görücü mevzusu :) :(

Aman bulmussun yakışıklıyı süslen püslen git işte bu devirde herkes evlenene kadar sevgilisini hep makyajlı ve bakımli görüyor zaten :)

Ben bile kiz arkadaslarımı bazen fondotensiZ görünce garipsiyorum her gün makyajlı görmeye alışmışım makyajsız ev ortamında fln Çok soluk görünüyorlar

Ayrıca gönül kimi severse dünya güzeli odur :)

Hadi hayırlısı olsun bakalim

Son düzenleme:
Kızlar teşekkür ederim hepinize, bugün arayacak ve buluşma yerini, saatini Ayarlıycaz. Bakalım nolacak gelismeleri yazarım

Ya çok tatlı yazmışsın Şöyle ki makyaj, süslenme de bir yere kadar. Bunlar ancak olan güzelliğin altını çizer. Hem saçın beyazsa ne olacak boyayınca olur biter. Fiziksel olarak beğenmiş işte seni. Sen de beğenmişsin. Güven kendine. Diğer konularda sorun yaşamazsanız olur bence

Saç boyanır
Korse kusurları kapatır
Dişlerini yaptırırsın gülerken utanıyormuş gibi yapıp ağzını kapat bugünlük

Nikahı basana kadar herkes güzel takma kafana panpaaaa
Keh keh katılıyorum.
Siz benim her sabahki evrimimi görseniz ne dersiniz acaba Anlatayım madem.
Şimdi öncelikle peeling etkili bir jel ile yüz arındırılır, ardından nemlendirilir. Böylelikle makyaja hazırlanmış olunur.
İkinci adım saçlar, çılgın buklelerle ne yapılacağına karar verilir. Bukle belirginleştirici mi, yoksa düzleştirici mi yoksa hafif düzleştirici uçlara maşa mı?
O adım da bitti mi? Heh geldik badana kısmına. Fondoten kullanamadığım için, bir güzel bb krem boca edilir, emdikten sonra pudrayla üstünden geçilir, sivilceler görünmez olur böylelikle. Sonra Tanrı ne verdiyse girilir, 5 kat rimel, dudak dolgunlaştırmak için hileler vs.
Şu ayvacık göbeğimin belli olacağı bir kıyafet varsa, heh hadi korsenin içine girelim. Ana boyum da kısa şimdi, nasıl daha ince görünebilirim? Tabi ki topuklu ayakkabı!
Heh son adıma geldik, parfüm! Gösteriş sevdiğim için, parfümde de aynı kriteri ararım :) 5 metreden kokması lazım.
Eh hal buyken tabi sabah kalktığım an ile 1 saat sonraki hiç bir değil, olamaz da :) Rahatsız mıyım? Hayır.
Malzeme var demek ki makyaj işe yarıyor. Olmasa ne yapardık :) Altyapı da önemli.
Konu sahibi sen de takma :) Güzel hissetmek için bunları yapman gerekiyorsa yap, kasma bu kadar.
Hem erkekler neden güzel kadın isterler? Kendi çirkinliklerini örtebilmek için!

badanaya çok güldüm ilahi

konu sahibi arkadaşım üzülme, ne güzellerin yanında ne çirkinler görüoruz da gözünün içine bakıo güzel olan çirkin olanın bunu sen çirkinsin die sölemiorum yani iş güzellikle çirkinlikle olsa tüm güzeller evlenir, aldatılmaz, mutlu mesut yaşar; tüm çirkinler de "evde kalırdı". lakin kazın ayağı öle diil işte, gönül işi bunlar, sevdiğin sana dünya güzeli gelir. sen belki çoook çok güzel diilsindir ama şurda yazdığın iki satırla bile tatlı dilli olduğun anlaşılıo. tatlı dil bağlar insanı. güzel olup soğuk nevale olucaana böle tatlı dilli olan daha makbul bence
gelişmeleri yaz tımam mı

Son düzenleme:
Nacizane onerim fiziksel görüntü ile ilgili taburlarını yik önce , insanin kalbi güzel olsun dışa cila yapmakta ne var

Oncelikle cok sevindim:)) lutfen kendine guven. Bakimla guzel oldugunu da dusunme. Demek ki guzelsin ki bakim yapinca daha cok ortaya cikiyor. Boyle anlamsiz fiziksel kaygilarla guzel olabilecek bir durumu sabote etme. Zaten ikili iliskilerde kisiler birbirini tanidiktan sonra goruntunun fazla onemi kalmiyor. Onemli olan karsindakinin yuregine dokunabilmek..

Hayirlisi olsun hadi bakalim

E hep bakımlı ol sen de süslen, sana da iyi gelir.
Zayıflar kilo verirsin düğüne kadar, saçlarını da boyayıverirsin ne var bunda.

Hayırlısıysa olsun. :)

Nasip işinin guzellikle çirkinlik le alakası yok. Eğer Allah sizi birbirinize yazdiysa senin herseyin ona hoş gelir. Nasip değilse zaten olmaması için bahaneler üretir.
Ayrıca evliliği ne yakisiklilik nede yüz güzelliği yurutmuyor canım. Huyu da yüzü gibi güzeldir de ve inşallah nasibindir.
Atalarımız in bir sözü var "yüzü güzel olana kırk günde doyulur ama huyu güzel olana bir ömür doyulmaz "demişler. Boş verin siz bu olumsuz düşünceleri sizi de onu da yaratan Allah yakışıklı da olsa bu güzellik ona ait değil, Allah a ait.
Siz yapın bakımını zi boyayin saçınızı. Ondan önce ruhuna bak. Bak orada çok şirin bir kız duruyor.
Bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…