Görümce ,Dogum.

Benim bile aklım sizde sizi düşünemiyorum muhtemelen yanlış bişey söylemekten ve tepkinizden korkuyor. Bence korkmalı da
Ya tesekkur ederim. Esim gayet iyi. Ama o kadinin yada o sehrin adini agzima alipp ee nasildi demek istemiyorum . Sinirlendigim de cok cirkinlesiyorum kendimi kontrol edemiyorum bu sebeble kendi dokulsun istiyorum.

İyide cocuk bi sizin değil ki görümcenizin kardesinin cocugu
Görümceniz size ragmen kendi kardesinin cocugunu görmeye gitmemiş
Eşiniz neden buna odaklanmıyor ?
Tamam kadın size kızgın kırgın olabilir ama eşiniz gibi oda ama kardesimin cocugu diyip görmeye gelemezmiydi
Ben anlayamadım eşinizi
Evet eşinizin ailesi arasına girmeyin ama bi zahmet gözünüde acsın görsün gercegi

tamamını okumadım, anladığım kadarıyla yorum yapayım. görümceyle küssünüz ve doğum yapmış, eşiniz gitmek istiyor. ben bundan daha doğal bişey göremedim. onlar et tırnak, ne olursa olsun kardeşler. gidip görmek hakkı. seni de zorlamadıktan sonra karışmaya hakkın yok.

Bazı yorumlara çok şaşırdım,gönderme konuş falan diyenler var.Sebep ?
Adamın kendi çocuğu ; o bu olayı unutmuş,adım atmak istiyorsa onun bileceği şey.Konu sahibini zorlamamış ki ''sen de gel'' diye,kendi kardeşi gidip görmek istiyorsa hakkıdır.
Gitmiş bile sanırım,bence doğru olanı yaptınız konu sahibi.

Ya tesekkur ederim. Esim gayet iyi. Ama o kadinin yada o sehrin adini agzima alipp ee nasildi demek istemiyorum . Sinirlendigim de cok cirkinlesiyorum kendimi kontrol edemiyorum bu sebeble kendi dokulsun istiyorum.
Tam laf atıp bi şekilde konuşmasını sağlayın diyecektim ama sinirlenince çirkefe bağlıyorum diyince vazgeçtim kendi dayanamayıp dökülmesini bekliycez mecburen.uzun sürmese bari

Tam laf atıp bi şekilde konuşmasını sağlayın diyecektim ama sinirlenince çirkefe bağlıyorum diyince vazgeçtim kendi dayanamayıp dökülmesini bekliycez mecburen.uzun sürmese bari
Acayyip sekilde kac telefon kırdıgimi bilmiyorum. Bi kere esime kemer fırlatmisim der arada begonfil beni kemerle dövüyo diye

Konu sahibine yardımcı mı oldunuz?

Bence gitsin siz müdahil olmayın emin olun görümceniz sizi cekiştirme gafletine düşer ve eşinizde pişman olur gittiğine. Şimdi siz gitme derseniz ve gitmezse en ufak bir sorunda sen istedin diye yiğenimi görmedim ben demesi çok olası.

Görümcemi bana deli gibi savunan bunun için benimle tartışan hanımın görümce hikayesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…