Görümce ,Dogum.

Deve tabani

*
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
3.125
10.535
208
Iyi akşamlar hanimlar.
Yani sinirliyim üzgünüm bilemiyorum.

Öncelikle cok kısa ozet geceyim kucuk gorumcemle konusmuyoruz bir kac yıldır.
En son kavga gecen bayramda yaşandi. Kp bayranlasin diye bana rica etti ayni masa etrafinda oturuyorduk ve ben bayram gunu vs diyip elimi uzattihimda Edepsizler terbiyesizler burasi benim babamin evi defol gitler havada ucuştu. Ben o dönem lohusa sayilirdim bebegim 2 aylikti. Bebegi ilk defa goruyodu ama benle kavga etmekten yegenini bile gözu görmedi. Ve esim bana begonfil iceri git cevap verme sen iceri gec lutfen tarzinda konusup arkamdan geldi vs. Kendince durumu kurtarmaya calisti ama donupte abla sen hayirdir demedi. Sadece kp oturttu karsisina o ayıp vs dedi.

Gelelim bugune. Gorumce dogum yapti 5 gun oluyor . Bizden 2.5 saatlik uzakta bir sehirde.
Esim biraz önce ne dersim begonfil yarin gitsem diyorum mesafeli bi sekilde hayirli olsun der gelirim uzerime duseni yaparim dedi.
Yani yeni yegeni oldu kizlar bir tarafim gormek istiyodur begonfil buna ne sen ne baskasi engel koyamaz diyorum.
Ama icim cız etti kızlar. Bizim bebegimizi görmek icin yeltenmedi bu ustune diger gorumceyi doldurdu ayni apartmandayiz diger gorumceyle ben kiz kardesimi ezip gidemem falan muhabbetleriyle o da yegenini görmedi. Ya cok karisik anlatiyorum muhtemelen ama kimse bizim cocugumuz icin uzerine duseni yapmadi. Tamamen sevgi maneviyattan bahsediyorum.

Bizim cocugumuz o kadar yok sayılırken onun bunu dusunmesi bilmiyorum uzuldum sanki.
Yanlis anlasilmaktan da korkuyorum ben o laflarin uzerine bile esime dedim ki ablandir konus gorus ama benim icin bitti hep bu edepsizlikleriyle yüz göz oluyorum dahada yeter dedim.

Yani bize yapilanlar esim icin vız geldi tıris gitti gibi hissediyorum. Cocugum 9 aylik suan. O kadin bir kere gördü. Ve tek kare fotosunu istememis kardesinden. Yani bilmiyorum anlatamiyorum kucucuk bir bebek kızgınlıgimi kırgınlıgimi bu bebek uzerinden ifade etmek istemiyorum ama o kadar cok edepsizlik yaptıki hangi birini anlatsam. Yani kör öldü badem gözlü oldu derler ya dogum yaptı diye bilmiyorum işte.
Yani beni ezip geciyo gibi sen kösede kırıl begonfil bizim cocuklar önemsenmesin begonfil ama ben uzerime duseni yapayim. Abi düsmesin üzerine ya düsmesin artik.

Onca lafı hakareti unutup hazmedip gidebiliyosan tabiki git ben sana git de diyemem gitmede diyemem canım dedim sakin bir sekilde. Tamam degerlendirelim bi dedi ama istekli yani. Yegeni sonucta. Oraya gidip lohusa kadina suratta yapmasin ama abi bende lohusaydim be o bagirirken yavrum korkmustu. Yani beni yok sayıyo gibi hissediyorum. Of bilmiyorum .

Yanlıs dusunuyorsam lutfen duzeltin.

Ben olsam karışmam.
Hatta üstüne düşeni yapması daha mantıklı gibi.
Kimseye koz vermemiş olursun.
Zaten görümcen eş ailesinden çeker dert etme, doğum zamanı onlar coşuyor genelde.
Yok canim. Esinin ailesiylede gorusmuyo. Yani ben kendimi ifade edebildimmi bilmiyorum ama icim burkuldu ya. Gideyim derse gitme demicem ama güvenim zaten kavga esnasindaki nötr hali zaten sarsılmisti ama buda yağıyla balı olucak.

