Gizli Saklı İlişkim Ve Bela !

yok artık ya. sen bankacısın. sanki şantaj yapıyor gibi adam. sende ona hergün bu resimlerimi yolluyorsun. yok ben bu konudan çıkayım. çok tuhaf olmaya başladı.

Kız senin o imzana kurban olsunlar yerim ben bunu yaa

Son düzenleme:

Dedim ya,evet çok iyi anlıyorum,kusura bakma sana aydınlaticı bi yorumda bulunamadım,akĺım kendime yetmiyor bu konuda ama bana da iğrenç davranmak ne kadar basit gibi görünse de mantıklı geldi,tabiri caizse iğrençleşmek hani temizlik konusunda olsun davranışlar konusunda olsun,bu tip insanları soğutur mu acaba diye düşünüyorum,bazı yorumlarda okudum sanki,denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum hani pis insanlardan hepimiz kaçarız sonuçta,neyse iyi geceler ALLAH yardımcın olsun.

Ya ben sunu merak ettim. Peki siz simdi bu adamla normal gorusuyor bulusuyor usunuz. Yani annende biliyo artik bi durumu. Onunla bulusmaya gidince annene soyluyormusun. Ve adamin yanina gidince o kadr dayaktan sonra tatli dillemi konusuyorsun. Yani muhabbetiniz ne oluyo. Simdiye kadar bu sorunlardan sonra dusman olmaniz lazim degilmi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hemen anlatayım, dovdukten sonra genelde eve bırakıyor, 2-3 gun sessizlik, sonra gece bangır bangır bir muzik sesi, sabaha kadar iciyor balkonun altında, bazen balkona cicek alıp fırlatıyor, değişik, hic birsey olmamıs gibi, cok acıdımı diyor, ağlıcak gibi oluyor.. hakikaten ruh hastası demek bu davranıs icin az geliyor.. is cıkısı alıyor, bazen yemek yemeye gidiyoruz, bazen direk eve bırakıyor, annem soruyor zaten uğursuz geldi mi yine diye, soyleniyor evin icinde nerden bulastın buna vah yavrum ugursuz haysiyetsiz cocuklarına yazık gunahsızlar boyle bi adamın cocugu nasıl olur acaba vs vs diye..
O da mudahale edemiyor, bende acıkcası bulaştırmakta istemiyorum, son zamanlarda fazla anlatmıyorum, uzuntusunden onada birsey olur diye..

Vallahi istisnasız onunc sayfaya kadar tüm cevapları okudum. Hepsinde konu sahibi mağdur arkadaş yapamam onu edemem onu dedi. Birçok arkadaş ailenle beraber çık git uzaklaş dedi bunun üzerine namusumu değil canımı düşünüyorum diyen konu sahibesi kurulu düzeni bozmak kolaymi dedi.. iyi bozma sen kurulu düzenini adam gelsin işkencesini etsin gitsin ohh.. ne yapmak istiyor sunuz anlamiyorum bu şekilde devam etmeye? O zaman sıkıntınız nedir sizin ne diye şikayet ediyorsunuz adamı burada bunu anlamakta güç. Aklın yolu bir ..Allah yüzünüze baksın akıl versin fikir versin çıkış yolunu bulmayı nasip etsin o Zaman. .

böyle bir dangalak banada denk gelmişti başta bekarım dedi sonra evlendim boşandım dedi sonrasında evliyiz ama ayrı yaşıyoruz dedi en sonundada çocukları olduğunu öğrendim def ettim başımdan güzelce izahta bulundum anlamadı eni sonu çağrılarına mesajlarına hiçbir şikilde cevap vermedim dualar ettim Allaha şükür defoldu kurtuldum.. sadece arkadaşım ol sadece diye ylavarıyo bide utanmadan bende dedim ki saçmalama evli bi adamla arkadaş olmakta ne ben yapamam dedim.. geçenlerde aynı mekanda karşılaştık nasıl korktum anlatamam yine musallat olur diyede Allah'tan bişey yapmadı

fake diyorum başka birşey demiyorum.

