Gizli Saklı İlişkim Ve Bela !

Kim bilir onu nasil korkuttuki dinlemek bile istemiyor
illalah etmis oda sanirim

peki bişey sorucam,
annesinin evine yemeğe gittiğinizde annesi bu duruma nasıl ses çıkarmadı? :s
oğlu evli 2 çocuk babası çocuklar bebek sayılacak yaştalar üstelik..

kesınlıkle katılıyorum anesı nasıl bısey demedı :26:

Adamı korkutmayı denesiniz
Yada uyarı baabında..
Yani tanıdığınız bir büyüğünüz falan hiç mi yok
Usturupluca uyarsa
Bu böyle gider mi ya korkuyla

Umarım kurtulursunuz.

yok daha neler çikolata yani bu adam bu kızı çekip vuracakmı yani
o kadarmı kana susamış sizce ?
bende korkutup kullanmak istiyor hepsi bu

İşte aynen öyle!
Ama arkadaş sürekli ben canımın derdine düştüm yazıyor. Madem öyle, kaç git. Canımdan daha değerli ne olabilir ki?!

Ben böyle polisin böyle kanunların içine edeyim ya........
Dayak yiyosun ama hiç bişi yapamıyor dewletin polisi.......................................................
Darp raporu al ne bilim tekrar git polise....................
Bazı polisler de uğraşmak istemiyor inan..
Başka bir polis merkezine git..

Evine geliyor madem
Aç kapıyı buyur et içeri
Ara polisi haneye tecavüz de
Polis gelene kadar da al eline sopayı indir kafasına gözüne
Haneye tecavüzde nefsi müdafadır, şikayetçi bile olamaz
Polisin de haneye tecavüze gelmeme şansı yoktur
155 i ara anında gelirler, sonra şikayetçi olabilirsin zaten
Daha da aklıma bir şey gelmiyor
Bu kadar yazılmış hepsine olmaz diyorsun
Dayağını yiyip oturucan o zaman var mı başka çaresi ??

aynennnnn hiçmi eşin dostun yokkk çağır eve
ara onuda buyur et eşşek sudan gelinceye kadar dövün ara polisi gelsin
dayak oyle atılmaz böyle atılır dersiniz

Basina gelmeyen anlamaz derler, nekadar dogru, bende ilk basta arkadaslar gibi düsündüm, herseye hayir, baska sehire hayir, ama kendimi sizin yerinize koyunca haklisiniz, tek siz olsaniz neyse ama anne bide hasta olan bi karses var, kurulu bi düzen, tabiiki candan kiymetli degil ama kolayda degil...
Bence bilac arkadasin dedigi gibi bi süre bakimsiz olun, öyle kilo alma falan degil, pacoz giyinin, makyas yapmayi , saclariniz bakimsiz olsun biraz yagli falan, onunla buluscaginiz zaman özellikle kokan seyler yiyin falan... Sonra yavas yavas evlilik muhabbeti kurun, karini bosiycan dimi falan, cocuklara bakamam aaaa onda kalsinlar falan, ve dügün hayelleri, pahali seyler, lüks bi balayi, büyük bi ev, marka mobilyalar, üstüme bi ev.... Ne bileyim gözünü korkutun, bence piskopatsa kacip gitmekte cözüm degil buseferde ya bulursa korkusuyla yasamak var, arti ya gercekten bulursa? Allah yardimciniz olsun...

İşte aynen öyle!
Ama arkadaş sürekli ben canımın derdine düştüm yazıyor. Madem öyle, kaç git. Canımdan daha değerli ne olabilir ki?!

ilk basta hic korkmayacaktin ilk dayakta dedigini kabul etmeyecektin
ilk tehdittir onemli olan
verdigin istikrar ve cesaret gosterisi karsindakini ciddi dusundurur
ona gore davranir
sonrasinda zaten seni anlamis kararini vermistir
bu korkak istedigim yaparim diye dusunuyor sanirim

O na yok, bu na yok, O nu denedim, bu denedim. Ee arkadaşım sen zaten (senin) elinden gelen herşeyi yapmışsın. Yani biz ne desek boş.

