- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.044
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi elasrcerten
-
yok artık ya. sen bankacısın. sanki şantaj yapıyor gibi adam. sende ona hergün bu resimlerimi yolluyorsun. yok ben bu konudan çıkayım. çok tuhaf olmaya başladı.
Evet, benimde sonumun ne olacagını gelecegimin nasıl olacagını cok sorguluyorum, onu hirslandırmak onu kıskırtmak korkutuyor, daha bin beterinden ise dayak yemeye razı olmak ne kadar igrenc asagılayıcı olsa bile bu yaşta canımı vermekten cok daha hafif geliyor, ailem icinde ayrı korkuyorum benim canım yansın diye onlara da zarar verebilir, size anlatma geregi duymuyorum eminim beni cok iyi anlıyorsunuzdur, allah yardımcımız olsun, baska ne diyim..
Ya ben sunu merak ettim. Peki siz simdi bu adamla normal gorusuyor bulusuyor usunuz. Yani annende biliyo artik bi durumu. Onunla bulusmaya gidince annene soyluyormusun. Ve adamin yanina gidince o kadr dayaktan sonra tatli dillemi konusuyorsun. Yani muhabbetiniz ne oluyo. Simdiye kadar bu sorunlardan sonra dusman olmaniz lazim degilmi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vallahi istisnasız onunc sayfaya kadar tüm cevapları okudum. Hepsinde konu sahibi mağdur arkadaş yapamam onu edemem onu dedi. Birçok arkadaş ailenle beraber çık git uzaklaş dedi bunun üzerine namusumu değil canımı düşünüyorum diyen konu sahibesi kurulu düzeni bozmak kolaymi dedi.. iyi bozma sen kurulu düzenini adam gelsin işkencesini etsin gitsin ohh.. ne yapmak istiyor sunuz anlamiyorum bu şekilde devam etmeye? O zaman sıkıntınız nedir sizin ne diye şikayet ediyorsunuz adamı burada bunu anlamakta güç. Aklın yolu bir ..Allah yüzünüze baksın akıl versin fikir versin çıkış yolunu bulmayı nasip etsin o Zaman. .Hemen anlatayım, dovdukten sonra genelde eve bırakıyor, 2-3 gun sessizlik, sonra gece bangır bangır bir muzik sesi, sabaha kadar iciyor balkonun altında, bazen balkona cicek alıp fırlatıyor, değişik, hic birsey olmamıs gibi, cok acıdımı diyor, ağlıcak gibi oluyor.. hakikaten ruh hastası demek bu davranıs icin az geliyor.. is cıkısı alıyor, bazen yemek yemeye gidiyoruz, bazen direk eve bırakıyor, annem soruyor zaten uğursuz geldi mi yine diye, soyleniyor evin icinde nerden bulastın buna vah yavrum ugursuz haysiyetsiz cocuklarına yazık gunahsızlar boyle bi adamın cocugu nasıl olur acaba vs vs diye..
O da mudahale edemiyor, bende acıkcası bulaştırmakta istemiyorum, son zamanlarda fazla anlatmıyorum, uzuntusunden onada birsey olur diye..
fake diyorum başka birşey demiyorum.
Vallahi istisnasız onunc sayfaya kadar tüm cevapları okudum. Hepsinde konu sahibi mağdur arkadaş yapamam onu edemem onu dedi. Birçok arkadaş ailenle beraber çık git uzaklaş dedi bunun üzerine namusumu değil canımı düşünüyorum diyen konu sahibesi kurulu düzeni bozmak kolaymi dedi.. iyi bozma sen kurulu düzenini adam gelsin işkencesini etsin gitsin ohh.. ne yapmak istiyor sunuz anlamiyorum bu şekilde devam etmeye? O zaman sıkıntınız nedir sizin ne diye şikayet ediyorsunuz adamı burada bunu anlamakta güç. Aklın yolu bir ..Allah yüzünüze baksın akıl versin fikir versin çıkış yolunu bulmayı nasip etsin o Zaman. .
Hadi ben fake olayım, her aksam televizyonda veya gazetede okudugumuz kadın cinayetleridemi fake acaba ? Ben herseyi guzelce izah ettim, inanırsınız inanmazsınız, klavye uzerinden kimseye guven veremem. Yasadıklarımı ben biliyorum ailem biliyor allah biliyor, baskası inanmasada olur, inansanızda birsey değişmicek nasııl olsa.
Konumda abuk subuk bir durum yok, ben marsta yaşıyorum 5 tane elim 10 tane gozum var demiyorum, psikopat ve tehdit eden birini anlatıyorum, bundan daha normal ne var acaba ? Hergun karsılasmıyormuyuz bunlarla, siz nerede yasıyorsunuz bilemem ama ben turkiyedeyim ve bu ulkede hergun bir kadın eş/sevgili tarafından katlediliyor.
Hadi ben fake olayım, her aksam televizyonda veya gazetede okudugumuz kadın cinayetleridemi fake acaba ? Ben herseyi guzelce izah ettim, inanırsınız inanmazsınız, klavye uzerinden kimseye guven veremem. Yasadıklarımı ben biliyorum ailem biliyor allah biliyor, baskası inanmasada olur, inansanızda birsey değişmicek nasııl olsa.
