- Konu Sahibi elasrcerten
-
Esi dostu kimsesi yok hanim kizin tehditlerle hala adamla gorusuyor ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ulkede polise savciya guvenmiyorsun tamam anladik ama adamin tehditlerine boyun egiyorsun hala iliskiniz devam ediyor adam isteyince yanina gidip opuyor sariliyorsun hepsinide tahditle yaptiriyor oyle mi! Adam seni oldurmeden sen onu oldur o zaman yemegine fare zehiri at silahla vur bicak cek karnina sapla !
Polise savciya guvenme, internette tanimadigin insanlara guven... ilginc...
Ulkede polise savciya guvenmiyorsun tamam anladik ama adamin tehditlerine boyun egiyorsun hala iliskiniz devam ediyor adam isteyince yanina gidip opuyor sariliyorsun hepsinide tahditle yaptiriyor oyle mi! Adam seni oldurmeden sen onu oldur o zaman yemegine fare zehiri at silahla vur bicak cek karnina sapla !
Bu bile aklımda var, ciddi olarak oldurmeyi bile dusundum ama 2 tane bebek yasta cocugu var. Korku insanı kedi gibi bir insana cevirebilir, sizin bu tarz bisey yasamadıgınız, ya da hic ciddi bi korku hissetmediginiz belli, emin olun bu olayların yarısını yaşasadydınız sizde caresiz kalabilirdiniz
Kiz bak kaynar su da iyiymis ha! Aklimda bulunsun neme lazim lazim falan olurEvet evli insanlarla iliski yasamadim! Tehdit edildim dava actim 4 mahkemede kazandim 6 ay hapis karsili 2500 tl para cezasi verildi ayrica tehdit eden kapima geldi annem kaynar suyla adami haslayip balta ile kovaladi korkup sinmedik devletin polisine savcisina isini yapmiyor demedik tum hukuki sureci takip ettik
aynen melo ya. Tam benliksin
Sen kactigin icin boyle kovaliyor.7/24 ara.sabahlara kadar konusmak iste.is yerinde karisinin yaninda her yerde.konusmazsa cvp vermezse kus trip at.annesiyle daha sik gorus.annesine simarik saygisiz davran nefret etsin senden.karisini hemen bosamasini iste.aileme soyledim onayladi de.yapis yapis ol.gelinlik resimleri falan yolla.balayi plani yapmaya basla.ev tutturt.para harcat en onemlisi.onu al bunu al de.almayinca trip at.ne bileyim araba altin vs.evlenip bir an once cocuk yapmak istedigini soyle.delice baski yap.maksimum 3 ay veriyorum.garanti cozum
Kiz bak kaynar su da iyiymis ha! Aklimda bulunsun neme lazim lazim falan olur
bu konu fake... sanırsın kadınlar çetenin eline düşer de kurtulamaz ya buda tek adamın eline düşmüş kurtulamıyor falan yarım saat dayak diyor vucudunda darp izi yok adam profesyonel bu işte işinin uzmanıyav he he ...der güler geçerim ben bu hikayeye
Bende size güldüm, hayatın gerceklerini gormemis, hic tv izlemeyen birisiniz belli ki. Ben tek degilim milyonlarca kadının basına gelen bir olay bu, belli ki bilmiyorsunuz
Arkadaşım sana burda akıl verecek değilim elbet. Ama şu kadarını söyleyeyim, benimde bundan yıllar önce böyle piskopat biri ile tanışmışlığım vardı, hatta buraya konu bile açmışlığım vardı.
Bu tip insanların beyni maalesef pek normal işlemiyor, yani sanma endişeni anlamıyorum, evet insan başına gelince çaresizliğin dibine vuruyor.
Ama bizim sana verdiğimiz örnekleri/akılları hafife alma, eminim sana burda akıl verenlerin %80 bu tip durumları ama kendileri ama yakınları yaşamıştır. Haa yaşamadılar mı, eminim herkeste empati yeteneği vardır.
Durumun ciddiyetliğinin hepimiz farkındayız, ki olmasak inan bana, sen yenisin bilmezsin belki ama, burda yani kk'de evli adam ile ilişkisi olan kızları lime lime ediyoruz. Ki sana fark ettiysen hepimiz ılımlı yaklaştık, çünkü durumunun farkındayız, sende sakin kafa ile tüm yorumları tekrar bi oku lütfen. Verilen okadar akıl oldu, içlerinden eminim sana çıkış yolu olacak fikir vardır.
Haa yoksa bile, yine diyorum taşının.
Ya bu deveyi güdersin, ya da bu diyardan gidersin.
Unutma sen birşey yapmadıkça, aklına o adamın iki tane çocuğunu getir. Onlara da, sana olduğu kadar yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?