Arkadaşların verdiği soğutma planı pek işlemez kanımca, yani adam belli piskopat neleri göze alarak sizinle iletişimini sürdürüyor, dişinizde ki yemek kalıntısı, saçınızın porsukluğu, nefesinizin kokusu işlemez ona.

Ama şu nu bi dene, kardeşimin durumu belli, rahatsız. Ee annemde çalışmıyor o na bakıyor, tüm evin geçimi bende, yetiştiremiyoruz yetmiyor maaşım, annemin bi tanıdığı aile var, oğulları polis onunla beni baş göz edecekler, benimde aklıma yattı deyin.

Bir avukata danış onlar kanunları bizden iyi biliyorlar.Bildiğim kadarıyla özgürlüğü kısıtlama diye bir hak ihlali var o kanundan yararlanabilirsin.Git bir avukata derdini anlat bakalım ne diycek.Allah yardımcın olsun çok üzüldüm canım ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sakın korkma. Korktuğun için bu adam bunlara devam ediyor. En yakın arkadaşım tam 3 yıl çekti sadece o değil ailesi akrabası arkadaşları. Arkadaşım adliyede çalışıyor düşün o kadar avukat savcı varken korkusundan gidip şikayet edemiyordu. Pislik herif o kadar iğrençleştiki en sonunda arkadaşımın babasına kızla yaptıklarını açık açık anlatan her şeyi yazıp mail attı. Arkadaşım en sonunda savclılığa gitti. Savcı arkadaşıma kızmış daha önce neden gelmedin kızım bu adamlar siz böyle yaptığınız için böyle yapıyor demiş. İstersen sana koruma tutalım demiş. Koruma istemedi arkadaşım sadece uzaklşatırma istedi. Dava açıldı ve şuan 2 aylık uzaklaştırması var. 2 ay az deme. Bu yetti çünkü herif korkusundan arkadaşımı bıraktı ve şimdi başka birini buldu. Korrkutmak yetiyor. Evlenelim baskısı neye yarar anlamadımki onu.Adam zaten senle takılıyo ne kdar bunaltabilirsinki

İşte boyle yorumlar istemistim, ama ben suclu cıktım simdide, polismiş savcıymış bir işe yaramadıgını dusunuyorum, kaldı ki koruma altına alınıp bugün hala hayatta olan kadın belkide yoktur, hepsi bıcaklanıp olduruldu. Birde o ihtimal tabi, kactım gittim ama bir insanı bulmak hic zor degil, kaldı ki eli kolu gercekten uzun bir insan ve psikopatlıgın bile bir tık ustunde.. beni anladıgınız icin gercekten inanılmaz mutlu ettiniz, bunlar bile yuzumu guldurur oldu.

aynennnnn hiçmi eşin dostun yokkk çağır eve
ara onuda buyur et eşşek sudan gelinceye kadar dövün ara polisi gelsin
dayak oyle atılmaz böyle atılır dersiniz

Esi dostu kimsesi yok hanim kizin tehditlerle hala adamla gorusuyor ama

İşte boyle seyler daha cok hırslandırıyor, evlenmek istiyorum cocuk istiyorum diyorum iyi senden de bir cocuk yapayım o zaman diyor, her aksam evine gelicek bir koca istiyorum diyorum, tehdit..
Gercekten elimden geleni yaptım, biz polisi savcıyı cok buyutuyoruz ama mudahale bile etmiyor bir cogu, ya da karakola alıp nutuk cekip bırakıyorlar, hep aynı ornegi veriyorum ama uzaklastırma kararı olan bir suru kadın es veya sevgili öldürüldü, bu adamların gozu donmus, onları ne polis ne savcı korkutuyor, ve artık o kadar doldum ki kendime bir care bile uretmek cozum aramak bile yorucu geliyor.

Ulkede polise savciya guvenmiyorsun tamam anladik ama adamin tehditlerine boyun egiyorsun hala iliskiniz devam ediyor adam isteyince yanina gidip opuyor sariliyorsun hepsinide tahditle yaptiriyor oyle mi! Adam seni oldurmeden sen onu oldur o zaman yemegine fare zehiri at silahla vur bicak cek karnina sapla !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…