- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
- Konu Sahibi elasrcerten
-
Tüm bu kaygıların, canından önemli mi?
Çok üzücü bir durum gerçekten Allah kimsenın başına vermesin ama korkunun ecele faydası yok
belanın üzerine gitmek lazım korkak insan bin kez cesur insan inanın bir kez ölüyor.
siz daha çirkef olun pasif olmayın sevcılığa verin eşine de gıcık oldum nasıl bu kadar körü körüne inanıyorlar
benım kocam yapmazmışş....
peki bişey sorucam,
annesinin evine yemeğe gittiğinizde annesi bu duruma nasıl ses çıkarmadı? :s
oğlu evli 2 çocuk babası çocuklar bebek sayılacak yaştalar üstelik..
Kim bilir onu nasil korkuttuki dinlemek bile istemiyor
illalah etmis oda sanirim
o kadınıda cocukları ile tehdit ediyordur kesin alırım göstermem ayyy rabbimmmm sen yardım et..
yok daha neler çikolata yani bu adam bu kızı çekip vuracakmı yani
o kadarmı kana susamış sizce ?
bende korkutup kullanmak istiyor hepsi bu
Oncelikle hepinize mrb ve hayırlı ramazanlar, bu aralar yuva yıkan genc kızlar konusu cok fazla iken açmak istemezdim ama artık çaresizim ve benimki biraz daha farklı..simdiden bana akıl verenlere cok tesekurler
Ben 24 yaşında bir bankacıyım..Mayıs 2013'te birisiyle tanıştım, 3 ay boyunca herşey yolunda gitti,inanın cennette gibiydim, agzımdan cıkan her soz o dakika oluyordu, hergun cicekler, basımdan asagı gul yaprakları, kahvaltılar, aksam yemekleri evlilik hayalleri, gelecek planları ile dolu bir iliski, daha 2.ayda annesinin evine aksam yemegine davet etti..Ama benim icimde hemen suphe olustu bir erkegin bunları yapması cok cok fazla geldi, nufusta calısan bir arkadasımda istersen bir bakalım dedi, ve tabiki EVLİ, 2 tane erkek cocugu, birisi 3 yasında, digeride o zaman daha 4 aylık bebek..
Aynı gun is cıkısı icin yemege gitmek icin sozlestik, gidip oturduk ve anında konuyu actım, ben asla o cocukların gunahına giremem onların rızkını yiyemem, sakın bir daha beni arama adımı agzına bile alma dedim ve kalktım, restoranın onunde taksi beklerken beni kolumdan tuttugu gibi bindirdi arabasına, yarım saat kesintisiz dövdü, tehdit etti, bensiz ictigin suyu bile haram ederim,senide çevrenide yakarım diye ve tabiki çok korktum benim cevremde kimsem yok annem ve kız kardesimle sessiz sakin bir hayatımız var, neyse yatıştırıp tamam ayrılmıyoruz dedim, bu olaydan sonra birkac kez kavga cıkartarak ayrılmayı deneyim ve 1 yıl icinde en az 5 kez dayak yedim, daha sonra polise gittim, polis elinde kanıt olmadan birsey yapamayız bacım, onun karısı senden sikayetci olmalı dedi, kendin bulaşmışsın dedi yolladı, en son anneme anlattım, annemle karısını aradık care kalmayınca, birlik olup sikayet edelim o da bilsin diye, karısıda bize kufretti, benim kocam yapmaz dedi hakaretler etti kapattı..
Ben bu adam yuzunden ne evden cıkabiliyorum, ne arkadaslarımla oturup bir bardak cay icebiliyorum, ne olursunuz bir akıl verin ben herseyi denedim kurtulamadım sonu hep DAYAK ! Ben artık evlenip yuva kurmak istiyorum, bu hayvanlada bu niyetle gorusmustum, belam oldu..Hayatım zehir oldu.
İşte aynen öyle!
Ama arkadaş sürekli ben canımın derdine düştüm yazıyor. Madem öyle, kaç git. Canımdan daha değerli ne olabilir ki?!
