözlerimizde bile aşağılanıyor bu ülkede. "Karı gibi kıvırma" bu bir örnek, halk deyimidir.
Her neyse, seni anlıyorum. Korkunun insana neler yaptırabileceğini kimse benden iyi bilemez. 2.5 sene kimseye duyurmadan çektim ben. Bir manyağın eline düşmeyen anlamaz.
Kızlar şunu anlamıyorsunuz en başta. O adam ruh hastası, ve bizim düşündüğümüz gibi dü-şün-mü-yor!
Bir kadını canı istediği zaman dövebilen, gece yarısı otobanda dövüp bırakan birinden bahsediyoruz. Siz hala üstten üstten konuşun.
Sizi şuan kucaklama isteği var, bende biliyorum savcılıga gideyim, ses kaydı yapayım fotograf cekeyim, ama bu bahsettigim ruh hastaları bildiginiz gibi bu hareketlerle daha fazla hırslanıyor, ve daha kotusu olucagına boyle olsun daha iyi diye dusunduruyor insana, bir tane kuduz kopek yuzunden basıma bela almak, ya da aileme zarar gelmesi, bana zarar gelmesi en en son isteyeceğim şey, oyle yorum yapıyorlar ki sanki ben aptalım birsey bilmiyorum, tek akıl onlarda var, hakikaten basına gelmeyen bilemez, oyle durumlar oluyor ki insan yutmak zorunda kalıyor hazmedemese bile, bin beterinden cekiniyorum..
Once savcılıga dilekce verecegim, kısa surede bir cevap alamazsam harekete gececegim, once ses kaydı deneyecegim, daha sonra evet bu sekilde toplum icinde bir ortam, 1 sene durduğum kabahat aslında, ama korku işte. İlk fırsatta hepsini yapmaya baslayacagım.
Ama ona boyun da eğemezsin canım. Sen boyun eğdikçe, o da hayır demeyecek. Krallığını sürdürecek. Ben eğmedim, işkencenin boyutunu artırdı her defasında. Küfürler, tehditler, aileme isimsiz mesajlar...
Anlatsam neler çıkar.
Ben yaptıysam sen de yaparsın.
Tek çare onun senden soğuması kalıyor buradan bakınca. Nasıl soğur bu adam senden. İsteksiz davransan, bayağılaşsan, bakımsızlaşsan, ter koksan, evlilik istesen? Sen huyunu biliyorsun de bakayım, hangisi ile soğur bu senden?
Evliligi denemedim, cocuk istiyorum dedim, e yapalım dedi. Sustum :)
Bakımsızlıgıda denedim, esorfmanlar giydim, duzgun makyak yapmadım sacımı soyle bir toplayıp cıktım, niye boyle saldın kendini, ama doğalda guzelsin dedi :))) fazlasını denemedim ama, biraz evlilik baskısı, karını boşa beni al artık yeter vs işe yarayabilir, denemeye değer.
Dır dır çekemez, cok bunaltılmak istemez, aklıma bunlar geliyor.
Off hanımlar neden her konunun en ince detaylarına kadar araştırıyosunuz anlamam tc ymis kütükmüş fakeymiş kız zaten nüfusta arkadaşım var demiş yakıniniz varsa bunu ögrenmek cok kolay hele de nüfusta..hergün neler okuyoruz neler izliyoruz böyle piskopatlar heryerde var ses kaydi kamera falan iyi fikir ama bi farkederse başina daha da bela olur. Niye böyleler anlamiyorum seni sevmeyen biriyle üstelik evliyken niye uğrasirsin be adam böylelerine hic acimayacaksin. Keşke polisten falan bi yardim gorebilsen ama bu şartlarda zor Allah yardımcın olsun canım
o kadar akıllı ki elime kanıt vermiyor, tehditler hep yuz yuze oluyor telefonda melek, resmen zorla alı konuluyorum
Oncelikle hepinize mrb ve hayırlı ramazanlar, bu aralar yuva yıkan genc kızlar konusu cok fazla iken açmak istemezdim ama artık çaresizim ve benimki biraz daha farklı..simdiden bana akıl verenlere cok tesekurler
Ben 24 yaşında bir bankacıyım..Mayıs 2013'te birisiyle tanıştım, 3 ay boyunca herşey yolunda gitti,inanın cennette gibiydim, agzımdan cıkan her soz o dakika oluyordu, hergun cicekler, basımdan asagı gul yaprakları, kahvaltılar, aksam yemekleri evlilik hayalleri, gelecek planları ile dolu bir iliski, daha 2.ayda annesinin evine aksam yemegine davet etti..Ama benim icimde hemen suphe olustu bir erkegin bunları yapması cok cok fazla geldi, nufusta calısan bir arkadasımda istersen bir bakalım dedi, ve tabiki EVLİ, 2 tane erkek cocugu, birisi 3 yasında, digeride o zaman daha 4 aylık bebek..
Aynı gun is cıkısı icin yemege gitmek icin sozlestik, gidip oturduk ve anında konuyu actım, ben asla o cocukların gunahına giremem onların rızkını yiyemem, sakın bir daha beni arama adımı agzına bile alma dedim ve kalktım, restoranın onunde taksi beklerken beni kolumdan tuttugu gibi bindirdi arabasına, yarım saat kesintisiz dövdü, tehdit etti, bensiz ictigin suyu bile haram ederim,senide çevrenide yakarım diye ve tabiki çok korktum benim cevremde kimsem yok annem ve kız kardesimle sessiz sakin bir hayatımız var, neyse yatıştırıp tamam ayrılmıyoruz dedim, bu olaydan sonra birkac kez kavga cıkartarak ayrılmayı deneyim ve 1 yıl icinde en az 5 kez dayak yedim, daha sonra polise gittim, polis elinde kanıt olmadan birsey yapamayız bacım, onun karısı senden sikayetci olmalı dedi, kendin bulaşmışsın dedi yolladı, en son anneme anlattım, annemle karısını aradık care kalmayınca, birlik olup sikayet edelim o da bilsin diye, karısıda bize kufretti, benim kocam yapmaz dedi hakaretler etti kapattı..
Ben bu adam yuzunden ne evden cıkabiliyorum, ne arkadaslarımla oturup bir bardak cay icebiliyorum, ne olursunuz bir akıl verin ben herseyi denedim kurtulamadım sonu hep DAYAK ! Ben artık evlenip yuva kurmak istiyorum, bu hayvanlada bu niyetle gorusmustum, belam oldu..Hayatım zehir oldu.
Dır dır evet, ben metres olamam, çok seviyorsan gerekeni yap deKarısını cidden boşayıp gelir mi sence? Yapamaz gibi ama sen daha iyi bilirsin.
Eşofman falan değil, iyice kok, duş alma falan. Ondan bahsediyorum, tiksinsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?