Hadi ben fake olayım, her aksam televizyonda veya gazetede okudugumuz kadın cinayetleridemi fake acaba ? Ben herseyi guzelce izah ettim, inanırsınız inanmazsınız, klavye uzerinden kimseye guven veremem. Yasadıklarımı ben biliyorum ailem biliyor allah biliyor, baskası inanmasada olur, inansanızda birsey değişmicek nasııl olsa.
Konumda abuk subuk bir durum yok, ben marsta yaşıyorum 5 tane elim 10 tane gozum var demiyorum, psikopat ve tehdit eden birini anlatıyorum, bundan daha normal ne var acaba ? Hergun karsılasmıyormuyuz bunlarla, siz nerede yasıyorsunuz bilemem ama ben turkiyedeyim ve bu ulkede hergun bir kadın eş/sevgili tarafından katlediliyor.

Arkadasım kusura bakma ama benim bunun daha fazlasına katlanma gucum yok, siz sanıyorsunuz ki hop dilekceyi savcılıga veriyorsunuz ertesi gun hemen bitiyor olay oh ne guzelmis ya. Oyle basit olsa bende biliyorum pat diye gideyim bitsin dimi ? Ben 24 yasında gayet kulturlu buyumus, okulunu okumus, is hayatına baslamıs bir insanım, dişimizle tırnagımızla bu kadar yol katedip buralara gelmek oyle kolay olmadı, bu duzeni aileme ve kendime ben kurdum, bir evden tasınmak bile ne kadar zorken, siz bana sehri terket al aileni git gibi akıllar veriyorsunuz, bunları bende dusundum, ama yapamadım, binlerce sebebim var size sunabilecegim, ama yasayıp bilemediginiz icin ben size hepsini anlatsam bile anlamıcaksınız, ustten ustten konusuyor herkes, kurtulmak o kadar basit madem oldurulen butun kadınlar gerizekalımı akılsız mı hic biri akıl edemedimi bu dediklerinizi??

Sadece şuna cevap verin neden ailenizi alıp baska yere yada ile tasinmiyorsunuz ?

gerçekliğin hakkında şüphemin olması ülkemdeki kadın cinayetlerini görmezden geldiğimi okuyup düşünmeden geçtiğimi göstermez. evet biz adaleti kaybetmiş kadını eze eze mahvetmiş bir ülkeyiz. oturduk mu övünürüz erkekliğe b.k sürdürmeyiz söylemek istemesemde Allah tan korkan müslümanız. Kadınları öldürürken azrail oluyor cinnet getiriyoruz. İşte iki yüzlü çıkarcı ülkemin insanları (ben de dahil) İnanıyorumki adalaet bu dünyada yoksa bile öbür dünyada fena halde bizi bekliyor.

Peki... ne diyeyim .. Insallah sizde onlardan olmazsınız. Allah yolunuzu açık etsin eğer gerçekten.....

Sadece şuna cevap verin neden ailenizi alıp baska yere yada ile tasinmiyorsunuz ?

Annem cok saglıklı bir kadın degil, kardesimde gecen haziranda 2 kez agır ameliyat gecirdi ve ayda bir doktor kontrolundeyiz, su an maddi durumum baska bir şehire yerlesmek icin hic uygun degil, burada ev kendimizin, başka yere gidip hem ev kirası hem faturalar, hem ev ihtiyacı karsılayacak durumda degilim, evdeki tek maaş benim annem çalısmıyor surekli kardesimle olması gerekiyor. Bende tabiki onları arkamda bırakıp baska yere yerlesmeyi aklımdan bile geciremem.

