- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Yok canim. Esinin ailesiylede gorusmuyo. Yani ben kendimi ifade edebildimmi bilmiyorum ama icim burkuldu ya. Gideyim derse gitme demicem ama güvenim zaten kavga esnasindaki nötr hali zaten sarsılmisti ama buda yağıyla balı olucak.Ben olsam karışmam.
Hatta üstüne düşeni yapması daha mantıklı gibi.
Kimseye koz vermemiş olursun.
Zaten görümcen eş ailesinden çeker dert etme, doğum zamanı onlar coşuyor genelde.
Yok zorlamiyor. Karismamak mantıklı biliyorum yegen sonucta. Cız ettim iste bi hatrlayinca gitsin ne diyim.Haklisiniz ama esiniz sizi gorusmeye zorlamiyor ise birakin gorussun. Insanlik vazifesini yapsin siz karismayin derim.
Demi öyle. Tesekkur ederim.Bırak gitsin
Senin çocuğun onunda çocuğu sonuçta
Madem kendi hazmedebiliyor ne halt yerse yesin
Cok haklisin. Ama ben neyiyim. Yok zorladigi bir durum yok beni. Tesekkurler yorum icin.Arada kan bağı olunca ağzına da gülüşe yutup affedebiliyorsun.
Size göre sinsi ve kötü kalpli bir görümce . Ama ne kadar bu gerçek bir değerlendirme olsa da onun yıllarca aynı koltukta uzandığı, birbirini gidikladigi, ailesi kavga ederken birbirinden gözünü kaçırdığı,ağlarken teselli ettiği,kendince koruduğu , geceler boyu sohbet ettiği,beraber oyun oynadıği,ona defalarca meyve soyan, hayatının büyük çogunluguna tanıklık etmiş bir kız kardeş-abla.
O unutmuştur bile olanları.. bırakın gitsin. Yeter ki size zorla iletişim kurdurtmasin
Evet sanki. Gonlumden cikan sozler dilime yakismicak cunki. Umarım hayırlisi olsun.Dilin başka gönlün başka konuşmuş belli ki .. ben derim ki iyi demişsin , gitmek isterse gitsin , sen gitme dersen evde senin huzurun daha çok kaçacak .. sana yapılanların da elbet bir gün karşılığı çıkar , Allah a havale et
bu cumleyi cok defa kullandi zaten. Ama biz hastaneden cıktik benim esim tek basinaydi. Benim o donem o kadar icim burkulduki. Onu kimse aramadi. Bebekli gunler nasil kız babasi olmak nasil diyen ablalari olmadi. Cok duygusala bagladim ya. OfHiç üzmeyin kendinizi. Hatta gitmesi için teşvik edin. Nasılsa o görümce eşinizi buna pişman edecek ve eşiniz size "o bizim iyi niyetimizi hak etmiyor" gibi bir cümle kullanacak. Birakin alsin ağzının payını. Göndermezseniz siz hatalı olursunuz. Çok benzer bir durum yaşadım ve bizde sonuç bu.
O guldugu eglendigi ablalari yoktu yengec yaninda. Aramadilar nasil gidiyo bebekli hayat kız babasi olmak nasil gece uykusu nasil bi fotografini at demddi kimse. O cok yalniz kaldi o donem. Ya 2.ye cevap verdim sana ama cok doluyum sanirim. Ama onu etkilicek tek bir cumle kurmicam. Kendi icinds kendi hesaplasmasini yapmistir muhakkak.Arada kan bağı olunca ağzına da tükürse yutup affedebiliyorsun.
Size göre sinsi ve kötü kalpli bir görümce . Ama ne kadar bu gerçek bir değerlendirme olsa da onun yıllarca aynı koltukta uzandığı, birbirini gidikladigi, ailesi kavga ederken birbirinden gözünü kaçırdığı,ağlarken teselli ettiği,kendince koruduğu , geceler boyu sohbet ettiği,beraber oyun oynadıği,ona defalarca meyve soyan, hayatının büyük çogunluguna tanıklık etmiş bir kız kardeş-abla.
O unutmuştur bile olanları.. bırakın gitsin. Yeter ki size zorla iletişim kurdurtmasin
Tesskkur ederim. Dediginiz gibi aynen.Bence de eşiniz istiyorsa gitsin. İçinize sinmediğini dile getirmişsiniz zaten. Ama eşiniz de yeğenini görmek ister elbette. Görümcenizin aksine, eşinizde bu merhamet varsa hiç ket vurmayın derim. Sonuçta gidip geldikten sonra kim bilir ne zaman görüşecekler bir daha. Sizin içiniz de rahat olsun. Size yapılanlar da mutlaka karşılığını bulacaktır er ya da geç.
Gerçekten önemsemeyin lütfen. Sizin için eşiniz ve bebeğinizden daha önemli kimse yok. Ayak altı insanlar için canınızı sıkmaya değer mi? Ne halleri varsa görsünler.bu cumleyi cok defa kullandi zaten. Ama biz hastaneden cıktik benim esim tek basinaydi. Benim o donem o kadar icim burkulduki. Onu kimse aramadi. Bebekli gunler nasil kız babasi olmak nasil diyen ablalari olmadi. Cok duygusala bagladim ya. Of
O gorumcenin kocasida konusmuyo benle isin garip tarafi olayin onunla hic bir alakasida yok. Tamam kocaml ablasi baska ama milletde ne kocalar var.Ben net esime izin vermezdin... senin kardesin senin cocugunu onemsemiyor esini onemsemiyor istersen bide çelenk yaptir git derdim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?