Görümce ,Dogum.

Bunu bende yapamiyorum. Hersey an gibi aklimda. Unutmayida affetmeyide dusunmuyorum.

O gorumcenin kocasida konusmuyo benle isin garip tarafi olayin onunla hic bir alakasida yok. Tamam kocaml ablasi baska ama milletde ne kocalar var.
Is kocada bitiyor zaten , es saglam durunca digerleri bisey yapamiyor .
Tamam kardesi ama kardeslerde haddini bilsinler... benimde başıma boyle olay geldi benim ki küçük kaynimla ilgiliydi... esim direkt benim karima yapilan bana yapilmistir dedi.... kaynim aradi abi ozur dilerim dedi.. esim benden degil adadan ozur dileyeceksin dedi kapatti teli ve kardesini sildi telden ...
Tamam kardesin kardesi silmesi hos degil ama onlarda bi zahmet haddini bilsinler....

Bana görümcem ne hakaretler yazdı ne hakaretler... Evime geldi bana ne imalarda bulundu...
Hakaretlerine cevap yazmadım, evime gelip yaptığını konuşma üzerine öyle bir ağlattım ki ağlamaktan mosmor kıpkırmızı oldu.
Bir daha da muhattap olmadım.
Doğum yaptı kp eşimi aradı haber verdi.
Eşime sakın aramızdaki problem yüzünden gitmeme gibi bı düşünceye kapılma gitmek istiyorsan git dedim. Fakat eşim, benim eşime hakaret eden kimseye gitmem dedi.
Tamamen kendi düşüncesiydi.
Kp çok ısrar etti eşim gitsin diye eşim gitmedi.
Sonra görümcem evime geldi eşi ve çocuğuyla özür diledi.
Evimde çok güzel bı şekilde karşıladım, fakat özrünü kabul etmediğimi söyledim. Abisinin istediği zaman ona gidip gelebileceğini, kendisininde bize gelebileceklerini söyledim (eşi ve kendisi ama ben o hakaretleri / evindeki terbiyesiz konuşmaları sana ederken ben hamileydim dedi. Hiç hamileliğine sığınma dünyada milyarlarca kadın hamile ilk sen değilsin ve hiç bir hamile kadını senin gibi hareket ederken emin ol kimse görmemistirdir dedim) eşim bizi dinledi hiç bir konuşma sürecine müdahale olmadı. Eşim daha yeni evliyken kardeşini uyarmıştı bana saygı duyması konusunda, abisinden de destek gelmedi.
Eşim yada eşiniz giderse gider gitmezse gitmez.
Bu tamamen kişisel tercihle ilgili.
Hiç canınızı sıkmayın.
Sonuçta kardeşler.

Bunu bende yapamiyorum. Hersey an gibi aklimda. Unutmayida affetmeyide dusunmuyorum.
Erkekler düz mantık gidiyorlar. Normal basit bir şey olsa kardeştir bir şey olmaz derdim. Ama bu tarz şeyler asla kabul edilemez.
Resmen “oh kardeşim sen o gün bize çok iyi yaptın, çok iyi ayar verdin, yeğenini de hiç görmedin hepsi bizim suçumuz, istediğin zaman gelip tekrar ağzımıza edebilirsin o yüzden ayağına geldim” demek gibi bir şey oluyor. Kusura bakmayın ama böyle nankörlere iyilik asla yapılmaz!

Ha iste demek istedigim bu. Bize yapilan bize yapıldi yani bana yavruma. Ama esimle hic alakasi yoktu sanki bunca seyin. Ben kırsın döksunde demiyorum ama lafa gelince biz bi butunuz icraatta tıs yani.

Evet gitmesi bu anlama geliyor. Yaptiklarinin onemi yok. Hatta sen haklisin bak karimi cocuklarimi biraktim geldim. Cunki sen kanbagi varya ablamsın hani.
Ama ben yinede gidemezsin demeyi dusunmuyorum. Gitsin. Gitsin ki ben yapmayi dusundugum bazi fedakarliklardan vazgecmeyi dusunuyorum. Bu hali tavri bir yön haritadi olucak bi bakıma.