Büyük konuşmamak adına ben olsam şunu yapardım bunu yapardım demiyorum
ancak dövüyor ve 2 gün sonra sizi yemeğe götürüyor. ve siz o yemeğe hadi rezillik çıkmasın diye gidiyorsunuz. yiyebiliyorsunuz demekki.
yani ne bilim. başkası olsa suratın asar, ağzına lokma koymaz bir deri bir kemik kalır ama bu beladan kurtulur.
size bazı şeyleri tatlı geliyor gerçekten eminim, hepimiz kadınız bir kadına bu kadar ilgi ruhunu okşar.
ama emin olun sizin de yazdığınız gibi bu cinayetler gerçek, şaka bir tarafa her türlü uzaklaştırın kendinizden. Allah korusun başınıza bişey gelebilir

Ben kimseden bana kesinlikle inanmasını asla beklemiyorum, klavye uzerinden dedigim gibi kimsenin samimiyetini bilemezsiniz, bende bilemem. İnsan bi acaba? diyor..
Ve dediginiz gibi kadınlar yıllardır ikinci planda ezilmis hor gorulmus, o yuzden savcısı polisi inanın guvenemiyorum, ha tabiki dilekce verecegim, yine sansımı deneyecegim, ama bunlar ise yaramazsa baska ne yapabilirim diye fikir istedim..

Allah yardımcınız olsun, psikolojisi bozuk bir adama denk gelmişsiniz, onunla görüşmeyin, sizi almaya gelmesine izin vermeyin, bir arada olmayın, zorla yemeğe götürecek, zorla dışarı çıkaracak hali yok, görüşmeyin, boyun eğmeyin, tehdit ederse de etsin, döverse de derhal darp raporu alın. siz görüşmekke hala yemeğe çıkmakla sizi elıp eve bırakmnasına izin vermekle hata yapıyorsunuz zaten.

Savcılığa gidersen olay hemen cözülür darp raporunuda al git.ısrarla yarın da gitmezsen sana kimse boşuna yazmasın daha çünkü derdin ne derler?

Yalan soylemek istemem, evet bazen tabiki tatlı geliyor, omrumde gormedigim ilgiyide bu adamdan gordum,eziyetide. Tabiki suratımı asıyorum, yemicem diyip catalı tabaga resmen fırlatıyorum, o yemek bitmeden burdan cıkmıyoruz gerekirse restoran kapansın cıkmıyoruz diyor. Bir an once eve gidebilmek adına yiyorum, mecburen..
Su an elimden gelenin fazlasını yapmaya baslıyorum artık, yavas yavas olsa bile sonunda kurtulma şansım var..

Konunuzu basindan beri takip ediyorum, sahte oldugunu dusunmedim, cok ustunuze gelinmis siz de bunalmissiniz ama bu mesajinizi okuyunca gercekten anlamak icin sorma ihtiyaci hissettim... Belki boyle dusundugunuzun farkinda degilsiniz belki kabullenmek istemiyorsunuz ama sanki bu adam, tum bu yaptiklarina ragmen esinden bosansa (zaten evliliginin temellerini saglam bulmuyormussunuz) siz de 'nasil olsa baska kurtulus yok beni de seviyor' diyip evlenir misiniz bu adamla acaba? 'Yuva yikmam ustelik bana bunlari yapan adamla asla evlenmem' diyeceksiniz ama bana evlenirdiniz gibi geldi...

Ayrica sonradan savcilik fikrine sicak baktiniz ama simdiye kadar savciliga gitmeme, polisi inandiramama durumuna istinaden anlatmadiginiz kisimlarin oldugunu, anlatmisken onlari da tamamlasaniz size daha makul fikirler verilecegini dusunuyorum... Belki polisten ya da bir yetkiliden 'evli adamlarla beraber olursaniz basiniza bunlar gelir' tarzi seyler duydunuz, her seyin hallolanacagina iliskin inanciniz bitti vs... Daha evvel bir vali tayin isteyen bir ogretmene bunu demis, genc kadin öldürülmüstü ama olumsuz oldugu kadar olumlu ornekler de var... Bu adamdan gercekten kurtulmak istiyorsaniz kurtulacaksiniz ama burada yazdiginizdan bile bunu gercekten istediginizi anlamak gucken adama geregince dis gosterdiginizi dusunmuyorum neticede en pisirik erkek bile dis gecirebildigi kadina aslan kesilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…