- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi elasrcerten
-
Bende kendimden tiksinirim o arada ama kurtulucaksam bidaha yuzunu bile gormiceksem hiic sorub olmaz, boşanıcagını sanmıyorum, bu zamana kadar yapmadı.. eşinin umrunda degil, eşi degisik bi mantıga sahip, adam beni doyursun cocukları doyursun ne halt ederse etsin mantıgında, boyle luks yasatan bir kocayı bırakmaz, sanmam.
Bende anlamıyorum, benden alabilicegi hicbirsey yok, ne para, ne cinsellik, ne cok guzelim, ne de manken gibiyim.. ne istiyor bilmiyorum, seviyor yanında olmamı istiyor desem, o kadar seviyorsan benim yanımdan gidip evdeki karının koynuna nasıl giriyorsun nasıl için alıyor, bunu anlayamıyorum.
Evet bence de. Şimdi kadının haberi olmasa, bu kulağına giderse kötü olur derdim ama umursamıyor kadın.
Sen de boşamaz diyorsun, oyna bakalım kozunu. Dikkat et ama, dayak yeme.
Davranışlarını da ayarla, artık neyden memnun olmazsa öyle davran. Yani meselases çıkaramasın ama rahatsız etsin. Yanındayken sessiz kalman mesela?
Seni takıntı yapmış cok fena cidden gercekten sevse bunların hic birini yapmazdi reddedilmeye gelemiyo demekki hem karım dursun ama sevgilimde olsun ikiside gitmesin istiyo demekki sen karşı çıkıncada deliriyo tutuşuyo ciddi anlamda piskolojik sorunları var
Neyin var noldu diye konusana kadar sorar, papagan gibi dusunun :) hayır guluyorum birde hic bisi yokmus gibi davranıyor sanki harika normal bir ilişki, bir sorunum olsun anında yanımda biter, her ihtiyacıma koşar agzımdan cıkan her laf yerine gelir, ama ayrılık diyince allllaaaaaaahhhh olay kopuyor. Boşanma cesareti olsa zaten dayak olmazdı, elinde tutamıcagı icin dayaga tehdite basvuruyor.
Yok sakın ha, normalde iyi diye suyuna falan gitme sittin sene kurtulamazsın yoksa. Bir şekilde çözmen lazım bunu. Sonsuza kadar böyle gitmez ya...
Ahlaktan falan dem vursan, toplum bize nasıl bakar falan desen?
Canın sıkkınken sorarsa niye diye, senin yüzünden desene. Daha ne olacak metres konumundayım desene. Ne der buna, ya da dedin mi?
Konu sahibi seni çook çok iyi anlıyorum,benimde başımda böyle bi bela var,ben sadece fiziksel şiddet görmedim.Şu an sessizlik var beklemedeyim,inşaallah bu sürede beni unutur diye dualar ediyorum.Sonum ne olacak hiç bilmiyorum,eğer yine bela olursa savcıĺıkta alıcam soluğu ama o konuda da ümitli değilim açıkçası,görüyoruz ne derece çözüm olduğunu,korkuyorum huzursuzum,her an karşıma çıkacak diye tedirginim ama şu an beklemedeyim dediğim gibi,uyuyan yılanı uyandırıp işi tekrar bulandırmakta istemiyorum,belki vazgeçti bidaha çıkmayacak karşıma diye bi ümidim var.
Sizin korkularınızı çok iyi anlıyorum,savcılığa gitsem daha mı kötü olur,bunu yapsam daha mı dellenir,şöyle mi yapsam böyle mi yapsam..Akıĺ vermek kolay zaten akıl almak için konu açıyoruz ama yaşamadan hiçbisiy tam olarak bilinmiyor,ben konunun fake olduğunu asla düşünmüyorum,insan çıkmazlarda kalıyor o yüzden kolay ikna olamayabiliyor,en doğrusu tabiki sessiz kalmamak ama sesimizi çıkardığımızda da ne olacağını kestirememek maalesef adalete bile güvenememek kesiyor önümuzü.ALLAH yardımcın olsun konu sahibi.
