- 2 Kasım 2016
- 560
- 549
- 18
- Konu Sahibi GoldenVenus
-
Gel canım gel hoşgeldin. Bende genelde hergün tartılıyorum ama asıl haftalık farkı görmek için Pazartesileri haftalık tablo yapıcam genelde cuma yapıyolar ama ben aksine pazartesi farkı görücem düşüncesiyle haftasonu abartmamı engeller diye düşünüyorum.Sen nasıl bir diyet uyguluyosun diyetisyen eşliğinde mi yoksa kendin özel bişeyler mi yapıyosunMerhaba goldenvenus bende gelebilir miyim hergün tartılıp yürüyüş artı diyet buraya yazacam aktif misin her zaman
Aynen canım bende katı diyet yapamıyorum şu 2 hafta şeker olayını bi deneyim bakalım hem tartıda hem kafamda fark yaratırsa aynen devamBebişimi emzirdiğim için katı diyet uygulayamıyorum .. Havalar soğudu evde yürüyüş yapıyorum fırsat buldukça.. Bol su tüketmeye çalışıyorum şimdilik bu kadar bakalım Zaman'la ne olacak
İnşallah canım. Senin şuan kilon kaç ve hedefin kaç birde boyun ona göre takip yaparız haftalıkDene Can'ım dene bende şeker tüketmemeye çalışıyorum inşallah 2017 ocak ayına tüm fazlalıklarımızdan kurtulmuş olarak gireceğiz ben inanıyorum buna
Bana bakarak Maşallahın var canım.Benim de bu sabah 68.50 idi ama bunların çoğu hamilelikten önceki kilolarım yani baya yerleşik kilolar özellikle 65 den aşağısı.Bu ay sonuna kadar ilk hedefim 65 olmak fazlası olursa kardır çünkü hep daha hızlı sonuç alma beklentisine girip olmayınca motivasyonum düşüyo ve iyice bozuyorum bu sefer daha küçük hedefler koydum belki o gazla daha iyi sonuç alırım163 boyum kilomu yarın tartılıp yazarım ama en fazla 60 hedef 50
Hoşbuldummm sen de hoşgeldinHoşgeldin can can
Benimde farklı değil canım 1.62 ama o kadar uzun zamandır 64-65 den aşağı düşmedim ki bi 60 ları görsem öncelikle zamanla hedefimi düşürürüm belkiAma benim boy kısa Can'ım senin boy kaçtı
İnşallah canım böyle hep birlikte daha güzel motive oluruzMerak etme artık moral bozukluğu yok pes etmek yok hedef kiloya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?