- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Yani suanlık düşmedim :)Çok iyi yapmışsın...boyle bir ilişki biciminin içine çekilmek istenmişsin ama tuzağa düşmemissin.
Konuştuktan sonra bizi de unutmayın ama..Ama ee naptiniz diye de sormak istemiyorum. 2 haftaya olmazsa 10 gune dökülür kendiliginden
Ayy ya hic konusu bile acılmıyor. Ben de sormak istemiyorumKonuştuktan sonra bizi de unutmayın ama..
Benim bile aklım sizde sizi düşünemiyorumAyy ya hic konusu bile acılmıyor. Ben de sormak istemiyorumuyuz ya.
Ya tesekkur ederim. Esim gayet iyi. Ama o kadinin yada o sehrin adini agzima alipp ee nasildi demek istemiyorum . Sinirlendigim de cok cirkinlesiyorum kendimi kontrol edemiyorum bu sebeble kendi dokulsun istiyorum.Benim bile aklım sizde sizi düşünemiyorummuhtemelen yanlış bişey söylemekten ve tepkinizden korkuyor. Bence korkmalı da
Tam laf atıp bi şekilde konuşmasını sağlayın diyecektim ama sinirlenince çirkefe bağlıyorum diyince vazgeçtim kendi dayanamayıp dökülmesini bekliycez mecburen.uzun sürmese bariYa tesekkur ederim. Esim gayet iyi. Ama o kadinin yada o sehrin adini agzima alipp ee nasildi demek istemiyorum . Sinirlendigim de cok cirkinlesiyorum kendimi kontrol edemiyorum bu sebeble kendi dokulsun istiyorum.
Acayyip sekilde kac telefon kırdıgimi bilmiyorum. Bi kere esime kemer fırlatmisim der arada begonfil beni kemerle dövüyo diyeTam laf atıp bi şekilde konuşmasını sağlayın diyecektim ama sinirlenince çirkefe bağlıyorum diyince vazgeçtim kendi dayanamayıp dökülmesini bekliycez mecburen.uzun sürmese bari
Ooo aile içi şiddetAcayyip sekilde kac telefon kırdıgimi bilmiyorum. Bi kere esime kemer fırlatmisim der arada begonfil beni kemerle dövüyo diye
seviyorum kadınıEvet canim gitti geldi :) bir problem yok. 3 saat yol tepti 2 saat oturmus. 3 saatte gelirken tepti.kıııızz bizim avatardaki kadin da olayyy
Bana görümcem ne hakaretler yazdı ne hakaretler... Evime geldi bana ne imalarda bulundu...
Hakaretlerine cevap yazmadım, evime gelip yaptığını konuşma üzerine öyle bir ağlattım ki ağlamaktan mosmor kıpkırmızı oldu.
Bir daha da muhattap olmadım.
Doğum yaptı kp eşimi aradı haber verdi.
Eşime sakın aramızdaki problem yüzünden gitmeme gibi bı düşünceye kapılma gitmek istiyorsan git dedim. Fakat eşim, benim eşime hakaret eden kimseye gitmem dedi.
Tamamen kendi düşüncesiydi.
Kp çok ısrar etti eşim gitsin diye eşim gitmedi.
Sonra görümcem evime geldi eşi ve çocuğuyla özür diledi.
Evimde çok güzel bı şekilde karşıladım, fakat özrünü kabul etmediğimi söyledim. Abisinin istediği zaman ona gidip gelebileceğini, kendisininde bize gelebileceklerini söyledim (eşi ve kendisi ama ben o hakaretleri / evindeki terbiyesiz konuşmaları sana ederken ben hamileydim dedi. Hiç hamileliğine sığınma dünyada milyarlarca kadın hamile ilk sen değilsin ve hiç bir hamile kadını senin gibi hareket ederken emin ol kimse görmemistirdir dedim) eşim bizi dinledi hiç bir konuşma sürecine müdahale olmadı. Eşim daha yeni evliyken kardeşini uyarmıştı bana saygı duyması konusunda, abisinden de destek gelmedi.
Eşim yada eşiniz giderse gider gitmezse gitmez.
Bu tamamen kişisel tercihle ilgili.
Hiç canınızı sıkmayın.
Sonuçta kardeşler.
Hayatim, belki benim hikayeleri dinlemissindir daha once. Duymayan yok neredeyse burda zira
Benim gorumce benim doguma hastaneye gelmisti,ceyregi takmis gitmisti. Sonrasinda sorun yasadik ve simdi gorusmuyoruz. İleride o da cocuk sahibi olur mutlaka. O bana ne yaptiysa ben de ona aynisini yaparim. Yani sen de gorumcenin sana yaptigini yap.
Ayni sekilde kaynanam da oglumu gormeye gelmedi. Simdi esim de gorusmuyor kaynanayla ben de gorusmuyorum. Ama anasidir,karismam. Gitmek istiyorum derse buyur git derim. Ha ben gitmem o ayri. Cunku o bana hic bir sey yapmadi,en ufak bir iyi niyetini gormedigim insana anne demem,gitmem de. Zorunda degilim cunku. Evladi dusunsun.
Ayna gibi olmak lazim boyle insanlara. Ozetle. Sana ne yaptilarsa aynisini onlara yap. Hic de icin ciz etmesin. Onlar ayni kandan,sen yabancisin. Yabanci oldugunu her firsatta gozlerine sok. Sok ki sana enseye tokat totoya parmak yapamasinlar
Evet oldu. Bir problem mi var ?Konu sahibine yardımcı mı oldunuz?
Evet oldu. Bir problem mi var ?
Sakladigim bir sey degildi kiGörümcemi bana deli gibi savunan bunun için benimle tartışan hanımın görümce hikayesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?