Görücü usulü tanisma

Ben araciyla cok samimi degilim, o yüzden arayamiyorum. Normalde senede 1-2 kere ayni ortamda görüstügüm biri. Simdi arasam üstüne düsmüs gibi olurum.
Ama dediginiz gibi yapisi geregi de yavas biri

Insallah okadar bekletmezler ben hemen ayni günün aksami bile sabredemiyorum
HEmen haber vermez ailesi ile paylaşır muhtemelen ama aracıya bir kaç güne haber verirler
Beklemiyorsun zaten ama bozuluyorsun beğenmedi demek diye
Onlar beklediğimi sandılar demekki 4 ay sonra rahat rahat aradıklarına göre
Hayırlısı olsun baktın olmuyor önündeki maçlara bak
Aracıyı arama o Tarafa haber uçar o seni arar ne yaptınız diyr

Amiiiin, nice mutlu senelere insallah. Benimki de nazli galiba, bulusmayi bile zor ayarlamistik, isleri yogun oldugu icin.
Insallah bizde evleniriz
Daha cevap gelmedi ben uctum biraz
Cevap gelmese bile üzülme sakin her işte vardır bir hayir dersin.çalışıyorsan eğer işine odaklan düşünmemeye çalış. İnan ben 1 haftada hiç düşünmedim niye aramadi diye .bazen annem sorardi işten gelince aradimi diye.sen taksan da takmasanda olacaksa olur

Banada gelmisti öyle birisi, hatta 1 sene sonra yazmisti. Bahanesi 1 sene önce kendini hazir hissetmemis, simdi hissediyormus. Ikincide ben red edince rahatlamistim

Ben araciyla cok samimi degilim, o yüzden arayamiyorum. Normalde senede 1-2 kere ayni ortamda görüstügüm biri. Simdi arasam üstüne düsmüs gibi olurum.
Ama dediginiz gibi yapisi geregi de yavas biri
Belki de o senden bir adım bekliyordur..
Aslında ben adımi kimin attığına çok takılmam.
Ama aracı biri olduğunda olay değişiyor.
Laflar alıp başını gidiyor .
Konuyu bilen birileri var ise aracı kişi ile görüşen güvendiğin birisi ondan da rica edebilirsin ama beklemek en güzeli.

Bugün yarın bi dönüş yapar sanirim olumlu ise.. Çok uzatmamasi gerek.. Hakkinda hayirlisi olsun insaAllah, mutlu olacagin bi sonuç çıksın..
Ne hissettin, olumlu mu sence?
Aslinda görüsme sirasinda hic duygum yoktu. O nada olumlu gibi bir his vermedim. Eve geldim, aileme anlatirken birden olumlu duygular basladi. O zamandan beri telefonuma bakip duruyorum.

En mantiklisi 1 hafta beklemek. Cevap gelmezse araciyla görüsmek ama gelin o 1 haftayi bana sorun

Banada gelmisti öyle birisi, hatta 1 sene sonra yazmisti. Bahanesi 1 sene önce kendini hazir hissetmemis, simdi hissediyormus. Ikincide ben red edince rahatlamistim
Biz telefonları vermedik birbirimize yoksa çocuk ile bayağı ilerletirdik sanırım ne aracıya ne anasına gerek kalmazdı
Ama şükür kocamla evlenmişim

Sen en iyisi bir kaç gün bekle.hiç bir adım atma çünkü görücü usulüyle tanışmakta olaylar daha farklı ağırdan al.baktın 3.4 gün sonra ses çıkmazsa aracıyla iyi olan birini araya sokar öğrenir sin. Sonuç kötü olursa daha önce dediğim gibi üzülme hakkında hayırlı değilmiş dersin .ama sonucu bekliyoruz

Ben ilk gorusmemde olumsuzdum ve baya belli ettim ona ragmen beni cok beğenmiş mesaj atti olumsuz dedim sonra beni tekrar rahatsiz etmedi ama aile aracılığla 4-5 defa tekrar görüşmek istediğini bildirdi ben kararliydim olmadi tabi. 2.gorusmede arkadaslarla gittik hatta baya sohbet muhabbet vardi olumlu olur diye düşünmüştüm ama hicbir adım gelmedi bu erkekler ne yapıyor anlamıyorum gercekten bir de bize derler anlamak zor diye yani bu iki gorusmemden yola çıkarak onun dönmesini beklemen gerektiği sonucunu çıkarabiliriz

Başka kıymetlere de bakıp eleme yapmışlardır belki
Finale kalmışsınız

Kader kismet bu isler..En olmayacak zamanda oluverir..Hayirlisi olsun hakkinizda. Yasinizi bilmiyorum cok hevesli gorunuyorsunuz umarim kaderiniz sizi bulmustur..

Yazilan mesajlari okudum canım simdi olumlu oldugu zaman 1 hafta sürmüyor 2-3 gune cevap gelir ama baktin 1 hafta oldu geçiyor bence uzerine düşme derim yine de sen bilirsin hakkinda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…