Konumda abuk subuk bir durum yok, ben marsta yaşıyorum 5 tane elim 10 tane gozum var demiyorum, psikopat ve tehdit eden birini anlatıyorum, bundan daha normal ne var acaba ? Hergun karsılasmıyormuyuz bunlarla, siz nerede yasıyorsunuz bilemem ama ben turkiyedeyim ve bu ulkede hergun bir kadın eş/sevgili tarafından katlediliyor.
Arkadasım kusura bakma ama benim bunun daha fazlasına katlanma gucum yok, siz sanıyorsunuz ki hop dilekceyi savcılıga veriyorsunuz ertesi gun hemen bitiyor olay oh ne guzelmis ya. Oyle basit olsa bende biliyorum pat diye gideyim bitsin dimi ? Ben 24 yasında gayet kulturlu buyumus, okulunu okumus, is hayatına baslamıs bir insanım, dişimizle tırnagımızla bu kadar yol katedip buralara gelmek oyle kolay olmadı, bu duzeni aileme ve kendime ben kurdum, bir evden tasınmak bile ne kadar zorken, siz bana sehri terket al aileni git gibi akıllar veriyorsunuz, bunları bende dusundum, ama yapamadım, binlerce sebebim var size sunabilecegim, ama yasayıp bilemediginiz icin ben size hepsini anlatsam bile anlamıcaksınız, ustten ustten konusuyor herkes, kurtulmak o kadar basit madem oldurulen butun kadınlar gerizekalımı akılsız mı hic biri akıl edemedimi bu dediklerinizi??
Sadece şuna cevap verin neden ailenizi alıp baska yere yada ile tasinmiyorsunuz ?
Hemen anlatayım, dovdukten sonra genelde eve bırakıyor, 2-3 gun sessizlik, sonra gece bangır bangır bir muzik sesi, sabaha kadar iciyor balkonun altında, bazen balkona cicek alıp fırlatıyor, değişik, hic birsey olmamıs gibi, cok acıdımı diyor, ağlıcak gibi oluyor.. hakikaten ruh hastası demek bu davranıs icin az geliyor.. is cıkısı alıyor, bazen yemek yemeye gidiyoruz, bazen direk eve bırakıyor, annem soruyor zaten uğursuz geldi mi yine diye, soyleniyor evin icinde nerden bulastın buna vah yavrum ugursuz haysiyetsiz cocuklarına yazık gunahsızlar boyle bi adamın cocugu nasıl olur acaba vs vs diye..
O da mudahale edemiyor, bende acıkcası bulaştırmakta istemiyorum, son zamanlarda fazla anlatmıyorum, uzuntusunden onada birsey olur diye..
gerçekliğin hakkında şüphemin olması ülkemdeki kadın cinayetlerini görmezden geldiğimi okuyup düşünmeden geçtiğimi göstermez. evet biz adaleti kaybetmiş kadını eze eze mahvetmiş bir ülkeyiz. oturduk mu övünürüz erkekliğe b.k sürdürmeyiz söylemek istemesemde Allah tan korkan müslümanız. Kadınları öldürürken azrail oluyor cinnet getiriyoruz. İşte iki yüzlü çıkarcı ülkemin insanları (ben de dahil) İnanıyorumki adalaet bu dünyada yoksa bile öbür dünyada fena halde bizi bekliyor.
Annem cok saglıklı bir kadın degil, kardesimde gecen haziranda 2 kez agır ameliyat gecirdi ve ayda bir doktor kontrolundeyiz, su an maddi durumum baska bir şehire yerlesmek icin hic uygun degil, burada ev kendimizin, başka yere gidip hem ev kirası hem faturalar, hem ev ihtiyacı karsılayacak durumda degilim, evdeki tek maaş benim annem çalısmıyor surekli kardesimle olması gerekiyor. Bende tabiki onları arkamda bırakıp baska yere yerlesmeyi aklımdan bile geciremem.
Büyük konuşmamak adına ben olsam şunu yapardım bunu yapardım demiyorum
ancak dövüyor ve 2 gün sonra sizi yemeğe götürüyor. ve siz o yemeğe hadi rezillik çıkmasın diye gidiyorsunuz. yiyebiliyorsunuz demekki.
yani ne bilim. başkası olsa suratın asar, ağzına lokma koymaz bir deri bir kemik kalır ama bu beladan kurtulur.
size bazı şeyleri tatlı geliyor gerçekten eminim, hepimiz kadınız bir kadına bu kadar ilgi ruhunu okşar.
ama emin olun sizin de yazdığınız gibi bu cinayetler gerçek, şaka bir tarafa her türlü uzaklaştırın kendinizden. Allah korusun başınıza bişey gelebilir
Evliligi denemedim, cocuk istiyorum dedim, e yapalım dedi. Sustum :)
Bakımsızlıgıda denedim, esorfmanlar giydim, duzgun makyak yapmadım sacımı soyle bir toplayıp cıktım, niye boyle saldın kendini, ama doğalda guzelsin dedi :))) fazlasını denemedim ama, biraz evlilik baskısı, karını boşa beni al artık yeter vs işe yarayabilir, denemeye değer.
Dır dır çekemez, cok bunaltılmak istemez, aklıma bunlar geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?