- Konu Sahibi KarrTanesii
-
Amiin, insallah olumlu olur. Yinede herseyin hayirlisi :)Yazilan mesajlari okudum canım simdi olumlu oldugu zaman 1 hafta sürmüyor 2-3 gune cevap gelir ama baktin 1 hafta oldu geçiyor bence uzerine düşme derim yine de sen bilirsin hakkinda hayırlısı olsun
Amiin, insallah hayirlisiyla olurAy ne kadar tatlısın görücü usulü görüşüp ilk görüşmeden bu kadar hevesleneni az görmüşümdür ki çevremde hep görücü usulü evlenilir. Benden tavsiye asla sen arama aracıya da sen sorma. Olumluysa 2 3 güne dönmesi beklenir normalde. Hakkında hayırlısı olsun. Bu arada kaç yaşındasınız sen ve o :)
Güzel yaş:) umarım hayırlısıyla karşılıklı elektriklenme olmuştur dua edicem, bi heyecanlandımAmiin, insallah hayirlisiyla olur
Aslinda yasim kücük degil, 26 yasindayim
Cok teskkürlerGüzel yaş:) umarım hayırlısıyla karşılıklı elektriklenme olmuştur dua edicem, bi heyecanlandım
Soguk degildim aslinda, ama en cok o konustu, ben biraz pasif kaldim.Görüşmede o nasıldı, olumlu gibi miydi.. ben belli etmedim demişsin, çok mu soğuk davrandın.. konuştuğunuz konulardan bi bahaneyle sabah bi mesaj filan atabilirsin aslında, çalışıyorsa pazartesi "iyi haftalar" yazabilirsin.. hem görüşmede soğuksan hem bi şey yazmazsan iyi olmaz bence:)
Cok tatlisinizBak şimdi bizi de derde koydun ben de heyecanlandım şimdi öncelikle hayırlısı tabi ama arar inşallah
Evet onun ilgilendiği derecede onunla iletişimde ol daha fazlasını asla ama asla yapma ailesi çevresi ve onun hakkında iyi araştırma yapın ben olsam bir liste yapıp bütün sorularımı sorardım adetten tut ev yaşantısına kadar ayrıntılı bir şekilde öğren bence özellikle ailesini iyi tanı.Merhaba kizlar,
Benim bir sorum var. Bugün görücü usulü biriyle tanistim. Cafe de oturduk kahve ictik. Cikista görüsürüz dedi, sonra düsünelim haberlesiriz gibi birsey söyledi.
Hayatimda ilk defa görücü usulü tanisiyorum. Simdi nasil ilerleyecek? Ondan cevap mi bekleyecegim?
Evet 4 ay daha iyisi bulunur mu diye uğraştı ama olmadı bulamadıBaşka kıymetlere de bakıp eleme yapmışlardır belki
Finale kalmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?