Son yıllarda olanlar bunlar ve sizin afretmemeniz çok normal. El kızı sonuçta, doğru düzgün bir tanisikliginiz,bir aniniz yok. Damdan düşer gibi zoraki akraba olduğunuz uyuz kadının teki.
Ama eşinizin 'çocukluğu' beraber geçti. Son yıllarda tüm ilişkileri bitmiş olabilir ama eski günlerin,birlikte gülünüp oynanmış çocukluğun hatrı hala onda var.
O yüzden hiç gönül koymayin, hem öyle görümcenin gelmemesi daha iyi olur. Benim onca sevmedigim bir kadın doğurduğum cocuga askim-canim-yavrum dese, sarılsam opse rahatsız olurdum. Hele ki çocuğun sevgisini kazansa- evden gidecekken oğlum kendini yerden yere atsa 'halaaaaaa' diye, o kadının gözündeki zafer mutlulugunu düşünüp düşünüp uykumu kaçırirdim o yüzden gelmemesi , sormamasi daha iyi. Sizden uzak işte ne güzel^^

Ha iste demek istedigim bu. Bize yapilan bize yapıldi yani bana yavruma. Ama esimle hic alakasi yoktu sanki bunca seyin. Ben kırsın döksunde demiyorum ama lafa gelince biz bi butunuz icraatta tıs yani.
Bence guzelce neler hissettiğini anlat esine.. ornek ver benim ailem sana yapsaydi ..ben seni birakip gitseydim ne düşünürdün de biraz vicdan yaptirtin esinize )

Aynen bırakım gitsin de görsün. Emin olun öyle bir insan eşinize yine aynı muameleleri yapacaktır.

Tamamen sizin gibi dusunuyorum. Gitme gelme tarzi emirvakiler yapmak istemiyorum. Ama giderse gönlum seni yok sayiyo begonfil ayagini denk al diyo. Aksam gec gelicek ben olayı detaylandirmadan gitmek istiyorsan git demeyi dusunuyorum. Sizce olaylari hatrlatmama gerek var mi ?

Eşiniz benim eşim gibi arkanızda durmuş.
Çok şanslıyız inanın.
Ben imam nikahım kıyılırken mehirimi istedim ve dedim ki, eğer beni ezdirmez arkamda durursan kimseye ağız açtırmazsan sana hakkım helal dedim.
Para olup arkamda durmadıktan sonra ne yapayım.
Eşimde tamam dedi.
Zaten hep arkamda durdu.
Allah bin kere razı olsun ayağına taş bile değmesin.

Aynen bırakım gitsin de görsün. Emin olun öyle bir insan eşinize yine aynı muameleleri yapacaktır.
Yapmaya da bilir. Yani buna cok memnun olup canim benim diyede karsilayabilir. Ben memnun olacagini dusunuyorum ohh geldi karisinida birakti. Yaptıklarim yanima kar kaldi gibi.

Bunca olaydan baska tarafta bir bebek var ayrica. Bakalim neler olucak.

Şu yorumlara bakinca benimkinin benim arkamda durmadigi tokat gibi carptı.

Evet cok şükür , Allah bin kere razi olsun...
Birazda kadinin ailesi tavri durusuda cok onemli ... benim esim kendimi ezdirtmeyecegimi cook iyi biliyor..aileminde buna müsade etmeyeceginide biliyordu...

Esim sunuda cok iyi biliyor bu davranisi kendi ailemden biri yapsa onada ayni tepkiyi verecegimi bilir ...onlar ailem diye kayirmam..esime bi laf ettirmem kimseye.. esim bunuda bilir...

Eeee ben bi kadin olarak bu kadar güçlü duruyorsam bi zahmet erkek olarak oda güçlü dursun degil mi ))

Cnm bak bı laf var; edin edin du daha da edin, ben totoma yer edim. Sonra size ne edim.
Bırak giderse gitsin yarın öbür gün bunu önüne koyduğunda eşin sana hiç bir şey diyemez.
Bizim ailemizden birisi böyle yapsa kıyamet kopar dimi.
Sana söyleyemiyor ama ailesi gitmesi için baskı yapıyordur.
Ay benim kp ne baskı yaptı ama eşim gitmedi.
Allah'a havale et.
Eşin giderse eşini de et, görümcenide Allah her şeyin en iyisini biliyor.

Bilmiyorum. Babasi oglum gel bir hayirli olsun de demistir muhakkak.

Bahsettiğin eş akrabası kişi ile bende bir yıla yakındır konuşmuyorum. Ve evet eş tarafından da bir şey bekliyor insan. Sizin yerinizde olsam tam da öyle düşünürdüm.
Ama sizin yaptığınız gibi ben de karışmıyorum sen bilirsin derdim yarım ağızla.
Ya boş verin dünyayı iyilik kurtaracak güzel kalpli annelerin iyi çocuklar yetiştirmesiyle olacak Harika şeyler. Bazı iyi şeyler böyle sancılı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…