Görücü usulü tanisma

KarrTanesii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
729
1.046
113
Almanya
Merhaba kizlar,
Benim bir sorum var. Bugün görücü usulü biriyle tanistim. Cafe de oturduk kahve ictik. Cikista görüsürüz dedi, sonra düsünelim haberlesiriz gibi birsey söyledi.
Hayatimda ilk defa görücü usulü tanisiyorum. Simdi nasil ilerleyecek? Ondan cevap mi bekleyecegim?

Sakin olun..
Fazla istekli görünmeyin ..
Karşı taraftan bir adım bekleyin ..
Telefon numaranızı aldı ise sizi aramasını bekleyin..
Hayirlisi olsun.
Istekli görünmedim aslinda, o görüsürüz, haberlesiriz falan diyince görüsürüz iyi günler dedim, ayrildik.
Normalde ne kadar süre sonra cevap gelir?

Eğer hoşlandıysa bir haftaya kadar gelir haberi olumsuz olursa da gelir
Bende görücü usulü biriyle görüşmüştüm çocuktan da hoşlanmıştım, bana göre oda hoşlanmıştı ama haber çıkmadı bir daha görüşelim tekrar diye bitirmiştik oysa! Neyse işte o haber haber 4 ay sonra ben eşimle sözlenirken gelmişti, bizim oğlan çok istiyor seni ama bir türlü gelemedik haber veremedik demişti annesi
Eğer bunlar kadar değişik değilse bir haftaya kadar netleşir

Valla cnm benimki tam 1 hafta sonra aramis ti. Karı gibi naza çekmişti kendine 1 ay görüştük sonra istemeye geldiler 6. Ayimizda düğün oldu şimdi 8 senelik evliyim allah bugüne kadar pismanlik vermedi çok şükür inşallah seninki öyle olur hakkında hayırlıysa olsun.

Insallah okadar bekletmezler ben hemen ayni günün aksami bile sabredemiyorum

Amiiiin, nice mutlu senelere insallah. Benimki de nazli galiba, bulusmayi bile zor ayarlamistik, isleri yogun oldugu icin.
Insallah bizde evleniriz
Daha cevap gelmedi ben uctum biraz

Istekli görünmedim aslinda, o görüsürüz, haberlesiriz falan diyince görüsürüz iyi günler dedim, ayrildik.
Normalde ne kadar süre sonra cevap gelir?
Canım bilmiyorum hiç görücü usulü tanışmadım ama karşıdaki kisinin yapısına bağlı.
Kimi hemen arar kimi 1 hafta sonra..
Aracı kişi her kim ise onun ağzını ara .
Mutlaka birşeyler anlatmıştır.
Olumlu yada olumsuz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…