Bende bunları akıl edebiliyorum, ama benim ona karsı direnmek icin attıgım her adımda daha fazla hırslanarak karşıma cıkıyor! Can korkusunun nasıl bir his ve nasıl bir caresizlik oldugunu anlatabilicek tek bir soz yok gerçekten, sadece kendim canım olsa keşke, bununla bitse keşke, ailem söz konusu. Ve bu korkumdan bunları yapmaktan daha çok korkuyorum !
Evine geliyor madem
Aç kapıyı buyur et içeri
Ara polisi haneye tecavüz de
Polis gelene kadar da al eline sopayı indir kafasına gözüne
Haneye tecavüzde nefsi müdafadır, şikayetçi bile olamaz
Polisin de haneye tecavüze gelmeme şansı yoktur
155 i ara anında gelirler, sonra şikayetçi olabilirsin zaten
Daha da aklıma bir şey gelmiyor
Bu kadar yazılmış hepsine olmaz diyorsun
Dayağını yiyip oturucan o zaman var mı başka çaresi ??
İşte aynen öyle!
Ama arkadaş sürekli ben canımın derdine düştüm yazıyor. Madem öyle, kaç git. Canımdan daha değerli ne olabilir ki?!
Basina gelmeyen anlamaz derler, nekadar dogru, bende ilk basta arkadaslar gibi düsündüm, herseye hayir, baska sehire hayir, ama kendimi sizin yerinize koyunca haklisiniz, tek siz olsaniz neyse ama anne bide hasta olan bi karses var, kurulu bi düzen, tabiiki candan kiymetli degil ama kolayda degil...
Bence bilac arkadasin dedigi gibi bi süre bakimsiz olun, öyle kilo alma falan degil, pacoz giyinin, makyas yapmayi , saclariniz bakimsiz olsun biraz yagli falan, onunla buluscaginiz zaman özellikle kokan seyler yiyin falan... Sonra yavas yavas evlilik muhabbeti kurun, karini bosiycan dimi falan, cocuklara bakamam aaaa onda kalsinlar falan, ve dügün hayelleri, pahali seyler, lüks bi balayi, büyük bi ev, marka mobilyalar, üstüme bi ev.... Ne bileyim gözünü korkutun, bence piskopatsa kacip gitmekte cözüm degil buseferde ya bulursa korkusuyla yasamak var, arti ya gercekten bulursa? Allah yardimciniz olsun...
aynennnnn hiçmi eşin dostun yokkk çağır eve
ara onuda buyur et eşşek sudan gelinceye kadar dövün ara polisi gelsin
dayak oyle atılmaz böyle atılır dersiniz
O na yok, bu na yok, O nu denedim, bu denedim. Ee arkadaşım sen zaten (senin) elinden gelen herşeyi yapmışsın. Yani biz ne desek boş.
Arkadaşların verdiği soğutma planı pek işlemez kanımca, yani adam belli piskopat neleri göze alarak sizinle iletişimini sürdürüyor, dişinizde ki yemek kalıntısı, saçınızın porsukluğu, nefesinizin kokusu işlemez ona.
Ama şu nu bi dene, kardeşimin durumu belli, rahatsız. Ee annemde çalışmıyor o na bakıyor, tüm evin geçimi bende, yetiştiremiyoruz yetmiyor maaşım, annemin bi tanıdığı aile var, oğulları polis onunla beni baş göz edecekler, benimde aklıma yattı deyin.
İşte boyle yorumlar istemistim, ama ben suclu cıktım simdide, polismiş savcıymış bir işe yaramadıgını dusunuyorum, kaldı ki koruma altına alınıp bugün hala hayatta olan kadın belkide yoktur, hepsi bıcaklanıp olduruldu. Birde o ihtimal tabi, kactım gittim ama bir insanı bulmak hic zor degil, kaldı ki eli kolu gercekten uzun bir insan ve psikopatlıgın bile bir tık ustunde.. beni anladıgınız icin gercekten inanılmaz mutlu ettiniz, bunlar bile yuzumu guldurur oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?