Görücü usulü tanisma

Ay ne kadar tatlısın görücü usulü görüşüp ilk görüşmeden bu kadar hevesleneni az görmüşümdür ki çevremde hep görücü usulü evlenilir. Benden tavsiye asla sen arama aracıya da sen sorma. Olumluysa 2 3 güne dönmesi beklenir normalde. Hakkında hayırlısı olsun. Bu arada kaç yaşındasınız sen ve o :)

Amiin, insallah hayirlisiyla olur
Aslinda yasim kücük degil, 26 yasindayim

Görüşmede o nasıldı, olumlu gibi miydi.. ben belli etmedim demişsin, çok mu soğuk davrandın.. konuştuğunuz konulardan bi bahaneyle sabah bi mesaj filan atabilirsin aslında, çalışıyorsa pazartesi "iyi haftalar" yazabilirsin.. hem görüşmede soğuksan hem bi şey yazmazsan iyi olmaz bence:)

Bende gorucu usulu evlendim ve esimi gorur gormez asik oldum iste bu istedigim adam dedim esiminde beni begendigi biseyler hissettigi o kadar belliydi ki gelecekten bahsetmeye baslamisti ordan anlamistim.bi de bana sormustu sen ne dusunuyorsun olumlu mu diye bende bu soruya ilk ben cvb vermem demistim. ben numarami vermemistim ertesi gun ailesi aramisti bizi anilarim canlandi bi an cok guzeldi kim derdi ki gorucu usulu tanistik nisanliyken esim gozlerimin icine bakardi birbirimizi gormek icin ölürdük.insallah senin de gonlune gore olur hayirlisi hakkinda.

Soguk degildim aslinda, ama en cok o konustu, ben biraz pasif kaldim.

Oncelikle hakkinda hayirlisi olsun. Sen gorucu usulu tanismani anlatirken nedense benim aklima is gorusmelerim geldi olumlu gecen gorusmeler, sonrasinda biz size doneriz demeleri, gergin bekleyis, finalde arayan soran olmamasi o yuzden gorucu usulu biraz kasinti geliyor bana. Ne olursa olsun ama hakkinda hayirlisi olsun canim en onemlisi

Genellikle 1 haftaya kalmadan haber gelmesi gerek.
Benim en sonki gorucu usulu davamda annesi ve ablasi onceden gelmislerdi. Ardindan " oglumuzla konusalim biz yine gelirz insallah" diyip gitmislerdi.
1 hafta bekledik arayan soran yok.
Megersem annesi,annemin " oglunuz kelmi' sozune alinmis tum gelmekten vazgecmisler. Annem bos bulunduki bunun uzerine bide " oglunuz kisami" diye bi soru yoneltmisti ( bizim kiz pek uzun dgl yanina uzun bi erkek yakismaz, kisa iyidir diye dusunmus ama sorma sekli cok yanlisti).
Herneyse. Buda bizm gorucu usulu gelenleri kacirma hikayemizdir.
Bunlardan kacinin diye yazmak istedim.

Ben geçenlerde aynı tarzda ve aynı cümlelerde konuşma yapmıştım sonra beni birdaha aramadı mesaj atmadı hatta bana dönmedi bir arkadaşıma da aracıyla demiş görüşmek istemiyorum diye çok güldük cocukmusunuz siz diye hayir o kadar numara almissin mesaj atip cevap vermek cok mu zor inşallah en azindan olumlu yada olumsuz cevap verir aklında olsun aramazsa da ve başka biriyle görüşürsen ayrılırken olumlu yada olumsuz bana net bir cevap verirsen sevinirim boyle askida kalan seyleri sevmiyorum şeklinde bir konuşma yapmani öneririm

Evet onun ilgilendiği derecede onunla iletişimde ol daha fazlasını asla ama asla yapma ailesi çevresi ve onun hakkında iyi araştırma yapın ben olsam bir liste yapıp bütün sorularımı sorardım adetten tut ev yaşantısına kadar ayrıntılı bir şekilde öğren bence özellikle ailesini iyi tanı.

Canim.bende bu şekilde evlendim
Ama biz aynı gün içinde begendigimizi ve devam etmek istediğimizi söylemiştik. Çok kısa süre içinde de büyük bir aşka döndü zaten görücü ama değil diyordum millete

Telefon numaralariniz varmis birbirinizde normal sevgili gibi ilerleyemezmi bu durum?ailelermi haber getiriyor
Bilmediğim için soruyorum bende

Bende bu sekilde evlendim ama biz de ailelere hic birakmadik yani arkadaslarimiz tanistirdi bi nevi...bizde numaralarimizi aldik tanistik mesajlastik kendimiz karar verip görüstük hatta esim ilk görüsmede heyecandan elimi bile tutmustu ama ozamana kendimiz yüzyüze begendigimizi olumlu olabilecegimizi söylemistik.
Keske dönsem o günlere:) 2.5 yil oldy simdi 7 aylik bi kizimiz var.
Tanistiktan 8 ay sonra evlendik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…