Arada kan bağı olunca ağzına da tükürse yutup affedebiliyorsun.
Size göre sinsi ve kötü kalpli bir görümce . Ama ne kadar bu gerçek bir değerlendirme olsa da onun yıllarca aynı koltukta uzandığı, birbirini gidikladigi, ailesi kavga ederken birbirinden gözünü kaçırdığı,ağlarken teselli ettiği,kendince koruduğu , geceler boyu sohbet ettiği,beraber oyun oynadıği,ona defalarca meyve soyan, hayatının büyük çogunluguna tanıklık etmiş bir kız kardeş-abla.
O unutmuştur bile olanları.. bırakın gitsin. Yeter ki size zorla iletişim kurdurtmasin

Hiç üzmeyin kendinizi. Hatta gitmesi için teşvik edin. Nasılsa o görümce eşinizi buna pişman edecek ve eşiniz size "o bizim iyi niyetimizi hak etmiyor" gibi bir cümle kullanacak. Birakin alsin ağzının payını. Göndermezseniz siz hatalı olursunuz. Çok benzer bir durum yaşadım ve bizde sonuç bu.

Cok haklisin. Ama ben neyiyim. Yok zorladigi bir durum yok beni. Tesekkurler yorum icin.

Evet sanki. Gonlumden cikan sozler dilime yakismicak cunki. Umarım hayırlisi olsun.

bu cumleyi cok defa kullandi zaten. Ama biz hastaneden cıktik benim esim tek basinaydi. Benim o donem o kadar icim burkulduki. Onu kimse aramadi. Bebekli gunler nasil kız babasi olmak nasil diyen ablalari olmadi. Cok duygusala bagladim ya. Of

Bence de eşiniz istiyorsa gitsin. İçinize sinmediğini dile getirmişsiniz zaten. Ama eşiniz de yeğenini görmek ister elbette. Görümcenizin aksine, eşinizde bu merhamet varsa hiç ket vurmayın derim. Sonuçta gidip geldikten sonra kim bilir ne zaman görüşecekler bir daha. Sizin içiniz de rahat olsun. Size yapılanlar da mutlaka karşılığını bulacaktır er ya da geç.

O guldugu eglendigi ablalari yoktu yengec yaninda. Aramadilar nasil gidiyo bebekli hayat kız babasi olmak nasil gece uykusu nasil bi fotografini at demddi kimse. O cok yalniz kaldi o donem. Ya 2.ye cevap verdim sana ama cok doluyum sanirim. Ama onu etkilicek tek bir cumle kurmicam. Kendi icinds kendi hesaplasmasini yapmistir muhakkak.

Ben asla yüz vermezdim ve gitmesini istemezdim. Önce o lafları için benden özür dileyecek, sonra eşim isterse gidebilir.
Sen de bir insandın ve lohusaydın neden onlar bu kadar ince düşünmedi?
Hamileliğimde ve Lohusalığımda bana kötü şeyler yapan kim varsa asla affedemiyorum, normalde kinci değilim ama yok yapamıyorum. Herkes kendisine her tür iyilik yapılsın istiyor ama başkasına gelince yapmazlar.
Gitme demezdim ama git de demezdim. Eğer bana ve bebeğime yapılanları vicdanın kabul ediyorsa buyur git derdim, daha da karışmazdım.

Tesskkur ederim. Dediginiz gibi aynen.

bu cumleyi cok defa kullandi zaten. Ama biz hastaneden cıktik benim esim tek basinaydi. Benim o donem o kadar icim burkulduki. Onu kimse aramadi. Bebekli gunler nasil kız babasi olmak nasil diyen ablalari olmadi. Cok duygusala bagladim ya. Of
Gerçekten önemsemeyin lütfen. Sizin için eşiniz ve bebeğinizden daha önemli kimse yok. Ayak altı insanlar için canınızı sıkmaya değer mi? Ne halleri varsa görsünler.

Ben net esime izin vermezdin... senin kardesin senin cocugunu onemsemiyor esini onemsemiyor istersen bide çelenk yaptir git derdim....
O gorumcenin kocasida konusmuyo benle isin garip tarafi olayin onunla hic bir alakasida yok. Tamam kocaml ablasi baska ama milletde ne kocalar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…