Göbek göbeğe verip eritelim

bende de bel simiti var arkadaşlar nasıl gidicek onlar bilmiyorum dar tişört giydiğimde fırtlıyolar yanlardan napmak gerek kiii

hemencik soylimmmmmm cikolata yemee kesinliklee aburcuburda ! yagli kizarmalarddan uzaklas kaynamali yada izgara li yemekleri tercih et zeytin yagi kullan en zzor erigen yer malesef eriyene kadr cnn cikio :O

Koridorda epey loşmuş birde gündüz gözüyle atalım sonra kızlar çok bir şey belli olmadı böyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1395004765909.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $1395004780557.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $1395004799275.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 63
sanırım dar kot giymekten oldu yer etti artık gitmiyoda nasıl yapıcamda gidicek bilmiyorum kilodan değil ben çok fazla yemek te ekmekte yemiyorum yani biri yemek ye demese hiç yemicem

Koridorda epey loşmuş birde gündüz gözüyle atalım sonra kızlar çok bir şey belli olmadı böyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hiçbirimizde fazlalık yok wallaa yaşasınnnn :d minions rush dan bendede varbir sürü fizğin güzelmişşşş negüzell yaa sağlıklı yaşama merhabaaaa

sanırım dar kot giymekten oldu yer etti artık gitmiyoda nasıl yapıcamda gidicek bilmiyorum kilodan değil ben çok fazla yemek te ekmekte yemiyorum yani biri yemek ye demese hiç yemicem
iste yediklerin yer tutuo canim eritmen lazim elma ye falan salata bide gunde iki litre su ic

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…