Görücü usulü tanisma

Hayir o 2 gün sonra kendisi söyledi. Bende hic birsey sormadim, ayni karari bende onayladim. Krali olsa ne yazar, kimse icin gururumu hice sayamam
Olmasini istemistim, siz sırdaşlarımada bunu söyledim, ama onun bilmesine gerek yok

Boyle seylerde gurur olmamasi lazim ama senin birsey sormadigin iyi olmus. Olumsuz olmasi icin iyi bir nedeni yok zaten anladigim kadariyle. Ilk goruste ask zaten yok.

Boyle seylerde gurur olmamasi lazim ama senin birsey sormadigin iyi olmus. Olumsuz olmasi icin iyi bir nedeni yok zaten anladigim kadariyle. Ilk goruste ask zaten yok.
Böyle seylerde gurur olmaz, ama bir defa görüstügüm kisiye olumsuz olmasin diye yalvarmak dogru gelmiyor bana.
Konusmada hayata bakisimiz, aile yapimiz, kariyerimiz ayniydi. Hic bir konuda fikir ayriligina düsmedik. Buna ragmen, olumsuz diyebiliyorsa, ben süphelenirim. Ya ailesi baski yapti, yada sakladigi birsey var.
Ve istemesemde kafamda sebebi nedir diye o günden beri düsündürüyor.

Evet dogru dusunmussun. Bende anlamam hersey olumlu oldugu halde istememek niye. Bende cok dusundum cok gicik bi durum

Herseyin uyumlu olmasi karsilikli hoslanti manasina gelmez ki
boyle okuz altinda buzagi aramak seni yipratir
Nazik biridir sohbet falan etmissinizdir ama o elektrik onda olmamistir
Oturup bendenmi acaba kendimimi ifade edemedim sogukmu buldu ailesimi bise dedi baska biridemi vardida degerlendirdi bla bla lari seni yipratir
Hic takilma hakkimda hayirlisi buymus de unut gitsin

görücü usulü evliliklerde aileler araya giriyor zaten...
bikaç güne ararlarsa, herşey ok...
ama aramazlarsa unut...

sanırım etkilendin

sevgiler...

Olumsuz olduğunu yeni okudum. Hayırlısı ama ben bile umutlanmıştım yaaa. Allah tez vakitte hayırlı insanlarla karşılaşırsın bütün bekarları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…