Toplum bize nasıl bakar, ben yuva yıkan konumundayım dedim, iliskinin baslarında, sacmalama biz oylemiyiz diyor, karımla zaten iliskimiz yok diyor, dısardan bunu kimse bilemez ama diyorum, sessizlik, ardından sadece sacmalama diyor. Zaten surekli soguk davranıyorum tamam evet anladım vs gibi 2-3 kelimelik cumleler kuruyorum.. nafile.. sonsuza kadar aslaaa gidemez, kurtulana kadar 1-2 ay daha sabrederim, daha fazla yok.
Şu an hayır, yaklasık 10 gun oldu, ve cuma gunude istanbula gidicek, sabah gunaydın, gun icinde nasılsın iyimisin nerdesin, aksamda iyi geceler, bu goruşme ise evet.
Ha birde işe gidince ve eve gelince ne giydin diye fotograf istiyor konum istiyor.
Hadi bakalım iş sende artık, bir şeyler yap. Gerçekten kendin için, kendine saygın için bir iyilik yap kendine. Kendine dikkat et olur mu?
Dayak falan yeme, kaç. Tanrı korusun vurduğunda bir yerine kalıcı hasar falan verir, sonra yıkamayla silmeyle gitmez. Aman diyim canım, dikkat et.
Bacım bu herifte hiç fotom yok dedin. Beni de kıllandırma şimdi, seni yakın gördüm o kadar şey yazdım. Yapma lütfen yaaa
aile ve sosyal politikalar bakanlığını arıyorsun hemen. anlatıyorsun. o karakola gittiğin polislerin adreslerini vs. de veriyorsun. seni yönlendirecekler.
hiç mi olmadı izini kaybet. annenide bağlayan bir şey yok sanırım. bırakıp gidin. tayin vs. hakkın varsa da süper olur. ailenin çevresini kaybetmesi, seni kaybetmekten iyidir.
Yok yok, hic fotografım yok, ben normaldede sevmem fotograf cekinmeyi, sosyal hesaplarımda bile yoktur, ya arkam donuktur, ya yuzum gozukmez. Evet hergun fotograf yollatıyor, ama bluz dekolteli mi pantolonun cok mu dar seklinde telefonu soyle boynumun altından tutup kıyafeti gonderiyorum, keske resimle video ile tehdit ediyor olsa, herkese dagıtmasına bile razıyım vallahi.
Evliligi denemedim, cocuk istiyorum dedim, e yapalım dedi. Sustum :)
Bakımsızlıgıda denedim, esorfmanlar giydim, duzgun makyak yapmadım sacımı soyle bir toplayıp cıktım, niye boyle saldın kendini, ama doğalda guzelsin dedi :))) fazlasını denemedim ama, biraz evlilik baskısı, karını boşa beni al artık yeter vs işe yarayabilir, denemeye değer.
Dır dır çekemez, cok bunaltılmak istemez, aklıma bunlar geliyor.
Niye dağıtsın yaa, kafayı mı yedin kız? Rezil olursun
Benim sevgilim de günde birkaç defa mesaj şartı koymuştu. Yani psikopat diyim, sevgili değil de. Kendime zarar vermemden korkuyordu, yaşadığımdan haberdar olmak içinSonunda beni hayattan soğuttuğuna ikna oldu, gitti.
yok artık ya. sen bankacısın. sanki şantaj yapıyor gibi adam. sende ona hergün bu resimlerimi yolluyorsun. yok ben bu konudan çıkayım. çok tuhaf olmaya başladı.Yok yok, hic fotografım yok, ben normaldede sevmem fotograf cekinmeyi, sosyal hesaplarımda bile yoktur, ya arkam donuktur, ya yuzum gozukmez. Evet hergun fotograf yollatıyor, ama bluz dekolteli mi pantolonun cok mu dar seklinde telefonu soyle boynumun altından tutup kıyafeti gonderiyorum, keske resimle video ile tehdit ediyor olsa, herkese dagıtmasına bile razıyım vallahi.
Benimkide soğuttu ama hala ikna olamadı heralde gitmek bilmedi, resimleri yaydıktan sonra vazgececek ise onuda yapsın, zaten çok eşim dostum yok, fazla rezilde olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?