Geçici olarak bi sosyal medya hesabı acabilirsiniz görüntü önemliyse illa.siz onu gorürsunüz oda sizi.bak kız bu derken verdiği tepkiyi görmemiş olursunuz.olmicaksa o dk olmaz.bunun haricinde komplekslerinizden sıyrılmaya çalışın.isterseniz ayak uydurabilirsiniz karsınızdaki kisiyeMerhaba arkadaşlar.
Normalde görücü usulune karşı olan biriydim. 1 2 yıldır uzaktan bir akarabamız yiğeni ile tanısştırmak istiyordu beni fakat okulumun bitmesini bekliyordu. Ben o zamanlar olmaz diyordum. Bir kaç gün önce ciddi bir şekilde yine teklif etti. Çocugun annesi de görüşmemizi istiyormuş . fakat şöyle bir durum var. Benim hiçbir sosyal medya hesabım yok ve fotoğrafımı görebilecek bir imkanı da yok.
Bu çocuklaaynı memlekettiniz ama o doğma büyüme çanakkaleli. Tıp okumuş. Bir sürü ülke görmüş. Yabancı dil biliyor. Bayağı sosyal biri. Bende köy gibi bir yerde yaşıyorum. Yakın şehirler dışıda hiçbir yeri görmedim. Arkadaş çevrem yok denecek kadar az. Ve çekingen utangaç biriyim. Ve gördüğüm kadarıyla çocuğun pek çekingen olabilme ihtimali yok.
Anlamadığım böyle bir insan nasıl kendi çevresinden bir kız arkadaş edinmez de annesinin teyzesinin uygun bulduğu bir kızla tanıimak ister. Üstelik fotoğfamımı görmemesine rağmen. Belki çok çirkin biriyim ona göre.
Annem babam tanışmam için çok ısrar ediyor. Fakat ben bu duruma pek anlam veremedim. Sanki çocuk beni görünce hayal kırıklığına uğrayacak gibi hissediyorum. Ve soğuk biriyim maalesef. Annesi falanda görünce vazgeçeçek gibi hissediyorum.
Sizce ne yapmalıyım kabul edeyim mi görüşmeyi ? Üzülen ben mi olurum?
Git görüş boşver.Evlenmeyi düşünüyorum yazacaktım. Yanlış yazmışım.
Hayır görüşeceğim kişinin abisi evliydiAnlamadm ben bu goruseceginiz doktor mu daha once evliymis???
Bilmiyorum kendimi bildim bileli böyleyimNiye kendine özgüvenin yok?
Bende öyle düşünüyorum yani iki çekingen insanın hayatı felaket olurdu herhalde.Birbirnizi tamamlamıs olursunuz sen cekingen o girşken o sosyal sen asosyalsin bana görücü geldiğinde ben buna bakardım ben çekingen biriyim esimde çekingen olsa napardım girişkn olup olmadiğina özellkle bakardım
Bilmiyorum. 7 8 yıldır ailesinden ayrı yaşıyormuş.abisi evlendiğindede evdeki olan bitenden habrri olmamış olabilir. Kafam yandı düşünmekten yaaYaaa cok şekersin. Ama ben bu durumu söyle düşündum biraz olumsuz olabilir ama.
Şimdi bu insanlar erkek iş mi yaparmış cık cık diyerekten ilk oğlanın evliliginin boşanmaya giderken resmen canak tutmuslar. Bunu sence senin cocuk farketmedi mi ?
Farketti ve buna raģmen hala anasının uygun gordugu kızla gorucu usulu tanismaya az bucuk okey diyosa o da annesinin sozunden cıkamiyo demekki.
Yani bu benim fikrim. Ama bana sorarsan tanış ben olsam tanışırdım.
Ben onun instgramına baktım arkadaşım vesilesiyle de o beni görmedi. Ama henüz bi fotoğraf falan istenmedi karşı taraftan. Anlamadım brnde buçocuk hiç tipini bilmediği biri için mi o kadar yolu gelecek. Çok saçma yaGeçici olarak bi sosyal medya hesabı acabilirsiniz görüntü önemliyse illa.siz onu gorürsunüz oda sizi.bak kız bu derken verdiği tepkiyi görmemiş olursunuz.olmicaksa o dk olmaz.bunun haricinde komplekslerinizden sıyrılmaya çalışın.isterseniz ayak uydurabilirsiniz karsınızdaki kisiye
Görüşeceğim kişinin abisinin eşiydi
Eğer görüşürsem ilk işim buraya yazmak olacak =)Belki o sizi kabuğunuzdan çıkaracak kişidir. Evlenenler illa birbirine benzeyecek diye birşey yok, sizin anlattığınız haricinde ortak noktalarınız vardır belki. Bir şans verin bence (bizi de haberdar edin, merak ediyorum gidişatı)
Merhaba arkadaşlar.
Normalde görücü usulune karşı olan biriydim. 1 2 yıldır uzaktan bir akarabamız yiğeni ile tanısştırmak istiyordu beni fakat okulumun bitmesini bekliyordu. Ben o zamanlar olmaz diyordum. Bir kaç gün önce ciddi bir şekilde yine teklif etti. Çocugun annesi de görüşmemizi istiyormuş . fakat şöyle bir durum var. Benim hiçbir sosyal medya hesabım yok ve fotoğrafımı görebilecek bir imkanı da yok.
Bu çocuklaaynı memlekettiniz ama o doğma büyüme çanakkaleli. Tıp okumuş. Bir sürü ülke görmüş. Yabancı dil biliyor. Bayağı sosyal biri. Bende köy gibi bir yerde yaşıyorum. Yakın şehirler dışıda hiçbir yeri görmedim. Arkadaş çevrem yok denecek kadar az. Ve çekingen utangaç biriyim. Ve gördüğüm kadarıyla çocuğun pek çekingen olabilme ihtimali yok.
Anlamadığım böyle bir insan nasıl kendi çevresinden bir kız arkadaş edinmez de annesinin teyzesinin uygun bulduğu bir kızla tanıimak ister. Üstelik fotoğfamımı görmemesine rağmen. Belki çok çirkin biriyim ona göre.
Annem babam tanışmam için çok ısrar ediyor. Fakat ben bu duruma pek anlam veremedim. Sanki çocuk beni görünce hayal kırıklığına uğrayacak gibi hissediyorum. Ve soğuk biriyim maalesef. Annesi falanda görünce vazgeçeçek gibi hissediyorum.
Eğer görüşürsem ilk işim buraya yazmak olacak =)
Burdan doktorların çoğunu tenzih ederim ama azıcık dengesiz olabiliyorlar zaten onların çoğu da asosyal gözünde büyütecek kadar değiller
Kız senin yorumlarına bayılıyorum,muhteşem bi detaysınTutki öyle oldu
Sen hoşlandın ama o istemedi
Ne var bunda
20 yıllık evlilikler ne aşklar bitiyor da ayağa yeniden kalkıyor insanlar
Hoşlantının yıkımımdan nolur yani
Fazla sorgulama evlilik kader işi
Süslen püslen git
Şu doktorlar ne cekti beMerhaba arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?