- Konu Sahibi KarrTanesii
-
Ben araciyla cok samimi degilim, o yüzden arayamiyorum. Normalde senede 1-2 kere ayni ortamda görüstügüm biri. Simdi arasam üstüne düsmüs gibi olurum.Canım bilmiyorum hiç görücü usulü tanışmadım ama karşıdaki kisinin yapısına bağlı.
Kimi hemen arar kimi 1 hafta sonra..
Aracı kişi her kim ise onun ağzını ara .
Mutlaka birşeyler anlatmıştır.
Olumlu yada olumsuz .
HEmen haber vermez ailesi ile paylaşır muhtemelen ama aracıya bir kaç güne haber verirlerInsallah okadar bekletmezlerben hemen ayni günün aksami bile sabredemiyorum
Cevap gelmese bile üzülme sakin her işte vardır bir hayir dersin.çalışıyorsan eğer işine odaklan düşünmemeye çalış. İnan ben 1 haftada hiç düşünmedim niye aramadi diye .bazen annem sorardi işten gelince aradimi diye.sen taksan da takmasanda olacaksa olurAmiiiin, nice mutlu senelere insallah. Benimki de nazli galiba, bulusmayi bile zor ayarlamistik, isleri yogun oldugu icin.
Insallah bizde evleniriz
Daha cevap gelmedi ben uctum biraz
Banada gelmisti öyle birisi, hatta 1 sene sonra yazmisti. Bahanesi 1 sene önce kendini hazir hissetmemis, simdi hissediyormus. Ikincide ben red edince rahatlamistimHEmen haber vermez ailesi ile paylaşır muhtemelen ama aracıya bir kaç güne haber verirler
Beklemiyorsun zaten ama bozuluyorsun beğenmedi demek diye
Onlar beklediğimi sandılar demekki 4 ay sonra rahat rahat aradıklarına göre
Hayırlısı olsun baktın olmuyor önündeki maçlara bak
Bugün yarın bi dönüş yapar sanirim olumlu ise.. Çok uzatmamasi gerek.. Hakkinda hayirlisi olsun insaAllah, mutlu olacagin bi sonuç çıksın..Numarayi bulusmadan önce araci vermisti, biz kendimiz mesajlasarak bulusma ayarlamistik.
Belki de o senden bir adım bekliyordur..Ben araciyla cok samimi degilim, o yüzden arayamiyorum. Normalde senede 1-2 kere ayni ortamda görüstügüm biri. Simdi arasam üstüne düsmüs gibi olurum.
Ama dediginiz gibi yapisi geregi de yavas biri
BencedeCanım bilmiyorum hiç görücü usulü tanışmadım ama karşıdaki kisinin yapısına bağlı.
Kimi hemen arar kimi 1 hafta sonra..
Aracı kişi her kim ise onun ağzını ara .
Mutlaka birşeyler anlatmıştır.
Olumlu yada olumsuz .
Aslinda görüsme sirasinda hic duygum yoktu. O nada olumlu gibi bir his vermedim. Eve geldim, aileme anlatirken birden olumlu duygular basladi. O zamandan beri telefonuma bakip duruyorum.Bugün yarın bi dönüş yapar sanirim olumlu ise.. Çok uzatmamasi gerek.. Hakkinda hayirlisi olsun insaAllah, mutlu olacagin bi sonuç çıksın..
Ne hissettin, olumlu mu sence?
Arada araci filan var, o da yanlis bi hareket yapmak istemiyordur bence, sonucta seni tanimiyor, hemen muhabbete girmeye calissa belki rahatsiz olacaksin, nerden bilsin? Sakin kalmaya calis biraz, araciya da bi sey sorma derim, bi kac güne netlesir insaAllah..Yazmadiiii
En mantiklisi 1 hafta beklemek. Cevap gelmezse araciyla görüsmek ama gelin o 1 haftayi bana sorunBelki de o senden bir adım bekliyordur..
Aslında ben adımi kimin attığına çok takılmam.
Ama aracı biri olduğunda olay değişiyor.
Laflar alıp başını gidiyor .
Konuyu bilen birileri var ise aracı kişi ile görüşen güvendiğin birisi ondan da rica edebilirsin ama beklemek en güzeli.
Biz telefonları vermedik birbirimize yoksa çocuk ile bayağı ilerletirdik sanırım ne aracıya ne anasına gerek kalmazdıBanada gelmisti öyle birisi, hatta 1 sene sonra yazmisti. Bahanesi 1 sene önce kendini hazir hissetmemis, simdi hissediyormus. Ikincide ben red edince rahatlamistim
Eğer olumlu ise aracı arar olumsuz ise söylemeye çekinir bence arama o aramazsaEn mantiklisi 1 hafta beklemek. Cevap gelmezse araciyla görüsmek ama gelin o 1 haftayi bana sorun
Heyecanliydi ama tam anlamadimAdamin sana karsi tavri, davranisi nasildi? Hoslandi mi sence? Kadin hisseder az cok..
Ben ilk gorusmemde olumsuzdum ve baya belli ettim ona ragmen beni cok beğenmiş mesaj atti olumsuz dedim sonra beni tekrar rahatsiz etmedi ama aile aracılığla 4-5 defa tekrar görüşmek istediğini bildirdi ben kararliydim olmadi tabi. 2.gorusmede arkadaslarla gittik hatta baya sohbet muhabbet vardi olumlu olur diye düşünmüştüm ama hicbir adım gelmedi bu erkekler ne yapıyor anlamıyorum gercekten bir de bize derler anlamak zor diyeMerhaba kizlar,
Benim bir sorum var. Bugün görücü usulü biriyle tanistim. Cafe de oturduk kahve ictik. Cikista görüsürüz dedi, sonra düsünelim haberlesiriz gibi birsey söyledi.
Hayatimda ilk defa görücü usulü tanisiyorum. Simdi nasil ilerleyecek? Ondan cevap mi bekleyecegim?
Başka kıymetlere de bakıp eleme yapmışlardır belkiHEmen haber vermez ailesi ile paylaşır muhtemelen ama aracıya bir kaç güne haber verirler
Beklemiyorsun zaten ama bozuluyorsun beğenmedi demek diye
Onlar beklediğimi sandılar demekki 4 ay sonra rahat rahat aradıklarına göre
Hayırlısı olsun baktın olmuyor önündeki maçlara bak
Aracıyı arama o Tarafa haber uçar o seni arar ne yaptınız diyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?