Görücü usulu görüşsem mi?

Ben olsam gorusmem
Anlattiklariniza gore gayet nitelikli bir insan gorucu usuluyle es ariyorsa bir gariplik vardir. Tip okumus,pek cok ulke gormus ama hoslanacagi insani kendisi secemiyor. Benim icin olumsuz bir durum olurdu

Bu buluşmayı çocuğun istediğine emin misiniz ? Anne teyze çocuğun ağzından konuşuyor olmasın? Zira benim de kardeşim tam bahsettiğiniz gibi ve sürekli bu duruma maruz kalıyoruz, kardeşimin en ufak bir talebi olmadığı halde.

Maalesef hiç emin değilim.

Onların gözünde de gözü açılmamış kız ben oluyorum. Çocukta ailesi gibi düşünüyorsa asla böylr bir evlilik istemem

Bunların farkında olman dolayısıyla görüşmende bi sakınca yok bence, gayet aklı başında birisin belli ki, ne olabilir sanki birazcık eğlence çıksın sana hem ailenin söyleyenlerinde ağzı kapanmış olur.

Ben olsam gorusmem
Anlattiklariniza gore gayet nitelikli bir insan gorucu usuluyle es ariyorsa bir gariplik vardir. Tip okumus,pek cok ulke gormus ama hoslanacagi insani kendisi secemiyor. Benim icin olumsuz bir durum olurdu
Bende bütün bu özelliklerin bir arada olmasına anlam veremiyorum. Olayın içinde bi sıkıntı var ama çöEmiyorum

Ya bu durum o kadar çok yaşanıyor ki; anne oğluna her gün görüş görüş diye baskı yapıyor, çocuk yıldığı için izne gelince görüşeyim tamam diyor mesela. Hatta ilk buluşmada kusura bakma sevgilim var ailem kabul etmiyor şimdilik ama çok ısrar ettikleri için geldim demişti arkadaşımın görüştüğü kız, düşün durum tam tersi yani, neyse dürüst en azından demiştik :)

Neden böyle peşin hükümlüsünüz. Nasipse eğer ağızlar diller bağlanır. Kalpleri evirip çeviren Allah.. Görüşün, kararınızı verin, kararını versin. Hakkınızda hayırlısı olsun

Öyle bir durumun içinde kalmak hiç istemezdim. Kafamda şimdi daha çok soru oluştu acaba öyle mi acaba böyle mi diye

Ben daha geçen gün kardeşimle konuştum bu konuyu, bizimki de sırf annemler kırılmasın diye konuşuyor, dedim bak böyle umut veremezsin insanlara, tutar biri sana der bana umut verdi şu bu ne gerek var, kızım arkadaşım var kestir at sen de rahat et insanlar da etsin dedim

Kardeşimin daha kariyer kısmı var, işinden memnun değil, 20 senelik mortgage a girdi maaşından para bile kalmıyor vs vs bir ton sıkıntı hala bizimkiler evlendirme peşinde. Emekli insanlar yani zengin de değiller ki masrafları karşılasınlar.

Görüşün konuşun danışın kaynanadan uzak yaşayın olursa

Bazi erkekler çalışan oldukca sosyal es istet kimisi ev hanimi ister. Demekki seninki evhanimi istiyor çalışmayı dusunuyorsan da ona gore konusursunuz hallolur. Neden olumsuzsun ki. Hic mi evlenmicen? Hem koy gibi yerdr yasiyorum dedin senin gorucu den baska evlilik durumun yok.gibi calismazsan eger.. Bence gorus. Ne kaybedersin

Orasıda öyle pek fazla arkadaş çevrem yok. Evlenmeyi düşümüyorum ama lafamı karıştıran şeyler var işte. Eğer annesinin zoruyla falan geliyorsa gidip kendimi rezil etmek istemiyorum

Orasıda öyle pek fazla arkadaş çevrem yok. Evlenmeyi düşümüyorum ama lafamı karıştıran şeyler var işte. Eğer annesinin zoruyla falan geliyorsa gidip kendimi rezil etmek istemiyorum
Bunu Görüşmeden bilemezsin.
Evlenmeyi düşünmüyorsan neden görüşüyorsun ki ?

Bu mesaji iyi oku konu sahibi :) dedigin tarzda bir adam ana kuzusu degil ise mumkun degil gorucu usulu evlenmez , bana annesi seni istiyor gibi geldi , ama yine de icimde kalmasin tanisiyim diyorsan git bir kahve ic ama fazla beklentiye girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…