- Konu Sahibi KarrTanesii
-
Evet benden yana olumlu, ama görüsmede fazla fark ettirmedim galibaOndan haber bekleyin,
Beğendiniz mi siz,
Istekli görünmedim aslinda, o görüsürüz, haberlesiriz falan diyince görüsürüz iyi günler dedim, ayrildik.Sakin olun..
Fazla istekli görünmeyin ..
Karşı taraftan bir adım bekleyin ..
Telefon numaranızı aldı ise sizi aramasını bekleyin..
Hayirlisi olsun.
Numarayi bulusmadan önce araci vermisti, biz kendimiz mesajlasarak bulusma ayarlamistik.aldi mi numaranizi?
he tamam o zmn canim. haber bekliyosun:) hakkinda hayirlisi insallahNumarayi bulusmadan önce araci vermisti, biz kendimiz mesajlasarak bulusma ayarlamistik.
Amiin, haber bekliyorum ama icim icimi yiyorhe tamam o zmn canim. haber bekliyosun:) hakkinda hayirlisi insallah
ayyy kiyamamm ya; hayirlisi ise insallah karsilikli olmustur elektrik. sonucu yaz muhakakkAmiin, haber bekliyorum ama icim icimi yiyor
Yazarim insallah :)ayyy kiyamamm ya; hayirlisi ise insallah karsilikli olmustur elektrik. sonucu yaz muhakakk
Insallah okadar bekletmezlerEğer hoşlandıysa bir haftaya kadar gelir haberi olumsuz olursa da gelir
Bende görücü usulü biriyle görüşmüştüm çocuktan da hoşlanmıştım, bana göre oda hoşlanmıştı ama haberi 4 ay sonra ben sözlenirken gelmişti bizim oğlan çok istiyor seni ama bir türlü gelemedik haber veremedik demişti
Eğer bunlar kadar değişik değilse bir haftaya kadar netleşir
Amiiiin, nice mutlu senelere insallah. Benimki de nazli galiba, bulusmayi bile zor ayarlamistik, isleri yogun oldugu icin.Valla cnm benimki tam 1 hafta sonra aramis ti. Karı gibi naza çekmişti kendine 1 ay görüştük sonra istemeye geldiler 6. Ayimizda düğün oldu şimdi 8 senelik evliyim allah bugüne kadar pismanlik vermedi çok şükür inşallah seninki öyle olur hakkında hayırlıysa olsun.
YazmadiiiiSen sakın arayıp sorma. İyi geceler günaydın falan yazarsa beğenmiş seni demektir.
Canım bilmiyorum hiç görücü usulü tanışmadım ama karşıdaki kisinin yapısına bağlı.Istekli görünmedim aslinda, o görüsürüz, haberlesiriz falan diyince görüsürüz iyi günler dedim, ayrildik.
Normalde ne kadar süre sonra cevap gelir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?