- 2 Kasım 2016
- 560
- 549
- 18
- Konu Sahibi GoldenVenus
-
Tekrar hoşgeldik canım ben artık hergün günahımla sevabımla yani kaçamakta olsa her halukarda burda olucam ki 1 hafta sıkı devam edip olaydan kopmak istemiyorum artık sende boşver canım tatili artık olan olmuş önümüze bakalımYaşasınnnn grup aktifleşmişBen de geldim kızlar. Daha önce yazmıştım tr ziyareti beni kötü etkiledi diyet miyet kalmadı Bu sabah tartıldım 63.3 hedef 55. Hadi bakalım .
Teşekkür ederim iyi moral oldu. Bizi bizden başka kim anlarTekrar hoşgeldik canım ben artık hergün günahımla sevabımla yani kaçamakta olsa her halukarda burda olucam ki 1 hafta sıkı devam edip olaydan kopmak istemiyorum artık sende boşver canım tatili artık olan olmuş önümüze bakalım
Günaydın canımGünaydın Kızlar
Sağol canım hep birlikte hedefimize varıcaz inşallahMaşallah sana çok güzel gidiyorsun
Bugünkü kilom 59.100
Gerçekten canım en çok kıyafet konusu sorun.Bi çok beğendiğim şeyi bende güzel durmaz diye alıp denemiyorum bile moralim bozulmasın diye bide 1 senedir nsılsa zayıflıcam şimdi boşuna almıyım o zaman alırım diye diye 1 senedir doğru düzgün kendime bişey almıyorum artık yetti canıma valla mağazaya girip beğendiğimi alıp çıkmak istiyorumBöyle devam edelim kızlar birbirimize moral destek verelim bizde istediğimizi giyelim eğer böyle devam edersek yakında güzel günler göreceğiz
Günaydın canım maşallah süper -600 çok güzel bi sonuçGünaydınnnnBugün herkes güne süper başlamış tebrikler kızlarrr harikayızzz Ben de 62.7 yim bugün . Hepimize azim ve kolaylıklar dolu bir gün diliyorum
AynennGünaydın canım maşallah süper -600 çok güzel bi sonuç
Kızlar takip için tablo hazırladım ilk sayfada ki ilk mesaja ekledim.Başlangış kilonuzu ilk diyete başladığınız kilo almak isterseniz diye bişey yazmadım siz yazın ben doldurıyım pazartesiden pazartesiyede tartılıp güncelleriz
Ekledim canımSüper olur
Boyum 1.65
Başlangıç kilom 68.9 (ilk diyete başladığım kilo) sonra bıraktım şimdi tekrar başlıyorum
Geçen p.tesi kilom 64.7
Bu p.tesi tartılmamışım ama salı günü 63.3
Hedef 55 kilo
Herkese başarılar
Ellerine sağlıkEkledim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?