Görümce ,Dogum.

Evet bunu tam ifade edemiyorum ama bir ben yanindayim senin sana gelen banada gelir vs. Ve benim lafimla yapmak istediginden geri kalsin istemiyorum. Bu gözlerim beni nasil yok saydigini görmek istiyor.

Boş ver

Gitmek istiyorsa gitsin

Eşimin abisi 10 dakika ötede oturuyor

Bebeği oldu

Görümcemle birlikte görmeye gidecektik

Aradı eşim memlekette imiş başka Zaman demiş abisi

Neyse bayramda görümceme gelmişler biz tatilde idik o bayram görümcen hediyesini takmış ona gelince

Sonra eşim aradı tekrar gelelim diye gelmeyin demiş Daha ötesini bilmiyorum anlatmadı

Bebek 3 yaşına gelecek yakında hiç görmedik hediyesi şifonyerin Çekmece'sinde duruyor

Bayramlarda ilk günü annesine gitmiyor onlarla karşılaşmamak için

Neyse uzattım aramızda herhangi bir kavga tartışma hatta surat asma dahi olmadı Fakat evlerine Bebek görmeye kabul etmediler

Yarınlarda eşim daha fazla üzülebilir oğlumun tek kuzeni amcasının çocukları ve hiç görüşmüyor vs

Bu nedenle gitsin görevini yaptığını düşünsün içinde dert kalmasın eşinin

Herkesin aile dinamiği farklı.
Ben bana onları yaşatan bebeğime bakmayan görümcenin evine gideceğim diyen kocaya öyle bir bakış atarım ki cümlesini bitiremez. Çünkü eğer gidip mutlu mesut dönerse benim içim eşime karşı soğur, kırılır. Eşiniz sizden korkmayı öğrensin. Hakkınızı savunmayı korumayı da öğrensin. Öğretin. Öğretmeyince öğrenmiyorlar. Çok iyi olmayın. Nasıl olsa eşim iyi o idare eder diyorlar çünkü sonra. Eğer size sırt çevirecek cesareti yoksa göndermeyin! Huysuz kardeşini idare edecek alttan alacak, eşim anlayışlı idare eder diyecek. Huysuz kardeşini nasıl idare ettiyse sizi de bir zahmet idare etsin.

Evet bunu tam ifade edemiyorum ama bir ben yanindayim senin sana gelen banada gelir vs. Ve benim lafimla yapmak istediginden geri kalsin istemiyorum. Bu gözlerim beni nasil yok saydigini görmek istiyor.

Benim eşimin kızkardeşi ile yaptığım kavgada hiç bir şey demedi kardeş kişisine haklı olarak bir kaç ay sonra bunu sordum kendisine.
Bana itirafta bulunduğu şey; evet yaptığı iğrenç bir şey evet bu şahıs asla arlanmayacak evet çok kötü biri ama o benim kardeşim ben ondan vazgeçemem demişti.
Benim görmediğim bir yerde ona gerekeni söylediğini söylemişti. Bende güvenip sustum.
Yani bu koca kişileri bizim gördüğümüz her şeyi görüyor biliyor anlıyor. İdare etmek lazım.

Gördü bildi zaten. Ben bu kadar edepsiz oldugunu belemiyordum dedi evet tamda bukadar dedi.
Yalniz sizinki gerekeni yine yapmis. Benimkknin agzindan tek bir kelime cikmadi. Beni savunmayi uzerine vazife edinmedi ama ablasina hayirli olsunu vazife görüyo.

Ben cumlesini bitirsin istiyorum. Gitmek istiyorsa gitsin gelsin ama gittikten sonra ona tavrim ayni olmayacak.

Damdan sanırim icimde birseyler kopucak ve ben bunların yasanmasini canli canli gormek istiyorum. Yani tam aciklayamiyorum ama benim 5 ay icerisinde memuriyetim icin 3 yıl cakıli hizmetim var. Gitmemeyi dusunuyordum ailem parcalanmasin diye. Ama bir aydinlanma yasiyorum sanki. Cokta sırtımı yaslamamam gerektigini goruyorum suan. Insanoglu iste herseyden bir ders cıkariyor.

Gitsin gorsun merak edıyordur belki kardesının cocugu sonucta. Gorumcenızın ayıbını eşinize ödetmeyin.iki tane bekar erkek kardeşim var ikisi de kızıma cok duskun. Belki eşiniz de yegenını cok sevecek. Sevsin ne guzel.Görümcenizin ayıbı da kendine. Utanır belki

Evet haklısın, inan yapmayan yapmıyor ama.
Rabbim bin kere razı olsun kadınına sahip çıkan tüm erkeklerden.

Haklısın

Ama o babalar vs de çok baskıcı oluyor

Zira eşin gitmezse görümcenin yaptıkları unutulup eşinin adı yeğenini görmeye gitmedi hayta begonfil doldurdu olacak

O nedenle bence gitmeli

Ama sonrasında görüşmemeye devam etmeli

Ben cumlesini bitirsin istiyorum. Gitmek istiyorsa gitsin gelsin ama gittikten sonra ona tavrim ayni olmayacak.
Zaten asıl sorun da bu. Sonrasında içiniz kırılacak eşinize karşı. Telafisi asıl zor olan bu. Erkek kafası bunu kolay kolay anlamıyor. Neye mal olacağını anlamıyorlar.
Gönderecekseniz de söyleyin senin hassas bir döneminde benim abim vs sana hakaret etse sana, ben yanına gitsem seni bırakıp sen ne hissederdin, üstelik ben daha lohusaydım bana hakaret eden, senin bebeğimizin yüzüne bakmayan kardeşine git, bebeğine bak. Üstelik onun eşi bile ben ona bir şey yapmadığım halde benim yüzüme bakmayıp onu sahiplenirken.Git gideceksen ama bil ne hissettiğimi ve giderken benden götüreceklerini de derim en kötü.
Görümce de diyecek bak böyle yaptım ama kardeşim benim yanımda demek ki diye.

Ben olsam hiç karışmam,bu kararı eşiniz kendisi versin,o sorumluluğa ortak olmam.
Hatta görümceyi umursamadığımı belli etmek için oralı bile olmam.
Şu mesajı veririm eşime:
Senin ablan benim için yok hükmünde,onunla ve hayatındaki gelişmelerle ilgilenmiyorum.

bence sonuna kadar haklısınız ve bu düşüncelerinizi aynen bu şekilde eşinize bak hayatım benim fikrimi soracak olursan ben bunları düşünüyorum ancak yine de sen bilirsin.gidersen de destek olurum deyin.

bence sonuna kadar haklısınız ve bu düşüncelerinizi aynen bu şekilde eşinize bak hayatım benim fikrimi soracak olursan ben bunları düşünüyorum ancak yine de sen bilirsin.gidersen de destek olurum deyin.
Ya ama bunca olaya birebir sahit olan bir adama niye tekrar ince ince kendimi anlatayim. Bu adamin benim ne hissetigimi bilmesi gerekiyor. Sadece sen bilirsin diyecegim. Kendi bilir.

Ayni zamanda bende tam bir etkisiz eleman modunda. Cok gerginim ya. Allahindan bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…